|
|
#91 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Jak kobieta zabija miłość-Brak szacunku do facetów
Cytat:
Gdyby to była jedna randka, wogóle nie pamiętałbym o tym. |
|
|
|
|
|
#92 |
|
BAN stały
|
Wyręczę Cię. Nigdy o tym nie pisałem. Ani pod tym, ani pod innymi nick'ami.
A co jeśli 17-ta już byłaby tą jedyną? Czysto akademicka dyskusja, ale skoro już napisałaś to rzuć jakiś morał. |
|
|
|
|
#93 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym uważam, że normalny facet odszedłby w sytuacji, gdyby mu było źle (nie mówię tu o jakiejś mega patologii, czy uzależnieniu emocjonalnym).Edytowane przez limonka1983 Czas edycji: 2011-01-25 o 12:50 |
|
|
|
|
|
#94 |
|
Przyczajenie
|
Mój kumpel zawsze powtarza, że "kobieta potrzebuje wsparcia a facet docenienia". Oczywiście mocno to wszystko uproszczone ale coś w tym jest.
Trzeba doceniać nawet drobiazgi, które robią nasi Mężczyźni - wtedy chętniej będą się starać A widzę na przykładzie wielu koleżanek, że zamiast doceniać - wytykają im częściej błędy...
|
|
#95 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Cytat:
czasem ludzie widza tylko ogół,a nie poznają głębszych relacji. Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2011-01-25 o 15:26 |
|||
|
|
|
|
#96 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#97 |
|
BAN stały
|
Podobno nieszczęścia hartują. Jak człowiek dostanie kopniaka tu i tam, to potem też rozdaje je innym.
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#98 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no chyba,że jesteś tyranem,albo bardzo wierzącym i czekasz z sexem do ślubu. zresztą i ślub nie daje ci pewności życia w szczęsciu do śmierci. PEWNOŚĆ I MĘŻCZYZNA ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- a ty rozdajesz? |
|
|
|
|
|
#99 | |
|
BAN stały
|
Niestety bigamia jest prawnie zabroniona, a i na kocią łapę nie spotyka się ze społeczną aprobatą dlatego, gdyby jedna przeszła, to casting zostałby zakończony.
Cytat:
Ślub i męskie szczęście Szczęście to stan umysłu i jak mówił Seneka: "Nie buduj domu na piasku, a szczęścia na sercu kobiecym." A czemu się nie śmiejesz tylko samookaleczasz? Śmiech jest zdrowszy.
|
|
|
|
|
|
#100 |
|
Zadomowienie
|
Powiedział też : Jeśli chcesz być kochany, kochaj.
|
|
|
#101 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#102 |
|
Wtajemniczenie
|
Prawda jest taka, że jak ktoś szanuje siebie, ma zdrowe poczucie własnej wartości, to nie pozwoli nikomu się niszczyć psychicznie i nie będzie tkwił w nieudanym czy toksycznym związku a potem lamentował 'Bo to zła kobieta była...." "Bo to taki zimny drań był... "
Rozumiem, że można się zakochać i początkowo nie widzieć wad drugiej osoby, bądż też ta osoba gra i udaje bardzo dobrze, ale przecież jeśli zaczynamy czuć się poniżeni, lekceważni, manipulowani, wykorzystywani i niekochani, to wystarczy powiedzieć "dość", kopnąć partnera bądż partnerkę w 4 litery i pójść w swoją stronę. Jeśli fochy, olewanie i kobiety typu kokietki ziomale komuś nie odpowiadają, to nie wiąże się z takim osobami i tyle. Proste, prawda? ![]() Nie wiem, dlaczego ale odnoszę wrażenie, że niektórzy faceci i niektóre kobiety chyba lubią być nieszczęśliwi, użalać się nad sobą i rozpamiętywać nieudane związki, zamiast odciąć się od przeszłości, otworzyć szampana i cieszyć się, że się uwolniło od "złej kobiety" czy "zimnego drania". A przecież są nieszczęśliwi na własne życzenie, bo sami rozdrapują swoje rany albo tkwią zbyt długo w nieciekawych relacjach, choć mogli je zakończyć w pierwszej chwili, gdy księżniczka lub książe zamienili się w ropuchę. ![]()
|
|
|
|
|
#103 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() albo nie zrozumiałeś,albo udajesz. ok,jeszcze raz. w tej całej grupy kobiet wybrałeś jedna.spotykasz się z nią,uprawiacie sex,ale po czasie coś nie wychodzi i zrywacie.po czasie nów spotykasz kolejną (z tych 2) i znów uprawiacie sex,ale znów nie wychodzi. w całokształcie z 45 wybrałes 2 i znów nie wyszło... Cytat:
Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego, czego nie zrobiłeś, niż tego, co zrobiłeś. Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślne wiatry. Podróżuj, śnij, odkrywaj.— Mark Twain Jeśli mówisz prawdę, nie musisz niczego pamiętać.— Mark Twain Cytat:
a na koniec Każdy człowiek jest jak Księżyc. Ma swoją drugą stronę, której nie pokazuje nikomu.— Mark Twain Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2011-01-25 o 16:55 |
|||
|
|
|
|
#104 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak właściwie to kobiety są gorsze od mężczyzn, bo intencje mężczyzn są znane - albo zakochany, albo chce tylko seksu. Kobiety natomiast często same nie wiedzą o co im chodzi, znam parę takich, co są z kimś, kogo nie kochają, kto je np. zmusza do seksu, ale jedna z drugą wkręca swojemu 'ukochanemu' jak bardzo go kocha... albo taką, co ma narzeczonego w innym mieście, a w swoim rodzinnym mieście się puszcza... albo taką, co nie może się zdecydować i już któryś raz z kolei wraca do jednego faceta... albo taką, co na kilka dni przed ślubem się rozmyśliła. Intrygi, oszustwa, manipulacje i owijanie mężczyzn wokół palca. W oczy słodki uśmiech i maślane oczka, poza oczy - przelotne romanse z innymi. Uważam, że duża część kobieta ma nieźle narąbane w głowach, nie spotkałem się nigdy z takim wyrafinowanym i niezrozumiałym okrucieństwem u mężczyzn, których znam. W związku z tym celowo prowokuję sytuacje, w których różne rzeczy wychodzą na światło dzienne i nauczyłem się tego, żeby ufać swojej intuicji, bo ilekroć jej nie ufam, to trafiam na jakąś zdzirę. |
|
|
|
|
|
#105 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#106 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Olaboga, Ty chlopie masz problem z samym soba i to wcale nie maly. Jezeli trafiasz TYLKO na takie zdziry to znaczy ze sam takie przyciagasz. Wiec poszukaj problemu w sobie. Jako matematyk, gwarantuje ci ze nie moze to byc zbieg okolicznosci, to jest prawdopodobienstwo ![]() Ty juz ze zlego zalozenia wychodzisz i dostajesz to co oczekujesz........ |
|
|
|
|
|
#107 | |||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Nie zauważyłeś u siebie tego procesu "pluszowienia" pod wpływem uczucia? Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- A to swoją drogą.
|
|
|
|
#108 | ||
|
Zadomowienie
|
(Krakovianka),Takie bajki i mydlenie oczu to ja znam już naprawdę na pamięć.
Prawdopodobieństwo w tym przypadku nie działa, matematyczko. A to ze względu na to, że ludzie wcale nie są diametralnie różni od siebie i indywidualni - są zastraszająco podobni pod niektórymi względami. Cytat:
Cytat:
Edytowane przez Dopamine99 Czas edycji: 2011-01-25 o 19:08 |
||
|
|
|
|
#109 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I w sumie sam sobie odpowiedziales! LUDZIE, tak LUDZIE a nie kobiety dziela sie na zlych i dobrych! A ze ty tylko na te zle natrafiasz, swiadczy o TWYM problemie!!! BO PRAWDOPODOBIENSTWO ze trafisz na dobra sam sobie do zera sprowadzasz. No bo przeciez nie ma dobrych kobiet...TO CO TY TU na wizazu robisz? Nawet logiki nie widze w twym zachowaniu.... Tak cie do zdzir ciagnie....OLABOGA!!! Edytowane przez Krakovianka Czas edycji: 2011-01-25 o 19:25 |
|
|
|
|
|
#110 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to chyba nie realne. ![]() to jakbym ja powiedziała,że to co piszesz to jawna bzdura,bo kobiety takie nie są.ja się nigdy nie spotkałam z takim traktowaniem. zreszta nie wiem o czym mówisz ![]() Cytat:
'powodzenia |
||
|
|
|
|
#111 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak wygląda zycie i ludzi myślących i zwierząt,ktore pusza się i stroją ,aby zyskac partnera. potem związek nabiera barw i staje się prawdziwy.czasem potrzeba na to lat,aby zobaczyć prawdziwe oblicze drugiego człowieka. albo to zaakceptujesz i zaczniesz widzieć i słuchac między wierszami,albo zawsze będziesz pokrzywdzony. przykład ? prosze bardzo. spotykasz się z kobietą,krtora nie akceptuje twoich wypadów z kolegami.być może jest zazdrosna. po tyg. znajomości strzela focha na taki wypad,ale za chwilę przeprasza za wybuch i jest ok. po pół roku zabrania ci wychodzic a po dłuższym czasie trzepie ci komórkę,przeglada maile i szuka dowodów zbrodni. tu rada. jeśli widzisz dziwne zachowanie ,niech ci się właczy czujnik. jeśli robi się co raz goręcej,miej się na baczności jeśli robi się sahara -uciekaj-LUDZIE SIĘ NIE ZMIENIAJĄ |
|
|
|
|
|
#113 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez Dopamine99 Czas edycji: 2011-01-25 o 19:54 |
|||||
|
|
|
|
#114 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Cytat:
każdy ze związku chce uszcvzknąć coś dla siebie i chce przekabacić na swoje myśolenie drugą osobę. chcę rządzic i miec rację.czy się dasz? twoja sprawa,jednak rownież tak wygląda życie w związku zaczyna się od wyboru filmu do kina,a kończy na wyborze koloru kanapy
|
|||
|
|
|
|
#115 |
|
Rozeznanie
|
Tak, Dopamine, nigdzie nic nie napisales!
Ok, dales do zrozumienia, a teraz krecisz kota ogonem i chcesz sie o przecinek klocic! Niestety ja wysiadam, bo jestes upierdliwy i drobiazgowy. Jakos tak czepiasz sie szczegolow, ze w rozmowie z toba moge sie stac ta co to lasu nie widzi bo jej drzewa zaslaniaja. Wiec dziekuje, ja sie na to nie nadaje ![]() Ja sie nie dziwie ze dziewczyny cie nie lubia, a ty myslisz ze one zdziry
|
|
|
|
|
#116 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tak by z tego wynikało.
Edytowane przez Dopamine99 Czas edycji: 2011-01-25 o 19:59 |
||
|
|
|
|
#117 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
))NIGDZIE, to nie ja... ZENADA i lapanie sie za slowka, a nie rzeczowa rozmowa. Pieprzenie kotka za pomoca mlotka I krecenie kota ogonem!BIEDNY KOT
|
|
|
|
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#119 | |
|
Rozeznanie
|
Mogles od razu napisac o co chodzi
![]() Nie pisales, nie uwazales.........Dobrze ze choc duzy penis masz ![]() ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Cytat:
![]() Dlatego trafiasz na wredne baby ![]() Widzisz, problem w tobie lezy..... |
|
|
|
|
|
#120 | ||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Jeśli się ludzie nie dopasowali, to mają różne wizje "bycia dobrze w związku". Myślę, że to w tym jest sedno...i tyle. ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- Cytat:
Kwestia tego, czy ta Twoja dobroć nie będzie dla niej przytłaczająca.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:32.

Rozumiem, że można się zakochać i początkowo nie widzieć wad drugiej osoby, bądż też ta osoba gra i udaje bardzo dobrze, ale przecież jeśli zaczynamy czuć się poniżeni, lekceważni, manipulowani, wykorzystywani i niekochani, to wystarczy powiedzieć "dość", kopnąć partnera bądż partnerkę w 4 litery i pójść w swoją stronę. Jeśli fochy, olewanie i kobiety typu kokietki ziomale komuś nie odpowiadają, to nie wiąże się z takim osobami i tyle. Proste, prawda? 

I krecenie kota ogonem!