![]() |
#91 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Wymienię szybciutko!!!!Zapraszam
Kate Moss Kate z 30ml zostało 25ml we flakonie
ew.pasiaczek Essence dla blondynek? cos u mnie?
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
mam jeszcze mało używane little black dress ewentualnie
![]() ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- kochana więc ja mam 40ml mniej więcej tych little black dress plus mogę Ci dorzucić te pink hearts pachną bardzo zbliżenie do escady sentiment - ostatanio sprawdzałam w sepchorze i jeszcze mogę dorzucić dezodorant nowy 200ml c-thru ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez szczęście_jest_blisko Czas edycji: 2011-03-27 o 06:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
na tym pajacu w paski jest napisane 0-6mcy no ale tak jak mówię na moją 68 jest za duży...
- spódniczka dzinsowa 6-9 74 - śpioszki welurowe 68(może 74) - body hello kitty68 z metką -body zielone 68 wyprane ale nie używane - body białe w błekitne piseki 74 wyprane ale nie używane (mam jezcze białe w fioletowe zwierzaczki 68 j.w) - dżinsy NEXT 6-9 up to 9,5 - zielona sukineczka jest napisane 0-3ale na moją jest teraz dobre więc myslę że 68 -różowa "pluszowa" nie używana, myślę, że 74 albo nawet 80 - w paseczki niebieskie nie ma metki myślę 68 - zółta cieniutka 68 -kurteczka zółta bez metki myślę 68 - różowa w róże z falbanek 74 ale myślę że 68 już - grafitowa cienki sztruks jest napisane 0-3 62 ale wg mnie 68 - bolerko ekri 68 - różowa prosta 74 -zólty pajac(jkak ten w paski) jest napisane 0-3 up to 6kg ale myślę 68 albo nawet 74
wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post47257715 "Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cie , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć..." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Agent nie dla mnie - kwiatowy. Wprawdzie nie znam tej wersji, ale podejrzewam, że nie w moim klimacie. Jedynie zapachy słodkie, jadalne, orientalne
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:34.