![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: czy gruba kobieta może być sexy?
znowu jestem na mojej diecie cud 10 kg w 10 dni... przepraszam ale dobiłam tego nieszczęsnego 75 kg i muszę coś z tym zrobić... to jest silniejsze ode mnie ;/ ale postaram się teraz nie zaczynać potem żreć tylko jakąś racjonalną dietę zacznę jak schudnę to 10 kg
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Autorko, w kwestii ubioru ja Ci proponuję podejrzeć, co noszą np. America Ferrera czy Nigella Lawson. Może coś Cię zainspiruje. Dobrze dobrane ubrania potrafią bardzo poprawić sylwetkę.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post45174983 LUTY wymienię Edytowane przez BrigitteBardot Czas edycji: 2010-08-01 o 13:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
może dostanę za to ostrzeżenie, ale Twoja głupota mnie poraża.
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawe... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#97 | |
Buc
|
Cytat:
smacznego.
![]() |
![]() |
#98 |
Zadomowienie
|
Myślę, że psycholog tutaj jest bardzo potrzebny. Skrajności w które wpada autorka (otyłość-anoreksja-otyłość) sugerują, że podchodzi do tematyki jedzenia w zły sposób.
![]() |
#99 |
Przyczajenie
|
Mi się grube * kobiety nie podobają. Nigdy nie chciałabym mieć ani nadwagi ani być gruba.
* przez grube rozumiem osoby z dużą nadwagą i tendencją do otyłości + otyłe osoby. Jednak jeśli chodzi o pytanie zawarte w temacie to myślę,że tak moga być sexy . Każdy lubi co innego .
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- no to źle to zinterpretowałaś ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Ja po przeczytaniu tamtego jakże mądrego postu miałam ochotę zrobić tak
![]() Jestem seksowna I GRUBA a nie jestem seksowna BO JESTEM gruba... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Przyczajenie
|
Moim zdaniem zamiast rzucac się na jakąś drastyczną dietę, która i tak nie przyniesie skutków zalecam po prostu zakupy
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nazwij kogoś grubszego 'grubym', 'aseksualnym' - wielkie oburzenie nazwij kogoś szczupłego/chudego 'szkieletem', 'facet nie pies, na kości nie poleci' - można, przecież trzeba dowartościować. Cudnie ![]() Cytat:
ja zaliczam się do osób szczupłych i nieskromnie dodam ![]() tyle że tyłek mam, biust mam, wcięcie w talii mam - chyba ewenement jakiś? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Konto usunięte
|
Autorko. ! Wydaje mi sie że przesadzasz. ! czemu twierdzisz, że skoro masz trochę brzuszka jesteś najbrzydsza z koleżanek ??? Nie żartuj. Mam znajomą, która, sądzę, ma podobną figurę do Twojej i za nią faceci sie oglądają na ulicy. ! Tylko to trzeba umieć zadbać o siebie, ubierać się seksowanie i przede wszystkim się odważyc. Bo jak będziesz dalej chodzic w "workach po ziemniakach" to ciężko będzie. I przez to masz zbyt niskie poczucie włąsnej wartosci.
Proszę szybko zrobić rewolucję w szafie, głowa do góry, uśmiech na twarz i do przodu ! ![]() ps. Piszę to całkiem serio . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Tez mnie niesamowicie irytuje nazywanie chudych dziewczyn "wieszakami" czy "kosciotrupami". Ja osob tezszych od grubasow nie wyzywam i tego samego wymagam od innych-odrobiny szacunku.
![]() |
#111 | |
Zakorzenienie
|
Nawet nie chce mi się patrzec na niektóre wypowiedzi kierowane do mnie...
Po 1) Zapis jest kierowany do autorki a nie do osób 3 odpowiadających na moją wypowiedź po 2) Jeśli już czytacie to spójrzcie na pozytywną stronę mojej wypowiedzi a nie wyszarpujecie z ostatnich szczątek jakieś podchwytliwe cytaty które można zrozumieć na różny sposób po 3) Jedna z wypowiadających napisała coś w stylu że narzuca na "płaskorzeźbę" coś tam coś tam... a ma cyca i tyłka ...Przepraszam ale chyba nie zrozumiałaś co miałam na myśli pisząc owe słowo Ale jednak naskok na mnie nie umilił mi życia bo źle zinterpretowałyście mój przekaz do autorki ... No ale cóż nie każdy jest jasnowidzem i nie każdy może mnie zrozumieć ale ja nie jestem tu od wytykania błędów czy uprzykrzania komuś życia wolność słowa istnieje każdy ma prawo do wyrażania swoich poglądów i podsumowanie typu "twoje teksty są żałosne" - no dziękuję tylko przeczytaj dokładnie wątek i spójrz na pozytywną stronę bo ja tu nie jestem od obrażania ... Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 04:58 ---------- Poprzedni post napisano o 04:51 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez nisia1908 Czas edycji: 2010-08-02 o 04:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Wtajemniczenie
|
ja uważam że bycie sexy to tak jak bycie 'ładnym', dla jednego jesteś ładna dla innego nie- kwestia gustu. mam wiele grubych koleżanek które mają kochających tżtów i tak naprawdę w moim kręgu rzadko który chłopak ma problem gdy jego dziewczyna jest gruba- poprostu ją kocha
w moim guście bycie grubym nie może być sexy. ale dla kogoś innego może być |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
BAN stały
|
Przeczytałam cały wątek i zauważyłam przede wszystkim jedną nieścisłość. Dla jednych gruba oznacza rozmiar 46, a dla innych już 42. Dla jednych waga 70 kg to już tłuścioch, a dla innych to jeszcze sexy.
Moim zdaniem ani waga ani rozmiar jeszcze nie do końca mówią o sylwetce. Jedni mają więcej mięśni (a one sobie trochę ważą), inni mają grubsze kości (i one też ważą całkiem sporo). Na całość też składa się jeszcze kształt sylwetki, ponieważ jabłuszko prawie zawsze będzie wyglądać grubiej niż klepsydra. I waga tutaj wcale nie ma aż tak dużego znaczenia. Załącznik 3299009Załącznik 3299010 Przez stulecia zmieniał się ideał kobiecego piękna. Najpierw mamy wenus której tłuszcz wylewał się fałdami - i tak, ona była sexy. Na tyle sexy, żeby to uwiecznić. Ale ludzie żyli wtedy max 40 lat ![]() Później mamy Rubensa np... (ten to dla mnie akurat był fetyszystą), Tycjana i mnóstwo innych artystów, którzy uwieczniali swoje ideały. Załącznik 3299011Załącznik 3299012Załącznik 3299013Załącznik 3299014 Przełomem ponoć była Twiggy, która wyglądała jak wychudzony chłopczyk, ale przy tym była tak sexowna, że zmieniła gusta mężczyzn. Ja uważam, że najważniejszy jest dystans do samej siebie oraz pewność siebie. Kiedy mamy w sobie te 2 cechy to możemy zdobyć świat ![]() Na koniec jeszcze znana sesja (modelka 34 i 44): Załącznik 3299015Załącznik 3299016 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Raczkowanie
|
Ktoś tu na początku powiedział że powinnaś iść do psychologa Autorko. Bardzo nie lubię takich rad ale po przeczytaniu kontynuacji wątku, doszłam do winsoku że Ty masz problemy z psychiką a nie tuszą.
Nie widzę sensu Ci dalej radzić czy przekonywać że grube jest piękne. Ty po prostu "zajadasz"swoje problemy. A na forum ktoś może Ci jedynie zasugerować i wstępnie naprowadzić na jakiś trop, ale Ty musisz chcieć się zmienić. Zdecydowanie idź do lekarza-psychologa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
BAN stały
|
Cytat:
A połknęłam, bo nie dało się napisać o WSZYSTKIM... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
No ja wiem, tylko mówię że na początku tego wieku też okrągłe babki, potem długo długo okrągłe okrągłe okrągłe (Marilyn nosiła rozmiar 40+ na pewno)
Wyskoczyła nam jednorazowo Twiggy i Kate Moss, ale najseksowniejsze kobiety lat 90 - Pamela Anderson i Jennifer Lopez, też nie są aż tak szczupłe. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() w ogóle mi się nie podobają modelki z wybiegów, ewentualnie fotomodelki, bo te wybiegowe panie to zazwyczaj chude wysokie z posępną miną a i stroje dziwaczne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.