|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#91 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Cel 17-20 kg do Wakacji 2010- Ktoś ze mna? cz III - jesteśmy niepokonane !
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Kolejny dzień skwarny ![]() Grzesze kawką mrożoną z mlekiem i dwoma łyżkami lodów waniliowych... ![]()
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Cel 17-20 kg do Wakacji 2010- Ktoś ze mna? cz III - jesteśmy niepokonane !
Kawa mrożona i lody
![]() ja się musze powstrzymać niestety ![]() a dziś znów taki piękny dzień, a ja znów w pracy się będę smażyć ![]() wczoraj TeŻet zabrał mnie do Sphinxa, ale zjadłam tylko pstrąga grillowanego (z zaznaczeniem, że ma być jak najmniej tłuszczu) i surówki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a teraz lece do pracki. Miłego dzionka ![]() Megusia, baw się dobrze ![]() Mini, humor lepszy?? ![]() Marsji, zdjęcie sukienki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja zawsze po lodach mam spadki wagi-szczególnie po tych z McDonald z podwójną czekoladą- zawsze hehehee, niesamowita sprawa a jutro idę z premedytacją na pizze ![]() cały tydzień miałam taki grzeczy, że głowa boli i tyle treningow na siłowni, więc ciężką pracą zasłużyłam Megusia miłych wakacji Pysia- ja właśnie miałam pytać jak dietka u Ciebie strasznie trzymam za Ciebie kciuki Co do zdjęcia dziewczyny- hehe apartat wzial moj TZ, dziś wraca-zresztą kurde już dawno Magdzie obiecałam zdjęcie plecków więc poprawie się zaraz po jego powrocie spadam na zakupy- muszę wyczarować kolację dla ukochanego, a na 19:30 dziś terening na siłowni- chyba ostatni w tym tygodniu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
A mnie wzięło na wspomnienia o mamie
![]() http://www.youtube.com/watch?v=inTeQ...eature=related Pamiętam jak kupiła te kasetę i słuchała w kółko ![]() Tak bym chciała z nią jeszcze porozmawiać ![]()
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie smuć się masz swojego Anioła Stróża nota bene breakout coś pięknego- osobiście miałam przyjemność poznać Nalepe i potem jego basiste- ale to już w ostatnim składzie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Marsi
![]() Wiesz mama zaszczepiła mnie dobrą muzą ![]() Zazdroszczę Ci poznania Nalepy ![]() ![]() Niestety n ie mogłam u mnie dostać tej płyty ![]() Ale się wychlapałam z Sonią w basenie ![]() ![]()
#97 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() no dietka u mnie w porządku w miarę. Choć przed chwilką miałam załamkę i chciałam się rzucić na bułkę i żółty ser ![]() ale dałam rady i pochłonęłam wzamian wieśniaka i mleko 0%. ale muszę dac rady, musze być dzielna ![]() Niech już ten Twój Małż przyjeżdza, chce widziec Twoje foty i miec jeszcze większa motywację ![]() Cytat:
Kochana, dobrze wiem jak to jest ![]() ![]() ![]() Ale tak jak Marsi powiedziała, masz swojego prywatnego Anioła Stróża, ja mam nawet dwóch... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
dziewczynki kochane
![]() Pysia- gratuluje,że przełamałaś słabości-widzisz nawet mlekiem 0 % potrafisz ![]() koniecznie spraw sobie mleko odtłuszczone w proszku- ja uwielbiam dukanową nutelle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Marsi mam
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja robie z przepisu z forum,dodaje tylko odrobine aromatu np śmietankowego lub waniliowego kusi mnie ten sernik jeszcze kiedyś chyba upgirl piekla tylko,gdzie ja znajde slodzik w plynie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki,jakie sa sposoby na podkrecenie matebolizmu? Oprocz regularnych posilkow,duzo bialka warzyw itd? Byl kiedys taki watek w ktorym pisano ze trzeba jesc iles tam kalorii nastepnego dnia troche wiecej i chyba tak przez trzy dni a potem wraca sie do swojej stalej ilosci kalorii?? nie pamietam dokladnie.
mozecie pomoc?
#102 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Orzech co to za cytat w Twoim podpisie??? ![]() A tak w ogóle to Ty przypadkiem nie bywasz w D-dorfie? ![]() Moja córka jeszcze śpi w szoku jestem ![]() Idę cichaczem zrobi sobie jakieś śniadanko i kawkę ![]()
#103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mnie też kusi sernik, ale nie mam jakos czasu ![]() ale dziś zrobię sobie nutelke i posmaruje nią placuszki bo mam smaka na słodkie cosik. Powiem Wam, że na wątku dukanowym jakoś źle się czuje, wolę udzielac się tutaj ![]() Ifaza 7dni 86kg->81,8kg ![]() IIfaza pierwsze 5dni warzywkowe 81,8->82,2->82,2->82,2->81,4 kg ![]() czyli już w sumie przez 12dni mniej mnie jest o 4,6kg ![]() obwódy będę sobie mierzyła za 5dni (po białkach) ![]() oprócz wysypki na dekolcie wszystko ok jak narazie ![]() żarełko w miarę smaczne ![]() a teraz musze lecieć bo mamy remont w domu i Mama się pluje, że nic nie robie ![]() to do potem, buźka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
a ja juz dzis o 10:00 zaliczylam 45' biegu
![]() od nowa zakochalam sie w biegańsku ![]()
#105 |
Zakorzenienie
|
Miałam nadzieje, że w żołnierzu
![]() ---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- W ogóle mam dziś tasiemca ![]() przed 8 zjadłam 4klopsiki jajeczne. Przed 11 zrobiłam sobie placuszki z otręb z nutellą dukanową. Po 12 wsunęłam, reszte nutelii, a teraz zjadłam 200gram chudego twarogu ![]() ![]() ale o 18 ide na dłuuuugi spacer z moim Niedźwiedziem także nie wiem o której będe jadła. Ale na spacer zaopatrze sie w butlę nwody bo straszny skwar na dworze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
a ja dzis robie imieniny dla rodziny
![]() ![]() ha ! dam znac jak wyszlo ![]()
#107 | |
♥
|
Cytat:
oczywiście trening siłowy również może być pomocy.
Edytowane przez anniaa Czas edycji: 2010-07-03 o 21:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
hej moje kochane
moj TZ wrocil i generalnie z łóżka nie wychodzimy ![]() jedynie przerwa na żarcie i na male zakupy- kupiłam dziś rękawice na treningi bo mam straszne odciski od sztangi i ciężarków, piękna sprawa ![]() dietka na 50%- przez caly dzien pięknie a potem w łózku na dobranoc czerwone wino i deser z mascarpone z malinami ![]() ale naprawdę warto dla takich chwili żyć caluje mocno moje kochane! |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
No Marsi, ładnie balujecie
![]() a ja sie musze bezczelnie pochwalić ![]() ![]() rezerwacja na samolot zrobiona ![]() już się nie moge doczekać, zobaczcie tylko jak tam pięknie ![]() wiem, że sie za bardzo podniecam, ale jeszcze nigdy nie leciałam samolotem ![]() a w ogole to dzis Niedźwiedź mi powiedział, że brzuszek mi sporo spadł ![]() ![]() Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2010-07-03 o 22:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochana, Malaga jest piękna ja w czasach liceum całą hiszpanie zwiedzilam ,bo bylam klasą hiszpansko języczną i mielismy wymiany- wspomnienia- niezapomniane rozwazam teraz Malage- a skad robilas rezerwacje? z ryainaira? gratuluje spadku brzuszka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wy dziołszki pewnie jeszcze śpicie/bzykacie się albo gdzies wylegujecie się nad wodą ![]() a ja dziś całe popołudniu w komisji wyborczej...no ale 135zł piechotą nie chodzi ![]() to miłego dzionka, papa ![]() Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2010-07-04 o 09:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
Gdzie Was wszystkie wcięło??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Melduję się po udanym weekendzie
![]() Ale baty za grzechy by sie przydały.... ![]()
#114 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() I to wszystko w łóżku ![]() Z tego musi się coś wykluć nie ma innej opcji ![]() Cytat:
![]() Malaga piękna sprawa ![]() To pewnie jeszcze bardziej jesteś zmotywowana dietowo ![]() Zwłaszcza że efekty widzi tż ![]() A propos voyage lecę we wrześniu do Turynu do kumpeli na weekend. Wyjechała tam wczoraj na 3 miechy i pod koniec września zaprosiła mnie do siebie ![]() I'm here ![]() Ale weekend miałam szaleńczy naprawdę. Dziś też zapowiada się speedowy dzień,mam mnóstwo spraw do pozałatwiania po pracy ![]() Cytat:
Ja też bawiłam sie super wytańczyłam się za wszystkie czasy.Wszyscy faceci chcieli koło mnie tańczyć takiego miałam powera ![]() Jeden mówi do mnie wow dawno nie widziałem dziewczyny tak pełnej energii ,myslał że jestem z południa Europy ![]()
![]() |
#115 |
Rozeznanie
|
Ja też się melduję, mój mnie wyciągnął na weekendowe szaleństwo w góry
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#116 |
Zakorzenienie
|
Witam moje miłe!
Myślałam,że będę mieć kilka stron do nadrobienia a tu cisza jak nie wiem Jagodzianka- widzę,że obie ostro pracowałyśmy w weekend ![]() kupiłam sobie garnek do gotowania na parze i jestem zachwycona- właśnie pożeram moj ukochany bób w środę jadę na wakacje- w końcu padło na jeziorko u nas w PL, trudno niech będzie za to w sierpniu bułgaria ![]() kurde w niedziele mam urodzinki i nawet sie nie ciesze,przeraża mnie,że ten czas tak ucieka i się starzeje buuuuuuu p.s trening siłowy dziś zaliczony! trenuje tylko do jutra , w tym lesie nad jeziorem bez sportu to chyba oszalej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#117 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jakie jeziorko wybraliście ? Już nie marudz że stara jesteś,a co ja mam powiedzieć ![]() Bób bym sobie z chęcią zjadła ale Francuzi go wcale nie mają ![]() Cytat:
![]() Dobrze że gumek nie używam bo bym pół pensji zostawiała w aptece ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
eee tam, za te pyszności co u Was są to bym i ten ukochany bób oddała ;-)
a właśnie, ostatnio dorwałam karczochy w słoiku i robiłam z nimi makaron + suszone pomidory myślałam,że słoikowane tylko u Was są a tu proszę- niespodzianka a co Ty najbardziej lubisz jesc we France? |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Zadomowienie
|
Marsi lubię wszystkie owoce morza , przepyszne sałatki , a najbardziej lubię wino czerwone albo różowe
![]() Nauczyłam sie tu jeść krwiste befsztyki i pokochałam je ![]() A karczochy jak, podeszły Ci ?
#120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ejj no nie zanizaj sredniej :P
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:05.