![]() |
#91 |
Przyczajenie
|
Dot.: Tabletki
Oczywiście, że nie, dlatego pytam o to co było kiedyś i oczywiście najlepiej żeby to było udokumentowane...
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Brak dowód na to że zjawisko istniało nie dowodzi temu że nie istniało ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Przyczajenie
|
Myślałam, że zabłyśniesz w inny sposób
![]()
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Wystarczy że ty błyszczysz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
zal mi autorki. mysle jednak ze ma 15 lat i powinna powiedziec komus zaufanemu kto jest dorosly. a nie na wlasna reke gdybyac o tabletkach.
to nie jest takie hop siup
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakie chcesz zrodła odnosnie porodów nastolatek kiedys? Takie jak teraz statystyki? ![]() ![]() Poza tym, jesli nie jestes bezpłodna ty, albo twoj partner, to chyba nalezy ci juz składac gratulacje co do potomka. Zobaczysz, jak to jest z tym byciem gotowym w wieku 20 lat ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() No tak w końcu z dnia na dzień puszczalskich przybywa. RADY Pomijając moją osobę, bo widzę że powoli to ja staje się numerem 1. Autorce postu radziłabym skontaktować się z szkolnym pedagogiem. U mnie w szkole była naprawdę ciepła kobieta, z którą dało się porozmawiać o wszystkim. Nie wiem jak jest u Ciebie. Po prostu rodzice mogą Cb nie zrozumieć, ba mogą mieć pretensje, wyrzucać Ci to i owo (w zależności jakich masz rodziców, ale Ty wiesz o tym najlepiej) Porozmawiaj z pedagogiem, doradzi, może nawet pomoże w rozmowie z rodzicami, przygotuje ich na to. Wszystko zależy jaką osobą jest szkolny pedagog. Nie zabijaj, dasz radę! PAMIĘTAJ! NIE TY PIERWSZA I NIE OSTATNIA MASZ DZIECKO W WIEKU 15 LAT! Powodzenia. A tymczasem uciekam od ziejących zimnym ogniem 'kolezanek' Swoje już powiedziałam. Jak macie coś do mnie to proszę na prv.
Przecież nikt nie powiedział, że życie będzie łatwe... ![]() Edytowane przez Kathelana Czas edycji: 2010-05-12 o 21:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
nie radze do pedagoga isc z tym problemem.
nie wiadomo czy pomoze i jak . lepiej isc do kogos bliskiego doroslego. jak wg ciebie ma sobie dac rade 15latka w ciazy? nie kazdy rodzic moze i chce zajmowac sie kolejnym dzieciakiem
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Natomiast to nie uprawnia mnie do rzucania w autorkę kamieniami. Nie popieram seksu 15-16 latek. Uważam, że to za wcześnie, że to jeszcze dzieci, które mają czas na "dorosłość". Natomiast stało się, dziewczyna tego żałuje i się boi. To, że ją wyzwiesz od najgorszych i popyskujesz jej nie pomoże. Cytat:
Co do dziecka autorka sama jest dzieckiem, jedyną szansę jaką owemu płodowi może dać jest adopcja. Tylko to się wiąże z 9 miesięczną ciążą, z tym, że dowiedzą, się wszyscy, z tym, że będzie wytykana palcami... Z wieloma przykrymi rzeczami może się taka sytuacja wiązać. Tego już nie bierzesz pod uwagę, prawda? Jestem przeciwniczką seksu dzieci i zwolenniczką zabezpieczenia a co za tym idzie odpowiedzialności. Jednak jeśli się już zdarzy wpadka to nigdy nikogo nie potępię. Bo sytuacje/rodziny/osoby są różne, i tylko te konkretne osoby podejmują taką czy inną decyzję, i nie powinno się ich potępiać. Autorka jakkolwiek się sprawa nie rozwinie ma myślę wystarczającą nauczkę na resztę życia. Twoje kąśliwe uwagi są tu zbędne. Cytat:
Cytat:
![]() |
![]() |
#100 |
Wtajemniczenie
|
Dzisiaj w rozmowach w toku o nastolatkach w ciązy- obejrzyj moze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
już lecą?
![]() nie iść do pedagoga NIE IŚĆ DO PEDAGOGA, jak już do psychologa jego obowiązuje tajemnica rozmowy! |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
co za patologia w tym programie:O
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Oglądam.
Jezu, seks na klatce schodowej w wieku 13 lat. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
ja tez . o jezu mama pozwala 14latce sypiac z ^kolega^ pod swoim dachem i woli dac kase na gumki bo gumki sa jakies doslowne
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na temat odnotowanych rzeczy, to byłabym bardziej sceptyczna ![]() Numerem jeden nie jestes i nie bedziesz- przeceniasz swoja osobę. No strasznie, okrutnie mnie uraziłas ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:17.