![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: Masturbacja kobiet
Ja podobnie jak wy zaczęłam się masturbować w młodym wieku, jeszcze nie wiedziałam po co i na co ale taka jest natura ludzka, było napięcie - potem go nie było i super.
Alex ja mam szacunek do osób z takimi zasadami, nie chcesz nie rób ale bądź też tolerancyjna jak się zakochasz i twój facet powie ci że "majstrował" przy sobie to co nie dotkniesz go w rękę? Niestety życie bywa okrutne ja nie miałam nigdy orgazmu pochwowego poprostu jestem tam chyba "znieczulona" może to i lepiej bo sam poród synka wspominam bezboleśnie ![]() ![]() mój mąż wyjechał za granicę na 3 miesiące i jestem przekonana że nie będzie trzymał łapek przy sobie (seksoholik) więc ja też nie zamierzam skoro sprawia mi to przyjemność jest to naturalne. Lubisz chodzić do mc donalda bo uwielbiasz hamburgery? ale to też jest nie zgodne z religią jak to tak nie dość że zabijamy bezbronne zwierzęta to jeszcze ten wyzysk na kuchni ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() nie chodzę do mcdonalda, nie jem hamburgerów, jestem wegetarianką (tak przy okazji jedzenie mięsa nie jest niezgodzne zreligią ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
przecież nie chodzi o fakt jedzenia mięsa a o zabijanie bezbronnych istot i wyzysk, z resztą wracając do tematu uważam że autorka jest jak najbardziej normalną fizycznie, zdrową dziewczyną
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziewczyny juz nie robmy z watku o masturbacji debaty na temat religii.. To jest wrecz glupie ![]() Robcie co chcecie bylebyscie byly z tym szczesliwe i nie ranily nikogo. Jak masturbacja jest dla was czyms zlym to nie nalezy z tego robic zla koniecznego i tyle. Jak jest czyms dobrym to dobrze. Jak to sie mowi, kazdy lubi co innego. Jedni truskawki, inni poziomki. Jedni lubia samotne palcowki w lazience z rana, inne maja inne sposoby na dostarczenie sobie endorfinek ![]() Wazne zeby chodzic tak -> ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
BAN stały
|
Cytat:
A propos partnera, o którym pisałaś. A co zrobić, jak okaże się niereformowalny? A propos masturbacji, która dla ciebie jest niegodna, niesmaczna itd. ciekawi mnie, sląd u ciebie tak negatywny stosunek do własnej seksualności, że brzydzisz się "tam" - jak napisałaś dotykać, bo to wywołuje negatywne emocje? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
High Quality Since 2007
|
Cytat:
![]() Alex - to nie jest tak, że zawsze wszystko da się przegadać, zmienić... Zrozumiesz to jednak dopiero jak sama zaczniesz uprawiać seks. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Ale Ty jesteś dziecinna, żeby to wszystko było takie jak Ty mówisz, to by nie było zdrad, rozwodów itp. ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- Cytat:
Jeśli będzie Ci obojętne, że Twój facet sam i to jego sprawa to należy się zastanowić jak go traktujesz i jakie są Twoje uczucia i czy napewno wszystko w nim ok. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A jeśli chodzi o to że dziewczyna nie widzi problemu w tym że jej facet robiłby sobie sam dobrze to aż razi po oczach że ty widocznie ty masz z tym problem. "Oh ona się nie masturbuje to coś z jej facetem nie jest ok skoro sam raz kiedyś się zadowoli..."
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
BAN stały
|
Cytat:
Nie mów do mnie wyrocznio, bo się czerwienię ![]() Nie Twoja sprawa, nie znasz mnie i nie wiesz w jakim związku jestem i jak wygląda moje życie, zresztą napewno się nie dowiesz, bo to nie Twoja sprawa. Nie chodzi mi o to, czy ona to robi czy nie, bo to każdego indywidulana sprawa, nie zna tego, bo jak sama mówi do tego nie dojrzała. Jak dojrzeje, to zmieni nieco pogląd na swoją seksualność. Pozatym jak już zacznie współżyć i to emocjonalnie przeżywać, a następnie się dowie, że jej facet jedzie na własną rękę to ciekawa jestem reakcji. Jest tu dużo dziewczyn, kobiet co to robią, i pisanie alexy, że są nienormalne jest nie na miejscu. Na początku skoro jest taka święto***liwa to niech zacznie od okazywania szacunku bliźnim. Ja akurat tym się różnię, że nikomu obojętne co by robił, nie napisałabym tak na wstępie. Tu są różne dziewczyny, a traktowanie ich jako gorsze, bo to robią, czy nienormalne świadczy o osobie, która to pisze. I w ich obronie staje, a nie obronie masturbacji ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Koniec tego dobrego życzę dobranoc albo dzień dobry Katarynko ![]() (tak mówię do swej siostry więc skoro ona do tej pory mnie nie zabiła to i ty nie powinnaś ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
BAN stały
|
Cytat:
Pewnie, że nie zabiję ![]() Jeśli chodzi o palenie to nie przeszkadza mi dopóki zajdę w ciąże wtedy uciekam, po tym poznałam, że Bratowa jest w ciązy, choć nic nie mówiła nikomu, to ja już wiedziałam. ![]() Po prostu chodzi mi o to jak ona postrzega kobiety, ja tu nie bronię jednego czy drugiego, ale dziewczyna jak na dzisiejsze czasy, gdzie już w gimnazjum są mega dorosłe wymalowane osoby to jest daleko za murzynami. Nie jest to dobre, bo skromność ponad miarę powinna być. Trochę to dziwne, bo można byc skromną, wartościową dziewczyną, bez takich skrajności Ale też nie popadajmy w skrajności ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Ten watek szczerze mnie troszke uspokoił bo równiez myslałam ze jest ze mna cos nie tak. Jest to łatwym uzaleznieniem. szybvko rozładowuje napiecie, jest wygodne. Zaczelam tak dawno ze nawet nie pamiętam kiedy. Czasami nazywam siebie - w myslach ! - seksoholiczką ktora jest dziewica ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam tak samo ! Z tą poduszką to rownież się zgadza ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
BAN stały
|
A masturbujecie sie na oczach swoich facetów? w sensie robicie im taki pokaz na żywo...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
BAN stały
|
Zdarzało się, jeśli chciał i ja też mam ochotę. Pomagam sobie też czasem sama, kiedy się kochamy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Do czego pijesz? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiem tylko, ze mezczyzni niechetnie sie zaspokajaja przy kobiecie. Powodow nie znam. A ty juz jestes kobieta po 8 postach, ze wiesz jaka jest kazda z nas? NIE. Nadal facet z ciebie ![]() A o pieszczeniu sie na oczach partnera to inny watek byl.
![]() Edytowane przez koralik24 Czas edycji: 2011-04-28 o 15:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
BAN stały
|
Po prostu jak rozmawiałem o tym z kobietami, to wiekszość mi mówiło, że ich nie bardzo podnieca jak facet na ich oczach się bawi penisem. Uważają to za strasznie nie męskie, bo skoro ona przed nim stoi naga to jego penis powinien stać na baczność bez pomocy jego dłoni.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Alex,
sznuje twoje poglady i decyzje ale sama z wlasnego doswiadczenia powiem (a mam wiecej lat niz ty), ze czekanie z sexem az do slubu nie poplaca. Sex to bardzo wazna czesc relacji z partnerem i jak sie nie ulozy to nic nie pomoze... Bardzo wazne jest, aby dobrac sie z partnerem pod tym wzgledem i powinnas to sprawdzic zanim zdecydujesz sie spedzic z nim reszte zycia. powodzenia zycze! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie miales takiej sytuacji (masturbacja na oczach kobiety) bo?
![]() Edytowane przez koralik24 Czas edycji: 2011-04-28 o 16:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
BAN stały
|
bo narazie mój krótki mnie nie zawodzi. miały powyżej 20lat.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:05.