![]() |
#91 |
Przyczajenie
|
Dot.: Dieta proteinowa Dr Pierre Dukana FAZA I
hej miałam kryzys i zjadłam arbuza a jestem w fazie z warzywami... Mam nadzieje ze to nie jest wielka zbrodna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
Moja znajoma miala wesele w drugiej fazie itez sobie troche pozwolila i tylko pol kilo po calym dniu nadrobila wiec mysle ze ok. A powiedzcie mi taki serek jogobella lihgt na aspartamie moze byc np do plackow z platkami owsianymi? I jak wygladaja wasze otreby owsiane bo moje to granulki takie i nie wiem czy ich tez 3 lyzki?
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
rety dziewczyny, Wasze grzeszki przy moich popełnionych w fazie uderzeniowej to pikus....
![]() ......................... ......................... .... waga30.05=71kg ![]() waga dziś rano6.06= 67.2kg ![]() ![]() a tak przy okazji czy kto się orientuje jeśli chodzi o nalesniki zmazeiny-skrobii kukurydzianej???ja czytalam książkę ale nic tam nie wyczytyalam na ten temt chyba ze jest to w książce z przepisamiiiii ale jej nieestety nie mam-chodiz mi o to czy można je spożywać jeśli się jadło chlebek dukana czy tez sam otręby????dziękuję z góryyy Edytowane przez negress82 Czas edycji: 2010-06-06 o 20:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
Hej proteinki. Postanowiłam. Dołączam do Was od dziś
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
witam ,
dziś ważonko poranne dało wynik 66.4kg....zaczynam się zastanawać czy to możliwe miałam 1 wage i myslałam ż eźle waży i kupiłam drugą ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() waga30.05=71kg ![]() waga 6.06= 67.2kg ![]() waga dziś rano 7.06=66.4kg Edytowane przez negress82 Czas edycji: 2010-06-07 o 10:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Przyczajenie
|
hej ja zrezygnuje teraz i za tydzień znów zaczne, mam teraz książke i stwierdzam że wiekszość rzeczy robiłam źle:/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
witajcie
![]() dzisiaj moj ostatni dzień fazy uderzeniowej-waga od wczoraj wzrosła 400g ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Przyczajenie
|
hej wiesz co! mi też tak ale to dlatego że ja miałam problemy z wypróżnianiem...przez to popadłam w kryzys i zaczełam jakies owoce wcinać dlatego zaczne ją od nowa:/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
hej proteinki nie dolujcie się tym że maci egrzeszki na koncieeeee ja naprawde w fazie uderzeniowej tak sobie pofolgowalam bylam na grillu i nie to ze zjadłam troszkę tylko wszystkiego w nadmiarzeeeeee, mało tego to było w środę a w sobotę miałam taką ochotę wyjść z koleżanką no i wyszłam na 3 piwa!!!!+orzeszki ziemne w cieście...nie wiem co wyjdzie zmojej diety porpstu uważam że efekty będą ale moze mniejszeeeee
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
co wy tu dziewczyny wypisujecie.Grzeszycie na uderzeniówce i głaszczecie się po główkach ? to co będzie dalej.Na pewno to nie jest dieta dukana tylko wasza.
![]() |
#101 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Śniadanko: 2 jajka na miękko, kubas czerwonej herbaty bez cukru II śniadanko: jogurt naturalny z otrebami Obiad: 2 jaja na twardo w sosie czosnkowym, udko z kurczaka Podwieczorek: nie miałam ochoty jeść więc pół jogurtu zjadłam Kolacja: salatka z tuńczyka w zalewie Wypilam 1,5 wody, jak nie wiecej, po drodze jeszcze zielona herbata i pokrzywowa. Czułam się dobrze. Schudłam niecały kg ![]() ![]() A tym grzeszącym ![]() ![]() Dzisiaj na śniadanie była już jajecznica z dwóch jajek z szynką i jedno "ciasteczko" z otrębów. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Przyczajenie
|
![]()
Czesc dziewczyny
![]() MAM DO WAS WIELKĄ PROŚBĘ. PISZE PRACE NA TEMAT DIETY DUKANA I POTRZEBNA MI BEDZIE WASZA POMOC W WYPEŁNIANIU ANKIETY. BARDZO WAS PROSZE POŚWIĘĆCIE KILKA MINUT. OBIECUJE, ŻE PODZIELĘ SIĘ Z WAMI WYNIKAMI ![]() Z GÓRY DZIĘKI ZA POMOC ![]() PODAJE LINK DO ANKIETY: http://www.e-ankieta.org/1-8/index.p...=56947&lang=pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() macie racje-nic nie usprawiedliwia naszych grzeszków.Jak to pisze Dukan-albo wszystko albo nic. OD DZISIAJ II FAZA właśnie wcinam jajecznice dukanowska z 2 jajek i pomidorkiem.Do tego placuszek otrębowy i 3 plasterki drobioej polędwicy.Jestem w połowie i jestem najedzona ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() poranne naczczo ważonko pokazało 66.2kg ![]() Edytowane przez negress82 Czas edycji: 2010-06-08 o 09:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Przyczajenie
|
też tak uważam dlatego chce zacząc od nowa. w Ogole odkąd mam książke widze, ze mimo wszystko robiłam sporo błędów (np nie jadłam 3 posiłków ale kiedy byłam głodna...) nie wiecie czy jak zaczne od nowa to czy podziała?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
Raczkowanie
|
już teraz to ja sama mam wątpliwości ....i nei wiem co robić...ja zaczęłąm dietę dukana dokłądnie 12 maja stosowałam ją przez 5 dni czyli tylko tak naprawdę faza uderzeniowa potem wylądowałam z synkiem w spzitalu i nie maiłam głowy ani siły na diety....rozmawiałam z koleżanką która schudła 20kg na tej diecie i ona mi mówiła że niby to już nie jest to samo jak sie tak zacyzna diety....że nie ma juz takiej siły...nie wiem ile w tym prawdy,u mnie waga narazie spada powolutku zobacyzmy co bedzie od czwartku się działo skoro będę juz tlyko na smaych proteinach.. mimo ze jestem na p+w waga mi tez spada a wydawło mi sie z eniby wzrasta...tak czy siak ja tlyko mówię ż ezaczęłam drugi raz tą dietę ale torchę ją zniweczyłam na początku
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dieta na prawdę działa i dobrze jest jej się trzymac na prawdę ściśle i kg lecą,a wtedy jest niesamowita motywacja.Ja po 9 miesiącach dopiero zgrzeszyłam chlebem ![]() Pro po zaczynania diety od początku to nie ma sensu.Uderzeniówka drugi raz już nie daje takich samych efektów.Trzeba przejść na II fazę i iść sobie systemem jaki pasuje.Ja idę 5/5 wypróbowałam różne i ten mi najbardziej odpowiada. A i jeszcze co do dni proteinowych to ja je bardzo lubię bo wtedy waga najlepiej spada.Idzie się przyzwyczaić.
![]() Edytowane przez eliza40 Czas edycji: 2010-06-08 o 13:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- Cytat:
o kurcze to faktycznie trudna sprawa...ale wiesz cos w tym musi być z rozpocyznaniem diety-koleżanka na niej schudła 20 kg ale ona ma nadwagę 40kg no i mi własnie mówiła żebym się porzadnie rpzygotowałą do diety zeby uderzeniówka jak sama nazwa mówi porpostu zadziałała jak najlepiej i mówiła mi ze jak juz drugi raz to zrobie to nie bede miała takeigo efektu... 12 maja jak zaczelam dukana schudłam na uderzeniówce 4kg to uważam ze jest naprawde duzo teraz(co prawda bylam na imrpezi ei pożarłam sobie....)i był to przeostatni dzine uderzeniowki i waga mi spadła moze 2,5kg... a to co napisalas mysle sobie fajnie traktowac ku przstrzodze bo tak wychodiz na to ze zawsz eimpreZy a teraz grille i juz wszystko jasne wiec co rusz pokusa ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
grile to pół biedy
![]() ![]()
![]() |
#110 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Raczkowanie
|
hej proteinki mam pytanie-zostawiłam książkęęęęę a jutro zaczynam etap IIfazy same proteinki prosze powiedzcie czy mogę jeść na smaych proteinach już skrobię kukurydzianą?pozdrawiam dziękujęęęęęę z góry za pomoccc
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
nikt nie pisze...każdy zajęty przyrządzeniem posiłków dukana
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Raczkowanie
|
witam wszystkie proteinki,
dziś zaczynam same proteinki 5 DNI proteinowych....obym dała radęęęęęęęę...proteinki powiedzcie jak to jest z serkami homo?ja jeszce nigdy nie spotkałąm się z 0%czy tez odtłuszcznymi jedna z proteinek psiała o netto ale buszowałam wczoraj i nic nie znalazłam-znalzłam serek wiejscki z piątnicy "lekki"on ma 3g tłuszczu na100g 2,4 węgli,no i 13 białka-czy można by go bezpiecznie skonsumować???mam jeszcze zwyłkła piątnicę ze szczypiorkiem białko11g,węgle2g,tłuszcz 5g czy one ewentualnie mogłby być dopuszczalne???a jak wygląda kwestia z danio waniliowym???proszę dajcie znać pozdrawiam serdecznie waga30.05=71kg ![]() waga 6.06= 67.2kg ![]() waga 7.06=66.4kg waga 10.06=66.1kg ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- hej ![]() Edytowane przez negress82 Czas edycji: 2010-06-10 o 07:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Na śniadanie wczoraj była jajecznica z dwoch jajek i szynka(oczywiscie chuda) Na II śniadanie jogurt naturalny z ciasteczkiem z otrab. Obiad to gyros na teflonie i do tego dwa plasterki lososia. Podwieczorek sredni, bo troche jogurtu. Kolacja: Reszta gyrosa z chuda feta, bazylia i ziołami. Oczywiscie pije wiecej niz 1,5 wody. Do tego zielone i czerwone herbaty(pokrzywa na wlosy)... malo...Przetrzymam jeszcze dzisiaj. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Raczkowanie
|
ja nie wierzę w to że waga nie zacznie spadać,musi normalnie musiiia ta feta powiedz to jak wygląda z tłuszczem i węglami??a szynka??to drób chudziutki bo gdzie niegedzi eczytałam ż ekobietki jedzą odtłuszczoną wieprzową a wieprzowina jest zabroniona ja wierzę że waga zacznie spadać ackzolwiek mi spadła tylko 100g od wczoraj....zastanawiam sie cyz to nie jest przez te nelasniory
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=380137 Poszukaj tutaj ![]() ---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- Cytat:
Dziekuje za slowa pociechy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
dziękujęCi bardzo za podpowiedź-i nie martw się
![]() ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- wiesz,tak sobei pocyztałam ten link który mi przesłałaś-TY musisz tam koniecznie zajrzećććć tam jest wiele osób z takim samym problem jak Twój być może coś Ci jakiś skłądnik nie służy oczytaj od początku naprawdę wiele osób tak ma nie przerywaj dietki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Przyczajenie
|
jezu dzieki ze powiedziałyście o tej fecie bo ja już bez niej umieram!
---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- a chciałam wam powiedziec ze od wczoraj na dukanie i znów waga leci w dół jak szalona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
o ooono to super czyli czy chesz powiedzieć, że postanowiłaś zacząć jeszcze raz Dukana?
proteinki prosze powiedzcie czy któraś z Was idzie trybem 1P/1P+W czytałam że Dukan mówi ż ejest mnei j frustrujący dla tych co ciężko im bez warzyw aaaa ponoć równie dobrze przynoszący efekty jak 5/5????pzodrowionkaaaa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:14.