|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#91 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg
Cytat:
a tego co się usmiechał treba było pod domofon zabraćmówisz ze w pyrach robiłaś
|
|
|
#92 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg
Cytat:
![]() no moje paznokcie to koszmar jak po wykopkach
|
|
|
|
|
#93 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
łeee to tam mleczny to wcale pewnie nie widac ,że odprysł ![]() właśnie się wyjąkąpała,nasmarowałam brązującym,wyszczotkowała m włosy i teraz myślę czy cos jeszcze zjeść czy juz dać sobie spokój
|
|
|
#94 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widać że są obdrapane muszę zaraz je zrobić, wypadało by je trochę jeszcze opiłować bo kształt straciły![]() ja też już po kąpieli ja zjadłam 5 petitków
|
|
|
|
|
#95 |
|
Zadomowienie
|
Anastazja Uhuhuuu pewnie wpadłaś mu w oko
A ja jutro chyba skoczę na solarium, bo blada trochę jestem I może też spotkam jakieś ciacho![]() Gała Nie, ja z książek rzadko kiedy się uczę. Tylko z zeszytu Bo babka z historii nawija jak po***ana a ja notuję i potem się uczę z tego
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
zjadlam 2 jajka z mikrofalówki z keczupem i połowe wiesniaka i pękam
ale nic idę do łóżka powtarzam sobie prezentację i niech się dzieje wola nieba![]() Trzymajcie jutro kciuki około 11 ![]() dobranoc
|
|
#97 |
|
Zadomowienie
|
Gała Ja na pewno bd trzymać kciuki za Ciebie!
Dobranoc![]()
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
nadziejka trzymam kciuki
![]() ![]() mozecie mi udzielic tu oceny na temat glosu tej malej? ![]() http://www.youtube.com/watch?v=4IuhBx6YNbo
|
#99 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam za Ciebie kciuki jutro !! Na stopach też ! I od razu jak wrócisz to daj nam tutaj znać Podejdź sobie na luzie , jesteś mądra i świetnie przygotowana i zdasz śpiewająco ,jestem tego pewna !! Wyśpij się porządnie słoneczko Cytat:
A to drugie ciacho to też chodzi się opalać , czy po prostu bywa w okolicy Twojego solarium akurat wtedy ,co TY ? No a ja niedawno wróciłam do domu D wypatrzyłam ,ale na krótko i tylko przez okno Ja siedziałam w lokalu, a on przejeżdżał niedaleko. Później byłyśmy z koleżanką na spacerze , ale nigdzie już go nie widziałam. Wracałam do domu koło jego lokalu i też go tam nie było Tęskno mi trochę za jego widokiem, ale jestem spokojna I tak się spotkamy , nie dopuszczam do siebie innej możliwości Po prostu muszę uzbroić się w cierpliwość ![]() Wiecie co Wam powiem Myślałam , że po tej całej akcji Desperados jakoś będzie starał się podtrzymać kontakt ze mną i znów zamotać mi w głowie, no ale się pomyliłam Widocznie moja odmowa musiała ugodzić w ego jaśnie pana, bo już kilka dni siedzi za granicą i jak zawsze zagadywał na gg , tak teraz cisza Nie mam z nim kontaktu od tego czasu, kiedy chciał się spotkać ,a ja mu odmówiłam . Obraza majestatu Ale to lepiej dla mnie , kij mu w oko ![]() Idę pod prysznic, a następnie zainstaluję się z lapkiem pod kołdrą, bo zimno niemiłosierne
|
||
|
|
|
#100 |
|
Zadomowienie
|
Ola Już dodałam głosik i skomentowałam
Ślicznie śpiewa, a ma tylko 6 lat. Świetna jest![]() Sunset Musisz być cierpliwa, na pewno się spotkacie, nie ma innej możliwości I będziecie żyć długo i szczęśliwie z 5 dzieci w domku z ogródkiem ![]() ![]() A desperados niech się faka teraz
![]() ___________________ Nie rezygnuj z czegoś, tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak minie. Edytowane przez agusia814 Czas edycji: 2010-05-19 o 22:19 |
|
|
|
#101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moim zdaniem powinna caly czas gdzies cwiczyc ![]() sunsett i dobrze ze d sie nie odzywa no bo niby po co? jak byl taki glupi i nie docenial takiej laski pod nosem to niech spada na drzewoa D... jeszcze zdarzysz wypatrzec nast razem mam nadzieje ze wasze drogi w koncu sie zejda i bedziecie mieli czas zeby pogadac
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#102 |
|
Zadomowienie
|
Dobra Słoneczka, ja lecę w kime
Dobranoc ![]() ![]()
|
#103 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i zawsze po mnie się opala czuje chyba moje feromony![]() no to szkoda że się nie spotkaliście ale na pewno w końcu coś się ruszy![]() a co do Desperadosa to bardzo dobrze że się nie odzywa, po co masz utrzymywać kontakt z takim dupkiem ![]() ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Cytat:
zaraz ocenię![]() dobranoc ![]() Nadziejka- trzymam kciuki za jutro na nogach też ![]() :kciuk i:
|
||
|
|
|
#104 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale by były piękne dzieci z TAKICH rodziców Cytat:
Ja nie napisałam tego pod tym kątem , że żałuję, że nie mam z nim kontaktu ,bo nie zależy mi na tym . Ale przyzwyczaił mnie już do pewnych schematów w swoim zachowaniu i myślałam, że tym razem również będzie pisał i prosił o kolejną szansę Ale jak widać moje słowa okazały się wystarczająco dobitne... i dobrze Było minęło ![]() No musimy musimy Śpij sobie maleńka Ale kurna zimno !! Chodzę w długich spodniach od piżamy i w grubym szlafroku , inaczej się nie da bo bym umarzła :/ Brrr ale wiosna
|
||
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
kurde...a ja dopiero z ksiazkami siedze a jestem niewyspana
|
#106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się kilka razy opalałam po D Jak sobie pomyślałam, że on tam leżał bez koszulki to aż mi się nie chciało wychodzić Kurde, ale mnie zabrało
|
|
|
|
|
#107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no gdybym nie wiedziała że myją po każdym łóżko to bym może coś dla niego zostawiła |
|
|
|
|
#108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Haha a co takiego byś mu zostawiła
|
|
|
|
|
#109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moją woń balsamu czekoladowego ale jakbym o nim pomyślała i bym się podnieciła to kto wie co by tam zostałoEdytowane przez Anastazja86 Czas edycji: 2010-05-19 o 23:08 |
|
|
|
|
#110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak w ogóle to znam dziewczynę, która mówi że po solarium nie wolno się kąpać bo opalenizna schodzi ![]() fakt że można sobie różne rzeczy wyobrazić przez te 10 min |
|
|
|
|
#112 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
zobaczysz;DD a co do Desperadosa to bardzo dobrze że się nie odzywa![]() wczoraj mnie nie było, bo przez cały dzień męczyłam się z włączeniem tego laptopa i się nie dało.. dzisiaj jakimś cudem się włączył.. komp siostry też nie działa jutro Tż przyjedzie to naprawi siostry kompa, a mój laptop niestety musi pojechać do naprawy (wczoraj nagrzeszyłam trochę bo zjadłam czipsy, ale za to pociłam się 2 godziny na aerobiku ^^ na 14 idę na uczelnię bo mam kolokwium z psychologii a jeszcze nic nie umiem.. wstałam żeby poczytać sobie jakieś notatki;Dw końcu przestało padać! mam nadzieję że już tak będzie, bo dziś chciałam iść na koncert ;D Miłego dnia *
|
|
|
#113 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tym , że nie należy kąpać się od razu po powrocie do domu ,a odczekać godzinkę - dwie i tyle,a nie dobę ![]() Cytat:
Trzymam kciuki za kolokwium U mnie pogoda w dalszym ciągu do bani , nie pada ale jest mżawka i tylko 10 stopni ![]() Mam już całą stertę brudnych ubrań i nie ma jak włączyć pralki ,bo w łazience znowu będzie to schło 3 dni , a po zdjęciu będzie śmierdzące :/ U mnie śniadanie niezbyt zdrowe, zjadłam 3 naleśniczki z serkiem, bo zostały z wczoraj Teraz ogarnę trochę pokój i pasuje się coś pouczyć, a koło południa tradycyjnie skoczę na siłkę Miłego dnia Aaa bym zapomniała ! Ale miałam dzisiaj sen Śniło mi się, że kupowałam torebki Edytowane przez Sunsett Czas edycji: 2010-05-20 o 09:37 |
||
|
|
|
#114 |
|
Zadomowienie
|
apropo snu;D śniłaś mi się Sunseciku ostatnio;D że przyjechalaś do mnie na parę dni i chodziłyśmy na koncery i Ty za wszelką cenę chciałaś wskoczyć na scene i ochrona Cie zdejmowała i wyrzucała przez ogrodzenie haha a Ty spowrotem ;D
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() u mnie na śniadanie płatki z mlekiem teraz popijam kawkę ![]() pogoda u mnie w miarę, tzn pełne zachmurzenie ale jest nawet ciepło tzn biegałam dzisiaj po mieście w koszulce i kurtce a nie w swetrze jak wczoraj i przez ostatnie dni czyli zawsze coś ![]() zrobiłam pranie i wywiesiłam na balkonie, może dzisiaj wyschnie teraz szybko ogarnę mieszkanie i biorę się za robotę
|
|
|
|
#116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja niedawno wróciłam z siłki dzisiaj robiłam ręce, brzuch i plecy Nóżkom dałam spokój, bo trochę bolą po wczorajszym Oprócz tego poćwiczyłam 40 minut na orbitreku, czyli pod względem ćwiczeń dzień zaliczony jak najbardziej do udanych ![]() Teraz ogarnę trochę pokój i wezmę się za naukę, a wieczorem najprawdopodobniej wychodzę gdzieś z tym chłopakiem od wesela Nazwijmy go M Pod względem jedzenia w miarę , tzn. po siłowni zjadłam jedną drożdżówkę, tą taką pizzówkę Ale nie przejmuję się zbytnio , byle nie objadać się słodkim , ładnie ćwiczyć i będzie git A teraz wyczekuję obiadu - ryż z mięskiem drobiowym i surówka z kapusty pekińskiej ![]() Pogoda do bani ,zimno i zachmurzone, ale nie pada przynajmniej Prania w dalszym ciągu nie robię ,bo nie ma gdzie wywiesić, a już mi się ubrania w koszu nie mieszczą ... porażka :/ |
|
|
|
|
#117 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
Ja od dziś aż do środy leżę w domku Ale niestety nie ma tak dobrze bo w środę mam ciężkie kolokwium i muszę się uczyćU mnie się zrobiła piękna pogoda Lecę dalej do nauki Miłego dnia |
|
|
|
#118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
supere tam jedna mała pizzówka co to jest ![]() ooo czyli jednak coś się kręci z M fajnie![]() u mnie na obiad naleśniki z serem i brzoskwiniami zjadłam dwa![]() teraz umyję gary i znowu do pracy a potem idę biegać
|
|
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() 18/20 dostałam okres a musze się na teorię![]() ![]()
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() czyzby nadziejka w krzakach juz zabalowala czy czeka na wyniki? ![]() fajne macie sny juz od dawna...aahh a ja dzisiaj gadalam z moim instruktorem ![]() wlasnie chyba zaraz pojde zrobic pranie bo juz mi sie tez w koszu nie mieszcza
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:26.

nie można się przeuczyć
a co do okresu to zawsze przychodzi w nieodpowiednim momencie
baw się dobrze i wypatruj D

Ja siedziałam w lokalu, a on przejeżdżał niedaleko. Później byłyśmy z koleżanką na spacerze , ale nigdzie już go nie widziałam. Wracałam do domu koło jego lokalu i też go tam nie było
Kurde, ale mnie zabrało