|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne świeże kosmetyki. Tylko Oryginalne. Zapraszam
Niestety nic nie widze dla siebie, jakbyś miała coś poza wątekim (niekoniecznie kosmetyki) lub miała dokładkę to daj znac.
|
|
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
mialam dokladki moze teraz cos za NUXE, NOWY PUDER BRAZUJĄCY!!! Ja nie urzywam takich rzeczy wiec chetnie oddam
---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- a co? ![]() bo mi w sumie u Ciebie: EL, Hydrationist nowy 15ml słoiczek, dotkniety paluszkiem z przykrywki tylko Sephora, cienie nowa kolekcja, pare razy mazniete, najwiecej biały NUXE, NOWY PUDER BRAZUJĄCY!!! Ja nie urzywam takich rzeczy wiec chetnie oddam
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo Ci dziękuję za to zdjęcie, ale jednak zrezygnuję . Bo choć ten kremik mnie kusi, to uważam że za Idealista to za mało, a nic innego nie widze dla siebie
|
|
#94 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Hej. Interesuje mnie puder brązujący Nuxe.
|
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
Napisałaś do mnie w wątku o paletkę Benefit, odpisałam Ci, i cisza. Blokujesz w ten sposób inną Wizażankę, która jest na nią chętna. Tak więc pytam ponownie, nadal ją chcesz? Odpisz u mnie w wątku.
|
|
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
LOREAL, Blush Mineral 50 (zuzycie na zdjęciu)
Sephora, cienie nowa kolekcja, pare razy mazniete, najwiecej biały EL, Projectionist maskara Dark Grey jak czarna wyglada na rzesach 3razy uzyta SWIEZA, Pełnowymiarowa Manhattan, 2 razy uzyty piekny transparentno rózowy puder do kazdego rodzaju cery oraz do tłustej. co moglabys oddac za buty ?
|
|
#98 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
moze cos u mnie za
NUXE, NOWY PUDER BRAZUJĄCY!!! Ja nie urzywam takich rzeczy wiec chetnie oddam EL, Hydrationist nowy 15ml słoiczek, dotkniety paluszkiem z przykrywki tylko
|
|
#102 |
|
Zadomowienie
|
oddam wiele za EL, Projectionist maskara Dark Grey jak czarna wyglada na rzesach 3razy uzyta SWIEZA, Pełnowymiarowa i cienie sephora
|
|
|
|
|
#103 |
|
BAN stały
|
cos za
cos za Iwostin, korektor i ESTEE LAUDER, Double Wear FRESCO 01 1,5ml(2 próbki) oraz OUTDOOR BEIGE 03 1,5ml LANCOME, Teint Idole Ultra 03 BEIGE DIAPHANE 1ml SMASHBOX, Photo Finish Foundation Primer LIGHT 1.5ml CLINIQUE, All about eyes Soin total regard et contour 1.0ml CLINIQUE, Liquid Facial Soap 1,5ml (mam 2 próbki) CLINIQUE, Dramatically different moisturizing lotion 1.5ml CLINIQUE, Clarifying Lotion Clarifiante 1,5ml |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:18.