|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: -Nuxe,Guam,Clinique,Kadus i inne...
Hide A Pore-light-Sweetscents-2-3 sample EDM
korektor nawilżający EDM -Clear-3/4 sampla -j.w. EDM-Fresh-sampel ubytek ok.10% Bare minerals-Warmth op.2gr.-ubytek znikomy ewentualnie to -Bare Vitamins-68ml.-ubytek 4-5 kliknięc co to jest? dodasz kredke to dam Kenzo
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu Edytowane przez pingwin2 Czas edycji: 2010-11-09 o 03:45 |
|
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
eyeliner gosh,paletke inglot i
beżowy korektor Pixie(term.01/2012)-zeskrobane troszkę z wierzchu ok.10% -korund-woreczek widoczny na fotce - pedzelek inglot - gosh cienie a nie dobierzesz czegos jeszcze zeby za to bylo?
|
|
#93 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
adresy wysłałam i oddam Kenzo
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
hej mialam spore dokladki moze teraz jakos sie uda
![]() -korund-woreczek widoczny na fotce -Paletka INGLOT -eyeliner Gosh nr.11(turkus)-ubytek minimalny,kupiony rok temu -pedzelek Inglot -Paletka GOSH- Q49,Jamaica
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
to ija proponuje tak
ode mnie: blyszczyk lancome ekstrakt z ziel herb szampon martix -/bielenda juz w negocjacjach za korund-woreczek widoczny na fotce -Paletka INGLOT -Paletka GOSH- Q49,Jamaica -eyeliner Gosh nr.11(turkus)-ubytek minimalny,kupiony rok temu -pedzelek Inglot ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- a moze byc: cien masterpiece złoty-bez blyszczyk jt ekstrakt z ziel herbaty szampon matrix za próbki la roche i clarena i jakies podkłady w próbkach -Paletka INGLOT -Paletka GOSH- Q49,Jamaica -eyeliner Gosh nr.11(turkus)-ubytek minimalny,kupiony rok temu -pedzelek Inglot -korund-woreczek widoczny na fotce
|
|
#98 |
|
Zadomowienie
|
Ok.
|
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie widze w zamian za Miracle. Widzisz cos u mnie za Light Olive to wyjdzie na to ze bedzie jeden sampelek?
---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- Mam Warm Honey, In the Buff, Cookie, Popsicle Warm Peach, z Popcornu mam Biga. |
|
|
|
|
#100 |
|
Raczkowanie
|
cos za puder bambusowy z jedwabiem??
wymiana? https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23200156 *czarne tusze do rzęs podkłady matujące, kryjące, w srednim kolorze samoopalacze w sprayu ładne swieze zapachy, lub cos w stylu Mexx black ampułki do włosów zniszczonych Lancome AROMA TONIC <33 |
|
|
|
|
#101 |
|
Raczkowanie
|
plastrów z woskiem niestety już nie ma
może cos innego + plaster na nos?
wymiana? https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23200156 *czarne tusze do rzęs podkłady matujące, kryjące, w srednim kolorze samoopalacze w sprayu ładne swieze zapachy, lub cos w stylu Mexx black ampułki do włosów zniszczonych Lancome AROMA TONIC <33 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#102 |
|
Raczkowanie
|
hej co ode mnie za :
2 pigmenty Inglot kredka essence gruba żel z arniką ![]() kuurcze taka szkoda, że tych pigmentów już nie ma innych cienie też już nie masz na wymiankę?
Wymianka kosmetyki ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post23869757 - ciuchowo-dodatkowa Edytowane przez EwuMS Czas edycji: 2010-11-15 o 21:24 |
|
|
|
|
#103 |
|
Raczkowanie
|
posiadam bibułki matujące
|
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
A co masz jeszcze z Bigow po za watkiem? Moze skusila bys sie na biga z Lily Lolo na Popcorn
|
|
|
|
|
#105 |
|
Raczkowanie
|
bibułki sa Wibo, niestety brakuje 5ciu czy 4ch ;> wysyłam adres na pw
|
|
|
|
#106 |
|
Raczkowanie
|
Czy jest szansa, że oddałabyś:
róż EDM Back to school-połowa biga W wątku mam w sumie już mało, ale może poszukam poza? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=506560 ![]() ![]() :pro si:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:11.

może cos innego + plaster na nos?