|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta, cz. 2
[1=7df813b986b922a36aa3b22 9fba050fe6f445116;2112334 2]Mnie się wydaje że najbardziej warto szukać detali, butów, telefonu, kolczyków... skoro ręcznik dopiero teraz znaleziono? Przeszukać niedaleko miejsca gdzie leżał wszystko bardzo dokładnie, metr po metrze.[/QUOTE]
Dokładnie... nóż widelec coś się znajdzie, coś co zostało wcześniej przeoczone ![]() ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- [1=7df813b986b922a36aa3b22 9fba050fe6f445116;2112347 3]Te bagna mi nie dają spokoju. Zna się ktoś na tym? Bo mi się coś o uszy obiło że bagno wciąga i nie można znaleźć potem ciała, jeśli całe jest zatopione... Może ona sama wpadła... Kiedyś w moim mieście listonosz na rauszu tak zginął, szedł sobie sam przez las i wpadł, nie mógł się wydostać...[/QUOTE] Też o tym słyszałam. O bagnach, akwenach o mulistym dnie. |
|
|
|
#92 |
|
BAN stały
|
nie są pozamykane wczoraj oglądałam filmy na youtube z wnętrza jacyś kolesie co się tym interesują łazili i kręcili i nagrywali , a dalej w Brzeźnie można zejść spokojnie do baterri wschodniej, która ma schrony dwa piętra w głeb ziemii
|
|
|
|
#93 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#94 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#95 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo tu w wątku ktoś mówił, że są pozamykane, zresztą ja także gdzieś widziałam informację o tym, że do nich nie wchodzili bo nie ma takiej możliwości |
|
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.fortyfikacje.eksploracja.pl/
nie wiem... może tu coś... ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- widać że wzdłuż brzeźna jest kilka takich fortyfikacji, właściwie ten las jest nimi usłany |
|
|
|
#97 |
|
BAN stały
|
chociażby ten bunkier gdańsk jelitkowo III
http://www.youtube.com/watch?v=GunbR-qPPzQ |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#98 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny, a oferował się Wam do pomocy jakiś pasjonat bunkrów, kto dobrze zna te zakamarki?
|
|
|
|
#99 |
|
Przyczajenie
|
Cześć Wam, ja tu nowa, czytam Was od zeszłego tygodnia i postanowiłam dorzucić swoje 5 groszy. Mam nadzieję, że mają człowieka w policji, który czyta te Wasze/nasze wypociny
moglibyśmy im pomóc tymi teoriami. Co dwie (dwieście?) głowy, to nie jedna, yes? Oczywiście to taki żart, bo kto tam Was/nas czyta... ![]() Narazie skupiamy się na panu Ręczniku głównie, no bo z tego, co wiemy on jako jeden z ostatnich ją widział. Ale popatrzcie na zapis z monitoringu z 6 min.,40sek., idzie 4 kolesi i nagle wszyscy po kolei odwracają głowy w swoje lewo (nie znam terenu, na nagraniu było widać, że jest tam uliczka?), tak jakby coś tam się działo? Ktoś szedł? Nie wiem, ale było tam coś, co przyciągnęło ich uwagę i to wszystkich w tej samej chwili (nie sekundzie). Może warto skupić się na tych, których widać też po przejściu Iwonki? Nie wiem, czy po 2 min. jest możliwość, żeby np. w tej uliczce była Iwona i szarpała się z kimś? Moja druga myśl to taka, że jasnowidz Jackowski (jakoś ufam mu) stwierdził, że Iwona jest przetrzymywana gdzieś blisko jej domu. No, to nasuwa mi myśli o jej znajomych, ta jej koleżanka mieszka blisko (obok w bloku?)... ![]() Naprawdę mega zagadka. Oby skończyło się happy-end'em. Wierzę w to. |
|
|
|
#100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to jest na pewno w miejscu obok którego mogła przechodzić Iwona? |
|
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm mam takiego kolegę ale niestety on nie działa na terenie Gdańska ani Sopotu raczej w stronę Helu i najdalej wybrał się do torpedowni Gdyńskiej.
Może warto poszukać kogoś takiego na forach pasjonatów |
|
|
|
#102 |
|
BAN stały
|
mogła przechodzić , ja widziałam tam, jeszcze jeden ale nie zeszłam bo leżało za dużo śmieci na wejściu , potrzebna byłaby osoba która zna te tereny , taka najlepiej co wojnę przeżyła , bo tu na pewno jest ich więcej w tym lesie
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
Jackowski pomogl policji w rozwiazaniu ponad 400 spraw. Mieszka niedaleko mojej miejscowosci ( Czluchow), pomogl nawet mojej sasiadce odnalezc torebke z dokumentami i trafil w 100%.
Mam nadzieje,ze i tym razem uda mu sie 'trafic' na Iwonke, nawet jesli dzieje sie jej krzywda, to zycze jej wytrwalosci,aby mogla wrocic cala i zywa =( Naprawde smierdzi mi tu znajomymi badz 'znajoma twarza'... skoro nie znalezli nic co by do niej nalezalo, to moze faktycznie dobrowolnie wsiadla do jakiegos auta? Moze spotkala jakichs znajomych ktorzy tez na rauszu wracali do domu? ( i spotkala ich tam gdzie nie bylo monitoringu)...
|
|
#104 |
|
Raczkowanie
|
Witam po raz kolejny. Widzę,że nadal nic. Kurde nie znam tego terenu i trudno mi powiedzieć co i gdzie,ale zakładając,że Iwona po filmach sądzę szła dosyć pewnie to może i poszła tą drogą gdzie blisko jest las. A tam mógł ktoś stać i zaatakować,a w lesie to o 4 rano mało kto jest. Już sama nie wiem.
|
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
[1=558fe7df0ceabebb8cf4d53 7e95b2859a6095933_609daf7 2764f9;21123623]Treść usunięta[/QUOTE]
Moim zdaniem wszystkie bunkry powinni posprawdzac,u nas w szczecinie tez jest ich od groma i niektore sa pozamykane bo sa przygotowane na w razie co .....ale sa tez takie ktore niby sa zamkniete i z zewnatrz widac,ze nie ma bata aby sie tam dostac a jednak dzieciaki ,bezdomni czy mlodziez chcaca sie napic jakos potrafia tam wejsc,ale policja jak to policja wiadomo jak dziala,jak 2 lata temu moj tata nie wrocil na noc do domu to kazali Nam obdzwaniac szpitale i odebralam to tak:a szukajcie sobie sami a my poudajemy. |
|
|
|
#106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja znam osoby które z mamą mają naprawdę bliski kontakt bliższy niż z bliskimi kolezankami/przyjaciółkami. Rozmawiają na tematy NAPRAWDĘ intymne(i bylam w niezłym szoku ) i to w obie strony.. ze szczególami że nawet koleżanki nie są tak wtajemniczone Matka zna jej każdy krok, a córka mówi jej o rzeczach które wie że nie będą sie mamie podobały.Także nie ma reguły. Nie mówie ze tak jest i w tym przypadku ale takie relacje bywają
|
|
#107 |
|
Raczkowanie
|
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,tit...l?ticaid=1aa3b
hmm nie jest to u nas,ale od razu mi się skojarzyła z Iwoną. jeśli link zbędny to przepraszam. |
|
|
|
#108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieje,ze Iwona przez to nie przechodzi. |
|
|
|
|
#109 |
|
Rozeznanie
|
Wiadomo juz cos o jasnowidzu????
|
#110 |
|
Raczkowanie
|
Z tego co słyszałam to on musi mieć czas itp. I że rodzinna nie może być blisko niego.
No i dziś podobno w Gdańsku była niezła ulewa. Edytowane przez kisia0912 Czas edycji: 2010-08-03 o 20:02 |
|
|
|
#111 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#112 |
|
Raczkowanie
|
Trzymam kciuki za tego jasnowidza..
|
|
|
|
#113 |
|
Raczkowanie
|
ogladalam film wiele razy wydaje mi sie ze skrecila na plaze bo tuz przed przejsciem przeszla blizej do kraweznika jak by miala przejsc facet patrzy najpierw na nia potem w bok na kolesi z wuzkiem , i zauwazylam ze ma ona na wlosach biala gruba frotke do wlosow ale nie wiem czy dobrze widze moze to jej wlosy
|
|
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
No była niezła ulewa, była
w sumie cały dzień
|
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
hej, czy ktoś zwrócił uwagę na chłopców z nagrania, czas od 6:36 (godzina 4:15/4:16 więc 3 minuty po przejściu Iwony)
http://www.youtube.com/watch?v=ayH660GD8gU pierwszy najpierw spojrzał w stronę, w którą poszła Iwona, coś do nich powiedział (zapewne "Patrzcie!") i oni wszyscy tam spojrzeli, po minach widać rozbawienie, zaciekawienie... |
|
|
|
#116 |
|
Raczkowanie
|
Słyszałam,że wielu osobom pomógł więc może i w tym wypadku się uda. Ale to pewnie trochę potrwa.
|
|
|
|
#117 |
|
Rozeznanie
|
To zle,ze pada, slady jakie jeszcze mogly zostac zmyje.........oj niedobrze!!
|
#118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#119 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:38.

ja znam osoby które z mamą mają naprawdę bliski kontakt bliższy niż z bliskimi kolezankami/przyjaciółkami. Rozmawiają na tematy NAPRAWDĘ intymne(i bylam w niezłym szoku
) i to w obie strony.. ze szczególami
Matka zna jej każdy krok, a córka mówi jej o rzeczach które wie że nie będą sie mamie podobały.