Ciąża i poród w Lublinie/Mamusie 2011 - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-01-22, 20:53   #91
*kaalinaa*
Zadomowienie

Dot.: Ciąża i poród w Lublinie/Mamusie 2011

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Zlikwidowali???
Zamknęli na czas remontu, niestety

Cytat:
Napisane przez midnight20 Pokaż wiadomość
na Staszica WSZYSTKO musisz mieć swoje! jeśli chodzi o Staszica to mam informację sprzed 7 miesięcy, bo moja znajoma 7 miesięcy temu urodziła tam córeczkę i była zadowolona.
Rodziłam w 2009 i nic nie trzeba było mieć, wszystko dawali, ciuszki, rożki, pieluszki, tylko z podkładami był akurat problem ale trwał tylko kilka dni

Cytat:
Napisane przez moniali Pokaż wiadomość
co do rodzenia na staszica to wiem że jaies 2 miesiace temu kobieta z mojego osiedla pojechała tam rodziic i niestety odesłali ją do świdnika ale podobno tamten szpital jest bardzo chwalony wiec moze lepiej dowiedziec sie telefonicznie kilka dni przed bo jak maja odesłac do świdnika to chyba lepiej od razu tam jechać
miffy mysle ze jak teraz koncza sie zajecia marcówek to my spokojnie zdążymy
Ale to zmienia się prawie z godziny na godz. jak zadzwonisz to mogą mieć akurat miejsce a jak przyjedziesz to już nie, kto pierwszy ten lepszy Koleżanka ze szkoły rodzenia rodziła teraz w świdniku (fakt, że przyjechała od razu z partymi więc za długo się nie nabyła na porodówce) i jest póki co zadowolona z opieki.

Na Staszica były przynajmniej w 2009 odwiedziny w salach, z jednej strony fajnie bo ja nie mogłam za bardzo chodzić tak mnie tyłek bolał na początku więc bym pewnie nie wyszła do salki obok a z drugiej tam były takie wąskie sale 4 osobowe, że jak przyszły dwie osoby to już był tłok i człowiek się krępował (bo wiadomo krocze dobrze byłoby wietrzyć ale przy ludziach nie ma jak)

*kaalinaa* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-23, 13:52   #92
pretorianie
Przyczajenie

Witam. Choć termin mam w zasadzie dosyć odległy, bo dopiero 12-13 sierpnia, to juz wiem, że będę rodzić w szpitalu przy Krasnickich. Do lekarza chodzę prywatnie, ale to ze względu na to, iż przez długi, długi czas staraliśmy się o Maleństwo i właśnie dzięki niemu się udało. Na szczęście - lekarz dobrze się mną opiekuje w ciązy, a na Kraśnickich ma dyżury.
pretorianie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-23, 16:24   #93
miffy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez moniali Pokaż wiadomość
co do rodzenia na staszica to wiem że jaies 2 miesiace temu kobieta z mojego osiedla pojechała tam rodziic i niestety odesłali ją do świdnika ale podobno tamten szpital jest bardzo chwalony wiec moze lepiej dowiedziec sie telefonicznie kilka dni przed bo jak maja odesłac do świdnika to chyba lepiej od razu tam jechać
miffy mysle ze jak teraz koncza sie zajecia marcówek to my spokojnie zdążymy
Pewnie w przyszłym tygodniu zadzwonię z pytaniem, kiedy majówki mogą spodziewać się pierwszych zajęć w SR przy Staszica.
Jak wspominałam wcześniej, moja koleżanka z terminem na drugą połowę marca właśnie rozpoczęła zajęcia (w swoim 30tc) a w raz z nią inne marcowe mamy, jak dla mnie to trochę za późno skoro szkoła trwa ok 9 tygodni. Choć może to jakaś tura, która zapisała się za późno na wcześniejsze marcówki albo tyle było chętnych, że podzielili Ale z drugiej strony, z tego co mówiła, to zapisała się w około 23-24 tc.
Jak się czegoś dowiem, to dam znać, w każdym razie w ostatnich tygodniach ciąży wolałabym już nie zawracać sobie głowy chodzeniem na zajęcia

Jeśli chodzi o poród w innym mieście, to dla mnie ostateczna ostateczność. Niewiele osób zdaje sobie z tego sprawę, wiele osób bagatelizuje ten fakt ale potem takie miejsce urodzenia ciągnie się za całe życie, jest zawsze podawane w dokumentach urzędowych itp. Mam taki przykład w rodzinie i wiem, jakie upierdliwe jest mieć miejsce urodzenia, z którym nie ma się nic wspólnego, ani rodziny ani nigdy nawet się w nim potem nie było. A niestety w naszych dokumentach rubryka "miejsce urodzenia" jest dość reprezentatywna
miffy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-23, 18:25   #94
midnight20
Przyczajenie

No ja to chyba jednak w pierwszej kolejności Jaczewskiego a jak nie tam to...zobaczymy,chociaż jak mnie odeślą to nie będzie za dużo czasu na myślenie-nie ma chyba co do ostatniej chwili siedzieć w domu, ponieważ prawdopodobnie porodówki w Lublinie akurat teraz są przepełnione, a moja dzidzia chyba już chciałaby wyjść coś tak czuje...boje się już każdej nocy, nie wiem co jest dla mnie gorsze sam poród czy sam pobyt w szpitalu.
midnight20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-26, 19:41   #95
viviana90
Przyczajenie

witam, pretorianie ja też bedę rodzić na krasnickich pod koniec lutego i też o maleństwo staraliśmy się dłuuugo no i się w końcu udało. Tak się zastanawiam czy nie chodzimy do tego samego lekarza A jak przebiega Ci ciąża?
viviana90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-26, 21:07   #96
pretorianie
Przyczajenie

hej viviana90

Ja chodzę do dr W. u niego też się leczyliśmy
Pierwsze tygodnie ciąży przebiegały mi "bezboleśnie" ale od ok. 8 tc męczą mnie całodniowe, nieustające mdłości. Oczywiście schudłam, na jedzenie patrzeć nie mogę, choć z głodu to czasem wytrzymac już nie mogę.

A jak u Ciebie? Chodziłaś do szkoły rodzenia na Krasnickich?
pretorianie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-27, 13:03   #97
viviana90
Przyczajenie

hej, pretorianie to chodzimy do tego samego lekarza, ja na początku miałam identycznie jak ty, schudlam 6 kg, i też miałam mdłości tak od 8 tyg. do ok. 16 tyg. i od tamtej pory to już jest super, tylko ostatnio już zaczynam odczuwać wagę maluszka i jest mi troszkę ciężko. Bądź dobrej myśli na pewno niedługo mdłości ustapią. Mi dr dał jakieś tabletki ale nie moge sobie przypomnieć nazwy, a do szkoły rodzenia nie chodziłam, pieniążki przeznaczyłam na inny cel ale to inf. na priva.
Stary 2011-01-27, 14:41   #98
Ann2003
Przyczajenie

GG do Ann2003

Hej,

Postanowiłam się dołączyć do Waszego wątku
Ja mam termin na początek czerwca 2011.

Moją ciążę prowadzi dr. Wdowiak i z tego względu zamierzam rodzić na Kraśnickiej. Na USG chodzę do dr. Błażukiewicza - ponoć jeden z najlepszych specjalistów w tej dziedzinie.
Lada chwila zamierzam zapisać się do SR do Lidii Ruty. Czy któraś z Was ma jakieś doświadczenia z wymienionymi przeze mnie osobami? Jeśli tak, to chętnie dowiem się czegoś o nich - jeśli nie na forum to na priva
Stary 2011-01-27, 20:58   #99
Stokrotka81
Wtajemniczenie

o szkole Lidii Ruty już chyba ktos tu pisal...

ja tez na krasnickie sie wybieram , dzis po wizycie u gina, termin generalnie na 4 luty... ale nic nie gotowe... 8 mam przyjsc na IP i jesli bedzie wszystko wygladalo jak dzis, to wszystko rozwiaze sie w granicach walentynek mam dosc najchetniej urodzila bym już dziś

no i mialam dzis masaż szyjki myslalam ze sie porycze
Stary 2011-01-28, 12:29   #100
viviana90
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Stokrotka81 Pokaż wiadomość
ja tez na krasnickie sie wybieram , dzis po wizycie u gina, termin generalnie na 4 luty... ale nic nie gotowe... 8 mam przyjsc na IP i jesli bedzie wszystko wygladalo jak dzis, to wszystko rozwiaze sie w granicach walentynek mam dosc najchetniej urodzila bym już dziś

Stokrotka81 to trzymam kciuki za szybciutkie i bezproblemowe rozpakowanie i czekamy na relację z pobytu na kraśnickich, a tego masażu to ci współczuję ale może akurat coś ruszy dzięki niemu.

Ann2003 ja też chodzę do tego lekarza i jestem b. zadowolona natomiast na usg chodziłam do dr Barana.
Stary 2011-01-28, 12:36   #101
miamore999
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Stokrotka81 Pokaż wiadomość
o szkole Lidii Ruty już chyba ktos tu pisal...

aż takie nieprzyjemne?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-30, 09:01   #102
angel109238
Zadomowienie

GG do angel109238

Hej

Mogę się przyłączyć? Jestem w 14 tygodniu ciąży

Termin porodu mam na 10 lipca według OM a według USG na 27lipca

Zamierzam rodzić na Jaczewskiego.
Do lekarza chodzę do polikliniki dr.Kozicki

Niestety teraz idzie na urlop a ja planuje usg na luty i chcę się wybrać do doktora Bartosiewicza na Chodźki, byłam tam z koleżanką na jej usg lekarz nam wszystko ładnie pokazywał tłumaczył.

Sa tu dziewczyny które rodziły badź są zdecydowane na SPSK nr 4?

Dietkuje
I 85kg
II 80kg
III 70kg
angel109238 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-30, 09:06   #103
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez angel109238 Pokaż wiadomość
Hej

Mogę się przyłączyć? Jestem w 14 tygodniu ciąży

Termin porodu mam na 10 lipca według OM a według USG na 27lipca

Zamierzam rodzić na Jaczewskiego.
Do lekarza chodzę do polikliniki dr.Kozicki

Niestety teraz idzie na urlop a ja planuje usg na luty i chcę się wybrać do doktora Bartosiewicza na Chodźki, byłam tam z koleżanką na jej usg lekarz nam wszystko ładnie pokazywał tłumaczył.

ja zamierzam tam rodzic a jak sie zapisac do polikliniki? normalnie?
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-30, 09:13   #104
angel109238
Zadomowienie

GG do angel109238

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
ja zamierzam tam rodzic a jak sie zapisac do polikliniki? normalnie?
Tak w rejestracji, trzeba mieć książeczkę i dowód
Stary 2011-01-30, 14:21   #105
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:

Ja rodziłam na Jaczewskiego i na pewno tam wrócę z kolejnym brzdącem
Na USG też chodziłam do Bartosiewicza i polecam, fajny, konkretny facet

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-30, 17:44   #106
angel109238
Zadomowienie

GG do angel109238

Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość
Ja rodziłam na Jaczewskiego i na pewno tam wrócę z kolejnym brzdącem
Na USG też chodziłam do Bartosiewicza i polecam, fajny, konkretny facet
Jak tam wygląda poród, chodzi mi o sale jednoosobowe? nie ma problemu z miejscem (poród rodzinny) interesują się pacjentką ? Czy pomoc jakaś potem jest przy dziecku ktoś coś tłumaczy?
Stary 2011-02-01, 16:09   #107
midnight20
Przyczajenie

Cytat:
Jak tam wygląda poród, chodzi mi o sale jednoosobowe? nie ma problemu z miejscem (poród rodzinny) interesują się pacjentką ? Czy pomoc jakaś potem jest przy dziecku ktoś coś tłumaczy?
Hej ja właśnie wyszłam z tego szpitala po CC. jeśli mam być szczera to gdybym mogła wybrać jeszcze raz to pojechałabym na Staszica.Co prawda nie wiem jak jest w innych szpitalach,ale pomimo tego że PSK 4 ma jakiś poziom i wygląd to więcej nic szczególnego ! ;/ Teraz z miejscami problemu nie ma chyba jakiś zastój jest ;p Przy dziecku pomagają Ci jak nie możesz wstać, a jak tylko zauważą że wstałaś i jakoś sobie radzisz to...radz sobie sama ! Nie powiem bo personel nawet miły jest,ale zero organizacji...każda położna mówi co innego,przez cały pobyt w szpitalu dziecko nie ma żadnego rytmu...bo a to ważenie a to coś tam...na pewno decydując się na ten szpital nie nastawiaj się na szybkie wyjście z niego-mało która wychodzi po tych przepisowych 3 lub 4 dobach. Czepiają się w szpitalu czego tylko mogą, teraz dość popularny (wymysł lekarzy na jaczewskiego-tak stwierdził lekarz z tej kliniki) jakiś wirus PCR czy PRC który przedłuża Twój pobyt w szpitalu o 5 dni bo tzreba już dziecko szprycować antybiotykierm.Mają bardzo pozawyżane normy-klinika.
Pozdrawiam!
midnight20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-01, 16:26   #108
miamore999
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez midnight20 Pokaż wiadomość
Hej ja właśnie wyszłam z tego szpitala po CC. jeśli mam być szczera to gdybym mogła wybrać jeszcze raz to pojechałabym na Staszica.Co prawda nie wiem jak jest w innych szpitalach,ale pomimo tego że PSK 4 ma jakiś poziom i wygląd to więcej nic szczególnego ! ;/ Teraz z miejscami problemu nie ma chyba jakiś zastój jest ;p Przy dziecku pomagają Ci jak nie możesz wstać, a jak tylko zauważą że wstałaś i jakoś sobie radzisz to...radz sobie sama ! Nie powiem bo personel nawet miły jest,ale zero organizacji...każda położna mówi co innego,przez cały pobyt w szpitalu dziecko nie ma żadnego rytmu...bo a to ważenie a to coś tam...na pewno decydując się na ten szpital nie nastawiaj się na szybkie wyjście z niego-mało która wychodzi po tych przepisowych 3 lub 4 dobach. Czepiają się w szpitalu czego tylko mogą, teraz dość popularny (wymysł lekarzy na jaczewskiego-tak stwierdził lekarz z tej kliniki) jakiś wirus PCR czy PRC który przedłuża Twój pobyt w szpitalu o 5 dni bo tzreba już dziecko szprycować antybiotykierm.Mają bardzo pozawyżane normy-klinika.
Pozdrawiam!
witamy na wątku już jako mamusie!!

u mnie dziś doktorka powiedziała, że jeszcze dwa tygodnie i daje nam zielone światło na rozpakowanie się ech coraz bliżej
Stary 2011-02-01, 21:00   #109
Stokrotka81
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez miamore999 Pokaż wiadomość
u mnie dziś doktorka powiedziała, że jeszcze dwa tygodnie i daje nam zielone światło na rozpakowanie się ech coraz bliżej

widze ze ty mozesz wczesniej ur niż ja co termin za 2 dni

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-02, 09:24   #110
viviana90
Przyczajenie

witam,

chciałam Was zapytać czy lekarze prowadzący zlecali wam wykonanie posiewu w kierunku paciorkowaca Streptococcus agalactiae,
czy moze któraś z was go miała wykrytego przed porodem, jak się go leczy????
Stary 2011-02-02, 10:37   #111
Stokrotka81
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez viviana90 Pokaż wiadomość
witam,

chciałam Was zapytać czy lekarze prowadzący zlecali wam wykonanie posiewu w kierunku paciorkowaca Streptococcus agalactiae,
czy moze któraś z was go miała wykrytego przed porodem, jak się go leczy????

ja nie mialam zlecone przez mojego gina, robilam sama sobie wymaz z pochwy w luxmedzie za 35 zl... u mnie na szczescie czysciutko

wiem na bank ze robia badania jak sie rodzi na lubartowskiej... leczenie polega na tym ze dziecku po ur podaje sie antybiotyk chyba penicyline tego nie jestem pewna akurat... matki ciężarnej sie nie leczy...
Stary 2011-02-10, 17:41   #112
mik23
Rozeznanie

Witajcie, mam termin na maj... chce rodzic na Staszica i mam mały dylemat, kiedy należy udac sie do szpitala, bo pewnie nie przyjmą mnie jesli nie bede miala skurczy co 5 min, a mieszkam 30 km od Lublina i tak sie zastanawiam co bedzie jesli pojade z tymi skurczami a oni mi powiedza ze nie ma miejsc bo remont i odesla mnie gdzies indziej...
Mam nadzieje ze wszystko bedzie ok..ale zawsze to jakas niepewnosc...
..przygotowuje wyprawke dla mojego malenstwa
mik23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-11, 09:00   #113
goscio
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez mik23 Pokaż wiadomość
Witajcie, mam termin na maj... chce rodzic na Staszica i mam mały dylemat, kiedy należy udac sie do szpitala, bo pewnie nie przyjmą mnie jesli nie bede miala skurczy co 5 min, a mieszkam 30 km od Lublina i tak sie zastanawiam co bedzie jesli pojade z tymi skurczami a oni mi powiedza ze nie ma miejsc bo remont i odesla mnie gdzies indziej...
Mam nadzieje ze wszystko bedzie ok..ale zawsze to jakas niepewnosc...
..przygotowuje wyprawke dla mojego malenstwa
Witam Mik23 co do twojego dylematu to powiem tak ,ja podobnie jak ty wybrałam ten sam szpital i tez mam takie obawy z ta różnica że ja mam doktora ze szpitala Wiem ze bardzo trudno teraz w trakcie remontu jest załapac sie na wolne łózko. Trzeba miec farta albo znajomości Problemem jest też odległośc kiedyś to położyli na patologii i czekali ale teraz jest zamkniety ten oddział na Staszica.Więc moim zdaniem gdy juz sie zacznie to poprostu jedziesz i liczysz na szczeście że bedzie wolne łóżko . Wiem że taka perspektywa jest mało pocieszająca ale cóż .Ja jestem dobrej myśli !
goscio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-11, 10:45   #114
miffy
Raczkowanie

Ja to tej pory wątpię, by znajomości cokolwiek pomogły. Przecież jak jest komplet, to nie wyrzucą nikogo, tylko dlatego, że przybyła pacjentka danego lekarza.
W końcu nigdy nie wiadomo, kiedy zacznie się rodzić. Jedynie w przypadku planowanej cesarki mogą "zarezerwować" łóżko. Bo chyba nikt nie zrobi tego na 2 tygodnie po i przed datą danej pacjentki, która w jakoś w tym terminie może zacząć rodzić

Sprawa jest dość paradoksalna, bo jak już są skurcze co 5 min, to też nie ma czasu jeździć i szukać innego szpitala, gdzie łaskawie przyjmą, a znów jak skurcze są w fazie początkowej to niby nie warto jeszcze jechać bo odeślą.
Ech... Mnie też to przeraża ale cóż zrobić - liczyć na szczęście
miffy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-11, 11:01   #115
miamore999
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miffy Pokaż wiadomość
Ja to tej pory wątpię, by znajomości cokolwiek pomogły. Przecież jak jest komplet, to nie wyrzucą nikogo, tylko dlatego, że przybyła pacjentka danego lekarza.
W końcu nigdy nie wiadomo, kiedy zacznie się rodzić. Jedynie w przypadku planowanej cesarki mogą "zarezerwować" łóżko. Bo chyba nikt nie zrobi tego na 2 tygodnie po i przed datą danej pacjentki, która w jakoś w tym terminie może zacząć rodzić

Sprawa jest dość paradoksalna, bo jak już są skurcze co 5 min, to też nie ma czasu jeździć i szukać innego szpitala, gdzie łaskawie przyjmą, a znów jak skurcze są w fazie początkowej to niby nie warto jeszcze jechać bo odeślą.
Ech... Mnie też to przeraża ale cóż zrobić - liczyć na szczęście
no własnie... u mnie już coraz bliżej...
Stary 2011-02-12, 12:04   #116
brunetka2000
Zakorzenienie

Witam Mamusie 2011 Widzę znajome osoby z innych wątków.
Yoolia, miss.hot witajcie znowu
Termin porodu mam na 26 lipca. Do lekarza chodzę na Jaczewskiego do Polikliniki i tam zamierzam rodzić
Chętnie dołączę do tego wątku jeśli tylko się zgodzicie
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-12, 14:03   #117
JanuszAgnieszka
Wtajemniczenie

Dołacze sie do Was termin porodu 14 czerwca. Chodze do lekarza prywatnie, ktory pracuje tez na Jaczewskiego, ale chce rodzic na Krasnickich.
Od 10 lutego uczestnicze w szkole rodzenia Aktywna mama (za darmo!). Polecam, jest bardzo fajnie

Teraz czekamy na Karolinkę - 27/40
JanuszAgnieszka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-12, 14:11   #118
miamore999
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
Witam Mamusie 2011 Widzę znajome osoby z innych wątków.
Yoolia, miss.hot witajcie znowu
Termin porodu mam na 26 lipca. Do lekarza chodzę na Jaczewskiego do Polikliniki i tam zamierzam rodzić
Chętnie dołączę do tego wątku jeśli tylko się zgodzicie
Cytat:
Napisane przez JanuszAgnieszka Pokaż wiadomość
Dołacze sie do Was termin porodu 14 czerwca. Chodze do lekarza prywatnie, ktory pracuje tez na Jaczewskiego, ale chce rodzic na Krasnickich.
Od 10 lutego uczestnicze w szkole rodzenia Aktywna mama (za darmo!). Polecam, jest bardzo fajnie
witamy na wątku

a mnie od paru dni ciężko... strasznie łupie mnie w krzyżu po tym jak się położę, wstać nie mogę, przekręcić się na bok ciężko, w nocy bolą mnie biodra i mam wrażenie wszystkie gnaty łącznie... :/ ogólnie osłabiona jestem i jakaś ospała..
Stary 2011-02-12, 15:18   #119
angel109238
Zadomowienie

GG do angel109238

A ja złapałam chyba jakąś infekcje. mój ginekolog na zwolnieniu 3 tygodnie i nie wiem co mam zrobić. Strasznie mnie piecze , jestem zdołowana.

Macie jakiegoś lekarza na jaczewskiego który przyjmuje w poniedziałek i jest sympatyczny.
Stary 2011-02-12, 16:22   #120
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
A ja złapałam chyba jakąś infekcje. mój ginekolog na zwolnieniu 3 tygodnie i nie wiem co mam zrobić. Strasznie mnie piecze , jestem zdołowana.

Macie jakiegoś lekarza na jaczewskiego który przyjmuje w poniedziałek i jest sympatyczny.
Ja idę w poniedziałek do Polikliniki bo akurat mój lekarz przyjmuje dr Górczyński wystarczy że masz książeczkę ubezpieczeniową i przyjmuje cię od ręki.
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości