![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Allegro problem
Cytat:
10 dni a nie 14 jak już ![]() Edytowane przez Wroclovianka Czas edycji: 2010-08-04 o 10:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zadomowienie
|
pamiętaj dziewczynko dla mnie jesteś oszustką sprawqa już zgloszona na policiję w bydgoszczy ja tego oszustwa tak nie zostawię d;la mnie jesteś i bedziesz oszustką i złodziejką i bardzo za łuje tego unieważnienia komentarza bo na policji to byłby kolejny argument przeciwko tobie dziewczynko
ale mam nerwy ! mam ochotę mu odpisać ale się powstrzymam bo to chory człowiek jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Przyczajenie
|
Jeśli pan dalej będzie Cię straszył to grzecznie mu odpisz, że to są groźby karalne i jeśli nie zostawi Cię w spokoju to złożysz doniesienie o popełnieniu przestępstwa. I tyle w temacie. Również nie popieram odwetowego wystawiania negatywnego komentarza, ale to nie uprawnia faceta do wyzywania Cię i straszenia Policją. Poza tym to co robi (domaganie się pieniędzy) to próba wyłudzenia, a to też przestępstwo.
Nie pozwól się zastraszyć, a na przyszłość staraj się sprawdzać jakie komentarze mają osoby wystawiające aukcje. To może uchronić Cię przed tego typu sytuacją. A tak na marginesie - czy w Bydgoszczy jest jakiś wyjątkowy posterunek, że facet tak się tym podnieca? ![]() Edytowane przez strzelbinka Czas edycji: 2010-08-05 o 14:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie mam pojęcia czy jest czy nie ![]() ![]() Komentarze sam chciał unieważnić, zgodziłam się... Ale to że chce ode mnie 10zł jest dziwnie, nie mam zamiaru mu odpisywać, kontakt zerowy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
allegro pomocy inny rozmiar zaznaczony inny w opisie
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5878750 zamowilam na allegro ten kombinezon bylam przekonana ze to xs bo tak jest zaznaczone po zamowieniu, w opsie przeczytalam ze to m/l nie wiem czego sie teraz spodziewac, sprzedajacy nie odpisuje na emaila ,pomozcie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Raczkowanie
|
Dot.: allegro pomocy inny rozmiar zaznaczony inny w opisie
Cytat:
Generalnie na allegro można w wielu aukcjach zwracać przedmioty w ciagu 10 dni. A tak poza tym... serio ci się to podoba? I 139zł? WTF?
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Poczekać aż przyjdzie, przymierzyć i ew. zwrócić.
Osobiście omijam takie aukcje niedbale opisane. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zadomowienie
|
No cóż, bez względu na to co jest w tytule, zawsze należy przed zakupem sprawdzić opis przedmiotu. Sami sprzedawcy zwracają na to uwagę.
Co przyjdzie to tego nikt nie wie. Poczekaj i ewentualnie zwróć towar podając za powód błąd w opisie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
o ja pierdacze, to zwykla najtansza bawelna, pozszywana w kilku miejscach za 140 zl. Pozdrawiam Cie
![]()
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
I co z tego? cena jak z normalnej sieciowki,a gdyby to był jakis Muji czy inny to by kosztowało z 3 stówki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie to jest niewarte swojej ceny. To tak jakby kupic paczke zapalek czy gumke recepturke za 100 zl. No ale kazdy ma swoj rozum.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny nie nam oceniać na co kto wydaje swoje pieniądze.
zadzwoń do nich wycofaj zakup, wytłumacz dlaczego. jeżeli nie wysłali to przeleją ci pieniądze jeśli płaciłaś przez payu. dla bezpieczeństwa jeśli wyraża podczas rozmowy zgodę na unieważnienie to wyślij do niech przez allegro maila: "w nawiązaniu do rozmowy telefonicznej ..." abyś miała potwierdzenie rozmowy.
Panie! Daj mi siłę -do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić, -odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować, -i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli. http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
No faktycznie, acz nie moglam sie oprzec widzac takie kuriozum.
Sorki za off topa
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:59.