|
|
#91 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: 20 latki - o czym? o zyciu! o nas i wokol nas!
|
|
|
|
|
#92 |
|
Rozeznanie
|
Przyznam, że ja też właśnie nie wiem o jaki błąd dokładnie chodzi
![]() Wiecie co, ale dzisiaj akurat chciałabym znaleźć się gdzieś w Ameryce Południowej. Tam przynajmniej mogłabym sobie pooglądać całkowite zaćmienie Słońca ![]() Chociaż i tak nic straconego bo podobno 4 stycznia 2011 roku będzie można coś takiego zobaczyć też w Polsce
|
|
#93 |
|
Konto usunięte
|
no nie ma polskich znaków tj ł,ż itd ale rażącego jakiegoś nie widzę
![]() ślepa chyba jestem a niby w humanistycznej klasie byłam |
|
|
|
|
#94 | ||
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=szagadeli;20596976]
Cytat:
![]() Ty co studiujesz? Cytat:
![]() Dzieeeewuchyyy ile wy naskrobalyyyscie przez ten czas jak mnie nie bylo! Ja w koncu wczoraj sie zmobilizowalam i wyszlam wieczorkiem na drinka i do kina o polnocy na eclipse Podobalo mi sie! A dzis znowu niedziela, nie lubie niedzieli! A najbardziej przeraza mnie to, ze w piatek skonczylam prace i teraz mam wakacje i zadnych planow
|
|
|
#95 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak już tak rozważamy błędy, to trochę pofilozofuję;d moim zdaniem chodzi raczej o to, że w tytule są "20-latki" - a chodzi o 20- i więcej-latki, w przedziale 20-29, i jak ktoś ma trochę ponad 20 to przez ten tytuł może się czuć za stary w tym wątku
|
|
|
|
|
#96 |
|
Konto usunięte
|
mozliwe, ze o to chodzi
niewazne czy przed czy juz po
|
|
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
Oj wlasnie nie trzeba tutaj zbyt duzo filozofowac
![]() A wiec drogie panie jakie plany na ta nudna niedziele?
|
|
#98 |
|
Rozeznanie
|
Ja też strasznie nie lubię niedzieli. To jest jedyny dzień w tygodniu taki typowy do leniuchowania. A za taką zupełną bezczynnością jakoś nie przepadam.
Może później skoczę na rower
|
|
#99 |
|
Konto usunięte
|
u mnie tez brak konkretnych planow, chyba sie poopalam
|
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
hej kobitki
ja chyba skocze z tż nad jeziorko
|
|
|
|
|
#101 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dla mnie nie ma lepszej ekranizacji od książek ![]() Ja typowe leniuchowanie Komputer,opalanie się i czytanie książki ''Nie powiesz nikomu?"Powracam do niej co wakacje![]()
Edytowane przez krooolewna Czas edycji: 2010-07-11 o 11:20 |
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#102 |
|
Rozeznanie
|
Aj... Jeziorko... Normalnie zazdroszczę
U mnie wszyscy znajomi praktycznie gdzieś wyemigrowali (plaże i te sprawy). Zostałam sama ale coś tam zawsze się wymyśli. A ja aktualnie czytam (i od razu polecam) Błękitną pustkę- Jeffery Deaver
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie wiekszosc znajomych juz wyjechalo na wakacje, polowa sie poobrazala bo pracowalam i nie mialam dla nich czasu (
) wiec siedze sobie w domku i sie nudze - nie lubie niedzieeeeli!
|
|
#104 |
|
Zadomowienie
|
Nie sposób się nie zgodzić
![]() 20-stki, jeśli się nudzicie, to może sport? Mnie ostatnio wciągnęła jazda na rowerze. Co do błędu, wydaje mi się, że chodzo o to, że między "20" a "latkami" nie ma myślnika. Nie powiedziałabym jednak, że to rażący błąd
|
|
|
|
|
#105 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tak rower świetna sprawa Ale ostatnio mam problemy z ciśnieniem i w ogóle brak sił.Ja co zawsze miałam za wysokie ciśnienie teraz mam ciągle za niskie...Piję kawę,ale aż tak świetnie się po niej nie czuję.Może możecie coś jeszcze polecić,żebym się lepiej czuła(głównie nie biło mi aż tak szybko serce,bo jakoś przez to nie mam siły..)A nie dopisałam co do błędu to myślę,że chodzi o to,że dziewczyna która to napisała ma np.30 lat albo wiecej i dla niej to rażący błąd,bo nie może dołączyć tzn.to moja teoria
Edytowane przez krooolewna Czas edycji: 2010-07-11 o 11:54 |
|
|
|
|
|
#106 |
|
Rozeznanie
|
Ja właśnie wieczorem skoczę sobie na rower. Po co siedzieć w domu jak można popedałować
A wcześniej pewnie skoczę na plażę miejską. Co prawda jeszcze nie można do niej wchodzić bo jest jakaś bakteria w rzece ale nie zaszkodzi posiedzieć na piasku. To dziewczyny ruszamy z domu. Gdziekolwiek, nawet na krótki wakacyjny spacer ![]() ps. Krooolewna a badałaś sobie tarczycę ? Bo ja miałam takie objawy i okazało się, że dopadła mnie niedoczynność tarczycy. To nie musi być to ale lepiej sprawdzić.
Walczyć, wierzyć, nie rezygnować! Edytowane przez greenka19 Czas edycji: 2010-07-11 o 11:54 |
|
|
|
|
#108 |
|
Zadomowienie
|
Nie badałam,bo na dobrą sprawę mam to dopiero(albo aż) tydzień...
|
|
#109 |
|
Rozeznanie
|
A nie, to pewnie przez te upały po prostu. Zrobi się chłodniej i na pewno lepiej się poczujesz
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#110 |
|
Zadomowienie
|
NoLQa, 30 stopni?!
W taki upał to tylko nad wodę, w lesie za duszno... Krooolewna, mam nadzieję, że poczujesz się lepiej, jak się trochę ochłodzi, ale może jak wcześniej miałaś zbyt wysokie ciśnienia, a teraz masz zbyt niskie, to jednak lepiej byłoby wybrać się do lekarza? |
|
|
|
|
#111 | |
|
Raczkowanie
|
Czesc Kobitki! Za blad przepraszam, jakos sie nie pofatygowalam, zeby uzyc myslnika. Nawet najprostsze bledy moge czasem popelniac, kiedys bylam dobra z ortografii i w te zabawki, ale jezyka polskiego pisemnego praktycznie nie uzywam - oprocz na forum!
wybaczcie! mnie tam juz nic nie razi w erze telefonow, smsow, ludzie caly czas robia bledy. W temacie watku - ok , ale zaraz napisalam posta,ze wszystkie sa mile widziane przed 20 po 20 Zalozylam watek, bo interesuje mnie jak dziewczyny sobie zyja w tym kwiecie wieku, dziewczyny przed 20 czego oczekuja:D po 20 - moglyby sie podzielic doswiadczeniami Jezeli zadna 10- (dalam myslnik!) latka sie nie podszywa pod 20 , to ok![]() ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- [QUOTE=NoLQa;20601948] Cytat:
Ja bym sie pewnie zdecydowala na Twoim miejscu w Mediolanie , raczej niz w Polsce tylko ze wzgledow takich ze masz taka okazje. Ale najpierw zobacz renome uczelni, ile lat ma tu ile tam Chyba,ze Krakow podbija serce i tam sie rwie Ciezko powiedziec, bo nie wiem, jak wygladaja studia w Mediolanie A jak bys ocenila szkole? Swoje technikum? Ja drugi rok Public Relations teraz ![]() ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Niedziela u mnie troche pochmurna, niestety. Lece z moim TZ zaraz na zakupy, lodowka swieci pustkami ![]() Tez nie lubie niedziel, w dodatku prysznic sie zepsol ! |
|
|
|
|
|
#112 |
|
Rozeznanie
|
A może jest ktoś, kto tak jak ja, ogląda w tej chwili już 5 raz ten sam odcinek Usta Usta
|
|
#113 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja co zawsze na słońcu leżałam,jak zabita teraz uciekam Jak się nie poprawi to pójdę do lekarza,póki co niedługo wyjadę nad jezioro to odpocznę etc.U mnie upał niesamowity...Nawet wyszło,że od dzisiaj się odchudzam,bo nie da rady jeść taki upał
|
|
|
#114 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ja tez 30
|
|
#115 |
|
Rozeznanie
|
Wiecie co, samotny spacer wcale nie jest taki zły
Poszłam sobie na plażę, posiedziałam, poopalałam się, poczytałam książkę i wróciłam. Prawie każdy był tam z kimś ale mnie to tak naprawdę nie obchodziło Teraz tylko rower wieczorkiem. A jak Wam mija ta leniwa niedziela ?
|
|
#116 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Plaża...
Aczkolwiek wolałabym, żeby było chłodniej, bo ja np lubię temperaturę ~21 stopni Celsjusza... Wtedy to nawet jakbym plażę wytrzasnęła, to bym poszła.
|
|
#117 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiec uuumiiiiiieeram ![]() Cytat:
A nie chce isc do 'panstwowej' bo nie cieszy sie zbyt dobra opinia a po za tym wszyscy tam ida ![]() Jesli chodzi o Krk to myslalam o UJ albo o UW i jesli dam rade to w sierpniu podjade i popytam ![]() Co do mojej szkoly to teraz trudno mi ocenic, ale ogolnie wydaje mi sie ze poziom jest nizszy niz w Polsce... A ja to wam powiem, ze mi sie marzy zycie w Anglii! Bylam tylko raz ale jestem zakochana w tym kraju
|
|
|
#118 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
|
|
#119 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tylko prosze nie mylic - nie w sensie zarobkowym. Dziewczyny wstyd mi za to jak tu sie Polacy zachowuja - zyja w grupach- zachowuja sie jak ostatnie dupki, a Polki to juz nie wspomne. Dzisiaj nawet w jednym sklepie dwie to tak sie glosno po polsku darly k*** chu** itp. Przymierzaly sie jak nie normalne. Wstyd. I takie opinie pozniej chodza. Wiem,ze koszty studiow przerazaja. W Polsce sa dzienne za darmo. Ja studiuje w Anglii i place rocznie za studia £3.290. Znaczy nie place z kieszeni, bo w zyciu mnie stac by nie bylo. Ale jest pozyczka z rzadu dla kazdego. UJ wydaje sie na pewno lepszym rozwiazaniem jezeli musialabys koszty pokrywac takie ogromne. Jak nie ma opcji dofinansowan itp. To poradzilabym Ci UJ. Krakow jest piekny (mam tam rodzine) , i lepiej nie miec na glowie kosztow wyksztalcenia, a cieszyc sie zyciem studenckim
|
|
|
|
|
|
#120 |
|
maszyna, nie człowiek
|
W sumie ja na Kraków nie narzekam :P
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:42.

Rozkreca sie
Podobalo mi sie!