![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 30kg od 4 lipca do 4 listopada!!! Zapraszam:)
Uhhu! Ponad godzinę ćwiczyłam, wysprzątałam cały dom i skosiłam trochę trawy. Zabieram się zaraz za zrobienie jakiegoś obiadku, bo cały dzień na tej jajecznicy z rana jestem
![]() Alee się wypociłam aż miło! Ale mam pewnien problem. Jaakie ćwiczenia? Bo po 40 minutach ciągłego ruchu, skakania, tańczenia nie mam już pomysłu co dalej? Macie jakieś sprawdzone, przyjemne ćwiczenia?
![]() |
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
no ssanie to mam niezłe, przyznaję
![]() ![]() a obiad przesunie się chyba na kolacje ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
![]() u mnie dzisiaj jak narazie : rano : kromki z pomidorem i jajkiem , kawa z mlekiem popołudniu : bułka z jogurtem gruszkowym , mała paczka słonecznika + 1 litra tigera ( niby żeby w nauce pomógł ![]() dzisiaj jakoś tak nijak bo sie uczyłam do południa a pózniej byłam na miescie i się nie zorganizowałam ![]() BrillanteAstro5 - poszukaj jakis filmików na yt napewno jakieś fajne są ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Przyczajenie
|
ja dziś tak:
śn - dwie wasy z szynką i sałatą w pracy - to samo + dwie nektarynki obiad - (w domu dopiero o 18 więc połączone z kolacją) sałatka z warzyw i tuńczyka ![]() a podczas dnia 1,5l wody z AquaSlim ![]() p.s. powiedzcie kochane - naprawdę trzeba tak radykalnie liczyć kalorie? gdy jem nektarynkę, pomidora, ogórka tez? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
BAN stały
|
molko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Przyczajenie
|
Molko, nie trzeba liczyć kalorii. Możesz to robić na oko, po prostu zmniejszając ilość jedzenia.
![]() Muszę przyznać, że jest ona bardzo dobra. Można jeść, co się chce. Tylko nie należy przekroczyć limitu. A przy jedzeniu produktów małokalorycznych (np.owoce, warzywa) nie odczuwa się głodu. Można zjeść bardzo dużo i nie przekroczyć granicy. Kiedyś z ciekawości zrobiłam sobie warzywny dzień. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Przyczajenie
|
Zauważyłam, że wiele z Was je jogurty, ale one wcale nie sa zdrowe, a już na pewno nie ułatwiają odchudzania a i jeść się po nich chce, mają też sporo kalorii. Lepiej zastąpić jogurt np. garścią orzechów bo one sa najzdorwszą przekąską, zawierają wiele cennych mikroelementów, super zdrowe nienasycone kwasy tłuszczowe, białko, wapń.
JOGURT-sztuczne słodziki, mleko w proszku, wsady owocowe, które Bóg jeden wie z czego są zrobione. Same sprawdzcie na etykiecie co zawiera wasz jogurt. Jem czasem jogurty, ale tylko naturalne i to tylko jednej firmy bo akurat one nie zawierają mleka w proszku.(tylko mleko i zywe kuultury bakterii) Ja równiez się odchudzam, ale stosuję zasady zdrowego odżywiania. Jedzenie jak najmniej przetworzone bez cukru, sztucznych słodzików i białego pieczywa. Odkąd zaczęłam się odchudzać, bardzo zwracam uwagę na etykiety, kurczę nie miałam pojęcia z czego składa się dany produkt, byłam w szoku, że moje ulubione jogurty zawierają wiele niezdrowych składników min. szkodliwy aspartan. Od kiedy jem zdrowe rzeczy bez chemii czuję się dużo lepiej, lepiej śpię i mam więcej energii. Zauważyłam, że zniknęły mi sińce pod oczami i po prostu lepiej się czuję. Schudłam, moje ubrania są dużo luźniejsze. Przyłączam się do Was bo w grupie łatwiej chudnąć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
tombata ja czasem mam wrażenie, że już nic nie jest zdrowe. a 150g jogurtu, nawet takiego z aspartamem, mój organizm przyjmuje spokojnie i zawsze mam jakiś jogurt w lodówce w razie ochoty na coś słodkiego. a co do orzechów, to pewnie że są zdrowe, ale patrząc na ich kaloryczność to musiałabym nimi zastąpić np. obiad
![]() u mnie dziś: ś - bułka wieloziarnista z serkiem light, pomidorkiem i szczypiorkiem II ś - talerz zupki z młodej kapusty obiad - ???? kolacja - pierśc gotowana + mizeria ( może to będzie obiad??) i jeszcze dziś co chwila podjadam taką super polędwicę surową ![]() ![]() a poza tym woda, czerwona herbata z cytryną mrożona z lodówki, ziółka jakieś bioactive na odchudzanie - też z lodówki, bo super cierpkie są ![]()
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
mimee - faktycznie kolacja może być obiadem , a na kolacje zjedz jedno/dwa jajka będzie białkowa i dobra
![]() u mnie tak : śn - kromki z serkiem białym i pomidorem , nektarynka IIśn - nektarynki , słonecznik ob - płatki z mlekiem ( nie chciało mi się nic robić dla samej siebie , znacie coś prostego i latwego i szybkiego na kieszeń studenta ? ) pod - nektatynki kol. - jajka ja jogurty też spożywam nie codziennie ale lubie - najczesciej danon , activia itp. , lubie tez połączenie kefir + bułka ![]() + końcówka tigera - jako pomoc do nauki Edytowane przez Mrs. Czas edycji: 2010-07-09 o 14:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Witaam
![]() Jestem po śniadaniach - kanapaka z pomidorem, jablko, gratka, po obiadku - parówka z keczupem z kromką chleba ( to taak na szybko) i przed kolacją ( Bóg wie co to będzię, bo wybieram się ze znajomymi do pabu ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#101 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() help!!! chcę, by dobrze mi poszło.. chcę zdrowo przejść przez ten czas odchudzania ![]() a dziś kiepsko: śn - wasy z szynka w pracy - serek wiejski + rzodkiewka obiad - pierś z kurczaka z piekarnika zapieczona z serem i brokułami kolacja - ??? jeszcze nie było, ale idę na grilla więc coś może lekkiego z tamtąd wrzucę do brzucha ![]() a wy jak? jak reszta? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
BAN stały
|
molko dzisiaj duzo lepiej
![]() śniadanie do zmiany! Co się tak na te wasy uparłaś? ![]() w pracy-okej obiad-okej kolacja-grill-pycha i w porządku! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ale.. Donka94, powiedz mi jeżeli w tygodniu nie jestem w stenie zjeść obiadu w pracy tylko dopiero jak wrócę do domu czyli 17, 18.. to co z kolacją? jeżeli w łóżku jestem ok 22, więc jak ten czas od 17:30 do 19 rozplanować na obiad? 17:30 obiad, a 19 od razu kolacja? to za szybko.. bo po 19 już nie mogę jeść -to za późno.. więc dlatego kolację są tak lekkie, bo się boję, że z nimi w brzuchu zasnę ![]() a wasy mi smakują i sycą mnie, najadam się dwoma na śniadanie i kładę zawsze jakieś warzywo na szynkę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
BAN stały
|
ja proponuję tak:
6:00-śniadanie 9:00-drugie śniadanie 12:00-jakiś serek wiejski/jogurt naturalny z jakimiś orzechami/muesli itp. 15:00-warzywko/owoc 18:00-obiadokolacja pasuje Ci tak? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
cześć, 1 stycznia tego roku byłam o kilogram cięższa od ciebie a teraz ważę 83kg. Wszystko ładnie spadało do maja, a teraz cholera jakiś zastój okropny, już nie wiem czego jeszcze spróbować. Z ćwiczeniami też kiepsko, chociaż mam orbitreka i stepper. Zastanawiam się nad kopenhaską, ale tyle złego się naczytałam....tylko ten obiecywany spadek wagi kusi... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() anglica2 - nie potrafię pomóc, ale zaczynam się obawiać, że może to i mnie spotkać.. ja zaczęłam od 83kg.. jest 4 mniej po dwóch tygodniach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() może przeczekaj ten zastój???ja byłam niecierpliwa i nie przeczekałam, próbowałam resztę kg zgubić na tabletkach i tylko bokiem mi to wyszło. albo jak kto woli poszło w boczki.. i w dupkę i w brzuch ![]() ![]() a jaką dietę stosujesz?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Przyczajenie
|
weekend jest straszny..
wczoraj: na śniadanie jajca, na drugie jabłko, na obiad pierś z kurczaka z piekarnika z pomidorem i ogórkiem, na podwieczorek centymetrowy kawałek tortu ![]() na kolacje kiełbaska z grilla + czysta z sokiem (urodziny kumpla).. ZGRZESZYŁAM I PRZEGIEŁAM ![]() a dziś? śn - jajecznica ob - kurczak z piekarnika + tzatziki z jogurtem zamiast śmietany podwieczorek - nektarynki dwie kolacja - brak !!! (waga się wkur**** na mnie.. nadal ósemka z przodu ![]() ![]() ![]() a dwa tygodnie dzisiaj mijają od startu.. startu z 83 kg ![]() ![]() jest u kogoś lepiej ?!?! motywujcie !!! Edytowane przez molko Czas edycji: 2010-07-11 o 15:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Moja dieta to zmodyfikowany dukan. Coś jakby druga faza od razu, białka i warzywa, wszystko gotowane, zero białego pieczywa, ziemniaków, makaronu. No i owoce też z umiarem. ps. zaczęłam kopenhaską......zobaczymy ile wytrzymam i czy coś ruszy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
molko nie przejmuj się !
![]() u mnie nie wiem czy coś spadło bo nie jestem w domu a tutaj u siebie nie mam wagi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() zdecydowanie się nie poddam !!! dziękuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
molko jak wiadomo weekandy są najgorsze
![]() ![]() a co do motywacji to pooglądaj zdjęcia magdzie ![]() u mnie 1,5kg mniej ![]() ![]() a dziś: ś - dwie cieniuśkie kromki grahama z warzywkami różniastymi II ś - bułeczka z szyneczką obiad - sama młoda kapusta kiszona ( tak za karę za tą bułkę na II ś) kolacja - serek bialy z rzodkiewką i szczypiorem i na wszelki wypadek wafle ryżowe w zanadrzu tylko z ćwiczeniami mi nie idzie ![]() ![]() a tak swoją drogą ciekawe jak tam założycielka wątku??? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#114 |
Przyczajenie
|
mimee - dzięki
![]() hmm, isabelly ?!?! właśnie, właśnie - jak u Ciebie?!?! ![]() a ja zastosowałam się do rad Donka94 i jem 4-5 posiłków, w czym obiad łączę z kolacją ![]() więc dziś: śn - dwie wasy z twrożkiem czosnkowym + sałata i pomidor w pracy I - wasa z szynką w pracy II - wasa z szynką w pracy III - nektarynka obiadokolacja - sałatka z jajkiem, szynką, sałata, pomidorem, ogórkiem ![]() ![]() ![]() gdzie reszta 'walczących'? coś nam cichnie wątek.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Raczkowanie
|
molko ---zestaw w pracay jest malo imponujacy ...... lepiej zabieraj serek wiejski odtluszczony , lub kawalki piersi kurczaka na parze / gotowane / musisz jesc wiecej bialka ..
![]() |
#116 |
Raczkowanie
|
a co tu tak cicho???
![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
Magdzie wysłałam zaproszenie.Jeśli chcesz po oblookaniu mogę cię usunąć z listy znajomych.
Bardzo jestem ciekawa większej ilości zdjęć i twoich spektakularnych efektów. Postaram się do was zaglądać,lub choć podczytywać w wolnej chwili. Sama jestem na diecie.Z małymi przerwami, i tak myślę, że nie najgorzej mi idzie... Rok temu-po ciąży waga wskazywała 98kg, dziś 73. I walczę dalej ![]() pozdrawiam wszystkie dietujące kobietki ![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Przyczajenie
|
leszczesia - przecież nie mogę jeść samego białka..
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A ja dziewczyny mam dzisiaj strasznego lenia ![]() Ale trzeba się zabrać do roboty.Pozdrowionka ![]()
![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
dzięki
świetnie wyglądasz ![]() wzór nad wzory ![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:24.