![]() |
#91 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Uniqalnej (wy)tworki
I gronka i pastylki świetne! Lubię tu zaglądać, bo podobają mi się Twoje kolorowe prace. Ja jestem bardzo zachowawcza w łączeniu kolorów (mam chyba jakąś odmianę daltonizmu ;D)
A co do topienia kuleczek - kup palnik!!! Mam takie same doświadczenia jak twoje ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Rozeznanie
|
Dziękuję E_W
![]() ![]() ![]() ![]() Przyznam, że lubię kolorowo, często łączę kolory pozornie do siebie nie pasujące, lubię wyzywające połączenia choć niekoniecznie potem taki twór założę ![]() ![]() Palnik zamierzam kupić, nie do końca wiem jeszcze jaki, ale doczytam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zadomowienie
|
Śliczne psiaki ! Chociaż rasa nie dla mnie - mam za ciężkie podwozie
![]()
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
Wszystkie gronkowe prace są bajeczne! takie kolorowe, optymistyczne, piękne!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
Śliczna biżuteria! Bardzo podobają mi się kolorowe bransolety i kolczyki w wersji "na bogato" - świetne połączenie kolorów - jeden taki dodatek może bajkowo odmienić każdą kreację
![]() [URL="https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=485509"]Moja biżuteria: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Piękny psiak, taki słodki pyszczek ma
![]()
![]() |
#97 |
Zadomowienie
|
Wspaniale, ze masz takie wsparcie ze strony ukochanego! Ja mam cudownego brata, co prawda 6 lat młodszego ( który notabene te ż tworzy, jeśli chcesz to obczaj jego PRÓBKI rysunków, niestety skaner wiele uroku zabiera pracom, kótre na żywo są 3 razy ładniejsze ---> http://wilku94.digart.pl/ ) który własnie doradzi, powie co jest fajne, co nie a czasem nawet sam cos wyszuka dla mnie i wysyla linki zeby mnie zainspirować. Jest kochany
![]()
![]() |
#98 |
Zadomowienie
|
No bo jak tu się można gniewać na takie psiaki, jak człowiekowi serce mięknie na sam ich widok
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zadomowienie
|
Mój dziadek miał kiedyś takiego psa, że trzy razy go sprzedawał, trzy razy kasę przepijał a pies zawsze wracał
![]()
![]() |
#100 |
Zadomowienie
|
A nasz jak na złość polezie i nie wraca
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Rozeznanie
|
Dziękuję
![]() ![]() Wilczex - przy takim psie ciężkie podwozie odchodzi w niepamięć, bo jak go porządnie nie zmordujesz, to psoci po trzykroć ![]() ![]() ![]() Oglądnęłam prace Twojego Brata i jestem absolutnie pod wielkim wrażeniem! ![]() Ollccia posłuszeństwo??? a co to takiego??? co prawda niekiedy jakieś przebłyski dostrzegam, ale tylko wtedy kiedy czegoś chcą ![]() ![]() Mam Dziewczynki kilka nowych prac, w tym "wrappa" spłodzonego wynikiem przymusowego odwyku od wizażu, ale zdjęć nie miałam kiedy zrobić porządnych - dlatego nowości obiecuję na jutro ![]() Tymczasem idę nadrabiać zaległości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Przesyłam pozdrowienia i czekam na nowe fotki.
Galerie -REWELACJA!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ratujcie PORTAL!!
Musimy pomóc w odzyskiwaniu fotek!! ![]() Ja nawet nie wiem jak Was prosić o ponowne ładowanie tych załączników. ![]() Jeśli chodzi o forum to tylko w Was cała nadzieja. My już dodaliśmy wszystko co się dało odzyskać. Utraciliśmy pliki zdjęciowe z kilku ostatnich miesięcy. ![]() Ja gorąco proszę, mówcie o tym jedna drugiej Wizażance. Proście Wasze najbliższe Wizażanki, niech zerkną do swoich postów. Tylko w ten sposób odbudujemy wszystko co macie na swoich kompach. Odblokujemy wszystkie fora abyście mogły bez przeszkód edytować swoje posty. Ja wiem, że proszę o bardzo dużo, ale to jest czas ogromnej próby dla nas wszystkich. My teraz dalej pracujemy nad KWC i smacznym. Pragnę uspokoić, że wszystkie dane są nietknięte. Będziemy musieli na pewno wprowadzić zdjęcia produktów z kilku miesięcy. Ale to wszystko na pewno jest do zrobienia. Z góry bardzo, bardzo Wam dziękuję i prosimy o pomoc. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Coś nie odzywasz się ostatnio.
Pozdrowionka. Moja biżuteria : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=471599 moje malowanie :https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=11602 moje wymianki: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=486323 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Rozeznanie
|
![]() Skumulowało się wszystko naraz. Sporo zamówień - okres przedświąteczny, poza tym zamówiona przez moją Młodą czapa z szalikiem - którą przerabiałam kilka razy ![]() ![]() Wrzucam kilka nowości, zdjęcia gatalne - prosze nie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Rozeznanie
|
Śliczne naszyjniki, zwłaszcza ten z zielenią
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Wisiory fajne, tylko że w tym 3 na zdjęciu kolczyki trochę za mocno zlewają się z wisiorem i dopiero po chwili je zauważyłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Rozeznanie
|
Naszyjniki więcej niż udane-brawo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() Wirella do tego z chryzokolą i ja mam słabość, nie wiem czy aby u mnie nie zostanie ![]() Stasiu, wiem - że nie bardzo je widać, ale robiłam fotki o 3. nad ranem, aby móc oddać tworki następnego dnia w dobre ręce i jakoś tak je niefortunnie położyłam, te kolce ![]() ![]() Javarem witaj u mnie w skromnych progach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zadomowienie
|
Pierwszy naszyjnik podoba mi się naj naj naj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Rozeznanie
|
Dziękuję Tolinko
![]() ![]() ![]() A teraz jak już obiecywałam pokażę Wam Kochane mojego kolejnego (pseudo)wrappa ![]() Trzecia w mojej kadencji praca wykonana w technice wire wrapping. Zapewne nie jest to jakieś mistrzostwo świata ![]() ![]() W końcu od czegoś trzeba zacząć... ![]() Koral biały, ukochane moje różane motywy, rzeźbione - onyks i muszla seashell,drobne bicone. Przedstawiam wisior i proszę o wskazówki, krytykę i sugestie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
O Mateńko!!! Prześliczny!!!
Troszeczkę drucik nierówny ale to sprawa czasu. Też tak mam. Kochana wisior taki jak lubię. Dużo wszystkiego na raz. Bardzo, bardzo ładny ![]() No chyba ja się z tego wszystkiego wezmę do roboty. Może sobie coś nowego zrobię. Ostatnio właśnie zamówiłam biały koral. U mnie w domu dalej to samo zmartwienie. A propo tych gipsowych figurek. To wszystko na Waszą choinkę? Całuski ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Rozeznanie
|
Dziękuję Bożenko
![]() ![]() ![]() Niezadowolona jestem ze zdjęć - fatalne! Ale pogoda jest jaka jest i ja na to nic nie poradzę. Rano nie mam możliwości zrobić, a jak wracam z pracy to już ciemno i nijak bez światła z żarówki się nie obędzie ![]() W kwestii gipsówek - no coś Ty, nie wszystko na naszą choinkę ![]() ![]() ![]() Domowo - Kochana - uszy do góry! Będzie dobrze, musi być! ![]() ![]() ![]() Tymczasem, jak już jestem pokazuję dwie nowe prace ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
Masz świetne pomysły ale to już pisałam
![]() i bardzo podoba mi się Twój "pseudowrap" - kurcze, głowa pełna pomysłów, niebawem zdobędziesz wianuszek wiernych wielbicielek twojej biżu (o ile jeszcze Cię nie otaczają i nie wpychają Ci się do domu ![]() Tylko zrób coś ze zdjęciami. Są coraz lepsze, w porównaniu do początkowych ale nadal są to brzydko mówiąc: ciemnice ![]()
![]() |
#116 |
Wtajemniczenie
|
Zgadzam się z NagaLy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
Czy ja już Ci czasami nie mówiłam, że jesteś niesamowita? Nie? No to mówię teraz. JESTES NIESAMOWITA!!!!!!!
![]() Skąd Ty bierzesz tyle pomysłów???? Ja zanim się zabiorę do zrobienia czegoś, to tydzień myślę jak to będzie wyglądało a jak już zrobię, to i tak wygląda zupełnie inaczej. Ale niektórzy tak chyba mają. ![]() Nie mogę Cię tak za bardzo chwalić bo poco ma być Ci przyjemniej niż mi. - żartuję - cudowności znowu popełniłaś ![]() ![]() Całuski ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Wtajemniczenie
|
bardzo udane prace
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#119 |
Raczkowanie
|
Jak zawsze świetnie i pomysłowo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
Wszystkie tworki pięknę - bogate, pomysłowe i różnorodne, przy tym bardzo kobiece. Powtórzyłabym tylko komentarz Pinki co do loopików w gronkach - estetyczniej byłoby na szpilkach, ale poza tym bardzo podoba mi się Twój styl.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:15.