|
|
#91 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Różności - Szał ciuszkowo - wymiankowy, SML - zapraszam!!!!
odpowiedziane
|
|
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Torba Atmosphere - brak sztywnego dna, przy praniu uleglo zniszczeniu i je usunęłam - poza tym wszystko ok.
Sukienka beżowa zawiązywana z tyłu / S/M - stan idealny coś u mnie? |
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() myślę że za Twoje obie rzeczy mogłabym wymienić albo marynarkę vero mody, albo grzybek new look + bolerko czarne h&m - wybierz co Ci się bardziej przyda i daj znać
|
|
|
|
|
#94 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja jestem chętna na wymiankę
|
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
taj, wiec ten ciuszek kupiłam w Vero Modzie jakis czas temu, mowiac szczerze kupiłam ja bo ja przecenili z 129 na 69 , bo miała ten atłas na dole rozpruty, wiec ją wziełam bez mierzenia
![]() w domu mama ja zszyła i w sumie jej nie miałam okazji ubrac ;/ Idealnie czarna, ma wstawki przy biuscie , na rekawkach oraz na dole z satyny na około 4 cm , naprawde ładnie wygląda. Jej dlugosc to 77 cm. Pod biustem ma taki pas jakby gumowy ( na płasko 29 cm ale wiadomo ze to jest po to by sie rozciagneło - ja mam pod biustem ok 75). Tak jak pisałam w opisie ciuszka, na dole jak sie ubierze to odstaje jakby ta satyna ale neiwiem czy to tylko na mnei czy wogóle ale pewnie wystarczy razem zszyc. Ja sie nie podejmuje moje zdolnosci manualne są znikome :P
|
|
|
|
|
#96 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#98 |
|
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za Obsessive?
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
hej, coś za torbę i haleczkę ze stringami?
|
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
witaj.
byłam w na dokładkowym i widze ze dołozyłas 9. Tuniczka swetrowa z szalowym golfem H&M / stan idealny / S bardzo mi sie podoba ![]() ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- witaj, wiec tak : szerokosc rekawków jednostronnie wynosi 17 cm, co do blazerka to mam dwie chetne na niego - jedna mi wlasnie zrezygnowała ale jeszcze jedna wizazanka jest, wiec jesli ona zrezygnuje to bedziemy kombinowac my ![]() co do sweterka grzybka to on jest wolny, z tym ze zgodnie z opisem on ma taka plamkę z lewej strony ;'/ nieiwem z czego , raz go prałam i nie wyszła plamka w całosci, wiec nie próbowałam po raz kolejny. wstepnie wymianka sukienka za sweterek by mi pasowała. a Tobie ? w reszte bysmy dobrały kiedy u mnie sie syytuacja wyklaruje ![]() ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- aha, jesli chciałabys jakies zdjecia jeszcze to pisz smiało
|
|
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nie
|
|
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
heh, no rzeczywiscie zamieszałysmy nieżle :P ale to moze zatrzymaj dla mnie sweterk z hm a ja rezerwuje tunike/sukienke z vero mody , ok ?? a co do reszty to rzeczywiscie jak sie wyklaruje to sie dogadamy
jak ta dziewczyna mi nie dopisze do jutra to oddam blazer Tobie ![]() ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- aha, jak długi jest ten sweterek ? |
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
hej, chętnie poznam wymiary torby oraz tuniki i jakbyś mogła zrobić zdjęcie w tunice to byłoby super
jakiej ona jest firmy? ma jakieś wady, zmechacenia? a torbę atmo rozumiem że prałaś w pralce? nie zniszczyło się nic więcej, tylko dno? da się tam nosić książki na uczelnie (nie przerwie się)?
|
|
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
nic
|
|
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
hej
cos u mnie za halke ze stringami lub https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1294494917 ?
|
|
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
witaj i jak z naszymi negocjacjami ??:d
B-B jest wolny |
|
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
a no pamietam
![]() hmm mnie sie jeszcze podoba torba z bershki ale pewnie nie oddasz jej łatwo ![]() zaraz pomierze ciuchy ale mysle ze bedzie ok, tylko do domu wróce bo jeszcze w biurze zalegam ;/;/;/ ale na golf jestem chetna bardzo a podoba moze Ci sie nowy BB w moim watku ? luknij sobie ![]() ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- heh widocznie jest ....niewidoczny ![]() ![]() : zmienie wiec jego miejsce w pozniejszym terminei ![]() link https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1295535241 |
|
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
hej
wątek, w którym napisałaś jest nieaktualny zapraszam do tego w podpisie. a mi chodzi o torbę atmo ![]() ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- co byś chciała za samą torbę?
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#110 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
w pasie ma 2x30 cm, z tyłu kryty suwak
|
|
|
|
|
#113 |
|
Zadomowienie
|
niestety nic
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1295165528
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1294494917 Podobają mi się te dwie rzeczy ![]() Niestety naszyjnika z okrągłym wisiorem juz nie ma
|
|
|
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
nie mam jej, już wymieniona ;(
|
|
|
|
|
#118 |
|
Raczkowanie
|
Podoba mi się bardzo:
6. Szara wzorzysta sukienka / rozm. uni - stan idealny i/lub 5. Tunika (sukienka) dzianinowa - golf szalowy / rozm. uniwersalny / stan bdb może znajdziesz coś u mnie co Cię zainteresuje ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post24113827 Pozdrawiam ![]() |
|
|
|
|
#119 |
|
Zadomowienie
|
up
|
|
|
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
5. Tunika (sukienka) dzianinowa -
4. Sukienka beżowa zawiązywana z cos u mnie? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:02.