![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: Pikantnie ?:)
Chcecie więcej to proszę bardzo,
świeżutki wierszyk, jeszcze ciepły: Teraz, kiedy już jest ciemno Sto pomysłów co ty ze mną Zrobić możesz kiedy sama jestem w domu nieubrana Przyjedź szybko -świetna sprawa W jaskiniowców będzie zabawa Jedną ręką chwycę cię za włosy, a tą drugą zajmę się w wielkim skupieniu twoją sex maczugą Do jaskini swojej wprowadzę cię sprawnie Mam nadzieję, ze z wrażenia nic ci nie opadnie ![]() Ja też się nie utożsamiam ze swoją twórczością!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
Dzięki Wam za opinię i za poprawienie humoru
![]()
![]() |
![]() |
#93 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takie smsy to dla mnie dowód wtórnego infantylizmu, przykro mi. ![]() A na misiaczka mąz reaguje alergicznie. ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- [1=749d3470e67da5a340716cf 11c99d98c9d41692a_5eab587 331573;24827198]ja Sztaudyngera lubię[/QUOTE] Nie ta grupa docelowa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Pierwszy SMS odebrałabym jako DZISIAJ nie lotom za innymi chłopami, to se mogę być Twoja. Drugi sms- skoro nie ma Cię przy nim, to jak ma zrobić to TERAZ? Chyba, że to jakieś nawoływanie do masturbacji. Aczkolwiek wydaje mi się to dziwne ![]() Trzeci sms- wery seksi...mmm..chciałabym spojrzeć na wyświetlacz telefonu i zobaczyć "Wymyślamy nazwy na określenie naszych narządów i różnych etapów seksu". Ooooooch ![]() ![]() A czwarty-tak już całkiem serio- mój Facet czułby się zażenowany. Dotyczy wszystkich powyższych ![]() Jeśli ja coś wysyłam to nie używam opcji "Wyślij do TŻ-a i Wizażanek". tak na marginesie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Raczkowanie
|
Po tytule myślałam, że to temat bardziej...
![]() Gdybym wysłała coś takiego facetowi to najpierw zrobiłby tak: ![]() i raczej pomyślałby, że okłamałam go co do wieku i najwyraźniej mam 15 lat. Cytat:
"nabijam się swą jaskinią rozkoszy na twój miecz świetlny dżedaj w pozycji nadziewająco-jeżdzącej"? Edytowane przez ankaniehanka Czas edycji: 2011-02-04 o 16:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
nyan nyan ^^
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zadomowienie
|
Hehe kolega ma teraz taki opis GG:
"Chciałbym dopaść cię na sianie, ugryźć w piętę, zdjąć ubranie - o co chodzi mi kochanie wiesz... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
haha świetny wątek, będę podczytywać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, Wy weźcie do tego podkład muzyczny i do Mam Talent albo cos w ten deseń
![]() ![]()
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Juz wookie byli, Jedi, joysticki - watek jak nakrecic geeka ![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
Wysłałam dla żartu do faceta smsa z tą kicią
![]() Zadzwonił spytać czy piłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
...
napisałam to z kiciami " ![]() napisałam -skarbie, bardziej spodziewałam się pytania "piłaś coś?" -a piłaś? bo ja tak ![]() oczywiście z tym bądź to żartował ;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja nie ryzykuję, bo się boję, że odkryję jakieś drugie oblicze swojego chłopa ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A on żebym lepiej uważała co sobie marze. I teraz zaczynam się bać co on wymyśli jak do mnie przyjedzie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakręcony Chochlik
|
Reakcja TŻ na jeden tekst stad
![]() Po chwili powiedział:"Chodź tu, chodź tu mój chomiku, porobimy fiku miku" ![]()
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jeszcze jeszcze, bo mam dreszcze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
mój ogierze wielki
nie jesteś jak żelki jestes twardy jak armata az mi sama spada szata już się grzeje ma jaskinia pierś mi spuchła niczym dynia weż mnie proszę w swe ramiona a z rozkoszy prędko skonam nie moge, po prostu nie moge z tego wątku... MEEEEEGa pozytyw!! ![]() derszcze miewasz moja droga? to niech Cię poniesie noga na mężczyzny twego mienie Tam odnajdziesz ukojenie.... Edytowane przez mikolajkowa Czas edycji: 2011-02-05 o 13:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
nyan nyan ^^
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Żaden chłop na pewno się temu nie oprze
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Boskie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Raczkowanie
|
mikolajkowa jesteś mistrzem rymu!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Raczkowanie
|
[
![]() ![]() Boskie ![]() to jest jego ciało zgrabne, jędrne - jakich mało gdy miecz jego mnie nacina to z rozkoszy mnie wygina nie prowokujcie mnie błagam, musze porządek w domu robić...! ![]() mistrzem rymu, mistrzem seksu no i zawsze - bez lateksu lecz sama wiele nie zdziałam... co potrzebne??? - DUŻA PAŁA! Edytowane przez mikolajkowa Czas edycji: 2011-02-05 o 14:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zadomowienie
|
to jest jego ciało
zgrabne, jędrne - jakich mało gdy miecz jego mnie nacina to z rozkoszy mnie wygina nie prowokujcie mnie błagam, musze porządek w domu robić...! ![]() A pisz, pisz sprawdzę ile mój chłop takich czułości zniesie ![]()
![]() |
![]() |
#117 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zadomowienie
|
Zajrzałam tu przypadkiem z ciekawości i zostałam
![]() ![]() Chyba przedstwie, któryś z Twoich utworów TŻ, ciekawe jak zareaguje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Raczkowanie
|
Mnie wątek zainspirował do sklecenia tego:
Weź mnie dzisiaj będzie gibko Na podłodze moja rybko Cyc mój złap w obydwie ręce Byle szybko byle prędzej Wystaw miecz swój okazały Do mych zabaw doskonały Pomyślałam więc, że może... Męski maczo mnie zaorze. Sięgnęłam poetyckiego dna w tym dwuzwrotkowcu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zadomowienie
|
Z wielką trwogą przeplataną nadzieją optymistycznego przyjęcia mojej twórczości chciałabym wam drogie wizażanki przedstawić coś co stworzyłam w bezsenną i samotną noc:
Noc dziś ciemna, noc dziś głucha Szepnij skarbie coś do ucha Powiedz co Ci się dziś marzy Morze to się wnet wydarzy Chcesz od tyłu czy na górze Czuję że masz chęci duże Dupa! Koniec mamrotania Bierz się lepiej do bzykania
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:51.