![]() |
#91 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM!
Cytat:
mialas juz w miare regularnie, jak zaczelas jesc? znalam kiedys dziewczyne, która w wieku ok 13 lat zachorowala na anoreksje i chociaz juz jest zdrowa to nadal nie ma okresu!ale nie ma mowy, zebym sie doprowadzila do takiego stanu, za bardzo lubie gotowac ![]()
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() U mnie na razie ładnie, 59kg z rana, 60kg pod wieczór. Już zaczęłam ćwiczyć, noga jeszcze trochę odmawia posłuszeństwa, ale wczoraj godz tbc (głupia, ćwiczenia strikte na dolne partie, w tym nogi:/) sie zmeczyłam, ale zadowolona pobiegłam pod prysznic i na urodziny ![]() ![]() ![]() Tez jestem uzależniona od porannej kawy, tym razem nie do papierosa, a wizażu ![]()
#93 |
Zakorzenienie
|
ja sie dzisiaj pomierzylam. O nie! I ja wchodze w rozmiar S a czasem XS...
biodra 96 talia 69 udko 54 mysle, że tabelka o tyle jest fajna, ze na bieząco mozna ogladac postep ![]() pierwsza sie wpisze w tabelke. Tyłek mi urusl nie ma co ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- milusia, aniabania, Wy schudlyscie wiecej juz ![]() podajcie wagę początkową. Dziewczyny jak macie czas uzupelnijcie ![]() ja jestem zalamana swoimi udami. Lubie takie tabelki, bo mozna podejrzec czyjes proporcje, i to motywuje. Jak widze 51 cm w udzie u Adusi to ![]() https://spreadsheets.google.com/ccc?...CNG7uIIF#gid=0
W życiu chodzi o ludzi których spotykasz na swojej drodze i o wszystko co z nimi możesz stworzyć! Edytowane przez _Ewelka___ Czas edycji: 2010-11-24 o 12:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#94 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() heh tabelka fajna rzecz, ale nie obiecuje wam, ze podam moje wymiarki! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() takze niby jadlam pozniej wiecej, na poczatku okres dostalam jak juz zaczelam pracowac, pozniej powinnam dostac jakos juz pod koniec mojej pracy tam jak pracowalam po pol etatu, ale tak mi organizm zastrajkowal- chyba ze wzgledu na wysilek fizyczny duzy, ze spoznil mi sie 2,5 miesiaca. nie bylam u lekarza, ale pewnie gdyby jeszcze sie nie pojawil te pol miesiaca to bym poszla. Wrocilo wszystko do normy od razu ![]() ![]() nic mi sie nie dzialo, a takie jaja byly. Dlatego stwierdzilam, ze nie pojde do pracy w takich sklepach jak cropp, house itd juz nigdy! placono mi grosze bo za ten czas dostalam moze 800zl. za nadgodziny nie placili, wydziwiali a mialas byc 6h to bylas 8!
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Rozeznanie
|
yyy a jak mam wpisac do tej tabelki?
![]()
#96 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hej ![]() ![]()
![]() |
#97 |
Rozeznanie
|
Ewelka nie smuć sie
![]() No mam 51cm ale ty wchodzisz w xs a w m lub male l rozmiaru s chyba nigdy nie zaloze no ale nie chce byc az tak chudziudka. A wyrobilo mi sie 51cm bo duzo rowerkiem w domku jezdze. Dzisiaj uslyszalam komplement od dziewczynki ktora pilnuje ma 2,5roku powiedziala ze jestem ladniejsza od jej mamy i mam lepsze buty. nie przypuszczalam ze dzieci zwracaja na takie rzeczy uwage ale w sumie ona to taka mala modelka tego nie zje tamtego nie ubierze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
sproboj teraz, odblokowałam
![]() https://spreadsheets.google.com/ccc?...IF&hl=en#gid=0 nie jestes ciemna, zablokowane bylo ![]()
#99 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wczoraj i dziś dietowo super. Za miesiąc wigilia...
![]() |
#100 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ewelka, pamiętam że kiedys na zapalenie pęcherza poleciłas mi nasiadówki z rumianku ![]() ![]() Śliczną tabelkę zrobiłaś ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Super ta tableka!!! Mi waga teraz stoi bardzo w miejscu, wiadomo,ze na poczatku zrzuca sie najszybciej, tak więc nie ma co, trzeba cierpliwości, cierpliwości i raz jeszcze cierpliwości
![]() ![]()
#102 |
Przyczajenie
|
zaczyna sie ciezki okres.... zima idzie!
dzisiaj bedzie pierwsze bieganie w warunkach snieg z deszczem... az strach pomyslec co bedzie potem! tabelka jest super, bardzo mi sie podoba! juz sie nie moge doczekac az bede mogla do niej dopisac ile zgubilam ![]() aaaa mam dzisiaj wzrost motywacji, moze to skutek wlasnie zjedzonej kanapki i kubka kawy ale mimo strasznej pogody chce chudnac! trzymajcie sie dziewczynki, powodzenia ![]()
chcę być silna. chcę siebie akceptować. Edytowane przez oldzia23 Czas edycji: 2010-11-24 o 16:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Oby tak dalej!!! Ja nie mogę biegać ze względu na stawy kostkowe
![]() Strasznie lubię zajęcia na fitnessie, taka radosna z nich wychodzę i pełna energii ![]() ![]()
#104 |
Przyczajenie
|
tez bym bardzo chciala chodzic na fitness, ale ze wzgledow finansowych musze biegac
![]() polubilam bieganie. kiedys ledwo bieglam truchtem 5 min, teraz dobrym tempem ponad 40! od dziecka tak mam, w szkole na wf-ie zawsze bylam ostatnia, najgorsza, wiedzialam ze nigdy nie bede lepsza od pozostalych wiec mi sie nie chcialo. az zrozumialam ze liczy sie to jakie robie postepy w stosunku do samej siebie! pamietajcie o tym ![]() nie mozna sie do nikogo porownywac, jedynym zrodlem odniesienia jestescie wy same! ![]() zooska, masz teraz jakas kontuzje czy w ogole nie mozesz biegac? w kazdym razie zycze ci duzo zdrowia! ;*
#105 |
Zakorzenienie
|
Ja tez z finansami ciezko stoje,ale moja mama ma karte jakas tania pracownicza na wszystkie osrodki sportowe
![]() Tzn teraz wyleczyłam sie ze skrecenia kostki, jeszcze boli mnie przy rozciaganiu, a przy duzym wysiłku czuje rozchodzace sie ciepło po całej kostce tak az do bólu, ale nie moge jej zastać. Jak byłam mała, to naderwałam sobie wiązadło w obydwu kostkach i do tej pory mi się odnawia, nawet nie muszę źle stanąć po prostu ide ide i nagle siad na podłoge, bo noga mi odmawia posłuszenstwa i konczy sie skreceniem, tak własnie było ostatnio ![]()
#106 |
Przyczajenie
|
ach, noramlnie az zazdroszcze tej karty!
![]() ojjj, biedna jestes z ta kostka ![]()
#107 | |
Zakorzenienie
|
widac jak bardzo sie nudziłąm co
![]() Wy zajadacie gruszki,ja kaloryczne banany. Obiad taki z dupy, bigos dzisiaj :/ Cytat:
![]() ![]() znizki zazdroszcze ah ![]() ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- milusia sporo schudlas, laska z Ciebie, musisz miec fajne szczuple nozki ![]() ![]() ![]()
W życiu chodzi o ludzi których spotykasz na swojej drodze i o wszystko co z nimi możesz stworzyć! Edytowane przez _Ewelka___ Czas edycji: 2010-11-24 o 16:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
U mnie kolejny dzień obżarstwa z dietetycznymi akcentami
![]() Musze iść do okulisty bo coś niedobrego się ze mną dzieje....;/;/;/;/
![]() |
#109 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie bigos się gotuje właśnie. Ale ja nim nie pogardzę bo wiem co w nim jest i nic niezdrowego nie dostrzegam :P Kapusta, warzywka i chude mięsko. Więc czemu by sobie żałować? ![]() Cytat:
![]() Ja do okulisty idę od września i zgrać się nie mogę ![]() Byłam u lekarza z tym moim kaszlem i prawdopodobnie to zapalenie płuc ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Np. dzisiaj jak pisałam próbną maturę to to co na kartce było napisane to widziałam, ale siedząc w drugiej ławce w środkowym rzędzie nie byłam w stanie odczytać co pisało na kartce na drzwiach... ;/;/ Zlewały mi się literki...
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
To szoruj do okulisty, a najlepiej do dwóch,żeby mieć porównanie :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
obawiasz sie obzarstwa?
![]() nie mam planow na sylwestra ![]() ![]() ![]() kurde, mi czasem od kompa oczy nawalaja, trzeba dbac nie ma co
#113 |
Wtajemniczenie
|
Ewelka - super pomysł
![]() Liliana - 2,7 :brawo: 3maj tak dalej! Aniu - kup Ty sobie jakąś porządną klawiature ![]() ![]() MIlusia - nieładnie uciekać z lekcji ![]() ![]() ![]() ![]() Ja to dzisiaj miałam ciężki dzień.. o 7:45 zadzwonili do mnie, czy mogę przyjść do pracy. Praca zaczyna się o 8, a ja dopiero dojechałam na 8:40, bo takie korki :/ no, która baba dzwoni 15 przed pracą i pyta czy mogę być na 8? eeee? I wiecie co najgorsze - w pracy niechcący się uderzyłam nadgarstkiem w stół. I co zobaczyłam? wyskoczyła mi kosteczka lekko. Jak zginam rękę to widzę jak z mojego nadgarstka wystaje malutka kostka! a tak cholernie boli,że szok! :/ W pracy na śniadnie kanapka z ciemnego chleba z szynka, sałatą, ogórkiem i rzodkiewką + gruszka. Na lunch kanapka + jabłko. Wróciłam do domu to zjadłam resztki ryżu z warzywami ![]() TŻ w pracy do 22, a mnie nerwica bierze, bo nie wiem co mam ze sobą zrobić... ajć
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2010-11-24 o 18:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Rozeznanie
|
Wiecie co zdjęcia wam nie zrobie bo mój aprat znowu musiałam oddac na gwarancję!
![]() ![]() ![]() ![]() Ewelka no fakt trochę schudłam, ale ostatnio niestety zaczynam się opuszczac, w ogóle cały czas jestem głodna nawet po jedzeniu... niczym nie mogę się zapchac... ![]() Wiecie co mi sie teraz marzy? GORĄCOOO wakacje plaża morze parawan, kocyk ja TŻ spokój lenistwo beztroska zdana matura wszystko w pompie ! ![]() ![]() ![]() ![]()
#115 | |
Zakorzenienie
|
A ja Wam powiem, że wczoraj i dzisiaj poprzestałam na dużym śniadaniu :|. Ogólnie źle się czułam i jedzenie mi niebardzo było w głowie, a efekt jest taki, że ważę więcej zamiast mniej. Wpisałam wymiary w tabelce. Jestem załamana, bo zawsze miałam 60-62cm w talii, a teraz nawet tam się roztyłam! Biorę się ostro za siebie
![]() ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Milusia, wrzuć link do tabelki do pierwszego posta może? ![]() Cytat:
![]() A tu śnieg ![]()
XOXO Edytowane przez winyl Czas edycji: 2010-11-24 o 19:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Hej Kochane !
![]() Ach ![]() ![]() ![]() ![]() Agnes, sierotko Ty! :P co zrobiłaś z ręką;/ Psyhe! wiesz co ja mam identyczny problem z oczami :| Winyl, ile Ty zawsze miałaś w tallii, hee?! ale musisz mieć cudne wcięcie! nawet z tymi kilkoma cm więcej! A co do obżarstwa na wigilię, to... :P ech;p Ewelka,planów sylwestrowych też nie mam ![]()
#117 |
Zakorzenienie
|
To może najpierw o sobie napiszę. Jak ja teraz ostatnio schudłam to startowałam z wagą 57,8kg, ale nie zmieniałam na pasku,bo mi wstyd było. Teraz niby ważę 54, ale jakoś wierzyć mi się nie chcę i też nie zmieniam paska.
![]() ![]() Także zaczęłam normalnie jeść: -śniadanie płatki z mlekiem 230 -2 mandarynki 50 - 2 połówki bułki z masłem, pieczenią, serem i ketchupem 300 - 2 szkl mleka z talarkami (mało tego zjadłam bo mi się nie chciało) 300 -2 połówki bułki z masłem i miodem 250 - do tego piję herbatki z cytryną, cukrem (1) i miodem (1) 60 Nie wiem czy wam pisałam, ale mam antybiotyk i całą torebkę lekarstw i syropków ![]() Mam wrażenie, że za dużo jem ![]() Co do okularków to ja noszę od roku, bo miałam tak jak psyche ![]() Agnesuk,no ja też mam taką kostkę czasem boli, nie wiem skąd ją mam ![]() Ewelka, tabelka świetna! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mooonia, no ja teraz taka chora to ani myślę o bieganiu w zimę ![]() zoosia, współczuję nóżki ![]() oldzia, no to fajnie Ci się kondycja polepszyła ![]() adusia, moje marzenie to rozm S ![]() ![]() milusia, udanych zakupów, jak kupisz pokaż się ![]() Aniaaa, a no ostatnio smutno. Praca fajna, ale męcząca. Od środy mnie przenoszą do mojej miejscowości, zobaczymy jak tu będzie oby lepiej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Moje cele to dieta, nauka, praca... a kolesie są gdzieś tam na końcu. Muszę przyzwyczaić się do samotności... smutno jest, ale znając mnie niedługo się wkurzę i pobawię cię w łamacza serc... za to co teraz się dzieje... ![]() ![]()
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Cindy, nie baw się nimi ale z Nimi
![]() ![]() ![]() mowisz ze za ladna jestes ![]() ![]() ![]()
#119 |
Zakorzenienie
|
Oj nie nie, ja nie mówię, że jestem za ładna, ja mówię, że kolesie tak mówią...
![]() No mój cellulu to masakra jakaś. Jak jeszcze regularnie robiłam peelingi z kawy i cukru to nie było go widać, a teraz to... w sumie nie jest tak źle od kiedy schudłam do 54 kg, ale chcę się go pozbyć na zawsze. Mam ten peeling, masażer, bańki chinskie i krem termoaktywny, tylko czasu nie mam na robienie wszystkiego więc ograniczam się do peelingu raz w tyg i kremu raz na 2 dni :głupek: jak bym codziennie robila to bym już do nie miala ![]()
#120 |
Wtajemniczenie
|
chciałam sięgnąć taśme która była pod stołem i tą reką jakoś tak dziwnie zahaczyłam o stół
![]() ![]() boli mnie tak,że ciężko mi się nawet piszę na klawiaturze. Nie wiem jak ja jutro wytrzymam 8 godzin w pracy z taką ręką. Cindy - mam nadzieję,że już czujesz się lepiej? Jedz zdrowo kochana ![]() Ja na sylwestra na razie nie mam planów, bo nie wiem czy dostanę wolne. ![]() Mi też się marzy jakaś fajna czarna sukienka ![]() Ale powiem Wam,że spodnie noszę czasami 34, a czasami 36, a koszulki tylko 32, bo rozmiar 34 to już mi wszędzie odstaje i spada ![]() Ale dzisiaj ostro się zmobilizowałam... po raz kolejny, ale co tam ![]() I mam nadzieje,że do sylwestra uda mi się zrzucić wymarzone 5kg. ![]() Milusia - rozmarzyłam się dzięki Tobie ![]() Winyl - a Ty jak się czujesz? Mam nadzieję,że lepiej? ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:16.