|
|
#91 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXII
Cytat:
Jejku Kochana szalenie mi miło , że Ci się podoba . wróciłam i zostaje <3 i przy okazji kradne na podpis ![]() ![]() Kiedyś straciłam światło w moim życiu. Tego dnia iskierki miłości w Twoich oczach zgasły . Każdej nocy widzę Cię w snach . Tylko tam Ty i Twoje serce nadal należycie do mnie. Pozwól mi znów czuć Twoj gorący oddech na szyi , słodkie pocałunki na ustach , czułe spojrzenia w oczy . Ożyw moje serce . No kochaj mnie ! Nie szukaj miłości . Ona sama Cię znajdzie . Złap za dłoń . Rozpal iskierkę nadziei .
______________________ Usiądź obok, wsłuchaj się w bicie mojego serca i trwaj tak na zawsze. ![]() Edytowane przez mad_woman Czas edycji: 2010-11-03 o 22:47 |
|
|
|
|
#92 |
|
Raczkowanie
|
Egocentryk, szowinista, mizoginista... Czego jeszcze o Tobie nie wiedziałam? ____________ And normally I would just forget that Except for the fact it was my birthday. My stupid birthday. I normalnie po prostu bym o tym zapomniała, gdyby nie to, że to były moje urodziny. Moje głupie urodziny. |
|
|
|
#93 |
|
Zadomowienie
|
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
chociaż Ty jedyna miłości dzięki ![]() patrysiowa_ - cuuuuuuuuuuuuuuuuda ♥ Idealny mężczyzna powinien zawsze mówić więcej, niż myśli, i zawsze więcej myśleć, niż mówi. Gdy on jest ku mojego boku, czuję ciepło, jakiego jeszcze nigdy nie odczuwałam |
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
niczego_po_trochu - milo mi, dziekuje.
moje serce rozpada się, kiedy bije. moje marzenia umierają, kiedy marzę. więc
wstrzymuję oddech, żeby zapomnieć. przyprawiasz moje serce o atak, powodujesz dreszcze na plecach. czy musisz to robić w ten sposób? slabne patrząc na Ciebie. cokolwiek robisz … pogrzeb przeszłość, pozwól jej spoczywać w spokoju. zostaw studnię wystarczająco samotną i traktuj mnie jak kogoś, kogo nigdy nie znałeś. zapomniałam wybaczyć i zapomnieć. więc po prostu udawajmy, że nigdy się nie spotkaliśmy. nie pozwól, żeby samotne dni Ci o czymś przypomniały i spróbuj wymazać fakt, ze mieliśmy wszystko, kochanie. tym razem nie możesz wrócić, więc pozwól mi wyślizgnąć się z Twojego umysłu.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
#95 |
|
Przyczajenie
|
sjema
jestem tu nowa , i strasznie podoba mi sie ten watek . postaram sie jak najbardziej moge ![]() cos na poczatek ; Na pewno znasz takie noce, ten destrukcyjny moment, W którym każda myśl waży grubo ponad tonę Bo depresja jak tyfus niszczy społeczeństwo I niektórzy poddają się tej dzi.w.ce zbyt często Mówiłeś mi, że mam się zmienić Lecz jak to zrobić gdy od lat sami jesteśmy w sobie uwięzieni Prawda debeściak ty o tym wiesz najlepiej Głupotę to tu możesz kupić nawet jak chcesz w sklepie Sprzedawca cię poklepie po ramieniu bo ty płacisz Jak chcesz, mamy w promocji tu kopa w dupę gratis Charakter, odwaga, pewność i technika Do walki podchodź szanując przeciwnika to na poczatek
|
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
kiedy nikogo wokół nie ma spójrz we własne wnętrze, jak najstarszemu przyjacielowi zaufaj
głosowi z wewnątrz, wtedy znajdziesz swą siłę, która Cię poprowadzi. jeśli tylko nauczysz się zacząć ufać głosowi z wewnątrz. nigdy się nie zmienisz uciekając. trzymaj się, wkrótce ujrzysz lepszy dzień. teraz w świecie, gdzie nienawiść jest szybko dostrzegana, jest tak ciężko utrzymać się, kiedy jesteś tak wystraszona. nikt nie wyciąga ręki aby Cię złapać. kiedy zgubiłaś się na zewnątrz, spójrz w głąb swojej duszy nakarmię Cię miłością i mam nadzieję, że to wystarczająco zainspiruje Cię i uniesie istniejąca łaska, która nauczyłam moje serce czuć. ta łaska mój lek złagodziła.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
#98 |
|
Przyczajenie
|
Ja i Ty razem my to duże nieporozumienie. 'Nie Zrozum mnie źle kocham Cię ale nienawidzę bardziej Nie chcę Twoich łez ale czasem mam chęć na nie popatrzeć' Znowu pada deszcz wiem że znowu płaczesz spowrotem Choć nie chcę Twoich łez chciałbym być ich dzisiejszym powodem. |
|
|
|
#99 |
|
Raczkowanie
|
witam skarby w kolejnej już części ;*******
weny,weny,weny i cierpliwości ♥ 'Myślę o Tobie i jakoś nie mogę przestać, cały mój świat w Twojej osobie się streszczał' byłeś każdym przecinkiem w moim życiu. KOCHAM WAS WSZYSTKIE ![]() ![]()
|
#100 |
|
Raczkowanie
|
teraz cieszy się
że wszystko czego bała się daleko od niej jest jednym okiem przyglądała się jakie to wszystko brudne i złe tak jak i inni miała nadzieję że kiedyś wszystko poukłada się ____________ ... a Ty księżniczko ruszaj w świat , przed Tobą całe życie ... ! |
|
|
|
#101 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
mi by się milion przydał (no, bo komu nie?) i dzięki, że mnie okradasz zostaw mnie kur*a ! już zostaw.. ! I know it hurts so much but it’s best for us / wiem, ze to bardzo boli, ale to najlepsze dla nas obu. I gotta live and make it somehow. </3 / muszę żyć i jakoś sobie radzić. </3 true happiness cannot be tried.. / prawdziwe szczęście nie trafia się tak łatwo.. love isn’t for us. / miłość nie jest dla nas. and I'm just wonderin' if You still care. / i zastanawiam się czy Tobie dalej zależy. to idź już, bo może to śmieszne, ale zależy mi na Twoim szczęściu. a z nią będziesz szczęśliwszy. o wiele,wiele!
|
|
#102 |
|
Raczkowanie
Lokalizacja: Pokażesz mi prawdziwy świat szczęścia ?/50° 05' N 21° 54' E
|
Terror na Rejonach ! ♥
Witam długo już z wami jestem lecz nie pisałam chyba od x części bo nie umiem tak jak Wy :P … bez kłótni kociaki : ) I wesołych opisów jeśli chodzi o miłość !_? Czemu właśnie Ty musiałeś okazać się szmata .. ? Grandze w swoich myślach Myślisz ze płacze i piszczę bez powodu? …kocham Cie durniu Kim Ty do cholery jesteś ? czy chcąc czy nie chcąc moje serce poświęca ci tyle czasu Upokorzyłeś mnie … było cudownie Może wybaczę ale zapomnieć nigdy nie zapomnę ..bo nie można zapomnieć niczego o osobie która się kochało … Jeszcze mnie zapragniesz … _____________________ Hej! życie : 0 CIEBIE! Mała Lady Punk♥0 facetów/ matura Ratownicza – ucze Praca .. ..
|
|
|
|
#103 | |||
|
Raczkowanie
|
♥♥♥ znalazłam pod łóżkiem twój stary list, pomyślałam sobie "spale go' ale coś mnie powstrzymało.. przeszedł mnie dreszcz i w jednej chwili powróciły wszystkie wspomnienia o Tobie a z nimi ta przeklęta miłość ♥♥♥ + Z okazji nowego wątku życzę wszystkim perełką dużo weny ![]() O i żeby żadnej nie przyszło do główki opuszczenie opisowego ![]() hehe ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dzięki za wyróżnienie perełki
![]()
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" Edytowane przez kreskowa Czas edycji: 2010-11-04 o 12:23 |
|||
|
|
|
#104 |
|
Przyczajenie
|
wierze że kiedyś zrealizuje plany , i bede odważna, a każdy mój krok przemyślany
![]() Chce żeby ci ludzie co tak nisko upadli , znaleźli dom , i mieli tą siłe do walki . wiara pomaga , nie którym daje przetrwać. inne marzenia , dążenia , własne cele - jeden chce być gliniarzem a drugi złodziejem. mów do mnie milcząc. popatrz na mnie z innej strony z całkiem perspektywy. Nie chcę żałować żadnych chwil Chociaż wiem, że nie było kolorowo Może jak odejdziesz, padnę na glebę Raz na niebie, poszukam w konstelacjach ciebie tylko raz! to wszystko jednorazowe zjawisko wszystko czysto, chermetycznie w kit , że niby jest ślicznie taki mit, nie? |
|
|
|
#105 |
|
Raczkowanie
|
"
no, woman, no cry. nie, kobieto, nie płacz. i don't tell anyone about the way you hold my hand i don't tell anyone about the things that we have planned nie powiem nikomu o tym, jak trzymasz moją rękę. nie powiem nikomu o naszych wspólnych planach. pozaszywam Ci kieszenie. if you don't want my peaches honey, please don't shake my tree. jeśli nie chcesz moich brzoskwiń kochanie proszę, nie trzęś moim drzewem We'll walk this road together, through the storm przejdziemy tą drogę poprzez burzę razem "
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
![]() skażona twoim złem nigdy już nie będę taka sama. pod powiekami na wieczność zachowam twój obraz. pamiętam wszystko. pamiętam dzień, w którym pękło niebo. dzień, w którym stałam się zabawką, rzuconą w kąt, niepotrzebną, zużytą i złą. najbardziej kochamy tych, dla których nie istniejemy. zrozum wreszcie, że to, czym jestem, to tylko twoje myśli, zaplątane w sieć niezrozumienia.
|
#107 |
|
Rozeznanie
|
dreams_x33 miło mi.
"choć to fizyce wbrew, wskazówka cofa się. "
A milczenie było ich najpiękniejszą rozmową. zostało tylko wielkie pudło, zakurzonych wspomnień. proszę, rozszyfruj moją duszę. usiądź tam wygodnie i zobacz jak płaczę. |
|
|
|
#108 |
|
Raczkowanie
|
"
/zostaw mnie na zewnątrz gdzie mogę poczuć deszcz wypełniający moje buty zalej mnie pocałunkami a ja szybko zapomnę przez co przeszłam/ leave me on the outside where i can feel the rain fill off my shoes cover me with kisses and i will soon forget what i've been through tylko Ty możesz stworzyć prawdę z kłamstwa only You could make a truth from lies tak, Ty jesteś moją ulubiona potrzebą yes, you’re my favourite need. jesteś w mojej głowie w moim sercu w mojej duszy jak powietrze, którym oddycham you’re in my head in my heart in my soul like the air i breathe "
|
#109 |
|
Raczkowanie
|
My life is like a fairy tale about unhappy princess.
Moje życie jest jak baśń o nieszczęśliwej królewnie. I'm like girl in glossy magazine! Jestem jak dziewczyna w ilustrowanym czasopiśmie Lubię gdy całujesz mnie w czubek nosa i mówisz, że jestem urocza. Mam alergię! Na ten cały świat, na tych złych ludzi i na Ciebie też!
|
#110 |
|
Raczkowanie
|
Jestem zbyt dumna, by powiedzieć Ci, co czuję. Wiesz, przecież. ____________ And normally I would just forget that Except for the fact it was my birthday. My stupid birthday. I normalnie po prostu bym o tym zapomniała, gdyby nie to, że to były moje urodziny. Moje głupie urodziny. |
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
trochę mnie tu nie było
![]() _____ jestem królową podupadłych aniołów jesienny klimat powoli kończy się, odchodzi jak miłość i nie chce wrócić się... skończył się twój beztroski śmiech, płakać tylko teraz się chce obiecaj, że twoja miłość to nie był żart obiecaj i nie daj przegrać mi tych złotych kart |
|
|
|
#112 |
|
Rozeznanie
|
Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲
dziękuję!!!!!
if you be my boat, i'll be your sea
|
#113 |
|
Zadomowienie
|
dziękuje
![]() Paralogiczna - __________ książę zauroczy, by nazwać go moim He was my gem and I was his pearl Był moim kryształem a ja byłam jego perłą Mam sercowa zmianę New guy, old lines. Old guy, new lies Nowy facet,stare linie. Stary facet, nowe kłamstwa. Jeśli napisałabym list do Boga Powiedziałabym ‘proszę, pomóż nam znaleźć swoją drogę, Koniec wszystkich goryczy, daj naszym sercom delikatność’ chłopcy rozmawiają w sposób krótki i słodki dziewczyny potrafią gadać godzinami aż pojdą spać ale Ty jesteś jednym który jest przy mnie cały dzień wisisz przy telefonie nawet gdy nie ma nic do powiedzenia |
|
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
cały wieczór się cieszyłam, jak to zobaczyłam. : o i to od jednej z mojej ulubienic ! dziękuję ! tylko Ty się liczysz
mogę mieć takie życie, jaki inni mają sen! ![]() Edytowane przez patrysiowa_ Czas edycji: 2010-11-04 o 15:30 |
|
|
|
#115 |
|
Raczkowanie
|
Gotowy pokonać każdą przeszkode, zakochany szaleniec.
Nie wierz kobiecie, ale facet to świnia. Jeśli byłabym jakimś facetem to na pewno nie takim s****ysynem. Stoisz obok niego, a wewnątrz Ciebie rozgrywa się wojna uczuć z rozsądkiem. Zatrzymać czas, gdy jesteś obok. Nie znam lepszej metody na zimne wieczory, jak On u boku. Musisz mieć na prawdę silną psychike, by wytrzymać tyle ze mną. Muszę to wszystko odreagować, za bardzo targają mną emocje. Nareszcie jesteś mój. Tylko mój, tylko dla mnie, tylko ze mną. Wydawać by się mogło, że jego ramiona najbezpieczniejszym miejscem na świecie.
Edytowane przez desiree01 Czas edycji: 2010-11-04 o 15:35 |
|
|
|
#116 |
|
Rozeznanie
|
Weny, dużo weny.!
A gdy zamkniesz oczy i policzysz do dziesięciu,
to może właśnie wtedy poczujesz jej brak. Moje serce jest zbyt małe na innych. A on.. on ma tam stałą rezerwację. Przedstawienie się skończyło. Księżniczko ukłoń się. Od teraz już nie znaczysz nic. A blask w jego oczach był tylko odbiciem moich.
|
#117 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i wzajemnie nasącz me usta słodkim balsamem Twoich pocałunków...
![]() - czego byś nigdy dla mnie nie zrobił? - nie zostawiłbym Cię... nawet na Twoje życzenie... (rozmowa z nim )
|
|
|
#118 |
|
Raczkowanie
|
'Każdego dnia dyskutuje z własnym sercem. A te wiecznie swoje .. uparte bydle . '
'Kiedy najbardziej nie chce Cię widzieć, Ty jakby mnie prześladujesz.' 'Nie płacz. Ludzie potrafią ranić i odchodzić. Wracać też potrafią, wiesz?' 'Jego przepiękny uśmiech jest źródłem mojego szczęścia.' 'Bo jesteś dla mnie zbyt dużym Skarbem, żeby Cię stracić.' 'Widząc twoje niebieskie oczy zacinam się jak stara płyta i ciągle powtarzam jaka piękna dziś pogoda, chociaż pada deszcz.' |
|
|
|
#119 |
|
Konto usunięte
|
dziękuję za pochwały jeszcze z poprzedniej części <3
'I ♥ coffe I ♥ tea I ♥ You & I ♥ Me' / kocham kawe, kocham herbatę kocham Ciebie i kocham siebie/ Najbardziej . Najmocniej. |
|
|
|
#120 |
|
Wtajemniczenie
|
witam. dużo weny.
_mandarynka, kontrastowa0 - kocham całym sercem <33 ;* dziękuję. Nie jesteśmy już tymi co dawać przykład mieli, nie wzdychają już na nasz widok, mówiąc, bądźmy parą taką jak ta. Nazywajmy rzeczy po ludzku, miłości przecież nie ma, nie udawaj, że całujesz mnie w dłoń. To jak stary film, czarno-biały jeszcze, mam się bronić przed miłością? Przecież wcale nie chcę.
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:56.

Jejku Kochana szalenie mi miło , że Ci się podoba .
wróciłam i zostaje <3 i przy okazji kradne na podpis