![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Z kuferka Ruksany
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Raczkowanie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;19581442]Ale sie rozszalalas z wymiankami
![]() A, co! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- Udało się dzisiaj - jeszcze nie zdążyłam powysyłać PW z info ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- Pingwinku, musisz wziąc Flavo, bo bez tego nic nie znajdę u Ciebie, a matów mam tylko kilka, więc mogę się nie wypłacić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Lysanelka nie chcę chyba
![]() Double Trouble - prawie cały Sweat Pea - ponad 15ml/30 Banana Flambee - nówka sztuka nieśmigana Amor Amor Cacharel - ciut mniej niż połowa z 3oml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Halo
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- Wyrodna matko, nie trzymaj dziecka na balkonie ![]() Odpisalam u siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Jak zdobedziesz kolorowke na wymianach to krzycz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | ||
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:01 ---------- Poprzedni post napisano o 00:59 ---------- [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;19583941]Jak zdobedziesz kolorowke na wymianach to krzycz ![]() ![]() Taaa... Pozbędę się kremików, żeby za chwilę wymieniać się cieniami ![]() ---------- Dopisano o 01:15 ---------- Poprzedni post napisano o 01:01 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:17 ---------- Poprzedni post napisano o 01:15 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
ja nie przepadam za Flavo ale jeśli masz to
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...tamina-C-8.htm to w sumie moge wziąć a co mam oddać ![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Ok,przejrzyj zapasy swoje spokojnie,bo ja Aurigą też byłabym zainteresowana,na zapas,ma długą datę ważności?
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
na pluszaka prosze mi tu nie zwalac
![]() dawaj auriderma i osiagne nirvane kosmetyczna ![]() w zasadzie jedno naczynko mi juz tak sie powieksza ze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
hej, cos u mnie za flavoc?
pozdrawiam ![]()
![]() |
#107 |
BAN stały
|
witaj,
wypatrzysz cos u mnie za: SVR 50 compact - nowe - bez pudełka - mam trzy sztuki, każda w innym kolorze - beige clair, Sephora - chowany pędzel do pudru - nowy nie używany ? poza watkiem mam jeszcze pomadke lancome i cien shiseido ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | ||
Raczkowanie
|
nie uciekli
![]() ![]() ![]() ![]() DiTu jednak przeżyję rozstanie z Bare Minerals, ale za ruska i Diune ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:11 ---------- Poprzedni post napisano o 01:10 ---------- Fergusiu mam dla Ciebie odłożony Auriderm i Flavo, tylko już się pogubiłam w wymiankach u Ciebie ![]() ---------- Dopisano o 01:19 ---------- Poprzedni post napisano o 01:11 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:22 ---------- Poprzedni post napisano o 01:19 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
mam nowy wątek :
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=434816 ![]() Wiem że byłas zainteresowana podkładem Matte i dorzuciłabym Ci chanelki ze zdjęc na Twoim watku za oba Twoje produkty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Raczkowanie
|
U Ciebie znalazłam:
-brazer Nouba Earth Powder, kolor 6, jest kartonik, z wymianki, ale to byl wizazanki zapas, dla mnie jednak za ciemny, wymieniam z bolem, bo brazer jest nie do starcia i prawie nie do zuzycia, niesamowicie wydajny - CLINIQUE, korektor pod oczy All about eyes Clinique kolor 01 light neutral kupiony w Sephora w USA, opak. 10ml, zużycie trudno ocenić- zostało więcej niż połowa (ok. 75-80%), kod z opakowania A97, - EDM, róż Pink Ribbon, wersja błyszczący, z 1g zostało około 90% + to co na siteczku, do opakowania nie był pchany pędzel ani palce - EDM, puder w formule Intensiv, Perfect, big, użyty parę razy, bezpiecznie określam na 90-95%, nie były pchany pędzel do środka, ani na wieczko, - PUDER JEDWABNY, dr Hauschka, mogę odsypać wg uznania, puder zakupiony w Aptece Homeopatycznej na ul. Miłej, sama go nie zużyję, data ważności 12/2012 - EDM, korektory w woreczkach strunowych dorzucę do wymianek za jakieś próbki i pierdółki (nie ma Aussie Perk me up) - PUPA, set cukierkowy pupa, zuzycie widoczne na zdjeciu, w razie czego moge przeslac wiecej Mogę Ci jeszcze zaproponować Lysanel mat - jak dobrze pogrzebię po szufladzie, to znajdzie się jescze parę innych rzeczy ![]() ---------- Dopisano o 01:47 ---------- Poprzedni post napisano o 01:40 ---------- Cytat:
![]() Chanelki chętnie przygarnę, chociaż Dior też mi się podoba ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a masz jeszcze cos na naczynka..? To flavo biorę w sumie eksperymentalnie, nigdy go nie uzywałam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
do SVR nie jestem do konca przekonana, ale kolezanka znalazła jakiś krem ostatnio i mi polecała.. więc sprawdzę z nia nazwę i napiszę. ale na te dwa produkty jesteśmy już 100% umówione? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za:
- Sephora - chowany pędzel do pudru - nowy nie używany - Joko exclusive - baza pod cienie w słoiczku - Solo Care Aqua - uniwersalny płyn do soczewek kontaktowych z antybakteryjnym pojemniczkiem na szkłq, nowy nigdy nie używany (120ml) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=ruksana;19666797]U Ciebie znalazłam:
-brazer Nouba Earth Powder, kolor 6, jest kartonik, z wymianki, ale to byl wizazanki zapas, dla mnie jednak za ciemny, wymieniam z bolem, bo brazer jest nie do starcia i prawie nie do zuzycia, niesamowicie wydajny - CLINIQUE, korektor pod oczy All about eyes Clinique kolor 01 light neutral kupiony w Sephora w USA, opak. 10ml, zużycie trudno ocenić- zostało więcej niż połowa (ok. 75-80%), kod z opakowania A97, - EDM, róż Pink Ribbon, wersja błyszczący, z 1g zostało około 90% + to co na siteczku, do opakowania nie był pchany pędzel ani palce - EDM, puder w formule Intensiv, Perfect, big, użyty parę razy, bezpiecznie określam na 90-95%, nie były pchany pędzel do środka, ani na wieczko, - PUDER JEDWABNY, dr Hauschka, mogę odsypać wg uznania, puder zakupiony w Aptece Homeopatycznej na ul. Miłej, sama go nie zużyję, data ważności 12/2012 - EDM, korektory w woreczkach strunowych dorzucę do wymianek za jakieś próbki i pierdółki (nie ma Aussie Perk me up) - PUPA, set cukierkowy pupa, zuzycie widoczne na zdjeciu, w razie czego moge przeslac wiecej Mogę Ci jeszcze zaproponować Lysanel mat - jak dobrze pogrzebię po szufladzie, to znajdzie się jescze parę innych rzeczy ![]() hej, wszystko jest ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:06.