![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziewczyny, które biją
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
z czasów gimnazjum pamiętam, jak pewne dziewoje umawiały się za szkołą na ustawkę
![]() ![]() sama nigdy bym się nie zniżyła do takiego poziomu. Żenua. a obecnie? w sumie już nie spotykam takich zagrań. natomiast np. w autobusie nieraz zdarza się, że pewne panny mierzą mnie wzrokiem, ale nigdy do niczego nie doszło ![]() no i też miałam sytuację z pewnym dziewczęciem, tzn. chyba czuła się zagrożona, bo jej facet kiedyś był ze mną na imprezie i komentuje mi zdjęcia ![]() ![]() ![]()
![]() |
#93 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
matka cyganka-przejechał ją tir i nie żyje konkubin-cygan syn-w poprawczaku drugi syn-siedzi w więzieniu za rozboje i w dodatku powiesił chłopaka w celi... I tam ogólnie "wesołe przedszkole" było,bo matka z ojcem potem z synem...itp ![]()
![]() |
![]() |
#94 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Tjaaa ja też znam wesołą rodzinkę.
Tata w więzieniu mama trójka dzieci każdy z innym, jedyny najstarszy syn biedny - skończył technikum ma maturę pracuje i się uczy, od ojca dostaje alimenty niemałe ale wszystko przepija matka, zabiera mu wypłatę. Młodsza córka była w ciąży z facetem okazało się że poszedł do pierdla, to usunęła. Potem kogoś zmasakrowała i siedzi w zakładzie. Albo inna znajoma para, laska 40 lat facet też koło tego, najstarsza córka 25 lat, najmłodsze dziecko 3. Żyją bez ślubu, mieliby 9 dzieci ale jedno umarło (matka ćpała w ciąży i urodziło się z wadą serca) generalnie dwie najstarsze córki są w miarę normalne, bo reszta jest chora, przez matkę która dawała czadu w ciąży Syn 18 lat i ma 150 cm wzrostu, problemy ze zdrowiem i różne takie. Do pracy nie chodzą, kradną i Bóg wie co, a jeszcze zasiłki dostają... W sumie i tutaj jedynie najstarsza córka normalna, bo ma męża dzieci małe ale nawet nie szła do ślubu w ciąży... Mieszka z nim, on jest kierowcą autobusu no i sobie jakoś tam żyją natomiast im dziecko młodsze tym gorsze po prostu to straszne ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- wyszkuwiarka ale powiem że wesoło, Jezu..... straszne to jest. ale powinno się im urwać dopływ ryb i dać wędki bo póki co z zasiłków żyją |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- Cytat:
Najgorzej żal tylko tych małych dzieci, co się nieustannie rodzą. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A może i nie ta sama... Patologia to patologia. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zadomowienie
|
Przypomniało mi się coś jeszcze. Ale akurat to nie były dziewczyny... Jechałam z moją koleżanką na rolkach. Po lewej strone bylo pole i tam kręciła się grupka jakiś małych łebków. Tak na oko mieli gdzieś po 8-10 lat. Jeden z nich zapytał się nas "czy mamy fajkę?" to odpowiedziałysmy ,że nie i ich wyminełyśmy. Odwróciłam się a jeden biegł z ogromnym tasakiem w ręce prosto na nas
![]() ![]() ![]()
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
kitkulka no dokładnie szkoda mi tych dzieci.
Na prawdę mi szkoda. Już od życia płodowego mają to życie skopane... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedyś szłam po mieście, a właśnie taki łepek, cwaniak do jakiegoś starszego pana: "ej dziadku, chcesz dostać w ryja?" ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Koleżanka ma świetny refleks i na dodatek ćwiczyła dżudo siedem lat. Jak dzieciak wyciągnął tylko rękę, to go przerzuciła nad sobą na ziemię. Kazała mu się przeprosić i dopiero jak ją przeprosił to go puściła. Chłopak niezmiernie się zdziwił i zaraz potem szybko opuścił park. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
kitkulka bo wiesz "ach takie małe fajne ciu ciu ciu" a potem dwulatek jest bity i poniewierany bo zaczyna chodzić zrzuci szklankę i wiesz... jezu to straszne jest po prostu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zadomowienie
|
Nie lubię dziewczyn, które biją za byle co. Czasem sie pannie nalezy i wtedy mozna ja uderzyc, nie jakos strasznie, ale jednak.
Mnie sie zdarzylo, raz w obronie, dwa razy bo ewidentnie ktos przegial.
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
A dla mnie to zachowanie rodem z przedszkola.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wydaje mi się, że większość kobiet nie dbających , bijących własne dzieci wcale nie zakłada, że takie właśnie będą jako matki. Tak im "wychodzi", bo same nie znają innych wzorców, same nie radzą sobie z własnymi emocjami, agresją. Co do tej agresji - niektóre nastoletnie panny są przekonane, że agresja jest trendy, niestety.
Edytowane przez Deede Czas edycji: 2010-10-04 o 10:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
No ja myślę, że czasem zdarzy się taka panna, co aż prosi się o wymierzenie policzka na otrzeźwienie
![]() Ale nigdy nie zdarzyło mi się na kogokolwiek podnieść ręki i mam nadzieję, że tak pozostanie ![]()
Tydyrytkom ![]() Edytowane przez Nieoficjalnie Czas edycji: 2010-10-04 o 11:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
Odcinek ogladalam
i przypomniala mi sie ta blondynka co byla na koncu co dostała butelka z piwem w głowe. Mnie wczoraj takie 3 dziewczyny na przystanku zaczepiały. Ja mialam sluchawki na uszach ,ale wiedzialam ze o mnie mowia ![]() W pewnym momencie wylaczylam muzyke i zrozumialam ,ze nie podobaja im sie moje platynowe wlosy ![]() no coz ![]() Wygladu sie bardzo czepiaja ![]() Ja mam 168 waze 50 kg platynowe włosy ,ale na solare nie chodze ![]() jestem blada ew. troche opalona ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Konto usunięte
|
Można gdzies w internecie obejrzeć ten odcinek Rozmów w Toku?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Ja ogladalam na chomikuj
wpisz w google ''jak pociagne ci z bara to opadnie ci kopara " i znajdz na chomikuj tam mozna obejrzec 10 minutowa wersje bez sciagania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
Tez z chomikuj tyle ze musisz sie zarejestrowac.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam tylko nadzieję, że te dzieci trafią do normalnych rodzin. ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- Może na stronie Rozmów w toku można coś znaleźć? W zeszły piątek ten 3.12. był odcinek o dziewczynach, które ciągle imprezują i im również zdarzał się bójki, niejednokrotnie. Lubiły to ![]() A jedna nie przestała imprezować i szaleć nawet jak ją 2 typów zgwałciło... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:48.