|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój kramik z drobiazgami - zapraszam!
Rozumiem, na balsamie mi zależy w całości, a książkę dołożę (będę ją miała w środę). Także jeśli wszystko ok, to zapraszam na PW
|
|
|
#92 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale podoba mi się jedynie: C.K. eternity momment 40/50ml EDP znajdziesz coś do tego?
|
|
|
#93 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
napisałam że perfectionista jest 30 ml- jest 35 dzisiaj jeszcze dołożyłam 5ml.... oczywiście jakieś miniaturki ci mogę dorzucić gdybyś chciała najchętniej te, które nie są w rezerwacji bądź wybierz sobie coś z poniższej listy: Dr Brandt- krem minimalizujący pory 3ml Lancome Genyfique- aktywator 2,5ml Dr Brandt krem miejscowo na pory - 5ml Jose Eisenberg- serum diamentowe- 1szt 2,5ml i 1 szt. 1,5ml Benefit - peeling do ust 3,5-4ml wszystko świeże odłożone do kapsułek....
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
przychodzę po Eternity Momment
znajdziesz coś u mnie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=450742
|
|
|
|
|
#95 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn bierzesz wszystko... czyli te kapsułki które zaproponowałam + chanel pod oczy + idealist + perfectionist tak? bo nie wiem czy dobrze rozumiem? ---------- Dopisano o 07:46 ---------- Poprzedni post napisano o 07:31 ---------- [QUOTE=peonies;20865210] Cytat:
aha- no to ok.... daję wszystkie miniaturki chanel , które mam w wątku.... 3 idealisty perfectionista a wezmę może tylko CK i Diora odlewkę (za kremiki podziękuję- bo w sumie mam dużo) czy pasowało by Ci tak? Ja w sumie te kremy , które zaproponowałam mogę dorzucić do wymiany... może jedynie smoth bym sobie zostawiła ![]() co ty na to? Pasuje Ci taka zamiana?
|
|
|
#96 | ||
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=majka242007;2086518 4]tzn bierzesz wszystko... czyli te kapsułki które zaproponowałam + chanel pod oczy + idealist + perfectionist tak? bo nie wiem czy dobrze rozumiem?
---------- Dopisano o 07:46 ---------- Poprzedni post napisano o 07:31 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Cytat:
zapach już nieaktualny |
||
|
|
|
|
#97 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=peonies;20865697]
Cytat:
chcesz się już wymienić adresami? czy czekamy do wieczora? Jeśli chcesz to możesz mi już podać... a wieczorkiem tylko zdjęcie wkleisz...
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
witaj, podoba mi się Clinique Happy summer.
zapraszam do siebie
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:28.

napisałam że perfectionista jest 30 ml- jest 35 dzisiaj jeszcze dołożyłam 5ml....
znajdziesz coś u mnie
: