![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ☆❀☆ Huhuha, nie taka zima zła! Hatka zaprasza, perfumy do wzięcia. I inne fajn
Trudno moze uda mi sie upolowac gdzie indziej Cocoszke
![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ☆❀☆ Huhuha, nie taka zima zła! Hatka zaprasza, perfumy do wzięcia. I inne fajn
Interesują mnie
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1293565201 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1293565154 błyszczyk jest cielisty czy nadaje ustom koloru i pewnie jeszcze jakaś odleweczka spasowałaby ale to już jutro dokładnie przeglądnę
Edytowane przez katka79 Czas edycji: 2011-01-18 o 21:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
BAN stały
|
serducho jest "srebrne" (tzn w kolorze srebra
![]() ![]() edit: długość to 60cm,szerokość od pachy do pachy max 48cm. Niuchaj Secreta i niech Ci "wpadnie w nos" ![]() Edytowane przez LikeTheChocolate Czas edycji: 2011-01-18 o 21:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Jakie mogłabyś zrobić odlewki tych zapachów
Estee Lauder Pure White Linen Guerlain L'Instant Magic ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Bardziej mi zależy na EL Pure White Linen wzięłabym 5 ml +Blush Bourjois, odcień 10 chataigne doree z błyszczyka zrezygnuję. Wymieniłabyś te obie rzeczy za sweterek H&M?
![]() |
#96 |
BAN stały
|
daj znać czy może zatrzymać Ci marynarę i serce póki co
![]() Mam jeszcze pytanie, czy Pojedynczy cień MAC Motif Frost to wkład czy jest w małej kasetce?Gdyby żakiet był dobry, chętnie wymieniłabym go + serducho za masło+ten cień. Gdybym Secret Obsession się spodobał, to może byś odlała w jakiś atomek tyle, żeby była podoba pojemność Twojego Juicy dla mnie we flakonie za CK ![]() Edytowane przez LikeTheChocolate Czas edycji: 2011-01-19 o 16:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
BAN stały
|
Ok to rezerwuje, te mango na wypróbowanie chętnie przyjme ,sama chętnie też dam jakąś próbkę zapachu
![]() Co do CK Obsession to mam głęboką nadzieję, że będziesz na tak, jeśli nie to chętnie przetestuje Juicy, bo póki co to poluje na niego przez.. flakon :brzydal ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Kupiłam go w zeszłym roku .Miałam na sobie może 8 razy , według mnie w bdb stanie, kolor to taka skórka ziemniaka.
![]() |
#100 |
Raczkowanie
|
Vera Wang Princess Flower edt, 25/50ml
u mnie jest: u mnie na wymianę AVON little white dress ok 27/50 ml 2.YSL matt touch compact 08 - zuzycie ok 8% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | ||
perfumove love
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
BAN stały
|
Kochana tylko gorąco bym Cię prosiła, żeby udało Ci się jak najszybciej go powąchać, bo jak nie Ty to druga wizażanka ma go na oku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
BAN stały
|
Mam teraz Burberry The beat
![]() ![]() Edytowane przez LikeTheChocolate Czas edycji: 2011-01-21 o 14:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
BAN stały
|
Ok, to myśl, bo ja byłam pewna, że "London" zakupiłam i "The Beat" został osierocony
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | ||
perfumove love
|
Cytat:
![]() ![]() Nie daj się kroić ![]() Cytat:
![]() Pozdrawiam! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
BAN stały
|
dobrze
![]() ![]() ![]() Edytowane przez LikeTheChocolate Czas edycji: 2011-01-22 o 20:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
BAN stały
|
Odlewki mnie raczej nie interesuja niestety
![]() A baby doll albo bvlgari omnia by Ci nie spasowaly w zamian za juicy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Wtajemniczenie
|
Kochana, jak opisałabys ten zapach Juicy Couture, 49/50ml? czytałam opis na kwc, ale do jakiego innego zapachu mozna go porównać?
![]() |
#114 | |||
perfumove love
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za:
YSL BELLE D'OPIUM edp <---możliwa odlewka? Guerlain L'Instant Magic edp <--- j/w Dsquared SHE WOOD, <---- j/w Cartier Delices de Cartier edt <---- j/w Pędzel kabuki Deborah, nowy. Włosie syntetyczne. Pędzelek do pomadki/korektora TBS, nowy, folia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
BAN stały
|
Cytat:
A co jeszcze z poza Twojej wish mogłoby Cie skusić ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 | ||
perfumove love
|
Tak
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Spoza wish... hmm. Klasyczne L'Instant na pewno. Może Sensi, może Miss Dior L'eau. Jestem otwarta na propozycje w każdym razie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() A może zechcesz odlewkę klasyka L'Instant edp - proponuję 35 ml za Twoje Magic . O ile oczywiście lubisz odlewki . P.S dziś dorzuciłam ciuszki do wątku z kosmetykami , może coś Cię zainteresuje . Edytowane przez drtdart Czas edycji: 2011-01-23 o 18:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() Czekam na fotki zegarka w takim razie. Mnie się nie spieszy, pstrykaj spokojnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:24.