![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() !!!Pachnidła i kosmetyki :)Ed Hardy,Guerlain,Lirene ,Bvlgari... Zapraszam!!!!
Nieaktualny .... new...https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=21580367
Edytowane przez nisia1908 Czas edycji: 2010-08-24 o 09:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: !!!Pachnidła i kosmetyki :)Ed Hardy,Guerlain,Lirene ,Bvlgari... Zapraszam!!!!
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- Hmmm... a nie posiadał byś czegoś innego w zanadrzu?? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Dot.: !!!Pachnidła i kosmetyki :)Ed Hardy,Guerlain,Lirene ,Bvlgari... Zapraszam!!!!
Hej.
Przepraszam ze nie odpisalam od razu ![]() Powiem Ci szczerze, ze nie znam zadnego z Twoich zapachow, nie jestem nalogowa perfumoholiczką wiec nie wiem jak one pachna. Lubie slodkie zapachy, zachwycam sie Lempicką, lubie Chanel Chance, i lubie wszelkie Diory. Czy ktorys z Twoich zapachów myslisz ze moglby mi sie spodobac? Nie mam nic do stracenia, bo ta Chloe i tak do mnie kompletnie nie pasuje, wiec chce ja oddac ![]() Edit. Sorki teraz doczytalam, znam E.Arden (ale mi nei bardzo sie podoba) i In2U. Ta druga kojarzy mi sie miło z konkretnym miejscem i osoba, wiec chetnie powrocilabym do tych wspomnien. Co radzisz do tego In2U? Edytowane przez shiava Czas edycji: 2010-07-22 o 18:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
hey.
cos u mnie za Paco Rabanne Ultraviolet? ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- ok pozdrawiam
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie?
3)Rajstopy w sprayu Spray-on Nylons odcień bronze
2)Paco Rabane Ultraviolet 25/50ml 3)Bvlgari Omnia 34/40ml 4)DKNY Woman 12/30ml
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
przygarnęłabym Omnię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Kici kici miau miau
|
hej
![]() posiadam Burberry London - moge zaoferowac odlewke za odlewke Kerastase |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Hmmm.. a co posiadasz cukerkowatego w zanadrzu ....
![]() ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Kici kici miau miau
|
niesttey ale za 50 ml szamponu nie zrobie az 20 ml perfum. to jest nieoplacalne dla mnie.
30 ml Burberry kosztuje ok. 100 zl, wiec 20 ml bedzie kosztowac ok 80 zl, a za 80 zl mam juz 250 ml szamponu. nie lubie liczyc w ten sposob ale niestety nie chce byc poszkodowana Edytowane przez ranka Czas edycji: 2010-07-22 o 22:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Przygarnęłabym resztę
![]()
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- No i znów odpisane ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
baardzo cukierkowe są u mnie perfumy Bourjois. a co byś chciala ode mnie?
---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ---------- Valentino jest delikatny, raczej kwiatowy- fiołkowy ![]()
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Witaj
![]() Czy znajdziesz coś u mnie za DKNY Woman 12/30ml? Poza wątkiem mam jeszcze ozdoby do paznokci (różowe króliczki), ale takie sztywniejsze więc do wtapiania w sztuczne - zdjęcie wkleję do wątku koło południa ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
witaj, znajdziesz cos u mnie za ultraviolet?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
BAN stały
|
A coś byś znalazła? Ogólnie podoba mi się:
1) Spray dwufazowy Le Cher Thermal Care do ochrony przed ciepłem suszarki lokówki i prostownicy 197/200ml 5)Bioderma ABCDerm change krem na odparzenia 4)www.biocos.at Jojoba Cellulite massage oil + zielona masaże I W KOŃCU ZAPASZKI ![]() 1)Ed Hardy Love & Luck 27/50ml 3)Bvlgari Omnia 34/40ml 4)DKNY Woman 12/30ml 6)CKin2U her 75/150ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Kici kici miau miau
|
niesttey nic mnie nie interesuje wiecej - a moge dac ok. 6 ml bo mam takie atomizery
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=nisia1908;20862405]Hmmm.. a co posiadasz cukerkowatego w zanadrzu ....
![]() poza wątkiem mam Lolitę EDP (ok. 27/30) , jak mnie skusisz to może oddam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() znajdziesz cos u mnie za korektor Vichy i 2)Mgiełka Avon Miód i Cytryna 105/125ml ? ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- inglota juz nie mam,jest tylko tusz Astora,moze Ci oddac tusz Astora,dorzucic polowe tusz mayelline colosal i zrobic odlewki innych podkladow albo oddac dwa w calosci np. bip i cover girl,co Ty na to?
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Bvlgari Omnia ewentualnie wolny?
![]() moje https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=450842 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
BAN stały
|
Kochana kokosek z YR jest słodziutki
![]() Niestety nic innego nie mam teraz na zbyciu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
ale ja chcę Omnię z ogórem kiszonym, a nie przesliczne kwiatki i owocki
![]() mogłabym dolożyc jeszcze coś małego do Lolity, w ramach cukierków odlewka All About Eve nie spodobałaby Ci się? albo Amethysta Lalique? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie za
4)Nivea styling creme-gel nie sklejający włosów żel w kremie została połowa 2)Krem do rąk Dove pro age zostało 25-30/75ml mogę dodac do wymianki jako gratis 3) Lirene balsam brązująco-ujędrniający z kompleksem slim odcień cafe mocha
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:47.