|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. V ;)
hej labi, nie udzielam sie bo jakoś ostatnio nie mam ochoty
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
a nie ważne.. maci swoje tematy to nie będę się wtryniać w rozmowy
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
nie obraźcie się ale narazie będę się bardzo mało odzywać
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
nie obrazimy się, ale to forum jest po to żeby dzielić sie swoimi radościami (czyli zajefajnym seksem z BS'em) i smutkani, niepowodzeniami... jeśli nie chcesz to ok, ale my sie martwimy o Ciebie kochana
u mnie od rana leje najchętniej to przespałabym caaały dzień, ale leżeć tak samej to nieciekawa sprawa..
|
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
chyba mamy kryzys
kryzys w związku - to normalne ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- ![]()
|
#100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Labi - ty masz niski poziom cukru, a ja mam upieczone 2 placki więc zapraszam na kawkę, podniose ci poziom cukru we krwi
Edytowane przez mww Czas edycji: 2010-07-24 o 11:08 Powód: literówka |
|
|
|
|
#101 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U mnie też leje ![]() Czytałam wczoraj z nudów jakiś horoskop - w tym tygodniu miałam podjąć ważną decyzję co do związku - ślub, bobo albo zerwanie ![]() Labi, Tobie humorek się chyba poprawił?
|
|
|
|
|
#102 |
|
BAN stały
|
Nie mogłam spać w nocy
Wstałam o 9.30! W sobotę! Jak nie ja! madzia kopa w |
|
|
|
#103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#104 | ||
|
Zakorzenienie
|
u mnie już pada, ale wczoraj było tak jak u Ciebie, poszło ode mnie do Ciebie...
zimno... ja rozumiem, niech nie będzie duchoty, ale słońce może świecić ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Czuję się dziś o niebo lepiej niż w ostatnie dni... w końcu się wyspałam... jest chłodniej i od dwóch dni wcinm dużo słodkiego, rano pierwsze co - banana ![]() ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Cytat:
|
|
#105 |
|
BAN stały
|
Doła dzisiaj jakiegoś mam... MS mi się skończyły właśnie, więc to nie to. Jakaś smutna i przygnębiona jestem. A najgorsze jest to, że bez powodu...
|
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
Axa też tak czasem mam...kup sobie coś!
![]() Nie mam pomysłu na weekend z BS. Doradźcie coś... nie chce mi się siedzieć w domu a też chodzić dużo nie mogę przez kolano... nie mam pomysłów
|
|
|
|
#107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kino, samochodowa wyprawa w nieznane (no chyba, że tak leje u Ciebie jak tutaj)... hm..i na tym kończa się moje podpowiedzi |
|
|
|
|
#108 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Axa A ja dziś o dziwo bardzo dobry humor... domek wysprzatany na picuś glancuś... spokój... szkoda tylko, że słońca nie ma, bo wolałabym na dworze przez week posiedzieć... tyle jem na okragło gorzką no i się wyspałam... jedyne co mnie stresuje, to gdy patrze kątem oka na książki - że pora ostro wziąć się do roboty, a ja d***lek zgubiłam notaty wazne, tzn gdzieś na wsi i mam mały zastój, ale czas czas czas na mobilizacje... ![]() ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Cytat:
macie balkon?? to na balkonie małe party ze świecami ja to wypróbowywałam - z braku laku naprawde fajne pobyc tak w ciszy razem, bez reszty światka no albo nie wiem już
|
|
#110 | |
|
BAN stały
|
nie mam kasy specjalnie... nakupowałam ostatnio za dużo rzeczy a muszę jeszcze jeść czasem...
Cytat:
![]() odchudzam się intensywnie, nie jem nic słodkiego |
|
|
|
|
#111 |
|
Rozeznanie
|
wróciłam z imprezy,cześć
md sie chyba zaczynaja bo jestem na pierwszej placebo moich anty a czuje pms od dwoch dni eh
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
Axa to wsiadaj w samolot i przyleć do mnie
odbiore Cie z lotniska i pokażę Poznań, a później zabiorę do miasta, w którym mieszkam... czasami to żałuję, ze dzieli nas tyle kilometrów, bo spotkania w grupie nimfomanek i pogaduszki w realu byłyby cudownym relaksem..
|
|
|
|
#113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam zapasy na pół roku jedynie chyba płyn do jamy ustnej muszę dokupić... a tak luuuz ![]() ja nie lubię za duzo zakupów robić, bo potem mam moralniaka, a jak mi się za duzo rzeczy wala, to zaczynam się gubić w nich i marnuje się duzo, więc u mnie to się nie opłaca... nie lubię marnować eksploatuje ciuchy, buty do granic mozliwości... a ta nowa torba co ją kupiłam ostatnio jest REWELACYJNA, własnie czegos takiego sportowego mi trza było... muszę powysprzedawac kilka toreb, które zalega mi ogólnie dostaje czasem kilka rzeczy od rodzinki, niektórzy trafią w gust inni nie... więc potem to lezy, a tego niecierpie jest co robić ![]() w ogóle gdzie meggara?? call?? madzia dawaj... reszta na wycieczkach, czekamy...
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-07-24 o 13:19 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też mogę?
Mam taki głupi dzień, że nie mogę. Chciałabym się zamknąć gdzieś daleko od wszystkich.
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
Ej no laski co z Wami? Jakiś dziwny dzień (to na pewno przez pogodę!)
mww fajnie by było gdybyśmy wszystkie mieszkały koło siebie...achhhh ![]() Labi pokazuj torebki czy co tam masz może kupimy Jedziemy na zakupy a potem jednak w domu z filmami i balkonem! rodzice chyba wychodzą wieczorem
|
|
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
Załóżmy miasto nimfomanek! Będzie zawsze blisko do siebie!
U mnie pogoda jest super... w nocy padało, teraz zrobiło się chłoodniej i wiatr wieje... super.
|
|
#117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() torebki mam ze trzy do opchnięcia i mam na wsi, będe tam, porobie foty i pokaże. Mam też kilka sukienek, co sa nowiuśkie, a coś ani razu ich nie załozyłam (co za marnotrastwo jedne butki też chce sprzedać na balkoniku świeczuszke se choć jedną zapalcie, będzie fajnie
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
Poka poka, pewnie
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
PS. A ostatnio dałam sie wydymac znajomej, chciałam jej sprzedac kilka rzeczy, laska kase ma - prowadzi firme, nowiuśki płaszcz sprzed 2 lat, raz załozony z reserwatu, długi, czarny, elegancki(dlatego w nim nie chodziłam
), trzy bluzki nowiuśkie od mamy dostałam, no ale za duże na mnie było znacznie, jedna piekna - za 200 zł wszytsko - to chyba za duża promocja ![]() nie wiem , nie znam się, dopiero zaczynam kariere jako sprzedawca
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-07-24 o 13:54 |
|
|
|
#120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:23.

najchętniej to przespałabym caaały dzień, ale leżeć tak samej to nieciekawa sprawa..

raz na V można