My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg!PART3 - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-19, 17:57   #91
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
Aga- jak móżg paruje to dobrze nie można się przeuczyć
Ola- współczuję teh sytuacji z wodą, teraz się cieszę że mieszkam na północy..
Nadziejka- to ładnie mama dałano ale fakt jest faktem super że już umiesz a co do okresu to zawsze przychodzi w nieodpowiednim momencie
Sunset- ładnie poćwiczyłaś baw się dobrze i wypatruj D

u mnie na kolację kanapki z polędwicą twarożkiem, sałatą, rzodkiewką i szczypiorkiem
dzisiaj nie biegałam bo mój tata do późna pracował a samej buegać nie lubię
byłam u koleżanki na plotach i był jej kuzyn, ale ciacho ale z Poznania więc trochę daleko...no ale popatrzeć było na co a był w samych bokserkach
byłam na solarium i znowu spotkałam to ciacho o które się otarłam jakiś czas temu patrzył się i uśmiechał no to wiadomo że też się uśmiechnęłam i puściłam mu oczko dzisiaj jakiś ciasteczkowy dzień
zaraz idę do wanny i koniecznie muszę sobie zrobić paznokcie bo wyglądam jakbym z roli wróciła
uhuhuuh Ty szczesciaro a tego co się usmiechał treba było pod domofon zabrać

mówisz ze w pyrach robiłaś
Stary 2010-05-19, 18:52   #92
Anastazja86
Zakorzenienie

Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg

Cytat:
Napisane przez Nowa_Nadzieja Pokaż wiadomość
uhuhuuh Ty szczesciaro a tego co się usmiechał treba było pod domofon zabrać

mówisz ze w pyrach robiłaś
ooo faktycznie ale do domofonu było daleko mogłam go dorwać na solarzetego jeszcze nie próbowałam
no moje paznokcie to koszmar jak po wykopkach lakier obdrapany dobrze że mleczny to się w oczy nie rzuca
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 19:21   #93
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
ooo faktycznie ale do domofonu było daleko mogłam go dorwać na solarzetego jeszcze nie próbowałam
no moje paznokcie to koszmar jak po wykopkach lakier obdrapany dobrze że mleczny to się w oczy nie rzuca
no widzisz,czego nowego byś spróbowała

łeee to tam mleczny to wcale pewnie nie widac ,że odprysł

właśnie się wyjąkąpała,nasmarowałam brązującym,wyszczotkowała m włosy i teraz myślę czy cos jeszcze zjeść czy juz dać sobie spokój
Stary 2010-05-19, 19:50   #94
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
no widzisz,czego nowego byś spróbowała

łeee to tam mleczny to wcale pewnie nie widac ,że odprysł

właśnie się wyjąkąpała,nasmarowałam brązującym,wyszczotkowała m włosy i teraz myślę czy cos jeszcze zjeść czy juz dać sobie spokój
może następnym razem spróbuję
widać że są obdrapane muszę zaraz je zrobić, wypadało by je trochę jeszcze opiłować bo kształt straciły
ja też już po kąpieli ja zjadłam 5 petitków
Stary 2010-05-19, 20:21   #95
agusia814
Zadomowienie

Anastazja Uhuhuuu pewnie wpadłaś mu w oko
A ja jutro chyba skoczę na solarium, bo blada trochę jestem I może też spotkam jakieś ciacho
Gała Nie, ja z książek rzadko kiedy się uczę. Tylko z zeszytu Bo babka z historii nawija jak po***ana a ja notuję i potem się uczę z tego

Non seulement belle, mais encore sage!

zapuszczam i dbam o włosy
odchudzam się
uczę się cienko obierać ziemniaki
agusia814 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 20:41   #96
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

zjadlam 2 jajka z mikrofalówki z keczupem i połowe wiesniaka i pękam ale nic idę do łóżka powtarzam sobie prezentację i niech się dzieje wola nieba

Trzymajcie jutro kciuki około 11

dobranoc
Stary 2010-05-19, 20:50   #97
agusia814
Zadomowienie

Gała Ja na pewno bd trzymać kciuki za Ciebie! Dobranoc

odchudzam się

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-19, 21:03   #98
xxolushiaxx
Zakorzenienie

GG do xxolushiaxx

nadziejka trzymam kciuki

mozecie mi udzielic tu oceny na temat glosu tej malej?
http://www.youtube.com/watch?v=4IuhBx6YNbo

xxolushiaxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 21:13   #99
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:

na jezdzca mówisz Ty czubie

może akurat dzisiaj to Wasz dzien miejmy taka nadzieje

baw się dobrze
No na początek na jeźdźca, potem wypróbujemy inne pozycje
Trzymam za Ciebie kciuki jutro !! Na stopach też ! I od razu jak wrócisz to daj nam tutaj znać Podejdź sobie na luzie , jesteś mądra i świetnie przygotowana i zdasz śpiewająco ,jestem tego pewna !! Wyśpij się porządnie słoneczko

Cytat:
Sunset- ładnie poćwiczyłaś baw się dobrze i wypatruj D

u mnie na kolację kanapki z polędwicą twarożkiem, sałatą, rzodkiewką i szczypiorkiem
dzisiaj nie biegałam bo mój tata do późna pracował a samej buegać nie lubię
byłam u koleżanki na plotach i był jej kuzyn, ale ciacho ale z Poznania więc trochę daleko...no ale popatrzeć było na co a był w samych bokserkach
byłam na solarium i znowu spotkałam to ciacho o które się otarłam jakiś czas temu patrzył się i uśmiechał no to wiadomo że też się uśmiechnęłam i puściłam mu oczko dzisiaj jakiś ciasteczkowy dzień
zaraz idę do wanny i koniecznie muszę sobie zrobić paznokcie bo wyglądam jakbym z roli wróciła
A to dzisiaj podwójnie oko pocieszyłaś A to drugie ciacho to też chodzi się opalać , czy po prostu bywa w okolicy Twojego solarium akurat wtedy ,co TY ?

No a ja niedawno wróciłam do domu D wypatrzyłam ,ale na krótko i tylko przez okno Ja siedziałam w lokalu, a on przejeżdżał niedaleko. Później byłyśmy z koleżanką na spacerze , ale nigdzie już go nie widziałam. Wracałam do domu koło jego lokalu i też go tam nie było Tęskno mi trochę za jego widokiem, ale jestem spokojna I tak się spotkamy , nie dopuszczam do siebie innej możliwości
Po prostu muszę uzbroić się w cierpliwość

Wiecie co Wam powiem Myślałam , że po tej całej akcji Desperados jakoś będzie starał się podtrzymać kontakt ze mną i znów zamotać mi w głowie, no ale się pomyliłam Widocznie moja odmowa musiała ugodzić w ego jaśnie pana, bo już kilka dni siedzi za granicą i jak zawsze zagadywał na gg , tak teraz cisza Nie mam z nim kontaktu od tego czasu, kiedy chciał się spotkać ,a ja mu odmówiłam . Obraza majestatu Ale to lepiej dla mnie , kij mu w oko

Idę pod prysznic, a następnie zainstaluję się z lapkiem pod kołdrą, bo zimno niemiłosierne
Sunsett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 21:17   #100
agusia814
Zadomowienie

Ola Już dodałam głosik i skomentowałam Ślicznie śpiewa, a ma tylko 6 lat. Świetna jest I wysłałam Ci nawet zapro

Sunset Musisz być cierpliwa, na pewno się spotkacie, nie ma innej możliwości I będziecie żyć długo i szczęśliwie z 5 dzieci w domku z ogródkiem
A desperados niech się faka teraz

odchudzam się

Edytowane przez agusia814
Czas edycji: 2010-05-19 o 21:19
Stary 2010-05-19, 21:19   #101
xxolushiaxx
Zakorzenienie

GG do xxolushiaxx

Cytat:
Napisane przez agusia814 Pokaż wiadomość
Ola Już dodałam głosik i skomentowałam Ślicznie śpiewa, a ma tylko 6 lat. Świetna jest I wysłałam Ci nawet zapro
dziekuje bardzo
moim zdaniem powinna caly czas gdzies cwiczyc

sunsett i dobrze ze d sie nie odzywa no bo niby po co? jak byl taki glupi i nie docenial takiej laski pod nosem to niech spada na drzewo

a D... jeszcze zdarzysz wypatrzec nast razem mam nadzieje ze wasze drogi w koncu sie zejda i bedziecie mieli czas zeby pogadac

Stary 2010-05-19, 21:20   #102
agusia814
Zadomowienie

Dobra Słoneczka, ja lecę w kime
Dobranoc

odchudzam się
Stary 2010-05-19, 21:29   #103
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sunsett Pokaż wiadomość
No na początek na jeźdźca, potem wypróbujemy inne pozycje
Trzymam za Ciebie kciuki jutro !! Na stopach też ! I od razu jak wrócisz to daj nam tutaj znać Podejdź sobie na luzie , jesteś mądra i świetnie przygotowana i zdasz śpiewająco ,jestem tego pewna !! Wyśpij się porządnie słoneczko

A to dzisiaj podwójnie oko pocieszyłaś A to drugie ciacho to też chodzi się opalać , czy po prostu bywa w okolicy Twojego solarium akurat wtedy ,co TY ?

No a ja niedawno wróciłam do domu D wypatrzyłam ,ale na krótko i tylko przez okno Ja siedziałam w lokalu, a on przejeżdżał niedaleko. Później byłyśmy z koleżanką na spacerze , ale nigdzie już go nie widziałam. Wracałam do domu koło jego lokalu i też go tam nie było Tęskno mi trochę za jego widokiem, ale jestem spokojna I tak się spotkamy , nie dopuszczam do siebie innej możliwości

Wiecie co Wam powiem Myślałam , że po tej całej akcji Desperados jakoś będzie starał się podtrzymać kontakt ze mną i znów zamotać mi w głowie, no ale się pomyliłam Widocznie moja odmowa musiała ugodzić w ego jaśnie pana, bo już kilka dni siedzi za granicą i jak zawsze zagadywał na gg , tak teraz cisza Nie mam z nim kontaktu od tego czasu, kiedy chciał się spotkać ,a ja mu odmówiłam . Obraza majestatu Ale to lepiej dla mnie , kij mu w oko

Idę pod prysznic, a następnie zainstaluję się z lapkiem pod kołdrą, bo zimno niemiłosierne
no chodzi na solarium tam gdzie ja i zawsze po mnie się opala czuje chyba moje feromony
no to szkoda że się nie spotkaliście ale na pewno w końcu coś się ruszy
a co do Desperadosa to bardzo dobrze że się nie odzywa, po co masz utrzymywać kontakt z takim dupkiem

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ----------

Cytat:
Napisane przez xxolushiaxx Pokaż wiadomość
nadziejka trzymam kciuki

mozecie mi udzielic tu oceny na temat glosu tej malej?
http://www.youtube.com/watch?v=4IuhBx6YNbo
no świetnie śpiewa zaraz ocenię
Cytat:
Dobranoc
dobranoc

Nadziejka- trzymam kciuki za jutro na nogach też:kciuk i:
Stary 2010-05-19, 21:30   #104
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:

Sunset Musisz być cierpliwa, na pewno się spotkacie, nie ma innej możliwości I będziecie żyć długo i szczęśliwie z 5 dzieci w domku z ogródkiem
A desperados niech się faka teraz
HIhih 5 dzieci to przesada , ale dwójeczka jak najbardziej może być Ale by były piękne dzieci z TAKICH rodziców
Cytat:
Napisane przez xxolushiaxx Pokaż wiadomość
dziekuje bardzo
moim zdaniem powinna caly czas gdzies cwiczyc

sunsett i dobrze ze d sie nie odzywa no bo niby po co? jak byl taki glupi i nie docenial takiej laski pod nosem to niech spada na drzewo

a D... jeszcze zdarzysz wypatrzec nast razem mam nadzieje ze wasze drogi w koncu sie zejda i bedziecie mieli czas zeby pogadac
No tak tak Ja nie napisałam tego pod tym kątem , że żałuję, że nie mam z nim kontaktu ,bo nie zależy mi na tym . Ale przyzwyczaił mnie już do pewnych schematów w swoim zachowaniu i myślałam, że tym razem również będzie pisał i prosił o kolejną szansę Ale jak widać moje słowa okazały się wystarczająco dobitne... i dobrze Było minęło
No musimy musimy
Cytat:
Dobranoc
Śpij sobie maleńka

Ale kurna zimno !! Chodzę w długich spodniach od piżamy i w grubym szlafroku , inaczej się nie da bo bym umarzła :/ Brrr ale wiosna
Stary 2010-05-19, 21:32   #105
xxolushiaxx
Zakorzenienie

GG do xxolushiaxx

kurde...a ja dopiero z ksiazkami siedze a jestem niewyspana wr...ale cos zrobie i spadam w kime

Stary 2010-05-19, 21:33   #106
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
no chodzi na solarium tam gdzie ja i zawsze po mnie się opala czuje chyba moje feromony
no to szkoda że się nie spotkaliście ale na pewno w końcu coś się ruszy
a co do Desperadosa to bardzo dobrze że się nie odzywa, po co masz utrzymywać kontakt z takim dupkiem
Haha bardzo możliwe A co byś zrobiła, jakby np. chciał Twój numer telefonu
Ja się kilka razy opalałam po D Jak sobie pomyślałam, że on tam leżał bez koszulki to aż mi się nie chciało wychodzić Kurde, ale mnie zabrało
Stary 2010-05-19, 21:44   #107
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Haha bardzo możliwe A co byś zrobiła, jakby np. chciał Twój numer telefonu
Ja się kilka razy opalałam po D Jak sobie pomyślałam, że on tam leżał bez koszulki to aż mi się nie chciało wychodzić Kurde, ale mnie zabrało
hmmmm może bym mu dała nr telefonu ale najpierw musiałby mnie zabrać na kawkę, prosto z solarium piękni i opaleni
no gdybym nie wiedziała że myją po każdym łóżko to bym może coś dla niego zostawiła
Stary 2010-05-19, 21:46   #108
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
hmmmm może bym mu dała nr telefonu ale najpierw musiałby mnie zabrać na kawkę, prosto z solarium piękni i opaleni
no gdybym nie wiedziała że myją po każdym łóżko to bym może coś dla niego zostawiła
Piękni , opaleni i śmierdzący spaloną kurą
Haha a co takiego byś mu zostawiła
Stary 2010-05-19, 22:07   #109
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Piękni , opaleni i śmierdzący spaloną kurą
Haha a co takiego byś mu zostawiła
o tak kocham ten zapach
moją woń balsamu czekoladowegoale jakbym o nim pomyślała i bym się podnieciła to kto wie co by tam zostało

Edytowane przez Anastazja86
Czas edycji: 2010-05-19 o 22:08

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-19, 22:23   #110
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
o tak kocham ten zapach
moją woń balsamu czekoladowegoale jakbym o nim pomyślała i bym się podnieciła to kto wie co by tam zostało
Haha ja też uwielbiam, aż żal brać prysznic po powrocie do domu

padłam to by się chłopak położył Ale w sumie rozumiem Cię, bo przez te 10 minut leżenia to różne pomysły przychodzą do głowy
Stary 2010-05-19, 22:30   #111
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Haha ja też uwielbiam, aż żal brać prysznic po powrocie do domu

padłam to by się chłopak położył Ale w sumie rozumiem Cię, bo przez te 10 minut leżenia to różne pomysły przychodzą do głowy
no mi też żal wchodzić do wanny jak czuję ten smrodek
a tak w ogóle to znam dziewczynę, która mówi że po solarium nie wolno się kąpać bo opalenizna schodzi no i ona mówi że kąpie się na drugi dzień dopiero, to jak chodzi na solar co dwa dni bo ona taka spalona to wychodzi że się kąpie co dwa dniale głupota, masakra
fakt że można sobie różne rzeczy wyobrazić przez te 10 min
Stary 2010-05-20, 07:38   #112
caaalajaa
Zadomowienie

Cytat:
zjadlam 2 jajka z mikrofalówki z keczupem i połowe wiesniaka i pękam ale nic idę do łóżka powtarzam sobie prezentację i niech się dzieje wola nieba

Trzymajcie jutro kciuki około 11

dobranoc
3mam moccno kciuki ;d;** uda się! i to 20/20;D
Cytat:

w końcu spotkasz D zobaczysz;DD a co do Desperadosa to bardzo dobrze że się nie odzywa

wczoraj mnie nie było, bo przez cały dzień męczyłam się z włączeniem tego laptopa i się nie dało.. dzisiaj jakimś cudem się włączył.. komp siostry też nie działa jutro Tż przyjedzie to naprawi siostry kompa, a mój laptop niestety musi pojechać do naprawy (
wczoraj nagrzeszyłam trochę bo zjadłam czipsy, ale za to pociłam się 2 godziny na aerobiku ^^
na 14 idę na uczelnię bo mam kolokwium z psychologii a jeszcze nic nie umiem.. wstałam żeby poczytać sobie jakieś notatki;D

w końcu przestało padać! mam nadzieję że już tak będzie, bo dziś chciałam iść na koncert ;D

Miłego dnia*

http://guseve.blogspot.com/

odchudzam się...

11.08.09 - mój Giee <3

caaalajaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-20, 08:23   #113
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
no mi też żal wchodzić do wanny jak czuję ten smrodek
a tak w ogóle to znam dziewczynę, która mówi że po solarium nie wolno się kąpać bo opalenizna schodzi no i ona mówi że kąpie się na drugi dzień dopiero, to jak chodzi na solar co dwa dni bo ona taka spalona to wychodzi że się kąpie co dwa dniale głupota, masakra
fakt że można sobie różne rzeczy wyobrazić przez te 10 min
Ale poniekąd ma rację i to słyszałam już od wielu osób, nawet od właścicielki solarium Z tym , że nie należy kąpać się od razu po powrocie do domu ,a odczekać godzinkę - dwie i tyle,a nie dobę to jak ona wychodzi między ludzi taka śmierdząca ? Masakra bleee

Cytat:
Napisane przez caaalajaa Pokaż wiadomość
3mam moccno kciuki ;d;** uda się! i to 20/20;D

w końcu spotkasz D zobaczysz;DD a co do Desperadosa to bardzo dobrze że się nie odzywa

wczoraj mnie nie było, bo przez cały dzień męczyłam się z włączeniem tego laptopa i się nie dało.. dzisiaj jakimś cudem się włączył.. komp siostry też nie działa jutro Tż przyjedzie to naprawi siostry kompa, a mój laptop niestety musi pojechać do naprawy (
wczoraj nagrzeszyłam trochę bo zjadłam czipsy, ale za to pociłam się 2 godziny na aerobiku ^^
na 14 idę na uczelnię bo mam kolokwium z psychologii a jeszcze nic nie umiem.. wstałam żeby poczytać sobie jakieś notatki;D

w końcu przestało padać! mam nadzieję że już tak będzie, bo dziś chciałam iść na koncert ;D

Miłego dnia*
To coś Ci ciulowo naprawili tego kompa, jak znów się sypie
Trzymam kciuki za kolokwium

U mnie pogoda w dalszym ciągu do bani , nie pada ale jest mżawka i tylko 10 stopni
Mam już całą stertę brudnych ubrań i nie ma jak włączyć pralki ,bo w łazience znowu będzie to schło 3 dni , a po zdjęciu będzie śmierdzące :/

U mnie śniadanie niezbyt zdrowe, zjadłam 3 naleśniczki z serkiem, bo zostały z wczoraj Teraz ogarnę trochę pokój i pasuje się coś pouczyć, a koło południa tradycyjnie skoczę na siłkę

Miłego dnia

Aaa bym zapomniała ! Ale miałam dzisiaj sen Śniło mi się, że kupowałam torebki

Edytowane przez Sunsett
Czas edycji: 2010-05-20 o 08:37
Stary 2010-05-20, 08:45   #114
caaalajaa
Zadomowienie

apropo snu;D śniłaś mi się Sunseciku ostatnio;D że przyjechalaś do mnie na parę dni i chodziłyśmy na koncery i Ty za wszelką cenę chciałaś wskoczyć na scene i ochrona Cie zdejmowała i wyrzucała przez ogrodzenie haha a Ty spowrotem ;D

http://guseve.blogspot.com/

odchudzam się...

11.08.09 - mój Giee <3

caaalajaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-20, 10:39   #115
Anastazja86
Zakorzenienie

witam
u mnie na śniadanie płatki z mlekiem
teraz popijam kawkę
pogoda u mnie w miarę, tzn pełne zachmurzenie ale jest nawet ciepło tzn biegałam dzisiaj po mieście w koszulce i kurtce a nie w swetrze jak wczoraj i przez ostatnie dni czyli zawsze coś
zrobiłam pranie i wywiesiłam na balkonie, może dzisiaj wyschnie
teraz szybko ogarnę mieszkanie i biorę się za robotę
Stary 2010-05-20, 12:58   #116
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caaalajaa Pokaż wiadomość
apropo snu;D śniłaś mi się Sunseciku ostatnio;D że przyjechalaś do mnie na parę dni i chodziłyśmy na koncery i Ty za wszelką cenę chciałaś wskoczyć na scene i ochrona Cie zdejmowała i wyrzucała przez ogrodzenie haha a Ty spowrotem ;D
A po co wchodziłam na tą scenę ? No ładne masz sny

Ja niedawno wróciłam z siłki dzisiaj robiłam ręce, brzuch i plecy Już czuję, że na jutro będą zakwasy Nóżkom dałam spokój, bo trochę bolą po wczorajszym
Oprócz tego poćwiczyłam 40 minut na orbitreku, czyli pod względem ćwiczeń dzień zaliczony jak najbardziej do udanych

Teraz ogarnę trochę pokój i wezmę się za naukę, a wieczorem najprawdopodobniej wychodzę gdzieś z tym chłopakiem od wesela Nazwijmy go M

Pod względem jedzenia w miarę , tzn. po siłowni zjadłam jedną drożdżówkę, tą taką pizzówkę Ale nie przejmuję się zbytnio , byle nie objadać się słodkim , ładnie ćwiczyć i będzie git A teraz wyczekuję obiadu - ryż z mięskiem drobiowym i surówka z kapusty pekińskiej

Pogoda do bani ,zimno i zachmurzone, ale nie pada przynajmniej Prania w dalszym ciągu nie robię ,bo nie ma gdzie wywiesić, a już mi się ubrania w koszu nie mieszczą ... porażka :/

Stary 2010-05-20, 13:23   #117
kiniulkaaa
Rozeznanie

Dzień dobry
Ja od dziś aż do środy leżę w domku Ale niestety nie ma tak dobrze bo w środę mam ciężkie kolokwium i muszę się uczyć

U mnie się zrobiła piękna pogoda niebo prawie bezchmurne, słoneczko ale nie wiem czy jest ciepło bo jeszcze dziś na dworze nie byłam

Lecę dalej do nauki
Miłego dnia
kiniulkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-20, 13:46   #118
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
A po co wchodziłam na tą scenę ? No ładne masz sny

Ja niedawno wróciłam z siłki dzisiaj robiłam ręce, brzuch i plecy Już czuję, że na jutro będą zakwasy Nóżkom dałam spokój, bo trochę bolą po wczorajszym
Oprócz tego poćwiczyłam 40 minut na orbitreku, czyli pod względem ćwiczeń dzień zaliczony jak najbardziej do udanych

Teraz ogarnę trochę pokój i wezmę się za naukę, a wieczorem najprawdopodobniej wychodzę gdzieś z tym chłopakiem od wesela Nazwijmy go M

Pod względem jedzenia w miarę , tzn. po siłowni zjadłam jedną drożdżówkę, tą taką pizzówkę Ale nie przejmuję się zbytnio , byle nie objadać się słodkim , ładnie ćwiczyć i będzie git A teraz wyczekuję obiadu - ryż z mięskiem drobiowym i surówka z kapusty pekińskiej

Pogoda do bani ,zimno i zachmurzone, ale nie pada przynajmniej Prania w dalszym ciągu nie robię ,bo nie ma gdzie wywiesić, a już mi się ubrania w koszu nie mieszczą ... porażka :/

ładnie poćwiczyłaśsuper
e tam jedna mała pizzówka co to jest
ooo czyli jednak coś się kręci z M fajnie

u mnie na obiad naleśniki z serem i brzoskwiniami zjadłam dwa
teraz umyję gary i znowu do pracy a potem idę biegać
Stary 2010-05-20, 13:48   #119
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

18/20 wy***ałam jak kwazimodo w dzwon

dostałam okres a musze się na teorię pozniej jak wrócę do poczytam WAS
Stary 2010-05-20, 13:49   #120
xxolushiaxx
Zakorzenienie

GG do xxolushiaxx

witam
czyzby nadziejka w krzakach juz zabalowala czy czeka na wyniki?

fajne macie sny mnie sie nic nie snilo juz od dawna...
aahh a ja dzisiaj gadalam z moim instruktorem no boooski ma ten smiech!!

wlasnie chyba zaraz pojde zrobic pranie bo juz mi sie tez w koszu nie mieszcza

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości