![]() |
#91 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :) cz. 2
Weronisiu sliczny brzuszek!A jakie te twoje skarby urocze!!!!!
Latko super wyglądasz!Bardzo ładna ta krótka fryzurka, az się sama zaczęłam nad taką zastanawiać ![]() Ja 2 tygodnie temu miałam 11 kg na plusie ![]() Carol nie dziwię sie, że sie wkurzyłas na te koszule.A nie chcesz tego reklamować?Może ci przyśle z krotkim rękawem i mniejsze?Przeceiz to jego błąd i powinien to naprawić, ale w sumie jak nie lubisz takich sytuacji i nie chcesz sie stresowac, a masz komu sprezentowac koszulę to tez jest jakieś wyjscie. A z tymi gatkami to az muszę je jescze raz obejrzeć, bo chyba rzeczywiście nie sa one jakies takie super, ale myślałam ,że te wszystkie akcesoria poporodowe sa takie.W razie czego mam jeszcze jednorazowe...
#92 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Też bym tak chciała. Ja w obu ciążach przytyłam 21 kg ![]() Gosiaro dzięki. A dzieci urocze, bo malutkie. teraz nawet nie siadają koło siebie, co by się czasem nie pogryźć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#93 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do brzuszka to kochana z tymi 10 kilogramami to ty nie szalej ![]() no i coś mi sie pochrzaniło i nie moge załadować zdjatek ![]()
Jestem nie poprawnym dysortografem..proszę wybaczać wszelkie błędy Edytowane przez she 00 Czas edycji: 2010-05-28 o 15:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#94 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Uważasz że 10kg to dużo ![]() Gosiaro, dziękuje za komplementa ![]() ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Kochane mam do was pytanko. Jak upiore ubranka dla Filusia to chce je włożyć do suszarki automatycznej, i tam mam opcję bez prasowania i po suszeniu wychodzą piękne odrazu do szafy. Tylko mam pytanie czy muszę je jeszcze prasować? No bo niby w suszarce suszą się w wysokiej temperaturze i chyba jakieś bakterie są zabijane. ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- Z naszych ubran to tylko koszule męża paruje bo niestety one nawet po suszeniu są lekko wygniecione. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
no wreszcie.....
#96 |
Zadomowienie
|
Eee gdzie tam wielki brzuch, podobny do mojego.
A to drugie zdjęcie, piękne takie artystyczne. Też bym chciała takie! Bardzo mi się podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#98 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
..te 10 to nawet powiem ze za mało....jak na przykład na mój wzrost i wage... chochlik zjadł mi 1 ja przytyłam 18!!!! ale lekaż na pierszej wizycie powiedziała że powinnam przytyć od 12 do 16 przy mojej wadze i wzroście.... więc nie rozpaczam z tym 18....trudno...i tak mi się wydaje że wszystko poszło w brzuch- a te trochę z pupy i boczków i ramion ....to mam nadzieje że kubuś wyssie.... Co do prasowania...czego szczerze nie nawidzę ![]()
![]() |
#99 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#100 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
to mój mężulek się bawił...ale poze ja wymyśliłam.....tak mnie rozbawiło że ten brzuch już tak sterczy ze zasłania tyle ![]() ![]()
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A prasowanie widzę że to zmora większości kobiet. Wrr dlaczego ktoś nie wymyśli ubrań niegniecących się. Nam połozna na szkole rodzenia powiedziała że uprasować trzeba tylko rzeczy do szpitala, bo to zaraz po porodzie jest ubierany i lepiej żeby gorącym potraktować te ubranka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#103 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No i sliczne zdjecia brzuszkow wklejacie. Ja swoj wkleje dzisiaj jak zajde do domku. Jesli chodzi o wage to mnie przybylo do tej pory 8 kilo ale zostalo jeszcze 10 tygodni wiec pewnie jeszcze ze 4 dojda jak nie wiecej. No trudno jakos bedziemy musialy to pozrzucac. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczynki
![]() ![]() ![]() Nie było mnie tu od wczoraj, a Wy już tyle napisałyście, czytała i czytałam.. ![]() Wczoraj popołudniu zrobiłyśmy sobie z malutka wycieczkę do mojej mamci, bo nie byłam u niej w środę ze względu na występy małej.. Musiałam zatankować (1 raz tym samochodem) i uśmiałam się strasznie, podjechałam do CPN-u, poprosiłam pana o pomoc, bo bardzo ciężko otwiera się ten kurek- wlew paliwa... i mówię do niego," proszę pana, ja tak pierwszy raz sama tankuję, a on do mnie, a ja pierwszy raz leje".. taki sympatyczny gościu, który akurat zaczął pracę... A dzisiaj rano wyciągnęłam męża na zakupy.. i wiecie co... wczoraj pisałam , że zacznę zakupy dopiero po USG, ale jak zobaczyłam w Lidlu te bodziaki i kocyk.. to kupiłam.. no nie mogłam.. Tak więc pierwszy zakup zrobiony, 2 pary bodziaków z długim rękawem i żółty kocyk ze słonikiem ![]() Latkoo, dziękuję za miłe słowa dot. USG, a wyglądasz ślicznie ![]() Gosiaro - gratuluje zdanego egzaminu, brzusio śliczny!!!!! Sche- jakie śliczniusie zdjecia Linka24 - dzidzia urośnie, nie martw sie kochana, może poprostu jest drobniejsza osóbką.. ![]() ![]() ![]() Weronisiu - zdjęcia dzieciaczków urocze, no i ten zgrabniutki brzuszek.. Karolinko - dziekuję za słowa otuchy dot. Usg.. a Ty się kochana nie denerwuj, ja ostatnio tez zamówiłam sobie spodnie roz. M, a jak mi przysłali, to pozal sie Boże, wieloryb by sie w tym utopił... wnerwiłam się , no ale juz mi sie nie chce z nimi walczyć.. dzisiaj taka znajoma kobitka kupiła mi w lumpku super płócienne - niebieskie spodnie na lato, za całe 2 zł.. a spodnie jak nowe... no w szoku byłam.. byłam na miescie i wypatrzyłam fajowa trykotke z przeceny.. 20 zł, ale jaka super.. no oczywiscie kupiłam ![]() ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Wiktoria - 8 listopad 2005 ( 4,5 latek)
Wikulka - 08.11.2005 ![]() Kubuś 23.10.2010 ![]() Edytowane przez skorpionek19 Czas edycji: 2010-05-28 o 16:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Zadomowienie
|
kochane widziałyście to
http://wiadomosci.onet.pl/172319,21,0,pokaz.html szok normalnie |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Wtajemniczenie
|
Wy tu o wadze.... ja zauważyłam, że moja się troche uspokoiła, Póki co jest +17
![]() ![]() Odebrałam tę pościel i kocyk z poczty i słuchajcie jestem pod ogr wrażeniem! są fantastyczne, milusie w dotyku i delikatne!! NO a szczególnie cena ![]() Haa.. Latko widziałam. jednym słowem masakra! Jake te dzieciaczki malusie i wogóle.... ech... A ja będę brasowac i bedzie mi to sprawiało przyjemność ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#108 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Gratuluje udanych zakupów ![]() Ja dziś zamówiłam pościel i prześcieradełka na allegro, to znaczy znalazłam pościel na allegro ale zmóiłam przez tel. bo oni tam mieli ochraniacze na łóżko na 60 a ja mam 70 i będą specjalnie dla mnie szyli http://www.allegro.pl/item1004198566...18_wzorow.html pościel zamówiłam 6 i zmianę pościeli 12 a do tego prześcieradła pasujące kolorem do pościeli i jedno neutralne białe. Kobieta z którą rozmawiałam była bardzo miła i powiedziała że jeszcze dziś zadzwonie do szwalnie żeby mi uszyli większe ochraniacze ![]() A tak po za tym dziś przyszły mi kosmetyki penatenu też na allegro zamawiałam, tylko że te kosmetyki z niemiec. Są fajne zwłaszcza melczko ślicznie pachnie (takim niemowlakiem ![]() Edytowane przez latko0 Czas edycji: 2010-05-28 o 16:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#110 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ostatnio przecież zmarła jedna taka mama- staruszka i osierociła chyba bliźniaki(nie wiem czy to byla hiszpanka czy rumunka).... ja rozumiem urodzić po 40tce...masz jeszcze ze 30 lat zycia.... ale po 60tce- czy ci rodzice wogle myślą o dzieciach?..... Zawsze sobie myśle wtedy - przeciez mogliby adoptować kilkulatka i zdążyć to dziecko odchować...
![]() |
#111 |
Wtajemniczenie
|
Latko śśliczna ta pościel
![]() Dziewczynki skupcie się i zamówcie mi taka w prezencie ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Wtajemniczenie
|
Linka super, że zakupy udane.Z tym listonoszem to tez tak raz miałam.Wsiekłam się strasznie, nawet chciałam pojśc na skargę, ale odpusciłam.Teraz nie moge narzekać, bo listonosz zawsze przychodzi z paczką.Darowałam mu więc ten jednorazowy "wyskok"
![]() Latko prześliczna ta posciel!!!!!!
#113 |
Zakorzenienie
|
Weronisiu Ty malutko przytyłaś! Wyglądasz ślicznie, Karolinko Ty też, ja to już 15 kg mam na plusie i pewnie jeszcze z 1,5 wejdzie, masakra jakaś
![]() She mój brzuś tez tak stoi cały czas, rozstępy mi Filuś rozciągnął koło pępka, ale nowych nie ma jeszcze ![]() ![]() Karolinko piękna pościel, w ogóle Twoje zakupki sa super! Linka świetnie, ze Twoje też udane!!! To mówicie, ze też te majtałasy macie takie liche ![]() ![]() ![]()
♥♥♥ Olusia Filipek Adaś A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it. ღ Edytowane przez Carol77 Czas edycji: 2010-05-28 o 17:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Rozeznanie
|
Latko , pościel prześliczna..
![]() ![]()
#115 |
Zakorzenienie
|
Obiecane foteczki mojego wielkiego Filusia
![]() Te cienie to jakies mazy na lustrze, nei rozstępy, dzieło Oli, ona zawsze upaprze wszystkie lustra, a ja zapomniałam je umyć przed fotką ![]()
#116 |
Zadomowienie
|
kurcze znów nie miałąm pół dnia internetu i dopiero teraz udało mi się was nadrobić.
mscie piękne brzucholki, ja swój też pokażę pozniej jak mi TŻ zrobi zdjęcie ![]() kardashi, jeszcze raz gratuluję ci, i dzięki za dodanie otuchy!!!! damy radę wszystkie! ja nie wiem ile już przytyłam, ostatnio na wizycie w 23 tc miałam 2 kilo na plusie tylko. teraz pewnie już jest ze 3, ale więcej niż ze 12 to bym nie chciała przytyć, już teraz się źle czuję, więc w sumie mam nadzieję że zamknę się w 10+ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Wtajemniczenie
|
Caroll Bębenku!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Zadomowienie
|
No juz jestem w domku i tez wklejam brzuszek
![]() Edytowane przez Kasia_Dublin Czas edycji: 2010-05-28 o 19:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#119 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() I brzuszek śliczny! Jeju, to już 18 tydzien ![]() Cytat:
![]() a tort wygląda smakowicie ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
Latko.....pościel śliczna.... mam tę samą tylko że 2części(5cio częściową z puchatkiem kupiłam od innego sprzedawcy bo miał ten ochraniacz taki prosty u góry, a ja mam takie proste łóżeczko) Mama rozpakowywała tę pościel i mówiła że jest przesłodka.....
ja jej jeszcze nie widziałam.....w sobote nastepną kurier ma mi przywieźć wszystko......i bedzie jak gwiazdka w czerwcu.... wózek łóżeczko, 3 komplety pościeli i mnóstwo innych pierdołek .....i do tego mama poszalała w sklepie z ubrankami...już się nie mogę doczekać.... Carol- brzusio śliczny...i masz takie zgrabne wcięcie dalej....zazdraszczam:cmo k: Tak gadałyśmy dzisij o wadze...a ja dziś mam takiego głodomora że masakra jakaś...non stop bym mogła buzią mielić... acha miałam pytać....czy wy też pijecie jak smok wawelski? ja oprócz herbatki (ze 3 kubki) i inki wypijam conajmniej 2l czystej wody niegazowanej...szklanka za szklanką...masakra...
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:23.