![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wróciłam :) Zapraszam!!!
Cytat:
Ewentualnie mam z tego kremu wersję 15ml i 10 saszetek po 1,5ml jak byś chciała.... Zapraszam na PW podaj adres do wysyłki.
![]() |
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Rozeznanie
|
pisze jeszcze raz, bo miala nieaktualny podpis
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podoba mi się jeszcze ten sweterek... https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1294225827 a szukam ciuszków typowych xs- takich troszkę bardziej eleganckich (ale znów nie do przesady)
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Sweterek to moim zdaniem to takie XS/S, wymiary dla rozm. S. Na tą bluze już mam dwie chętne, więc odezwe się. Może masz jakąś wish? Szukasz spódnic, sukienek, spodni?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
odp
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
kochana wartość szafek to 159zł + MIN. 50zł wysyłka... w Twoim wątku niestety nic nie znalazłam
![]() ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- najbardziej interesowałyby mnie meskie zapachy: Issey Myake, Dolce &Gabanna lub Cartier...
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie
24 Lancome Teint Miracle podkład nr 03 1ml- 2 sztuki w saszetkach 25 Lancome woda micelarna 15ml- 2 sztuki NOWE 28 Sephora demakijaż oczu dwufazowy 25ml - 5 sztuk NOWY 29 Sephora cienie mini n*08 - 2 sztuki 30 Sephora cienie mini n*18 - 2 sztuki jakie to kolory? 4 Paletka cieni Sephora. Kolorki jedynie maźnięte dla sprawdzenia odcieni. 4 cienie 1 eyeliner. Za coś fajnego - kosztowała 75zł. a nie masz zadnych ubran lub jakiegos tuszu? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Ajj to z ciuszków mam tyle co w wątku, mam jeszcze peeling do ciała rajskie jabłuszko z 200ml została połowa i mam płyny do mycia jamy ustnej Listerine nowe nieotwierane 2szt.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:49.