|
|
#91 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: różności... czyli poprzeprowadzkowa aktualizacja
hej, odlewek nie lubie, a nie miałam okazji przetestowac innych zapachow, lalique wziełabym w ciemno bo znam zapach ale to zbyt mało za d&g
|
|
|
|
#94 |
|
Zadomowienie
|
Zainteresował mnie Lalique Amethyst, ale to musiałabym Ci coś jeszcze dorzucić, co by to mogło być?
|
#95 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Próbki czy odlewki też Ci chętnie mogę dodać, tylko napisz, jakiego rodzaju zapachy proponować, to coś wymyślimy
|
|
#96 |
|
Zadomowienie
|
Wiesz, chyba jednak nic u siebie poza wątkiem nie znajdę, żeby dołożyć za Amethyst do Rosa e Mora - zostały mi same zapachy, do których jestem bardzo przywiązana
![]() Może innym razem
|
#97 |
|
BAN stały
|
coś u mnie za:
- Alexander McQueen "My Queen" Deluxe Edition- ok. 30/50 ml w "mechatym" kartoniku z folią edit. chyba bardziej 35 ml... robiłam z niego odlewkę 10 ml i kilka psików testowych... a po flaszce tak średnio widać, tylko za chciejstwo ![]() ? |
|
|
|
#98 |
|
Zadomowienie
|
Zastanawiam się nad My Queen, ale to wtedy Ty musisz sobie coś jeszcze znaleźć
Coś nieperfumowego by Cię interesowało spoza wątku?
|
#99 |
|
Zadomowienie
|
No to może następnym razem się nam uda
|
#100 |
|
BAN stały
|
hej
![]() zainmteresowały mnie - Alexander McQueen "My Queen" Deluxe Edition- ok. 30/50 ml w "mechatym" - Lalique "Amethyst" - ok. 25-30 ml z kartonikiem, tylko za chciejstwo tylko My Queen musialabym powąchać. W Douglasie czy Sephorze mają te pefumy? |
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
może coś u mnie za całe lub odlewkę:
Alexander McQueen "My Queen" Deluxe Edition- ok. 30/50 ml w "mechatym" kartoniku z folią edit. chyba bardziej 35 ml... robiłam z niego odlewkę 10 ml i kilka psików testowych... a po flaszce tak średnio widać, tylko za chciejstwo ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- na wylocie flaszek nie mam, ale mam ewentualnie miniatury givenchy. Wymiana tylko za inne perfumy? |
|
|
|
#102 |
|
BAN stały
|
Coś u mnie za:
- Alexander McQueen "My Queen" Deluxe Edition- ok. 30/50 ml w "mechatym" kartoniku z folią edit. chyba bardziej 35 ml... robiłam z niego odlewkę 10 ml i kilka psików testowych... a po flaszce tak średnio widać, tylko za chciejstwo ![]() ? |
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
Mam amariage, orgnaze, insense ultramarine, ysatis, very irrestible- mało używane,a le ubytek musiałabym sprawdzac, bo trzymam je w kartonikach.. ale ich chyba bym wolała nie wymieniać na My Queen jednak. więc może innym razem
|
|
|
|
#105 |
|
Rozeznanie
|
coś u mnie za odlewkę Lalique Amethyst?
Czy rozważyłabyś też zrobienie odlewki Anny Sui? 5ml? Zapraszam |
|
|
|
#106 |
|
BAN stały
|
mojego zapachu jest prawie 50ml (myslę że ze 5ml mniej, bo przecież nikt po sam czubek nie nalewa) dlatego to musiałaby byc odlewka ok 20ml, a tak dużych odlewek nie lubię, jedynei takie na spróbowanie
![]() ps o jakiej ciemnej czekoaldzie piszesZ?
|
|
|
|
#107 |
|
BAN stały
|
nie znam tej czekolady
byłam zainteresowana My Queen i Amethystem - tak jak pisałam wcześniej ![]() To razem ok 55ml, Jeanne jest ok 45ml, więc rekompensowałabym to odlewką. Versense moge odlać do 5ml, więc musiałabys wybrac i drugi zapach (no i atomek mam tylko jeden albo ewentualnie kenzo mam gotowa odlewkę 8ml)
|
|
|
|
#109 |
|
Rozeznanie
|
chlip chlip nie mam atomków
![]() A co widzisz w moim wątku dla siebie? ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- hm... to fantastycznie, tylko no właśnie jest problem tego rodzaju, że nie posiadam atomków, masz jakiś pomysł na rozwiązanie tej wymiany? Chętnie oddam to co wymieniłaś
|
|
|
|
#110 |
|
Rozeznanie
|
no pewnie
czekam na info |
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz co, musiałabym sobie powąchać, bo z zapachem jeszcze przyjemności nie miałam
Postaram się jutro, pojutrze gdzieś go ustrzelić.
|
|
|
|
#114 |
|
Rozeznanie
|
no ok, szkoda
|
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za żelową maseczkę Oriflame?
Moje wątki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post25511986 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=498150 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=503793 ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Maseczka jest ile warta? Ok 15-20zł? Bylabym sklonna wymienic się za lakier(y). Woda by mi się ie oplacala |
|
|
|
#116 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#117 |
|
Wtajemniczenie
|
nie chciałabys mi oddac
Lalique "Amethyst" - ok. 25-30 ml z kartonikiem,i Dolce Vity?
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
Na razie nic niestety.
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:17.

Ponieważ podoba mi się Amethyst