![]() |
#91 |
Przyczajenie
|
Dot.: prostowanie włosów. pomocy ! :)
a jaki dokładnie model GAMA polecasz? bo jes ich mnóstwo a ja nie wiem na którą się zdecydowac;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Wtajemniczenie
|
ja polecam Ramingtona są rożne modele
![]() |
![]() |
#93 |
Moderator
|
Dziewczyny,jest obszerny watek na temat prostownic czesc II
![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#97 |
Przyczajenie
|
mam remingtona ale strasznie mi niszczy włosy;/ i nie jestem ogólnie z niej zadowolona;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Rozeznanie
|
cotynato baardzo dobrze Cie rozumiem!
w dzien jeszcze przezyje jak wlosy mi sie skreca, ale kiedy dzieje sie to w klubie dostaje szalu ![]() ![]() myslalam, ze kiedy kupie sobie jakis spray do prostowania albo mleczko to skoncza sie moje problemy. a tu d*pa. wydalam tylko nie potrzebnie kupe pieniedzy. teraz zrozumialam, ze to wina prostownicy. mam babyliss pro, ale widocznie na moje wlosy nie dziala. czytalam watek o najlepszych prostownicach i napalilam sie wlasnie na jakas game - duzo dziewczyn je chwali ![]() co do pielegnacji wlosow katowanych prostownica ![]() do niedawna mialam straszliwie zniszczone koncowki. mam ciemne wlosy, wiec bylo to strasznie widoczne ![]() ![]() ![]() ![]() gdyby tylko te wlosy nie skrecaly mi sie na wilgoci ![]() ![]() rozpisalam sie strasznie ![]() ![]() wlosy myje odzywka (balsamem mrs. potters); od polowy nakladam waxa, spinam spinka i siedze z 15 minut w goracej wodzie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() co do sprayu jest super. slicznie pachnie, wlosy sa po nim mieciutkie. niestety przed wilgocia nie chroni ![]() PRZEPRASZAM za taki dlugi post! ![]() ![]() pozdrawiam, buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Mycie samą odżywką dobrze zrozumiałam ?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
sama, sama ![]() moze uzylas zlej odzywki? z silikonami, czy tymi innymi dodatkami ![]() ja olejku uzywam juz na lekko podsuszone koncowki ![]() ale niektore dziewczyny dolewaja do odzywek/szamponow. ja balam sie tego, ze strasznie przetluszcza mi sie wlosy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Ja bym chętnie Ci tą prostownice z głowy wybiła ![]() ![]() ![]() Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=267906 zwłaszcza post #27
![]() |
![]() |
#102 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ja sie chetnie wymienie na proste! ![]() krecone wlosy strasznie mi sie podobaja, ale mam okragla jape i wygladam w nich jak ksiezyc w pelni ![]() ![]() dlatego zapuszczam, zapuszczam... jak beda dluugie to wtedy sprobuje nie prostowac, zobaczymy co z tego wyjdzie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
o dziękuje , przydatne informacje ;* |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.remington-products.com/ha.../si_s-1006.htm to moja
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#106 |
Przyczajenie
|
cotynato,bez przesady przy wilgoci wiadome ze włosy sie skreca
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
No wiadomo, że większości się mogą pokręcić , ale mi sie robi "coś" nieokreślonego na głowie tak samo jak na imprezach. Spytałam fryzjerkę co z tym zrobić to poleciła mi spray welli , ale też nie pomógł ... Ale skoro mówisz , że kręcą się tylko końcówki to już jakiś sukces
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Wtajemniczenie
|
Ja polecam Hair mix Z LOREALA do prostowania, mozna kupic na allegro za 35zł, zamówiłam sobie ostatnio i jestem bardzo zadowolona z efektów. To mleczko które nakładamy na mokre włosy i potem suszenie i prostowanie, bardzo ładnie wyglądają po nim włosy
![]()
![]() |
#109 |
Przyczajenie
|
tylko ze wiesz,ja mam dosc krecone włosy,moze u ciebie by sie nawet nie powywijały
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
no nie wiem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Raczkowanie
|
Ja ostatnio zrobiłam sobie przerwę od prostowania i chodzę w lokach, ponieważ mam naturalne dosyć dobre, i musze przyznać że włosy naprawde się odżywiły, ale juz steskniłam się za prostownicą i ledwo co si,e powstrzymuję
![]()
![]() |
#112 |
Rozeznanie
|
![]()
Cześć dziewczyny
![]() A może polecicie mi suszarki nie niszczące włosów? Jestem otwarta na wszelakie propozycje ![]()
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kosmetyki chroniące włosy przed wysoką temperaturą - jakie polecacie ?
Ja jako zabezpieczenie przed gorącem stosuje na mokre włosy L'OREAL KERASTASE CEMENT TERMICZNY.Później susze i prostuje.Jak dla mnie rewelacyjna ochrona!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Wyszukiwarka naprawdę nie gryzie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zadomowienie
|
Ja osobiście nie polecam chemicznego prostowania bo moja koleżanka próbowała i wyszło siano ...
Ja tez mam falowane włosy i też prostuję (praktycznie codziennie) , często miałam z nimi problem , na początku mam proste jak drut , ale później mi się troszkę zakręcały . Próbowałam wiele profesjonalnych kosmetyków . Teraz mam drugą prostownicę taką co używa moja fryzjerka Whal Cutek i jest o wiele lepiej do tego stosuje szampon schwarzkopf gliss kur, i z tej serii odzywkę i do tego preparat do prostowania Tigi (kupiony na allegro). Najwięcej zmieniła prostownica , więc chyba polecam zmianę prostownicy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#117 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam
![]() Otóż mam włosy dość długie i falowane a do tego problem z układaniem ![]() Jeśli chcę by były one ładne muszą być mniej więcej do ramion a ja je chcę zapuszczać ![]() W związku z tym mam mase pytań. Ponieważ chcę kupić porządną prostownice aby prostować moje włoski(bo w prostych mi ładnie^^) I teraz zaczynają się pytania. 1.Jaki kosmetyk najlepszy do ochrony włosów podczas prostowania?(zaznaczam że linia różowa loreal powoduje u mnie łupież) 2.Jaki kosmetyk aby moje włoski ślicznie lśniły a nie były matowe po prostowaniu?(niektóre dziewczyny prostują włosy codziennie a używają takich kosmetyków że w ich włosach można się przeglądać, ale kiedy próbowałam zapytać o te kosmetyki nie otrzymałam odpowiedzi bo każdy swego broni^^) 3.Co żeby włosy nie były zniszczone? 4.No i co żeby fryzura przetrwała cały dzień?? Z góry dziękuję za odpowiedzi i mam nadzieję że uzyskam pomoc ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jakie kosmetyki by wyprostować "trudne włosy" pomoc pilnie potrzebna
odpowiedzi na swoje pytania poszukaj w KWC
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Raczkowanie
|
Wiem, KWC jest dla mnie "katalogiem opinii" ale mi są potrzebne porady, uwagi i fakty a nie same opinie. Mi potrzeba jakiś poglądów, czegoś czego nie ma na KWC bo na KWC są tylko opisane dane kosmetyki. A mnie potrzeba czegoś konkretniejszego-porad, bo być może jest ktoś kto uporał się z czymś podobnym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
ale oprócz KWC jest jeszcze parę wątków z opiniami dziewczyn, które używają juz produktów do stylizacji ..do tego służy wyszukiwarka a poza ty opinie sa chyba jednoznaczne z porada..poniewaz nikt nie wystawia opinii bez wcześniejszego zastosowania kosmetyku
pytanie jaki? jaka? na nie nie ma konkretnych odpowiedzi, poniewaz kazde wlosy sa inne kazda skora reaguje inaczej... przezjrzyj watki o prostowaniu , mysle ze porownujac do nich swoje wlosy znajdziesz odpowiedz
gaga Edytowane przez gaga Czas edycji: 2009-02-01 o 17:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:22.