![]() |
#91 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: 1 października- najwyższy czas na dietę! zapraszam!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny! I jak wasza dieta?
![]() Pozdrawiam Was kochane ![]()
![]() Wszyscy jesteśmy szaleni. Niektórzy tylko ukrywają się lepiej niż inni. Edytowane przez justlikeheaven Czas edycji: 2010-10-03 o 18:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
moja waga dzis wskazala: 62,9 a wiec srednio ale mam nadzieje ze bedzie moje wymarzone 58. ja na sniadanie tak jak pisalam: sniad.:2 wafle ryzowe z jogurtem szarlotka, kawa+mleko 2sniad.:3 wazy zbozowe z jogurtem obiad.:zrazik i 2 pyzy+czerw.kapusta z jablkiem deser:kawa zbozowa z mlekiem cynamonem i 1 lyz miodu gryczanego kol.: ? nie wiem moze nie bedzie,moze herbata? sport: bieznia marsz+cros razem 50 min. bilans niezly,jestem zadowolona ![]()
![]() ![]() ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA o kosmetykach http://axxxasworld.blogspot.com/ ![]() albo stylizacji rzęs http://lvlinsrzesy.blogspot.com/ ![]() ![]() ![]() "lepiej zrobic cokolwiec niz nie zrobic nic" |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Rozeznanie
|
hej, moge się dołączyć ? ja swoja diete zaczynam od 4 ... licze na wsparcie !!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Pewnie, że tak! Zapraszamy! ![]() Jak samopoczucie przed dieta? ![]()
![]() |
![]() |
#96 |
Rozeznanie
|
haha jak narazie dobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
A ile chciałabyś schudnąć?
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 |
Rozeznanie
|
Tzn. jeszcze nie wiem. Nie jestem osobą otyłą - mam wagę w normie, ale chciałabym trochę popracować nad brzuszkiem i wyszczuplic uda. Wiec sadze z dieta i cwiczenia moga zdzialac CUDA !!! Znacie moze jakies skuteczne sposoby na cellulit ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Przyczajenie
|
;-);-) hej hej
nie jest łatwo mobilizować się do ograniczenia słodkości jak ciągle ktoś nas kusi czymś dobrym heheh ale trzeba si e jakość powstrzymać;-D ![]() ja w chwili obecnej zrezygnowałam z białego chlebka...a zastąpiłam je pieczywem waza.. i jem przeważnie na śniadanie...z jakąś szynką...lub serkiem..obiad staram się jesc normalnie ale troche ograniczam ilość....na kolacje...maksymalnie do 18stej jem musli....albo z mlekiem albo z jugurtem...często też dodaje suszone śliwki lub rodzynki...od wczoraj też jeżdze na rowerku..stacjonarnym;-) myśle też o zakupieniu aqa slim...hmmm życze powodzenia wszystkim;-) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Przyczajenie
|
ja też się przyłączę :}
nie chcę być przesadnie chuda, po prostu chcę dobrze wyglądać. w tej chwili ważę: 61.2 kg przez ostatnie 6 miesięcy strasznie przytyłam, ok. 5-6kg ![]() mam ok. 167cm wzrostu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, ja dziś mam słabiutki dzień- muszę się tu wyspowiadać
![]() Mam dziś bardziej wyostrzony głód, a do tego doszły zawroty głowy ( na pewno nie od diety, bo przecież nie jest ona restrykcyjna). Dlatego też musiałam dojeść, w przeciwnym razie padłabym. ![]() No cóż, od jutro muszę już trzymać (mam nadzieję, że dolegliwości miną-jestem chora) i porządnie wziąć się za siebie. Mam nadzieję, że dzisiejsze grzechy nie wpłyną drastycznie na efekt w niedzielę ![]() Naszczęście produkty 'dojedzone' dziś nie są AŻ tak niezdrowe, chociaż nie powinnam, no ale tłumaczę to chorobą ![]() Jutro popołudniu się do Was odezwę i zdam sprawozdanie ;* Powodzenia Laski ![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Cytat:
![]() zostałaś dopisana do listy ![]()
![]() |
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
nadida
Masz tu baty ![]() ![]() ![]() Ja jestem zadowolona. Myślę nad zerwaniem z kolacją typu "kromka chleba z czymś tam" na rzecz "herbatka Figura 1 z senesem na trawienie, jogurt naturalny, ćwiczenia i duuużo wody" ![]() Właśnie skończyłam ćwiczyć ![]() http://www.naturalne-kosmetyki.net/c...hudzajace.html wykonałam większość (3 sobie podarowałam ![]() ![]() Jak myślicie.. Spali mi się tłuszczyk przy tych ćwiczeniach co 2 dni? Czy niezbyt? ![]() No nic kochane. Witam Nowe kobietki i życzę powodzenia. ![]()
![]() |
#103 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja też dziś troszkę poćwiczyłam, nie ma to jak wysiłek ;D Zastanów się, czy po takiej malutkiej kolacji nie będziesz czuła głodu? Np. serek wiejski jest świetny na ostatni posiłek ![]() Widzę, że mobilizacja osiągnęła 100%- tak trzymać, jestem dumna ![]() Mam nadzieję, że ja od jutra też będę mogła się pochwalić takim wpisem ![]() a co do hulahop- jak najbardziej, później będziesz miałą talię osy! ![]() Dobranoc dziewczyny- jutro ciężki dzień, a i jeszcze nauka czeka, o! ![]()
było 58, jest ok. 55/56, będzie 50 ![]() ![]() DATY WAŻENIA: 02.10 55,5kg 17.10 24.10 31.10 07.11 14.11 21.11 Jem, żeby żyć, a nie żyję, by jeść. 58-57-56-55-54-53-52-51-50 Edytowane przez nadida Czas edycji: 2010-10-03 o 20:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Przyczajenie
|
ojojojoj weekendy są pełne pokus! jak nigdy cieszę się z poniedziałku, przynajmniej wrócę do obowiązków i nie będę patrzeć na pyszne ciasto Mamusi, która patrzy z przykrością "Czemu nie jesz? specjalnie dla Ciebie zrobiłam..."
![]() ![]() Ale nie ma co, jutro z rana zakupy w spożywczaku chlebek waza, wafle ryżowe, jogurty i owoce, serki, oooo yeah! Niech moc będzie z nami!!!!!!!!
![]() |
#105 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
wiem co mogę osiągnąć.. Od 3.02 - 02.03 byłam w sanatorium na odchudzaniu.. Schudłam 7 kilo. Wiem , że mogę. Wiem, że jest cholernie ciężko. Wiem, że się opłaca. Wiem, że na początku chciałam zjeść koleżankę z głodu w nocy. Wiem, że jak już się podje jedno ciasteczko to kończy się to napadem na nie i wszamaniem wszystkich. Wiem, że potrafie i jestem w stanie.. Tylko nie wiem po jaką cholere sięgnełam po ziemniaki, chleb, masło, słodycze, napoje gazowane! ![]() Koniec z tymi śmieciami!! KONIEC POWTARZAM!! Mam taką samą motywacje jak wtedy. Na obiady full sałatek, troche mięsa i mało (wcale) ziemniaków! Na śniadanie chleb razowy z dodatkami + np. jabłko Na kolacje białko! i przez cały dzień herbata zielona, Figura 1 i WODA niegazowana A jak będzie mi się chciało jeść to owszem. Zjem. ale wodę lub wodę. A jak bardzo mnie będzie ssać to również zapcham się wodą. I będę się tego trzymać.. a jak mnie pokusi na jakieś świństwo to baty w postaci 100 brzuszków! I bez kolacji dnia następnego! O! Tyle wam powiem! Dziękuje, Dziękuje, Dziękuje. Autografy po odchudzaniu ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Przyczajenie
|
Ja dziś równiutkie 1000 kalorii, choć obiad zjadłam na mieście, i były to kluseczki gnocchi-ale zmieściłam się mimo to w limicie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
lepiej sobie daruj tą herbatke, senes ma działanie przeczyszczające, rozleniwi Ci jelita więc jak przestaniesz ją pić to możesz mieć problem w wc,
u mnie dzisiaj dietowo w sumie dobrze, ćwiczeń nie było bo niedziele mam wolne od nich |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Przyczajenie
|
Hej Dziewczyny!
Wskoczyłam dziś na wagę, pokazała 65, ale mam ogrooomną nadzieję, że po raz ostatni. ![]() ![]() Cytat:
Pozdrawiam ciepło i przesyłam Wam dużą dawkę optymizmu i wytrwałości - czas uwierzyć, że to naprawdę się uda. ![]()
![]() |
![]() |
#109 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Moja dieta w weekend leżała, ale poprawię się ![]()
![]() |
![]() |
#111 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
O to masz podobnie jak ja ![]() Wlazłam dzisiaj na wagę i było 60 kg ![]() Co prawda ta waga zawyża, mimo że jest elektroniczna, z wskaznikiem wody itd. itp. (pic na wodę) Mam nadzieję, że spadnie te 5-6 kg, już dzisiaj wypiłam wodę z cytryną, a za chwilę śniadanie - 2 jajka na miękko, a potem jogurt w szkole ![]()
![]() |
![]() |
#112 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny!
Jest gorzej niż myślałam, waga pokazała mi 52,9 kg, a jeszcze jakiś tydzień temu było 52 ;p Dzisiaj na śniadanko było leczo z kabaczka, uwielbiam, a za dużo kalorii nie ma ![]() Ogólnie od dzisiaj zero słonych przekąsek, chipsów, słodyczy, PODJADANIA-to mój największy grzech ![]() Jem co 3,5 godziny i ostatni posiłek białkowy, na 3 godziny przed snem. Wczoraj już było 30 min hula-hop, postaram się coś ćwiczyć codziennie. Mój cel to za miesiąc 48 kg, musi być i już! ![]() Ważyć się będę w poniedziałek w takim razie ![]() Musimy dotrwać do naszych upragnionych cyferek! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Przy wzroście 160 ważę 60kg, wiem strasznie dużo... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, właśnie jem zupe brokulowa,
kalorii prawie nic, a jaka dobra! ![]()
![]() |
#115 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
dla mnie najgorsze jest pierwsze 10 dni, a potem żal już zaprzepaścić te wszystkie starania DIETA TO DIETA ![]() ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- Cytat:
ja zaplanowałam codzienne wieczorne balsamowania udek i posladkow - zaczełam od wczoraj wieczora. zobaczymy jakie beda efekty ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Raczkowanie
|
Witam kochane
![]() Jak mija kolejny dzień diety? U mnie dziś: 1. śniadanie: jajko gotowane 2. śniadanie: kromka chleba z serkiem alemette 3.obiad: talerz zupy ogórkowej+gryz chleba (zostałam zmuszona do spróbowania ![]() 4.kolacja: serek wiejski z pomidorem/papryką + kilka śliwek węgierek +gruszka Chyba nie jest źle, prawda? ![]() ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- Cytat:
![]()
było 58, jest ok. 55/56, będzie 50 ![]() ![]() DATY WAŻENIA: 02.10 55,5kg 17.10 24.10 31.10 07.11 14.11 21.11 Jem, żeby żyć, a nie żyję, by jeść. 58-57-56-55-54-53-52-51-50 Edytowane przez nadida Czas edycji: 2010-10-04 o 15:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Raczkowanie
|
Ja dziś mam takie zakwasy przeżywam, że nawet jak oddycham to boli xD
a co jem? hmm.. ś-> kromka razowego chleba z serkiem czosnkowym light przekąska-> pół papryki pokrojonej w słupki 2ś-> kanapka z chleba razowego i serka czosnkowego light i UWAGA! podjadłam ![]() ![]() obiad-> 3 paluszki rybne + pomidor polany jogurtem naturalnym kolacja -> papryka maczana w jogurcie naturalnym Przez cały dzień woda, zielona herbatka + Figura 1 (wiem, że niezbyt zdrowa ale świetnie się po niej czuje) No i oczywiście ćwiczonka wieczorem ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
Dzisiajsze:
ś: owsianka na 0,5% mleku z bananem i suszona żurawiną IIś: banan, brzoskwinia Obiad: Pączek z adwokatem, fasolka po bretońsku, garść orzeszków ziemnych ![]() ![]() ![]() Jestem na siebie strasznie zła, więc zaraz zabieram się do ćwiczeń: 1h orbitreka + Brazil butt lift. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Przyczajenie
|
do raportu stań! zaczynam...
ś. --> waza z białym serem, 2 kromki 0.--> berlniki 2 szt. podw.---> 2 suche chlebki waza i banan k.-->vaza 2 kromki (jedna z serem, druga z szynką) cały dzień woda i herbatki owocwe bez cukru. hmmm, grzechów i podjadania nie przypominam sobie ![]()
![]() |
#120 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja jeszcze dojadłam kawałek papryki i kilka suszonych śliwek (swoją drogą, słyszałam, że są świetne w odchudzaniu ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:48.