|
|
#91 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Uniqalnej (wy)tworki
I gronka i pastylki świetne! Lubię tu zaglądać, bo podobają mi się Twoje kolorowe prace. Ja jestem bardzo zachowawcza w łączeniu kolorów (mam chyba jakąś odmianę daltonizmu ;D)
A co do topienia kuleczek - kup palnik!!! Mam takie same doświadczenia jak twoje tylko, że na mojej gazówce się w ogóle nic nie da stopić (za słaby gaz, czy cóś) i kupiłam sobie palnik - wywaliłam co prawda 80,- ale teraz to dopiero jest robota
|
|
|
|
|
#92 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję E_W
![]() Przyznam, że lubię kolorowo, często łączę kolory pozornie do siebie nie pasujące, lubię wyzywające połączenia choć niekoniecznie potem taki twór założę poza tym kocham eksplozję barw, jak np w gronkach ze swarami vitrail - kolory pereł odpowiadają refleksom kryształów![]() Palnik zamierzam kupić, nie do końca wiem jeszcze jaki, ale doczytam Masz rację Kochana, możliwe że gaz u mnie nie halo, albo może i płomień za słaby - gaz mam z butli, czort wie jaki i jakiej jakości
|
|
|
|
|
#93 |
|
Zadomowienie
|
Śliczne psiaki ! Chociaż rasa nie dla mnie - mam za ciężkie podwozie
A koral lubię,bo kocham czerwony kolor, a koral ma taką piękną, nasyconą barwę....
|
|
#94 |
|
Raczkowanie
|
Wszystkie gronkowe prace są bajeczne! takie kolorowe, optymistyczne, piękne!
|
|
|
|
|
#95 |
|
Raczkowanie
|
Śliczna biżuteria! Bardzo podobają mi się kolorowe bransolety i kolczyki w wersji "na bogato" - świetne połączenie kolorów - jeden taki dodatek może bajkowo odmienić każdą kreację
Super. Pozdrawiam ciepło! [URL="https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=485509"]Moja biżuteria: |
|
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
Piękny psiak, taki słodki pyszczek ma
|
|
#97 |
|
Zadomowienie
|
Wspaniale, ze masz takie wsparcie ze strony ukochanego! Ja mam cudownego brata, co prawda 6 lat młodszego ( który notabene te ż tworzy, jeśli chcesz to obczaj jego PRÓBKI rysunków, niestety skaner wiele uroku zabiera pracom, kótre na żywo są 3 razy ładniejsze ---> http://wilku94.digart.pl/ ) który własnie doradzi, powie co jest fajne, co nie a czasem nawet sam cos wyszuka dla mnie i wysyla linki zeby mnie zainspirować. Jest kochany
|
|
#98 |
|
Zadomowienie
|
No bo jak tu się można gniewać na takie psiaki, jak człowiekowi serce mięknie na sam ich widok
Poza tym, trudno karać zwierzęta za ich dziką naturę, i winić, że szaleją One wiatr mają we krwi, a człowiek je usiłuje zmusić do posłuszeństwa... Z tą rasą niestety nie da rady My kapcie na szczęście i ogródek mamy w porządku, ale nie wiem już ile razy tego włóczykija odbieraliśmy od różnych ludzi, którym wsiadał do samochodu na przykład, albo przyszedł się przywitać... A nam jak pryśnie, to ani go nie przywołasz
|
|
|
|
|
#99 |
|
Zadomowienie
|
Mój dziadek miał kiedyś takiego psa, że trzy razy go sprzedawał, trzy razy kasę przepijał a pies zawsze wracał
|
|
#100 |
|
Zadomowienie
|
A nasz jak na złość polezie i nie wraca
|
|
|
|
|
#101 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję
Wilczex - przy takim psie ciężkie podwozie odchodzi w niepamięć, bo jak go porządnie nie zmordujesz, to psoci po trzykroć Dziadek Twój miał talent do sprzedaży żeby nam tak szła sprzedaż biżu ![]() Oglądnęłam prace Twojego Brata i jestem absolutnie pod wielkim wrażeniem! talent do pozazdroszczenia. Ollccia posłuszeństwo??? a co to takiego??? co prawda niekiedy jakieś przebłyski dostrzegam, ale tylko wtedy kiedy czegoś chcą i jest im to na rękę Mam Dziewczynki kilka nowych prac, w tym "wrappa" spłodzonego wynikiem przymusowego odwyku od wizażu, ale zdjęć nie miałam kiedy zrobić porządnych - dlatego nowości obiecuję na jutro ![]() Tymczasem idę nadrabiać zaległości
|
|
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
Przesyłam pozdrowienia i czekam na nowe fotki.
Galerie -REWELACJA!!!!!! |
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ratujcie PORTAL!!
Musimy pomóc w odzyskiwaniu fotek!! Ja nawet nie wiem jak Was prosić o ponowne ładowanie tych załączników. ![]() Jeśli chodzi o forum to tylko w Was cała nadzieja. My już dodaliśmy wszystko co się dało odzyskać. Utraciliśmy pliki zdjęciowe z kilku ostatnich miesięcy. Ja gorąco proszę, mówcie o tym jedna drugiej Wizażance. Proście Wasze najbliższe Wizażanki, niech zerkną do swoich postów. Tylko w ten sposób odbudujemy wszystko co macie na swoich kompach. Odblokujemy wszystkie fora abyście mogły bez przeszkód edytować swoje posty. Ja wiem, że proszę o bardzo dużo, ale to jest czas ogromnej próby dla nas wszystkich. My teraz dalej pracujemy nad KWC i smacznym. Pragnę uspokoić, że wszystkie dane są nietknięte. Będziemy musieli na pewno wprowadzić zdjęcia produktów z kilku miesięcy. Ale to wszystko na pewno jest do zrobienia. Z góry bardzo, bardzo Wam dziękuję i prosimy o pomoc.
|
|
|
|
|
#104 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
Coś nie odzywasz się ostatnio.
Pozdrowionka. Moja biżuteria : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=471599 moje malowanie :https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=11602 moje wymianki: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=486323 |
|
|
|
|
#106 |
|
Rozeznanie
|
Bożenko, nie odzywam się bo ostatnio cierpię na chroniczny brak czasu...Skumulowało się wszystko naraz. Sporo zamówień - okres przedświąteczny, poza tym zamówiona przez moją Młodą czapa z szalikiem - którą przerabiałam kilka razy nam przyniósł 150 gipsowych figurek na choinke,które trzeba pomalować, obrokacić i zdążyć z tym do świąt.Wrzucam kilka nowości, zdjęcia gatalne - prosze nie ![]()
|
|
|
|
|
#107 |
|
Rozeznanie
|
Śliczne naszyjniki, zwłaszcza ten z zielenią
|
|
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
Wisiory fajne, tylko że w tym 3 na zdjęciu kolczyki trochę za mocno zlewają się z wisiorem i dopiero po chwili je zauważyłam
|
|
|
|
|
#109 |
|
Rozeznanie
|
Naszyjniki więcej niż udane-brawo
podglądam Twoje cacuszka nie pierwszy raz i przyznaję że masz smykałkę do materiałów
|
|
|
|
|
#110 |
|
Rozeznanie
|
Wirella do tego z chryzokolą i ja mam słabość, nie wiem czy aby u mnie nie zostanie ![]() Stasiu, wiem - że nie bardzo je widać, ale robiłam fotki o 3. nad ranem, aby móc oddać tworki następnego dnia w dobre ręce i jakoś tak je niefortunnie położyłam, te kolce Jeśli wrócą(oby nie ) z pewnością poprawię.Javarem witaj u mnie w skromnych progach miło, że podobają Ci się moje prace
|
|
|
|
|
#111 |
|
Zadomowienie
|
Pierwszy naszyjnik podoba mi się naj naj naj
|
|
|
|
|
#112 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję Tolinko
A teraz jak już obiecywałam pokażę Wam Kochane mojego kolejnego (pseudo)wrappa ![]() Trzecia w mojej kadencji praca wykonana w technice wire wrapping. Zapewne nie jest to jakieś mistrzostwo świata , ale jestem z niej zadowolona, póki co ![]() W końcu od czegoś trzeba zacząć... ![]() Koral biały, ukochane moje różane motywy, rzeźbione - onyks i muszla seashell,drobne bicone. Przedstawiam wisior i proszę o wskazówki, krytykę i sugestie |
|
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
O Mateńko!!! Prześliczny!!!
Troszeczkę drucik nierówny ale to sprawa czasu. Też tak mam. Kochana wisior taki jak lubię. Dużo wszystkiego na raz. Bardzo, bardzo ładny ![]() No chyba ja się z tego wszystkiego wezmę do roboty. Może sobie coś nowego zrobię. Ostatnio właśnie zamówiłam biały koral. U mnie w domu dalej to samo zmartwienie. A propo tych gipsowych figurek. To wszystko na Waszą choinkę? Całuski |
|
|
|
|
#114 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję Bożenko
Niezadowolona jestem ze zdjęć - fatalne! Ale pogoda jest jaka jest i ja na to nic nie poradzę. Rano nie mam możliwości zrobić, a jak wracam z pracy to już ciemno i nijak bez światła z żarówki się nie obędzie W kwestii gipsówek - no coś Ty, nie wszystko na naszą choinkę kilka już zawlokłam do biura , część rozdam świątecznie wizytowo po rodzince i uszczupli się ta liczba znacznie ![]() Domowo - Kochana - uszy do góry! Będzie dobrze, musi być! Tymczasem, jak już jestem pokazuję dwie nowe prace
|
|
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
Masz świetne pomysły ale to już pisałam
![]() i bardzo podoba mi się Twój "pseudowrap" - kurcze, głowa pełna pomysłów, niebawem zdobędziesz wianuszek wiernych wielbicielek twojej biżu (o ile jeszcze Cię nie otaczają i nie wpychają Ci się do domu ).Tylko zrób coś ze zdjęciami. Są coraz lepsze, w porównaniu do początkowych ale nadal są to brzydko mówiąc: ciemnice Za mało światła im dajesz. Bliżej okna + folia spożywcza ustawiona tak, by odbijać światło i jakaś biała przestrzeń wokół też fajnie by Ci światło odbijała.
|
|
#116 |
|
Wtajemniczenie
|
Zgadzam się z NagaLy
Piękny wrzut Różane są śliczne
|
|
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ja już Ci czasami nie mówiłam, że jesteś niesamowita? Nie? No to mówię teraz. JESTES NIESAMOWITA!!!!!!!
Skąd Ty bierzesz tyle pomysłów???? Ja zanim się zabiorę do zrobienia czegoś, to tydzień myślę jak to będzie wyglądało a jak już zrobię, to i tak wygląda zupełnie inaczej. Ale niektórzy tak chyba mają. Nie mogę Cię tak za bardzo chwalić bo poco ma być Ci przyjemniej niż mi. - żartuję - cudowności znowu popełniłaś ![]() ![]() Całuski |
|
|
|
|
#118 |
|
Wtajemniczenie
|
bardzo udane prace
jedyne do czego bym sie przyczepiła to te lopiki na końcach zamień je na szpilki i będzie cacy cacy
|
|
#119 |
|
Raczkowanie
|
Jak zawsze świetnie i pomysłowo
|
|
|
|
|
#120 |
|
Raczkowanie
|
Wszystkie tworki pięknę - bogate, pomysłowe i różnorodne, przy tym bardzo kobiece. Powtórzyłabym tylko komentarz Pinki co do loopików w gronkach - estetyczniej byłoby na szpilkach, ale poza tym bardzo podoba mi się Twój styl.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:40.

tylko, że na mojej gazówce się w ogóle nic nie da stopić
(za słaby gaz, czy cóś) i kupiłam sobie palnik - wywaliłam co prawda 80,- ale teraz to dopiero jest robota

talent do pozazdroszczenia.