![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: kosmetykowe różności !
No i nie wyszło z tym balsamem
![]() ![]() Mój wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=297183&page=3 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Nie ma niestety kremów na dzień
![]() A czego ja szukam? Hmmm... dobrych rzeczy do stóp i do rąk. Kosmetyków Clarins, Decleor - nawet miniaturek. Lakierów OPI ![]() ![]()
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#96 |
Zadomowienie
|
Hej Roxanko. Przepraszam, ze tak długo to trwało, ale myślałam, że uda mi się sprawdzić ten zapach oriflame,ale sie nie udało, wiec z perfumek zrezygnuję. Jeśli nadal interesuja Cie te rzeczy, które u mnie wybrałaś (ale tylko dwie bo kostki Dove juz nie mam), to popatrze na kosmetyki u ciebie i moze uda nam sie wymianka.Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
costam bym pewnie znalazlam, ale nie mam juz podkladu MF, a moj aktualny watek jest tu https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=453758
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Zadomowienie
|
Kuferek z przyborami kosmetycznymi jedynie mi sie podoba
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Roxanko, oto te próbki.
Mogę oddać je wszystkie, czyli jeszcze dodatkowo byłby męski Gucci Pour Homme II oraz dwie damskie: Naf Naf i Christina Aguilera by night
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
niestety nic nie znalazłam, pozdrawiam
![]()
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
cos za
12. Matujący mus, odcień Ivory, 25ml, Avon - użyty kilka razy, zużycie widoczne na zdjęciu, data produkcji 07.04.2009r Podkład ujędrniający SPF8 odcień Light Ivory, 30ml, Oriflame - użyty 2 razy 65. Podkład Perfect Cover, odcień 20 Soft Beige, Manhattan - użyty 4 razy, kupiony w styczniu 66. Woda toaletowa City Jungle, 30ml, Oriflame - zużycie: jeden psik testowy (nie była całkiem pełna od nowości) ?
to są te najjaśniejsze kolory podkładów tak?
![]() |
#106 |
Zadomowienie
|
a może teraz znajdziesz coś za celebre?
![]() |
#107 |
Wtajemniczenie
|
Hej. Byłaś u mnie zainteresowana:
czarnym mydłem afrykańskim (mogę dać kawałek), maseczką z glinką zieloną z Ziaji, kulką Nivea oraz kremem Humektan (tu jeszcze nie wiem czy się za niego wymienię, czekam na odpowiedź od jednej z wizażanek) Ja jestem zainteresowana u Ciebie odsypkami: pudru bambusowego z jedwabiem, cieni EDM: Driftwood, 12:01 oraz Tide Pool. Mogłybyśmy się jakoś wymienić? Zaproponuj proporcje jesli się zgadzasz. ![]()
![]() |
#108 |
Zadomowienie
|
kurcze,nie mam niestety, jedynie szampon do włosów i płatki-ale sama przesyłka szamponu wyniesie więcej niż tych perfum
![]()
![]() |
#109 |
Wtajemniczenie
|
"Na tą chwilę podoba mi się:
7. Kulka Nivea Pure Invisible Roll On, użyta parę razy, więc jest prawie cała. Ziaja, Mleczko rumiankowe do demakijażu, 200 ml. Użyte kilka razy, jest więc prawie całe. Data wazności: 03/2012 Effaclar tonik zwężający pory, przeciwdziałający ich zatykaniu, 2 razy po 15 ml. Data ważności: 03/2012 - interesują mnie obydwa. Mydełko afrykańskie już mam, ale mi nie odpowiada, jest nawet wystawione w moim wątku. Maseczkę też już mam (tzn. leci do mnie z wymiany ![]() Odsypki cieni mam z wymiany i nie mam możliwości nasypać większej ilości ![]() Chętnie wymienię się na każdą z tych rzeczy, które Ciebie interesują, na to co pisałam wyżej (puder bambusowy z jedwabiem i próbki cieni) plus ewentualnie inne kolorki cieni EDM, jeśli zrobisz zdjęcia, będę wdzięczna. Od razu napiszę, że nie interesują mnie żadne niebieskie odcienie, więc jeśli takie masz, to nie musisz ich fotografować. ![]() ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Dziekuję za zdjęcia. Powiedz mi proszę jeszcze, czy ten cień 12:01 to jest taki żółty czy bardziej piaskowy? A ten obok jest biały (nie widzę nazwy)?
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
;**
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Wtajemniczenie
|
W takim razie jestem zainteresowana wszystkimi tymi kolorkami ze zdjęcia poza 12:01, bo złoty to jednak nie mój kolor. Wtedy byś wzięła za to Ziaję do demakijażu + 1 próbkę toniku lub Kulkę Nivea + próbkę toniku. Czy to sprawiedliwa wymiana wg Ciebie?
![]()
![]() |
#113 |
:)
|
znajdziesz coś u mnie za:
Podkład ujędrniający SPF8 odcień Light Ivory, 30ml, Oriflame - użyty 2 razy Baza pod cienie, 5g, Virtual - używana, zużycie jakieś 10% (mogę zrobić dokładne zdjęcie ile jej zostało) Woda toaletowa City Jungle, 30ml, Oriflame - zużycie: jeden psik testowy (nie była całkiem pełna od nowości) |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Wtajemniczenie
|
Zgadzam się. Odsypkę tego cienia w słoiczku również poproszę. Jeśli się zgadzamy to piszę PW.
![]()
![]() |
#115 |
:)
|
niestety nie mam nic z Twojej listy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
interesuje mnie finishing dust i hydrolat oczarowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zadomowienie
|
Tak jak pisałam, cienie (m.in. starlit czy anna karenina
![]() ![]() Odpisałam Ci w sumie w ramach sprostowania, a nie przeprowadzenia wymiany, po prostu nie zakładaj, że ktoś czegoś nie ma skoro nie wiesz tego ![]() Gdzieś, kiedyś mi mignął dokładkowy oczar, więc zapytałam czy nadal interesują Cię rzeczy, które kiedyś chciałaś ![]() A że już nie chcesz to koniec historii ![]() Pozdrawiam i dobranoc Edytowane przez Kathja Czas edycji: 2010-08-18 o 00:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:34.