![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: A o czym Wy marzycie?
Przede wszystkim chciałabym wiedzieć czego chcę
![]() - Zakochać się ale tak na Amen , w ogóle to ,żeby wszystko w moim życiu uczuciowym się wyklarowało i żebym w końcu była naprawdę szczęśliwa -Marzę o stabilizacji o zaręczynach , o pracy na umowę na stale , bo męczy mnie już przedłuzanie umów na rok czy dwa lata -Żeby nowa praca mi służyła, bym czuła się w niej dobrze -By w ciągu roku wyprowadzić się do Torunia lub Szczecina -Rozwijać się pójść na kurs języka angielskiego , fotografii -Kupić porządny aparat by dodatkowo zarabiać na robieniu profesjonalnych zdjęć -Mieć dużo znajomych i przyjaciół by nie czuć się samotną -Żeby wszyscy w mojej rodzinie byli zdrowi i szczęśliwi ,żeby wszystko im się pomyslnie układało -Być człowiekiem , na którym mozna polegać , który lubi swoje życie i jest mu po prostu tak zwyczajnie dobrze . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
BAN stały
|
Moje plany i marzenia:
- być szczęśliwą ![]() - żeby bliscy byli zdrowi i szczęśliwi ![]() - skończyć wreszcie studia, magisterka+podyplomówka ![]() - poznać tego jedynego, zakochać się ![]() - rozwijać swoje umiejętności ![]() - podszkolić angielski ![]() - spełniać się w pracy zawodowej ![]() - znaleźć swoją pasję, hobby - zapisać się na basen i chodzić regularnie - wakacje za granicą - marzą mi się Włochy ![]() - poznać nowych, interesujących ludzi ![]() - mieć kogoś komu mogę bezgranicznie ufać i kto zawsze mnie wesprze w ciężkiej sytuacji ![]() - otworzyć swój pub/kawiarnie - raczej nie do spełnienia ![]() Edytowane przez pandana88 Czas edycji: 2013-07-01 o 21:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Rozeznanie
|
Coś ode mnie. Może jak spojrzę na ten temat za kilka lat to część marzeń już będzie spełniona
![]() - chciałabym aby mój internetowy biznes, który właśnie będę otwierała, był czymś co mi wreszcie wyjdzie, będę z niego dumna, dzięki niemu nie będę już na utrzymaniu rodziców. - marzę, aby mój związek przetrwał kolejne 5 lat i kolejne i kolejne... Chcę być nadal tak szczęśliwa, jak jestem teraz. - za jakieś 2 lata chciałabym zacząć realizować z TŻ marzenie o własnym domku, adopcji dziecka i psa ze schroniska. - chciałabym lubić własne życie, nie martwić się niepotrzebnymi drobiazgami, budzić się z myślą, że żyję tak jak chcę żyć, na własnych zasadach.
![]() |
#94 |
Przyczajenie
|
A ja bym chciala w koncu spotkac tego jedynego i zalozyc mala rodzinke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
Za dwa dni obrona, tak więc moje największe marzenie na tę chwilę brzmi: obronić się! Później znaleźć dobrą pracę. Aby mój Narzeczony miał lepszą pracę. Następnie własny kąt, skromny ślub i zdrowe dzieci. Podróżowanie. Zrobić prawo jazdy na motor. Mieć muscle car, jeździć nim po bezdrożach w USA. Zwiedzić Toskanię. Mieć wilczura i main coona. Szopa i tygrysa - albo chociaż potulić troszkę! Mieć dom. Otworzyć galerię sztuki. Wydać książkę. Wydać tomik poezji.
Mam mnóstwo marzeń i uważam, że warto marzyć i myśleć pozytywnie - marzenia naprawdę się spełniają, jeśli tego mocno chcemy.
![]() |
#96 |
Rozeznanie
|
Moje marzenia mmmm...
![]() Chce dostac sie na japonistyke na studia dzienne w tym roku Chce znalezc tanie mieszkanie z calym wyposazeniem w milutkiej dzielnicy Chce zostac pisarka Chce byc bogata Chce znalezc chlopaka moich marzen Chce zeby w moim zyciu sie duuuuuzo dzialo Chce miec szalonych i kochajacych znajomych Chce zeby kazdy podchodzil do mnie z szacunkiem, lojalnoscia i miloscia Chce miec zdrowe oczy!!! Dziekuje za to, wiem, ze sie spelni!!! <3
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:41.