![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Bylam, jestem, chce byc AU PAIR - nasze przygody. czesc VI
norsk - i ja przez ciebie nie zasne teraz!
wszystkie sobie wyobrazamy nasze 'gwiazdy' na ulicy ![]() a moze akurat sie spelni hehe. super hostka napisala! zauwazylyscie,ze takie drogie jedzenie jest na dworcach czy obok? ja sie wstydzilam kupic cokolwiek ![]() albo pamietam kolo dworca w rzeszowie sklep. wchodze, patrze na ceny i mina ![]() nie spodziewalam sie w zyciu ![]() ---------- Dopisano o 02:22 ---------- Poprzedni post napisano o 02:20 ---------- hehe no toz bylam ![]() moje najwieksze marzenie. kase dostalam na urodziny i kupilam bilet. a w tym samym dniu, w ktorym kupowalam bilet, poszlismy na wagary, bo dzien dobry tvn u nas byl w miescie i jacykow mi narysowal sukienke na studniowke ![]() plakac sie chce!! ![]() marty- hehe do londka jedz, tam ich sporo przyjezdza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() w ogole wlasnie najgorsze to, jak nikt nie podziela zamilowania do muzyki tej co ty, czy ja. ![]() ---------- Dopisano o 02:29 ---------- Poprzedni post napisano o 02:22 ---------- aaaaa iza, no wez nie idz spac! ![]() ![]()
![]() |
#92 |
Konto usunięte
|
Jestem I ja
![]() Rucia ventura I twoja babcia mnie rozwala ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
moja babcia to wiesz, ziomal nie z tej ziemi
![]() nikt mnie tak nie rozsmieszyl, jak babcia z tym godlem dzis. plakalam, doslownie plakalam. ---------- Dopisano o 02:40 ---------- Poprzedni post napisano o 02:39 ---------- a opowiadalam wam to? ogladamy film ( mowie na ten film: gryszka ![]() i babcia mowi: jak bylam mloda i ladna to ogladalam ten film. ja mowie: a teraz jaka jestes? babcia: stara i brzydka ja mowie: wez, babcia, ty serio tak myslisz? (ladna jest i mlodo wyglada) a siostra: babciu, jestes stara, ale ladna ![]()
![]() |
#94 |
Konto usunięte
|
riciak twoja familia mnie rozwala
![]() Spac nie moge chyba z wrazen ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
siostra mi sie rozwala na cale lozko.
ona jest jak kaloryfer goracy!!!! kacha, ja ci sie nie dziwie, ze nie mozesz spac ![]() ciesze sie z calego serca, ze jestes szczesliwa ![]() ---------- Dopisano o 02:58 ---------- Poprzedni post napisano o 02:56 ---------- hahaha posikam sie. ale nie powiem dlaczego, bo to zbyt durne ![]()
![]() |
#96 |
Konto usunięte
|
Dzieki glupooolu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Rozeznanie
|
Ruciak, mow! moze mi poprawisz humor.
****a, czy wszyscy faceci musza przestawac przychodzic do miejsc w ktorych ja bywam? nawet jak tam pracuja? nie bylo go, to co prace rzucil? koniec, nie bawie sie w zadne husteczki, usmieszki, *******e. przepraszam za wulgaryzmy, wkurzona ide spac;/
#98 |
Zakorzenienie
|
Kacha
![]() indy widze,ze wrocilas ![]() ---------- Dopisano o 03:13 ---------- Poprzedni post napisano o 03:12 ---------- indy, jak cie kopne zaraz!!! widocznie zmiany nie mial. niestety ![]() zobaczysz za tydzien! ![]() nie smuc sie ![]()
![]() |
#99 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
nie mogl nie miec zmiany, bo do tej pory zawsze mial. pewnie pomysla sobie tak: jaka glupia, lepiej zebym wiecej jej nie spotkal, najlepiej to zmienie prace. na pewno tak pomyslal, nie? a jak sie przygotowywalam ... na marne. dupa. nawet nei chcialo mi sie dluzej zostac. Kacha! a Ty co, szalejesz ze Swoim Karolkiem po plazy widze?
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
indy- tak teraz na powaznie.
czy myslisz,ze a) ktokolwiek zmienilby prace z powodu CIEBIE, slicznej dziewczyny? b) czy myslisz,ze ludzie tak sobie moga prace zmieniac z dnia na dzien ? przestan! zawsze mial, to czyli ile?hehe powaznie ci mowie: nie ma co schizowac! ty jestes pelna emocji teraz, wiec cie rozumiem, ale ja tu na zimno oceniam,ze nie ma co panikowac ![]() szkoda,ze go nie bylo. ide ja teraz spac, bo juz ledwo siedze. dobranoc ![]()
![]() |
#101 |
Rozeznanie
|
Kochana Rucia
![]() ja tez juz zasypiam. dobranoc ![]()
#102 |
Raczkowanie
|
Nie było mnie tylko pół nocy,a Wy tu 3 strony zapisałyście, no ładnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Konto usunięte
|
Z karolkiem na plazy nie rozwallajcieu mnie
![]() To serio karol znaczy? Hhah moj brat karol hah Ej widzialam tu Lady Sovereign wcziraj :O powaga :O Dzis na suicide clifff idziemy ![]() Lol obudzil sie wlasnie moj slit boy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Zadomowienie
|
a ja byłam na jej koncercie
![]() lepiej jej piosenki wychodza na żywoo mówie waaam ^^
#105 |
Wtajemniczenie
|
A ja dziś się spotykam z szatańskim pomiotem
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- ej ja jestem słabo zorientowana.. kto to jest lady S??? |
![]() ![]() |
![]() |
#106 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
ja mam - obcykaj drakule ![]() edit - myslałam, że z gryzouchem idziesz - a tu K666 ![]() Lucy Ty się z samymi siłami zła zadajesz ![]() Edytowane przez 201607211724 Czas edycji: 2010-08-08 o 09:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Wtajemniczenie
|
Haha gryzouch
![]() ![]() Jeaaaaa jestem zła i zło przyciągam widocznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
"We are looking for a flexible, creative, intelligent, friendly person to join our family, take care of our beautiful little boy Egan and be part of our working and home life from Mid-September to late December 2010.
We are both touring musicians and need someone to accompany us on our tour around the UK to help us look after our little lad. If you love music and new experiences, please read on for a great opportunity" Jery dziewczyny patrzcie to ogłoszenie, normalnie profil tej rodziny match z moim jak nie wiem co," if oyu love music and new experiences" a ja mam że i love music and new expierences" muzycy a ja kocham myzyke, byłabym z nimi w trasie koncertowej :O bosko na dodatek dzidzia 3 latka chłopczyk i gra na róznych instrumentach aaaaaaaaa normalnie żyć nie umierać, wysłałam im wewnętrzą wiadomośc, mam nadzieję że pozytywnie się odezwą, no to wtedy już tylko będę musiała ich zmusić żeby mnie wybrali ![]() ![]() ![]() ![]() ale się podjarałam jak szczerbaty na suchary ![]() ![]() ![]() a jak jakaś inna au pair mi zabierzą tą tyrke to ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- nee no w Norwegii to ja chcę miszkać na stałe ![]() ![]() a au pair teraz chcę być w UK tak sobie wymyśliłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#110 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Gdyby prace można było ot tak sobie zmieniac i szybko zaczepic sie do nowej tylko i wylacznie z powodu jakiejś dziewczyny...... A moze sie rozchorował? Albo z kimś się zamienił? A moze ma urlop? Jest masa możliwosci... ![]() Badz cierpliwa i ...miej oczy szeroko otwarte, bo moze na horyzoncie pan książę się pojawi...albo ...jakiś nowy rycerz.. ![]() ![]() Głowa do góry, mam nadzieje,m ze dzis juz jestes w lepszym nastroju! Marty a co ten zegarek tajemniczy w sobie ma, ze taki drogi?? W sensie jakies funkcje ciekawe? Oprocz tego, ze wygląda jak zegarek Gagi...?
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
indy
![]() norsk- ahaha, pieknie piszesz posty. siiikam. ![]() no fajnie by bylo, ale czy nie meczylabys sie? po miesiacu sie znudzi ![]() ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- iza- opowiadaj, bo z ciekawosci umre!
![]() |
#112 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny- ja już sama nie wiem czemu tych rodzinek tak małoo.. przecież aż takich wymagań nie mam ..
po drugie wkurza mnie te konto na aw.. wrrrr. dalej nie mogę wejść ..
#113 |
Raczkowanie
|
ruciak- no co ty jestem tak podjarana że normalnie szukam w słowniku słówek które wyrażą me uwielbienie dla tej rodziny po to żeby mnie wybrali haha
![]() ![]() nie no serio zgon festivale 3 letnie dziecko które gra na instrumentach, anglia, i ja pomiędzy tym wszystkim ![]() ![]() ![]() ale to zbyt pięknę chyba żeby było prawdziwe, na bank wuchte osób do niej napisze bo ona jest znana w sumie w UK :/ ale kurde naprawde czytałam ich profil i normalnie to samo co u mnie na dodatek vegetarianie którzy jedza ryby no to normalnie jo jestem ![]() aż mnie ściska jak sobie pomyślę o nich, ej a ten babyborn : EGON ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
Lenka
![]() ![]() a jakie masz wymagania ? ![]() norsk ![]() ![]() ![]() padam z twoich postow ![]()
![]() |
#115 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
eeee to dawaj do Norge ![]() ![]()
![]() |
#116 |
Rozeznanie
|
Roux ... wiem, teraz wiem ... to bylo glupie. glupol ze mnie.
no dobrze, czekam dalej ![]() Ruciaku Kochany ![]() Norsk, walcz o nich! haha Lenka, ja mysle, ze teraz taki troche 'martwy' okres jest:/ Kacha, no pewnie, ze to Karol jest!
#117 |
Wtajemniczenie
|
ruciak- jakie wymagania? chyba jedynie już mi pozostaje oczekiwać szczerości
![]() ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- indygowa- myślę właśnie ,że we wrześniu może coś ruszy?
![]() |
#118 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Roux dobrze gada, jesli bedziesz gadac z nia to podszkolisz angielski, bo z polska rodzinka to lipa.. ja po pol roku juz tak smigam po ang ze hej ![]() Moj Host jest z Iranu, nie lubie typa.. ale ogolnie ludzie z tego kraju sa przyajzni, mili itd wiec mysle ze to fajna babka ![]() ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Indygowa a o co chodzi w Twojej historii bo ja nie w temacie ![]() Kurde Black Cashmir nie przylatuje do Oslo ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#119 |
Raczkowanie
|
Norsk może masz szanse! Nie wszyscy chcieli by mieszkać z muzykami i być w trasie. Ja raczej bym się na to nie wybrała, bo jeśli mam okazje to celebruje cisze i pewną stabilizację
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
Tak więc
![]() Jedna babka napisala mi w pt wieczorem, ze kogos znalazla wiec nie spotkamy sie juz. Szczerze to dziwna mi sie wydawala, wiec nie rozpaczalam hehe ![]() Caly dzien jezdzilam z Asia, wiec dzien bardzoo milo spedzony no i wiadomo razniej z kims podrozowac ![]() Dotarlysmy w pierwsze miejsce, babka wydaje sie byc bardzo sympatyczna, poprzednia au pair byla 18mies. Dzieciaki (3,6) przeslodkie (naprawde ![]() ![]() jedziemy na drugie spotkanie, mialam adres i w ogole i zabladzialysmy i nie dotarlysmy do niej. pytalam przechodniow jak dojsc i w ogole tylko nikt nie wiedzial. Chcialam zadzwonic ale nie podala mi nr. Przeprosilam ja w mailu itp. W sumie nie powiem po co sie tu umawialam, bo ja sie boje malutkich dzieci a 22mies tutaj ma. No nic, troche sie pokrecilysmy po centrum i w ogole i pojechalysmy po poludniu na ostatnie spotkanie... no i dojechalysmy do tego East Finchley i kurde normalnie pierwsze wrazenie odnosnie okolicy mega pozytywne. Takie chaty odwalone, w ogole okolica bardzo zadbana ze szok ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:06.