|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymianka-perfumy...
na czym najbardziej Ci u mnie zależy?
---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- rozumiem pytam bo chcę ustalić co za co mogłabym oddać![]() na pewno perfumy moge oddać za aguilerę ![]() solutions plus total radiance krem nivea pure & natural tonik oczyszczający to mogę oddać za puder, róż catrice i szminkę nyx avon supercurlacious tusz superpodkręcający czarny maybelline falsies czarny te dwa tusze za pędzel inglota i róż essence ![]() mgiełka została mi jedna - karmelizowane jabłko ![]() a za podkład oriflame szukam innego podkładu, może jakiś masz? ![]() ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- faktycznie! nie zauważyłam...mogłabym go oddać za ten bourjois ![]() odpowiadałby Ci taka wymiana? ![]() ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- hmm...napisz może wartości kosmetyków które chcę od Ciebie i wtedy ci powiem czy będe stratna czy nie
|
|
|
|
|
#92 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: zapraszam na szybką wymiakę-pędzle, cienie...
U Ciebie podoba mi się kredka do oczu ESSENCE-METALICS, 01-Metal Battle, raz temperowana
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zapraszam na szybką wymiakę
hej!
podobały Ci się u mnie: blush bronzer ISA DORA 83 Sparkling Sun ubytek testowy kulki brązujące Avon, pełne Tołpa, odżywczy balsam do ciała, nowy a mi u Ciebie spodobały się: -pędzel firmy Inglot-10S -cienie Sephora -strass no. 11 , jaki to kolor? może masz foto?
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
ok dzieki
![]() czyli ja myślę tak: podkład za podkład perfumy za perfumy puder i róż za mgiełkę i krem total radiance (ten z drobinkami albo ten zwykly na dzien, który wolisz )pomadka za tonik pędzel i róż za dwa tusze (avon i maybelline) co o tym myslisz? może jeszcze cos dołożysz do konca kwietnia to powiększymy nasza wymianę np o ten drugi krem total radiance ![]() ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- może napisze wartości moich kosmetyków ![]() podkład 42 zł perfumy 73 zł tonik nivea 13 zł krem z granulkami 25 zł krem na dzień 20 zł tusz avon 35 zł tusz maybelline 25 zł mgiełka 13 zł dopasuj sobie wartości do swoich kosmetyków jak chcesz ![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- hmm...może być. tylko zróbmy tak, że zarezerwujemy póki co dla siebie te rzeczy i w razie gdybym ja cos dolozyla albo Ty i by sie nam spodobalo to bysmy jakos skonfigurowaly jeszcze tą wymianę, do konca kwietnia duzo czasu, wiele się może wydarzyć
|
|
|
|
|
#95 |
|
Zadomowienie
|
Bardziej by mnie interesowała wymianka w drugą stronę, ja dorzucam coś do dermacolu za healthy mix
|
|
|
|
|
#96 |
|
BAN stały
|
coś u mnie za:
Effaclar A.I.- zuzycie ok 5%\ spray utrwalajający makijaż p2 PERFECT FACE-zuzycie max 5% mgiełka do ciała The Body Shop z witamina E zużycie ok 1cm od poziomu 100ml korektor Bourjois Healthy Mix kolor 51, zużycie ok 10% ? |
|
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
coś za20) Effaclar A.I.- zuzycie ok 5%
i pędzel inglota?
|
|
|
|
|
#99 |
|
Zadomowienie
|
Mogę się wymienić za te dwie rzeczy za ten korektor z Bourjois i próbkę 5 ml
MISSHA Signature Real Complete B.B. Cream no21. Co ty na to?
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
2) -róż do policzków Essence z limitowanki Show Off 3) -pędzel firmy Inglot-10S 18) spray utrwalajający makijaż p2 PERFECT FACE-zuzycie max 5% 19) korektor rozświetlajacy pod oczy MANHATTAN WAKE UP CONCEALER-zostało ok 60% 22) podkład Bourjois Healthy Mix kolor 51, zużycie ok33% 23) korektor Bourjois Healthy Mix kolor 51, zużycie ok 10% 25) korektor Inglot AMC, kolor 66, zużycie ok 7% 26) róż mineralny CATRICE, 120-wild rose, raz dotknięty pędzlem 27) puder mineralny CATRICE, 110-light beige, użyty ok 3. razy ?
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
przepraszam, ale ja rezygnuję...po zastanowieniu koniec kwietnia to dość późno...
pozdrawiam! |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#102 |
|
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
22) podkład Bourjois Healthy Mix kolor 51, zużycie ok33% i ewentualnie jakby się zwolniło: 26) róż mineralny CATRICE, 120-wild rose, raz dotknięty pędzlem 27) puder mineralny CATRICE, 110-light beige, użyty ok 3. razy |
|
|
|
|
#104 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A nie masz czegoś z mojej listy może? Lub ewentualnie Ty nie dobrałabyś czegoś do mojego podkładu Neutrogeny za:22) podkład Bourjois Healthy Mix kolor 51, zużycie ok33% 26) róż mineralny CATRICE, 120-wild rose, raz dotknięty pędzlem? I czy dałoby radę zrobić zdjęcie tego różu? Pudru może też, bo nie mogę się zdecydować co bym chciała
|
|
|
|
|
|
#105 |
|
Zadomowienie
|
coś u mnie za prostownicę?
|
|
#107 |
|
Wtajemniczenie
|
No to nie wiem
Bo Twój podkład ma większy ubytek niż mój, ja się swoim pomalowałam może z 6 razy, a że używam do malowania pędzla, to zużyłam go naprawdę niewiele...Co proponujesz? |
|
|
|
|
#110 |
|
Zadomowienie
|
up
|
|
|
|
|
#111 |
|
Zadomowienie
|
a możesz mi pokazać tę prostownicę na necie?
|
|
#113 |
|
Zadomowienie
|
Z minerałów to co w linku google docs
Mam jeszcze jakieś 2 sample z meow ale sama nie testowała ich jeszcze. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#114 |
|
Zadomowienie
|
a ile kosztowała? dobrze prostuje włosy? wiesz jak mam oddać za nią 3 rzeczy to chce, zeby byla tego warta... zrobilabys jej zdjecie?
---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- właśnie ja mam grube włosy jak możesz to wstaw i daj mi znać
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
może znajdziesz coś za 8) -perfumy Christina Aguilera-Royal Desire-zużycie max 33% z 30ml-mam pudełko
Jeśli nie to napisz czego szukasz, poszukam poza wątkiem |
|
|
|
|
#116 |
|
Zadomowienie
|
wiesz co przemyslalam to i dam sobie spokoj z ta prostownica. pozdrawiam
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem, czy jesteś zainteresowana ciuszkami lub książkami, bo w moim kosmetycznym cienki asortyment. Podoba mi się kilka rzeczy - zerknij możesz coś znajdziesz.
MISSHA Perfect Cover no23., ELEMONG - MOGE POROBIC PROBKI DO 5 ML 22) podkład Bourjois Healthy Mix kolor 51, zużycie ok33% 23) korektor Bourjois Healthy Mix kolor 51, zużycie ok 10% 15) krem nawilżający do twarzy LAVERA NATURKOSMETIK z organicznym olejkiem jojoba i aloe vera- użyty ok 3. Razy 13) odżywka witaminowa Swiss O-Par, kiwi. do włosów normalnych i suchych 25ml 14) odżywka BALEA do włosów suchych i bez blasku, uzyta 1. raz
|
|
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic. Pozdrawiam
|
|
#120 | |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- odp u mnie, i jeszcze mam takie pytanko: czy mieszkasz w Niemczech? czy wysylka w pl? ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- chętnie bym sie skusila na tę odzywke ale nie oddam obu rzeczy za nią. nie oplaca mi sie to. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.

pytam bo chcę ustalić co za co mogłabym oddać

A nie masz czegoś z mojej listy może? Lub ewentualnie Ty nie dobrałabyś czegoś do mojego podkładu Neutrogeny za:
Nie będziemy wymieniać się na siłę