![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ponowna próba... Już zdołowana na maksa POMOZCIE WSPOLNIE
Cześć dziewczyny! Można się dołączyć? Mam na imię Ania i przy 164 cm wzrostu ważę 71kg. Chciałabym schudnąć gdzieś do 55kg. Już próbowałam wieeele razy, ale no niestety się nie udawało. Ale przecież kiedyś musi się udać
![]()
![]() |
![]() |
#92 |
Wtajemniczenie
|
jasne, ze można :P
dziewczyny a jak Wam dzisiaj idzie? ja powiem szczerze, że nigdy nei jadłam tyle warzyw... ![]() ![]()
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też się staram jeść dużo warzyw i owoców, żeby do każdego posiłku coś takeigo było i nawet w miare mi się to udaje ostatnio ale w ten weekend jakoś z ćwiczeniami się rozleniwiłam-ani wczoraj, ani dzisiaj nic nie zrobiłam.. ale jutro idę na siłownie to sobie to odbije ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Kochana, ja sie przylaczam do Ciebie
![]() Rowniez dzieki mojemu TZ przytylam, jednak polowe mniej, bo 5 kg. Po 6 latach trwania, ostatnie dwa lata daly mi popalic, ulegalam...tu kebabik, tu fryteczki, tu pizza i teraz mam :/ Chce schudnac do 52 kg, obecnie waze 57 kg, jestem wyzsza, ale to nie ma znaczenia, po prostu czuje sie gruba ugh i nie moge zalozyc ciuchow, ktore wisza w mojej szafie. Probuje zrzucic te 5 kg od jakiegos czasu i nie moge. Ostatnie dni jednak daly mi popalic, dwie imprezy.....i mam dola, czas wrocic do swojej wagi. Zaczynam od jutra. Dzis juz jadlam Wase, bialy serek, na obiad grillowany kurczaczek i salatka, kilka migdałow...... Nie damy sie tym meskim pokusom (zywnosciowym :P ) ![]()
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
no dzisiaj jakaś cisza na wątku, a już się tak dobrze zapowiadało
![]() dziewczyny, u mnie dzisiaj kompletna porażka.. zjadłam 3posiłki tylko ale za to jakie... Ś: bułka z sałatą i serem O: frytki K: pizza (co prawda niedużo i domowej roboty więc nie taka kaloryczna jak kupna no ale i tak porażka na maksa ![]() ale chociaż z ćwiczeniami lepiej, bo byłam na siłowni, godzine poćwiczyłam więc chociaż część odpokutowałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Przyczajenie
|
Chętnie do Was dołączę!! Od jakiegoś czasu staram się dukanować i całkiem nieźle mi to idzie, ale zamierzam zacząć jeść "normalnie" tj. różnorodnie i zdrowo. Co do ćwiczeń... 3 razy w tygodniu mam wf, we czwartki ostatni, więc wiadomo - idę sobie do domciu. :P Wiem, że wf w szkole to w zasadzie żadne ćwiczenia, ale zawsze coś... Kiedyś myślałam, że dieta nie jest dla mnie. Teraz wiem, że jeśli się uprę to dam radę... Życzę tego każdej z Was.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zadomowienie
|
A ja się dobrze dzisiaj trzymam, tak jak zaplanowałam dzisiaj startuje z dietą.
![]() Z ćwiczeniami gorzej ale to już jutro zaczne na bank.
![]() |
![]() |
#99 |
Wtajemniczenie
|
ja dzisiaj ładnie... a potem zjadłam mase orzechów ;>
śniadanie: wieśniak z papryką jajko II śniadanie jogurt naturalny obiad: pulpeciki dobiowe z indyka z sosem pomidorowym z fasolką do tego kalafior podwieczorek: wieśniak z pomidorem pół jogurtu naturalnego z cynamonem masa orzechów mam nadzieje, że już nic nie zjem!
![]() |
#100 |
BAN stały
|
Strasznie dawno nie pisałam z gory przepraszam, matury mam dlatego;P
Wiec od dzis jestem na innej diecie hahahaha, ja to jestem;P Ale podobno jeszcze bardziej skuteczne dieta kapuściana, trwa 7 dni i mozemy schudnac nawet 7 kg, to jest mozliwe i skuteczne;P ZObaczymy jak mi pojdzie wlasnie jem tą ochydna zupe bleah;P Ale spoko, za 7 dni czyli 1 grudnia bede sie wazyc! Zobaczymy o ile schudne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
ojalika a ćwiczysz też coś do tego czy tylko sama dieta?
pawloszka no to ja trzymam kciuki ![]() ![]() Ja już po dzisiejszych ćwiczeniach. Jestem z siebie dumna,że się zmobilizowałam bo dzisiaj taki dzień szary, bury i ponury i nic się nie chce.. Zrobiłam 8min buns,legs,abs; 15min skakanki i 30min orbitrek. Zmęczyłam się, zwłaszcza ta skakanka mnie wykończyła, ale zadowolona jestem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zadomowienie
|
pawloszka, mam nadzieję, że Ci się uda schudnąć na tej diecie, jednak ja jej nie polecam. Utrata tak wielu kg w tak krótkim czasie nie jest zbyt zdrowa, no i istnieje ryzyko, że po zakończeniu diety utyjesz nawet więcej niż stracisz. Wiem to na własnym przykładzie, aczkolwiek kapuścianej nie stosowałam.
Muszę się w końcu zmusić do ćwiczeń ale nie bardzo mi się chce :/, no ale cóż jak chcę ładnie wyglądać to muszę ćwiczyć ![]()
![]() |
![]() |
#103 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
btw, kiedys z kolezanka w akademiku ugotowałysmy tę zupę... i poszła do WC, żadna z nas nie była w stanie jej zjeść. i dobrze, teraz wiem dużo wiecej, i nidy nie zastosowałabym żadnej rygorystycznej, ani monotonnej diety. najlepiej powoli, cierpliwie i bez jojo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
BAN stały
|
ZObaczymy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zadomowienie
|
żadna monodieta nie jest dobra, ani skuteczna! pawloszka błagam! chociaż tak czytam o tej diecie i są różne wariacje na jej temat, ale niestety żadna nie jest racjonalna...
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
BAN stały
|
Niby tak, ale nie mam nic do stracenia;]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Wtajemniczenie
|
raz w tygodniu chodze na pilates
w weekend spróbuje zmotywowac sie do stepperka ![]()
![]() |
#108 |
Zadomowienie
|
A ja sobie dzisiaj solidnie poćwiczyłam
![]()
![]() |
![]() |
#109 |
Zadomowienie
|
a ja nie ćwiczę dalej
![]() dziś źle, dostałam @, od rana czułam się jak pobita. w ramach śniadania było tylko jabłko (wiem, owoc to nie posiłek), ale nie miałam czasu. ok.12.30 1/3 paczki warzyw na patelnie, smażone na 2łyżkach oliwy z oliwek i z 4łyżeczkami wieśniaka. 16.30 zupka chińska i bułeczka(!). później przyszedł mój współlokator i kupił mi super snickersa, więc o 18 pochłonęłam zupełnie nie myśląc bez sensu ok. 400kcal. przed chwilą wypiłam kefir, bo muszę jeszcze coś tam powtórzyć (jutro mam dwa koła), a zaczęłam odczuwać głod. także- nie ma się czym chwalić. jak naszej pani kapuścianej idzie? ![]() jak tak dalej będzie to czwórki z przodu w życiu nie zobaczę ![]() ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- wypiłam ten kefir jakieś pół godziny temu i.... kładę się spać. choruję przewlekle na lenia, naprawde ![]() dobranoc ![]() Edytowane przez JakKazdaInna Czas edycji: 2010-11-23 o 21:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
eh, muszę się wyżalić
![]() jestem taka głodna,że po prostu masakra.. zjadłam na kolacje jogurt z musli (około 19), ale do tej godziny już tak zgłodniałam.. dla zabicia głodu pije wodę ale niewiele to daje ![]() zastanawiam się czy nie przestawić sobie troche godziny kolacji na późniejszą. Bo teraz jem około 19, a spać chodzę bardzo późno, najwcześniej koło 1, często też póżniej, więc przez tyle godzin zazwyczaj robię się już głodna.. niby powinno się jeść 2-3h przed snem, to u mnie by wychodziło koło 22,ale to stanowoczo za późno wg mnie mimo ze też późno się kładę.. ale jednocześnie 19 to chyba jednak troche za wcześnie bo nie ma sensu się męczyć. Nie wiem, może na 20 sobie przesunać kolację, czy jakoś w tych okolicach, zawsze troche później będzie.. Jak myślicie, co robić? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zadomowienie
|
pawloszka.... nie masz nic do stracenia, poza spowolnieniem metabolizmu, pytanie czy warto? na racjonalnej diecie powinno się max. 1 kg na tydzień tracić, pomyśl logicznie, jeśli na zgubienie 1kg. tłuszczu potrzebujemy spalić ok. 7000 kcal, a dziennnie Twój organizm potrzebuje powiedzmy 2000 to nawet nie jedząc nic, przez caly dzień nie stracisz 1kg. masy (nie mówię tutaj o utracie wody)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny!
Choroba mnie dopadła i lezakuję w łóżku już 3 dzień ![]() ![]() Dzisiaj na śniadanie jajko na twardo z zieloną herbatką, a przed chwilą do czerwonej herbaty zjadłam kilka herbatkników. Na ćwiczenia na razie jestem za słaba, ale przyjdzie i na nie pora! Uciekam do łóżka, wpadnę tutaj potem ![]()
![]() |
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
BrillanteAstro5 a jak Twój brat tego dokonał? 7kg w 2tyg to bardzo dużo, troche za dużo według mnie
![]() ja z ćwiczeniami też dzisiaj odpuszczam. Coś mnie kolano pobolewa-czasem tak mam,że jak dużo ćwiczę to zaczynają mnie boleć. Więc żeby sobie krzywdy nie zrobić dzisiaj odpuszczam, jutro może też, zobacze jak jutro będę stała z czasem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
BAN stały
|
goslawka, chce schudnac i juz, niewazne za jaka cene, bynajmniej teraz mam takie podejscie moze i zle, ale trudno moje prawdziwe.
2 dzien dzisiaj mojej diety... ta zupa obrzydza mi swiat bleah;P Ale wytrzymuje bo wiem, ze warto ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Aniaa_89 jak teg dokonał? niezdrowo. ale taka jego metoda na schudnięcie. już kilka lat temu schudnął tak 25 kg, teraz znowu chce sporo zrzucić. A mianowicie dużo papierosów, dużo kawy i mało jedzenia. Je jeden posiłek dziennie i chudnie!
Ale taka metoda nie dla mnie, ja tam raczej wole powoli, ale zdrowo ![]()
![]() |
![]() |
#117 |
Przyczajenie
|
Jak myslicie, dieta podczas choroby (przeziebienie) nie zaszkodzi? Strasznie mi słabo, tylko nie wiem czy to przez dchudzanie, czy przez chorobę. Nie stosuje zadnych rygorystycznych głodówek-posiłki 5 razy dziennie, oczywicie żadnych niezdrowyh słodyczy, fast foodów ect
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Kastet wg mnie dieta podczas choroby nic nie przeszkadza, oczywiście jeśli robisz to rozsądnie. Jak jesteś przeziębiona to jedz dużo owoców z witaminą C, powinno pomóc też troche
![]() pawloszka mam nadzieję,że potem nie będziesz żałowała,że się zdecydowałaś na tą diete. Nie wiem, ja bym chyba nie wytrzymała na takiej diecie gdzie mam narzucone co mam jeść itd wole to robić po swojemu ![]() Jeszcze tylko 5dni i koniec, ciekawa jestem ile schudniesz w tym czasie. BrillanteAstro5 no ja się z Tobą zgadzam. Juz kiedyś miałam problemy i to duże przez odchudzanie, ale teraz już jestem mądrzejsza dzięki temu, i wiem,że lepiej schudnąć powoli ale zdrowo ![]() ja dzisiaj generalnie z jedzeniem bez szału, bo nawet żadnego warzywa ani owocu nie zjadłam bo wszystko w domu mi się pokończyło, a że akurat nie musiałam dzisiaj nigdzie wychodzić to nie miałam też jak kupić bo żeby specjalnie iść do sklepu w taką pogodę to nie ma szans ![]() ale tak z pozytywów chłopak mi dzisiaj powiedział,że widać,że troche już schudłam więc jestem happy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() U mnie dzisiaj szału nie ma ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:01.