|
|
#91 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lakiery Wibo :)
Kupiłam sobie utwardzacz do paznokci z serii Lovely Nail care, i połozyłam jego jedną wartstwę jako top coat na OPI Over the taupe i trzyma mi kilka dni, ogólnie jestem pod wrażemiem całego połączenia, utwardzacz jest spoko, kupiłam też piękny jesienny kolor Lovely Color mania 387 - taka niby czerwień podbita brązem, taki trochę ceglasty, kolor w buteleczce całkiem ciekawy, niejednoznaczny do określenia, wykończenie kremowe, powinien być okej, bo akurat serię Lovely color mania i Lovely crystal lubię
|
|
|
|
|
#92 |
|
Zadomowienie
|
Ja dziś wytropiłam dwa nowe i są cudne. Tzn wydaje mi się, że są nowe...bo jak te pierwsze nowości pojawiły się jesienią, to tych nie było - przynajmniej w moich Rossmannach.
Piękna, nasycona zieleń (390) i brudny niebieski (394 - niestety trochę wolno schnie, ale jakiś przyspieszacz da pewnie radę).
|
|
#93 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, gdzie kupi się lakiery firmy Wibo?
Potrzebuję konkretnie Wibo Extreme nails - No 78. Siostra podrzuciła mi zdjęcie z sieci jaki kolor jej się marzy np. w ramach prezentu świątecznego, a ja "odkodowałam" firmę i nr, ale nie wiem co dalej z tym fantem zrobić. Czy dostanę go gdzieś w niewielkim mieście? W Narurze? Rossmannie? Będę wdzięczna za wskazówki dokąd się udać ps. Jak z cenami lakierów tej firmy? |
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
Rossmann przede wszystkim, ale i w zwykłych sklepikach/kioskach
z tym, że ten nr to stara kolekcja, już ich nie widziałam (chyba że gdzieś jakimś cudem się zaplątał, ale wątpię) |
|
|
|
|
#95 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Podłamałaś mnie tym troszkę, no ale przynajmniej wiem na czym stoję ![]() Pójdę zerknę.. może będzie jakiś zbliżony kolor.. Cenowo około 5, 5zł z tego co widzę, więc niedrogo Jakbyście orientowały się jaki lakier zastąpi go barwą to dajcie mi proszę podpowiedz będę wdzięczna. To ciemna zieleń. O taka: http://2.bp.blogspot.com/_yR68B3DPYP...qw/s1600/a.jpg Edytowane przez partytura Czas edycji: 2011-11-27 o 17:46 |
|
|
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
no niestety
ale popatrz po jakichś drogeriach, kioskach może akurat się gdzieś trafi.... w kwestii podobnego koloru też będzie ciężko ;/ mam trochę lakierów ale drugiego takiego nieee. Może Art Deco 120? no inny jest, ale tez zielonkawy |
|
|
|
|
#97 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do Art Deco to jak z cenami? Zaraz poszperam by oglądnąć jego barwę
|
|
|
|
|
|
#98 |
|
Kuźnia inspiracji
|
Ja w swoim Rossmannie takiego koloru nie widziałam. I raczej nie kojarzę takiej zieleni w żadnych lakierach Wibo aktualnie (chyba, że interesuje Cię też coś typu oliwka to wtedy jest taki z serii SoMatte).
|
|
|
|
|
#99 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
skóra krokodyla
lakierem bazowym jest Wibo so matte 02 + crocodile skin 02 |
|
|
|
|
#102 |
|
Kuźnia inspiracji
|
[ciach]
Edytowane przez Inspire Czas edycji: 2011-11-27 o 21:17 Powód: dubel |
|
|
|
|
#103 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A kolorku nie doszperałam się w sieci. Tyle, że to i tak już nie ma znaczenia skoro miałabym zapłacić 40zł |
|
|
|
|
|
#104 |
|
Zadomowienie
|
Anti - zdecydowanie fajny efekt
Myślę, że jak mi podchodzą i są ciemniutkie to i młodej się spodobają Spokojniejsza jestem o kolorki jakie będą dostępne Inspire, no cóż, biedna jestem, kupuję m.in. w sklepie dla ubogich więc ceny zbliżone do tych przypisywanych szukanemu przeze mnie lakierkowi na KWC
|
|
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
so matte ok 7zl , crocodile ok 10zl
|
|
|
|
|
#106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak nie to zobacz na china glaze glittering garland - jak prezent to prezent, na http://alphanailstylist.pl chyba po 18 bedzie plus 6 zl wysylka. Musisz sprawdzic, bo nie pamietam jakie maja ceny dokladnie. |
|
|
|
|
|
#107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ta zieleń to musi być tylko ciemna? czy jakieś inne wymagania w sensie odcienia/ wykończenia? ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- może Catrice After eight http://www.parokeets.com/wp-content/..._parokeets.jpg ? |
|
|
|
|
|
#108 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zaraz powęszę Choć szczerze mówiąc to wolałabym kupić mogąc oglądnąć na żywca. No ale mam jeszcze czas, zobaczymy jak się sytuacja rozwinie ![]() Cytat:
Zaraz wlezę na KWC poszperam za wiadomościami po ile i gdzie jest dostępny
|
||
|
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
Kosztuje dyszkę, do kupienia w niektórych Naturach
![]() ja myślę że najlepszy pomysł to przejść się po takich drogeriach z tańszymi lakierami, coś zielonego powinno się znaleźć ![]() Golden Rose, Safari, Ados i inne różne. Bardzo fajny jest Jumpy 120, tyle że to malizna
|
|
|
|
|
#110 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jutro prawdopodobnie przejdę się do Natury i Rossmanna i rozglądnę się za czymś odpowiednim. A malizna - masz rację - odpada, bo to.. nie wypada Za szybko by jej prezent "znikł"
|
|
|
|
|
|
#111 |
|
Kuźnia inspiracji
|
Przejrzałam lakiery typu Lovely i Wibo i w zbliżonym kolorze znalazłam Express Growth, ale najbardzeij zbliżony jest pękacz taki ciemnozielony (nie pamiętam numerka).
|
|
|
|
|
#112 |
|
Zadomowienie
|
Pękacz? Wybacz, ale ja zielona jestem..
![]() Mam rozumieć, że to lakier, który po pomalowaniu nie jest gładki czy o co chodzi
Edytowane przez partytura Czas edycji: 2011-11-28 o 16:43 |
|
|
|
|
#114 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#115 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#117 |
|
Zadomowienie
|
Inspire, o, dzięki Hm, czyli jakiś jasny np, czerwony pod spod i na to ciemna zieleń i ona dominuje na paznokciu? Ciekawa opcja Cena całkiem przyjemna ![]() Dokształcam się tu z Wami hehe ![]() Jako nastolatka, za czasów szkoły średniej malowałam pazurki i mam pełno lakierów takich zabytkowych. Tyle, że to stare, a ja odwykłam od malowania i nie miałam nigdy do czynienia z takimi pękadełkami. (A nawet jeśli miałam to nie miałam o tym zielonego pojęcia ;-) hehe) |
|
|
|
|
#118 |
|
Kuźnia inspiracji
|
Podrzucam linka:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-paznokci.html Heh, człowiek uczy sie całe życie, nie? osobiście nie wypróbowałam pekaczy, także jak się zdecydujesz i siostra robi pazurki to porzuć mi zdj |
|
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
aHallo! wczoraj testowałam crocodila na lakierze Catrice (kremowym) 02 Berlin i popękał
|
|
|
|
|
#120 |
|
Zadomowienie
|
Inspire, nie ma sprawy. Gdybym zakupiła jej pękacza to spróbuję ją namówić na cyknięcie fotki do podesłania
![]() Anti Ty tu piszesz nazwami ,a ja laik mam udrękę, bo by zrozumieć efekt muszę pół neta przeszperać Jak rozumiem efekt Cię powalił, więc brawo ;-)
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:29.

będę wdzięczna. 

Zapraszam 
Zaraz powęszę