![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: *** Dukanie od 31.10.2010 ***
Cytat:
![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Wiesz, tej mąki pewnie tyle w tym proszku, co cukru w przyprawach.
A jednak niektóre Dukanki nawet na przyprawę do Gyrosa sobie nie pozwalają, czy na użycie Maggi, bo cukier ![]()
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Heh, to już popadanie w paranoję. Ale skoro jem tę 1 łyżeczkę proszku raz na jakiś czas, a i tak chudnę, to nie będę odstawiać
![]() Ja właśnie gotuję na parze cyca z kurczaka z czosnkiem ![]() Kolorowatecza-wydukałaś już, to co miałaś do wydukania? Bo widzę, że za 3 dni III faza, pochwal się rezultatami ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2010-11-02 o 15:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
hello
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Na wadze - ledwo 3 kilogramy..
Ale wszystko mi zmalało! Kolana nie są opuchnięte, brzuszek płaski, boczki zeszły, z bioder poleciało... Ogólnie schudłam od listopada zeszłego roku 12 kg ![]() Jestem niziutka, więc modelką nie będę i czuję, że to jest czas pokochania samej siebie, bo inaczej nie da rady ![]()
![]() |
#97 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
![]()
Moniczorek napisz czy przeszłaś IV fazy przy pierwszym dukaniu?? 15 kg to super wynik-ciekawe czy utrwalony do końca.Pozdrawiam.JA też mam zamiar wrócić na dobrą drogę po 3 mies zaniedbania. Ja zrzuciłam w 3,5 mies --11 kg,a potem zamiast wskoczyć w III fazę ,odpuściłam dukanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
Ja też używam proszku do pieczenia np. do placków otrębowych. Nie popadajmy w paranoję
![]() Kurcze jest dopiero 18 a ja już kilka razy dziś pomyślałam o porzuceniu diety... silnej woli to ja nie mam... Ale trzymam się póki co. Zaraz idę poćwiczyć trochę, więc czasu trochę zleci i pozostanie już tylko kolacja do zjedzenia. Trzymajcie się dziewczyny! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
A ja właśnie skonsumowałam mój serniczek
![]() Chyba wyszło dziś troszki więcej niż 1 łyżka skrobi i 3 łyżki otrębów ![]() Ale cóż.. Czekam tylko do końca P i lecę na III ![]()
![]() |
#101 |
Zadomowienie
|
ja się dzisiaj objadłam kurczakiem z serkiem homo z czosnkiem,mmm pycha...
aż miałam wyrzuty sumienia po,że taka najedzona się czuje i poszłam na spacer... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Rozeznanie
|
Dziewczynki, że się wtrącę....
proszek do pieczenia jest dopuszczalny, pod warunkiem, że nie ma przestojów wagowych. Czyli jak chudniemy w miarę systematycznie można sobie pozwolić. Jednak jak są zastoje to lepiej odstawić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
No to sprawa wygląda tak samo z używaniem kakao i skrobi
![]()
![]() |
#104 | ||
Podróżniczka
|
Wlasnie wróciłam z fitnessu i zjadlam sobie właśnie makrelke na kolacje
![]() Cytat:
![]() Ciekawe czy ja doczekam tego, ze bede z siebie zadowolona ![]() Cytat:
Dołącz do nas ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
Dziękujemy katkasik za wyjaśnienie!
Moniczorek ja też niedawno ze spinningu wróciłam. Staram się ruszać regularnie. Ale sam ruch nie daje takich efektów jakie bym chciała. Chodziłam z 5-6 w tygodniu na siłownię i niestety mięśnie są, ale pod warstwą tłuszczu... Także teraz i ćwiczenia i dieta. Na kolację zrobiłam omlet z 2 jajek z kawałeczkiem tuńczyka. Był mniam! No wszystko wskazuje na to że pierwszy dzień za mną ![]() Kochane czy jest jakieś ograniczenie w ilości spożywanych dziennie jajek? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Podróżniczka
|
Jajek można do woli
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
No to i ja do Was dobijam
![]() Dziś był pierwszy dzień i czuje się masakrycznie - psychicznie ![]() Nie zdawałam sobie sprawy że jestem tak uzależniona od słodyczy , szczególnie od czekolady .. Po za tym jakoś mi mdło od tych jajek i gotowanego kurczaka , ale przetrwam o to tu chodzi ! Mam nadzieje że z każdym dniem będzie lepiej a nie gorzej .. Nie umiem już doczekac się momentu kiedy będe mogła zajadać się warzywami .. Chciałabym zrzucić 10 kg. Trzymam za Was kciuki , WY trzymajcie za mnie ![]()
Majeczka ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Trele_Morele Czas edycji: 2010-11-02 o 21:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
Dziękuję. Chyba kurą zostanę i będę w końcu jajka znosić , bo uwielbiam je w każdej postaci
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Podróżniczka
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Witam witam
![]() Kurde wypiłam dziś około 2 litry płynów , w tym 1,5 l samej wody i jakoś nie czuję żebym częściej chodziła siku .. To chyba źle ?
![]() |
#111 |
Podróżniczka
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
A nie było w książce napisane, że żółtko ze względu na dużą zawartość tłuszczu powinno być spożywane do 2,3 sztuk dziennie, natomiast białka można bez ograniczeń?
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
No własnie nie wiem .. Oby wszystko było ok a nie efekt był odwrotny , bo tak tez bywa co nie ? Boję się wejść na wagę czy czasem już nie ma coś więcej .
Z jaką częstotliwością się ważycie ? Ja planuję pierwszy raz po 1 fazie . Dobra lecę do nynoka , jutro trzeba wcześnie wstać .. Si ju ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Raczkowanie
|
Witajcie Kochane!
Dołączam do Was z nadzieją na mniejszy rozmiar. Obecnie ważę 67 kg przy 160 cm. Chce zjechać do 52 kg. Zaczynam od jutra gdyz dziś muszę wyjeść lodówkę ![]() Czy w Dukanie mogę jeść chudą gotowaną szynkę wieprzową? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | ||
Podróżniczka
|
Zjadlam omleta z tunczykiem...teraz spijam kawke i czas sie brac za prace
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Raczkowanie
|
Niestety monias wieprzowina odpada
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Podróżniczka
|
Cytat:
![]() Można jeść chuda wieprzowa szynke ![]() Zreszta poniżej scr z ksiązki Dukana co mozna na kuracji uderzeniowej ![]() Edytowane przez moniczorek Czas edycji: 2010-11-03 o 08:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
Witaj, właśnie przeglądam tablice dozwolonych produktów ze strony dieta-dukan.pl i wieprzowina jest zakazana.
zatem od jutra. ![]() i obliczyłam w kalkulatorze, że potrzebuję 5 dni uderzeniówki. Zatem do dzieła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Podróżniczka
|
Powyzej jest wycinek z ksiazki samego dukana i wieprzowina jest zabroniona, ale chuda wieprzowa szynke mozna ... zreszta zobacz sama
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:14.