|
|
#92 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dot.: Głównie MAC :) ale też Guerlain, L.Mercier, MUFE, Givenchy, Chanel, UD, OPI i i
I'm still waiting for your answer
|
|
#95 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Głównie MAC :) ale też Guerlain, L.Mercier, MUFE, Givenchy, Chanel, UD, OPI i i
Wydaje mi sie zatem, ze moja propozycja zamiany dwoch lakierow na pedzel jest uczciwa biorac pod uwage ceny Narsa w Polsce lub koszt zamowienia go do Polski.
|
|
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
spróbuję jeszcze raz - za pędzelek 129 i Sculpt and Shape?
|
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
- Ombre D'Eau - 70 Rivage - lakier essie szary oraz - lakier nars brzoskwiniowy ? |
|
|
|
|
#100 |
|
Zadomowienie
|
Ponawiam zapytanie o cienie mac-a, pisałaś, że podobał Ci się róż diora ?Czy to aktualne ? Dodatkowo mam do oddania paletkę czwórek guerlaina Violette du Soir...
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=473101 |
|
|
|
|
#101 |
|
Raczkowanie
|
a które pędzelki? bo dwa są w negocjacji
odpisałam Ci tam wyżej że jeśli możesz, to bardzo bym Cię prosiła o podanie numerka różu MUFE, chciałabym sobie sprawdzić kolor w sephorze.
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
-> MAC 209 - do linera, o klasycznym kształcie
-> MAC 263 - do linera lub brwi, skośny -> MAC 275 - do załamania, rozcierania i nakładania, skośny -> MAC 129SE - do pudru, różu itd. wersja podróżna, z kolekcji Heirlooms. Za coś fajnego, albo przy większej wymiance dołożę torebeczkę w której był zestaw, widać ją na zdjęciu myślę jeszcze nad resztą pędzelków z tego zestawu, może wystawięto ja poproszę ![]() ---------- Dopisano o 04:27 ---------- Poprzedni post napisano o 03:11 ---------- MAC Paints Paintures Retrospeck ->Vapour (kremowy, delikatnie opalizujący na chłodny różo-fiolet, mikro drobinki w kolorze różowym i fioletowym). Zużycie nie większe niż 5%. ->Swish (średni odcień różu, chłodny, błyszczący). Zużycie ok 5%. no i jeszcze to
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
oddam wiele za
> MAC Paint Pot - Rubenesque, zużycie może 5% MAC PIGMENT crush metal w kolorze głebokiego fioletu
|
|
#104 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Więc mi podoba się: Retrospeck, Vapour, ECCENTRICITY , Graphic Garden , Museum Bronze, pędzel 275. i ten ud Pomyśl, co byś mogła oddać za róże... I jeszcze zapytanie - jakich pryzm szukasz...bo, mam kilka w domu i mogłabym rozważyć ich oddanie ![]() p.s. jeszcze Dwa pigmenty (crush metal) z kompletu stack 1, z kolekcji Spring Colour Forecast wpadły mi w oko. Z róży mam jeszcze benefit thrrob Edytowane przez asia3000 Czas edycji: 2010-10-19 o 10:26 |
|
|
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
Zanim zacznę wymianiać, co mi się u Ciebie podoba
, zapytam, czy Tobie coś u mnie, z pewnością będzie szybciej Link w podpisie.
|
|
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
odpowiedzialam u mnie
|
|
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za :
-> MAC Paints Paintures - Bare Canvas, czyli baza w tubce, w kolorze skóry z delikatnym połyskiem. -> MAC Fluidline Blacktrack -> MAC Eye Kohl w kolorze FASCINATING -> MAC 129SE - do pudru, różu itd. wersja podróżna |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#110 |
|
Raczkowanie
|
1. GIVENCHY Logo Sunkissed Powder w kolorze 41 Sunset. Kompakt z lusterkiem i pędzelkiem, przetestowany, niestety zbyt ciepły odcień dla mnie.
3. MAC Hocus Focus Colorful Face Kit (kolekcja świąteczna zeszłoroczna Magic, Mirth and Mischief) (też tylko za coś super) trzyczęściowa paletka do twarzy: 1.róż Peachykeen, 2.beauty powder Pretty Baby, 3.rozświetlający beauty powder Sunsparked Pearl) 5. BENEFIT Posietint - płyn do używania jako róż lub barwiący usta. Zużyłam może 1/10 bo jest wydajny jak cholera niestety od noszenia w kosmetyczne, w paru miejscach się delikatnie naddarła folia która jest naklejona na buteleczkę, ale to u nich normalne. Lekko na krawędzi i nieduża dziurka z tyłu. Postaram się żeby widać było na zdjęciu.1. MAC Mineralize Skinfinish Natural w kolorze - Medium Plus. Kupiony na początku wakacji, niestety już za ciemny. Ubytek ok 20%. wymieniłabyś się za którąś z tych rzeczy? moja wymiana: Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=475139 ubrania i dodatki: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=474853 |
|
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
zapraszam do siebie - cos za MAC paletki po 6 cieni (tylko za jakieś super) lub/i > MAC 209 - do linera, o klasycznym kształcie
Edytowane przez pola_ Czas edycji: 2010-10-20 o 16:18 |
|
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
wisz Ty co
podoba mi sie pare rzeczu ![]() sprawdze sobie swatche lakierow ![]() a z kolorowki jestem ciekawa -> Cztery cienie w zamykanym pudełeczku ECCENTRICITY z kolekcji Color Craft. Tylko testowany, ma nadal plastikową wewnętrzną osłonkę. Kolory: Złoty, Brąz, jasny fiolet i ciemny fiolet wpadający nieco we wrzos ![]() 3. MAC paletki po 6 cieni (tylko za jakieś super) 1. MAC Mineralize Skinfinish Natural w kolorze - Medium Plus. Kupiony na początku wakacji, niestety już za ciemny. Ubytek ok 20%. 2. MAC Studio Sculpt - kolor NW25, również zbyt ciemny, także kupiony w wakacje. Ubytek na oko ok. 1/4, ale jeszcze czekam aż dobrze spłynie w dół tubki żebym mogła dokładnie ocenić ![]() 3. MAC Studio Sculpt - kolor NC30, została ponad połowa, podobnie jak reszta - wakacyjny zakup ![]() 5. SMASHBOX Photo Finish - bezbarwna baza pod podkład, zużyte ok 1/3. 1. GIVENCHY Logo Sunkissed Powder w kolorze 41 Sunset. Kompakt z lusterkiem i pędzelkiem, przetestowany, niestety zbyt ciepły odcień dla mnie. tylko nie wiem co bys mi z tego dala musze tez poczytac o tych rzeczach i zobaczyc zdjecia czy kolory sa dla mnie ok a tobie sie tylko pryzemki podobaja ?niestety nie znalazlam w necie kolorow niektorych rzeczy czy moglabys mi opisac jakie kolory maja podkladu MACa- puderek givenchy i prasowaniec MACa ?
Edytowane przez dimiti Czas edycji: 2010-10-22 o 00:10 |
|
|
|
|
#113 |
|
Raczkowanie
|
up
|
|
|
#114 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
To ja bym chciala za ten puder : dwie pomadki MAC-a i moze jeszcze jedna dwojke smashboxa (kolor Gala), o ile nie wydje Ci sie to za duzo
|
|
|
|
|
#115 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej, pytalas u mnie czy znajdę coś za Bobika
![]() Wpadło mi w oko kilka rzeczy u Ciebie ![]() Cytat:
|
|
|
#116 |
|
Kici kici miau miau
|
a co moge za nia chciec?
Kredka pochodzi z palety Naked -zapomnialam chyba dodac. mi si epodoba wklad MAC lub mini pigment
|
|
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
witam, cos za MAC Sculpt and Shape powder w kolorze Bone Beige Emphasize?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
A bardzo chętnie cienie Guerlaina przygarnę
|
|
#120 |
|
Kici kici miau miau
|
ale te charmsy tez poszly juz?
bo mi sie podoba Jardin Aires ewentualnie Amber Lights - wklad
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:29.

czy moglabys mi opisac jakie kolory maja podkladu MACa- puderek givenchy i prasowaniec MACa