|
|
#91 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Piękna z Rimmelem :)
bardzo miło się ogląda tak ładnie pomalowaną kobietę
kiedyś przeglądałam na MM i byłam pod wrażeniem, a teraz jeszcze bardziej - nie znam nikogo innego kto by potrafił takie cudeńka na swojej twarzy robić
|
|
#92 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
************************* ************************* ************* Witam! Kolejny dzień z Rimmelem ![]() Dzisiaj makijaż ślubny naszedł mnie taki pomysł po obejrzeniu moich fotek ślubnych ![]() za miesiąc minie mi i mojemu mężowi 3 lata małżeństwa ![]() Dziś makijaż stworzony z miłości "W cieple Twojego dotyku odnajdę siebie wtuloną w radość wspólnego dnia. Odnajdę kwiat rozkoszy, pąk namiętności, w który się ubiorę. Odnajdę Twój pocałunek, który położę na mym sercu. Kołysać się będę na nucie Twojego głosu, w rytm uderzenia Twojego serca. Aż spali mnie żar naszej miłości..." Wszystkie wiersze tutaj zamieszczone są mojego autorstwa. W dzisiejszym makijaż użyłam: - baza pod makijaż - podkład Rimmel Lasting Finish - puder Rimmel Stay Matte - róż - rozświetlacz - cienie w kolorach różu - brązowy eyeliner - cień złoty Rimmel - tusz Rimmel 1-2-3 Looks (I poziom) - biała kredka - błyszczyk Rimmel Stay Glossy (460) - paletka do brwi Życzę miłego oglądania
![]()
|
|
#93 |
|
Zadomowienie
|
Cudo dosłownie
![]() Gratuluje pięknych wierszy ( Twój mąż to szczęściarz )
Edytowane przez aniago25 Czas edycji: 2010-08-02 o 10:31 |
|
|
|
#94 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam jeszcze sporo wierszy ale zawsze się stram by pasowały do makijażu
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
Musiałaś pięknie wyglądać jako panna młoda - a ten makijaż jest taki delikatny, wręcz idealny na tak ważny dzień. Ostatnio byłam druhną na ślubie i wizażystka zrobiła taki okropny makijaż (który notabene na błogosławieństwie się starł), ale był ciemny, no w ogóle nie pasował do urody panny młodej... Już ja lepsze makijaże zrobiłam druhnom
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Kochana, piszę co myślę, a u Ciebie nie mam się do czego przyczepić ![]() Bardzo fajny ten fiolecik, podoba mi się ta delikatna kreseczka pociągnięta od zewnętrznego kącika, wygląda tak lekko, jakby maźnięta od niechcenia Mam nadzieje, że po plenerze sprawdziłaś, czy się jakiś kleszczor nie przyczepił ![]() EDIT: Jakimś cudem ominęłam ślubny - pięknie wyglądasz
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
Edytowane przez YenneferD Czas edycji: 2010-08-02 o 11:09 |
|
|
|
#97 |
|
Raczkowanie
|
CUDOWNE !!!!!!
Talenciara z ciebie ![]() Oko w fioletach BOSKI !!! Szkoda, że ja tak nie potrafię
|
|
#98 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() powiem Ci, że ja też byłam malowana przez kosmetyczkę i też nie byłam zadowolona niby był jasny i w ogóle ale jakoś nie pasował do mnie. Gdyby to było teraz to napewno bym sama wykonała makijaż Cytat:
![]() tak sprawdzałam chyba setki razy, ja mojego kochanego psiaka straciłam przez kleszcza właśnie z tego lasu ![]() ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Cytat:
|
|
#99 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się panicznie boję kleszczy, dlatego zapytałam
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
|
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
ja juz miałam pare
|
#101 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ale nadrabiania, musze tu czesciej zagladac
![]() Po kolei: - Wieczorowy z 2 kreskami srednio mi przypadł do gustu a dokładniej rzecz ujmujac nie spodobał mi sie fiolet i roz na dolnej powiece- oczy wygladaja na zmeczone. Sam pomysł jest kapitalny tylko kolory mi przeszkadzaja. - Zabka jest przesliczna - Spacerowy z sesja na łonie natury jest czaderski. Wygladasz w nim pieknie, ja sie nie dziwie ze ludzie sie ogladali za taka fajna laska i to jeszcze tak pieknie pomalowana ![]() - Slubny rowniez swietny, delikatny, subtelny, bardzo elegancki... Na pewno byłas przepiekna Panna Mloda
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
pieknie, wygladasz wyjatkowo w ciemnych makijazach(i niebieskim
|
|
|
|
#103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i zapraszam częściej Młodziaku ![]() dziekuję Fergi
|
|
#104 |
|
Zadomowienie
|
Jako gość blogu muszę wypowiedzieć swój dziki zachwyt tym, co tu ujrzały me niedomalowane (wobec tego, co ujrzały właśnie) oczy. BOZIUNIU! Jak ja bym chciała choć w połowie umieć zrobić sobie taki makijaż... Sweetpinky, jesteś utalentowaną, piękną kobietą, jestem pod duuuuużym wrażeniem. A te Twoje oczyska.... niesamowite...
Trzymam kciuki. |
|
|
|
#105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#106 |
|
Zadomowienie
|
jak bede kiedys brala slub to przylece do Ciebie i mnie tak umalujesz
masz naprawde cudowna buzke
|
#107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuję
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
Pinkuś wyglądasz w każdym makijażu bosko, wszystkie mi się spodobały a najbardziej niebieski i ten na łonie natury
!! Powodzenia
|
|
|
|
#109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
Żabka jest moja ulubiona
) + slubny - pi ekny!
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
ojojoj juz 4 stronki
fiolet graficzny z zielona powieka dolna super pomysl,kolorki i wykonanie żabka-taki radosny,swieży,I like it! a teraz ten slubny,rozmarzylam sie jestes sliczna w kazdej odslonie i jak juz Ci kiedys pisalam uwielbiam na Ciebie patrzec!
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
Ślubny makijaż jest boski. Delikatny i niezwykle kobiecy
PS. Piękny wiersz...
|
#113 |
|
Przyczajenie
|
baardzo fajny wątek
świetne zdjęcia, bardzo mi się podobają ![]() pozdrawiam serdecznie |
|
|
|
#114 | |||
|
Zakorzenienie
|
dziekuję
![]() Cytat:
dziękuję Ci Kochana Cytat:
![]() Cytat:
![]() ************************* ************************* ******* No to dzisiaj kolejny ![]() Tym razem delikatny Smoczek w brązach ![]() Szczerze mówiąc pierwszy raz tak się umalowałam jakoś zawsze dziwinie się czułam w takich barwach a dzisiaj umalowałam sie inaczej niż zwykle i wreszcie znalazłam swój sposób na brązy mam nadzieję, że i Wam się podoba ![]() W tym makijażu użyłam: - podkład Rimmel Lasting Finish - puder Rimmel Stay Matte - brązer na policzki - rozświetlacz - paletka do brwi - czarna kredka do smooky - cienie brązowe + złoty cień Rimmel - tusz Rimmel 1-2-3 Looks (III poziom) - cielista pomadka a na nią błyszczyk Rimmel Stay Glossy (120) Zapraszam i zyczę miłego oglądania
|
|
#115 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
kolejne piękne rzeczy
![]() co do makijaży ślubnych-to uwierzcie, czasem trzeba zrobić paskudztwo na twarzy panny młodej po prostu uprze się że ma byc taki i owaki i nie ma przebacz, można sugerowac coś innego ale to nic nie daje.
|
|
|
|
#116 | |
|
Zakorzenienie
|
Sweet, ale masz seksowne spojrzenie na pierwszym zdjęciu
Te moje komentarze już zaczynają być nudne, no ale co innego mogę powiedzieć - pięknie wyglądasz ^_^---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#117 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zgadzam się z Tobą nie bez powodu kręcą programy o Diabelskich Pannach Młodych ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Cytat:
|
|
#118 |
|
Rozeznanie
|
sliczne makijaze
![]()
|
#119 |
|
Raczkowanie
|
Pinky mnie także ta taśma klejąca zafrapowała
Czego to się człowiek dowiaduje o świecie...
|
#120 | |
|
Zakorzenienie
|
bardzo dziękuję
![]() Cytat:
Nowe wątki na forum Rimmel na każdy dzień
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:44.

naszedł mnie taki pomysł po obejrzeniu moich fotek ślubnych 

Czego to się człowiek dowiaduje o świecie...