|
|
#91 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: YSL,Lancome, Revlon, Lacoste, Vichy, Dermedic i różne inne nieprzydatne mi rzec
Cytat:
co oddasz za Benettona?
|
|
#92 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: YSL,Lancome, Revlon, Lacoste, Vichy, Dermedic i różne inne nieprzydatne mi rzec
coś za lancome hypnose ?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=508569&page=2
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
napisz mi proszę jaki rozmiar ma ten pierścionek :
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1297018776 czy paletka Chanel wchodzi w grę? Chętnie przyjęłabym również tipsy i ozdoby z tych fotek: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1297020230 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1297020230 ale zaznaczam że to nie są moje priorytety i nie muszę ich mieć [/QUOTE]pierscionek ma cos kolo16/17mm nie jestem pewna ale moge zmierzyc jak chcesz dokladnie paletki juz nie mam reszte bardzo chetnie oddam ale to za malo za to na czym mi najbardziej zalezy czyli wszystko z fotki najbardziej podklad
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
co do tipsow to mam caly komplecik duuuzy bezbarwnych tipsow w watku mam ozdoby nic wiecej nie posiadam
nietoperki -ten z brokatowa twarza pod paszkami ma 66cm a ten czarno bialy 70 sciagacze na dole sa oczywiscie wezsze pewnie cos kolo 40-44cmale to sa naprawde uni nie moge ich dokladnie w tej chwili zmierzyc wiec podaje tylko wymiarki paszek bo te znam ![]() z serduszkiem-18mm z 2 rzedami cyrkoni 17mm ten bialy jest szeroki najlepiej zalozyc pod niego top i nosic na jedno ramie bo to taki hmm bardziej sportoey kroj ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- nie wiem ile jest tego podkladu ale zalezy mi wiec nie bede chytra ![]() ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- ten w pedzlu bedzie dla mnie za ciemny wiec tylko true match i zele vichy naj mnie na korektorku mi zalezy ![]() ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- co do fotki tipsow to dopiero jutro bede miec aparat lezy w aucie a nikomu nie chce sie teraz isc
|
#95 |
|
BAN stały
|
jutro uzupełnie do końca wątek
a coś wstepnie by pasowało? I czy Hypnose przyjmujesz odlewki? (po co ci Hypnose jak sama wymieniasz? )
|
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
loreal 75% true match
2x100ml zel vichy i 30ml purete termale i 30ml maly zel bez korektora ?
|
#97 |
|
BAN stały
|
hahahahaha uśmiałam się
![]() jutro napiszę dokładnie, bo kosmetyki w szafie głęboko i nie chce się na noc wyciągać
|
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
jezeli nie pasuje ci moja propozycja to czekam na twoja bo nie wiem czy trzymac nietoperki
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
witaj
![]() u Ciebie podobają mi się 2 zapachy i tusz do rzęs ale nie wiem czy będzie Ci się kalkulować taka wymiana. mam problem z PR bo zwyczajnie jest za duży objętościowo TBS lily to żel pod prysznic? |
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
chodziło mi o:
Lancome, Hypnose EDP 30ml KOD:UC185 i Estee Lauder, Pleasures EDP 30ml, KOD:A79 |
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
moze cos u mnie za
6. Dermedic, Agevital, krem stymulujący odnowę komórkową 50ml
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
zelik ten 100ml i pasiaczek i malusi zelik za tipsy ozdoby wszystkie i 2 pierscionki
|
#103 |
|
Konto usunięte
|
U Ciebie podoba mi się jedynie Emolium balsam do ust dwufazowy a szkoda że tylko to bo chętnie bym się pozbyła Omnia.
|
|
|
|
#105 |
|
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za Lancome, Hypnose EDP 30ml KOD:UC185 ?
|
|
|
|
#107 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja również pozdrawiam Cytat:
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
hmm a ty chcesz te lakierki do wzorkow na nich musiala bym daty posprawdzac bo ja zadko je uzywam a z datami to moze byc slabo
ale jak to lakiery do wzorkow zasychaja i maluja bez zmianwybacz ze wszystko takie ubadzgane ale tak to bywa oczywiscie przed wysylka pobawie sie w czyszczenie![]() tipsy mam wszystkie dobrych firm nie kupuje chinskich ktore sie lamia juz przy naklejaniu ![]() snc lub beauty4you z tych form tylko zamawialam wszystko do tipsow wiec sa bardzo dobrej jakosci ![]() te bezbarwne przesypalam do wiekszego starego pojemniczka bo mialam je w paru mniejszych jest ich bardzo duzo ![]() zelu bialego uzylam moze 3razy (uzywam bialych tipsow wiec ten lezal ![]() kamuflarz mam z wymianki z mucia uzylam pare razy haftmittel jest prawie caly niestety nie wiem jak nazywa sie po polsku ale to ten plyn ktory laczy gel z plytka(z tym lepiej trzyma sie zel)no i nastepne tipsy z rozkiem
Edytowane przez kochana1989 Czas edycji: 2011-02-25 o 12:47 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
co do podkladziku to ja podziekuje bo leci do mnie estee lauder
wiec na loreala narazie nawet nie mysle o loreala hihi![]() ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- a no i wracajac do lakierow to uzylam ich max 3-4razy bo za bardzo rece mi sie trzesa ![]() ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- wez wszystko bo mi u ciebie coraz wiecej sie podoba hihi
|
#111 |
|
spin doctor
|
Witaj
Czy jesteś nadal zainteresowana moimi Cool Water Game?, bo są wolne. Mi nadal podoba się Hypnose i jeszcze Dermedic, Tolerans Clear (Tonik + mleczko) 200mlco Ty na to
|
#113 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za żele podziękuje szukam tylko bezbarwnego, ale wejdz na moją wish może masz coś jeszcze z niej iwrazie czego ja jeszcze poszperam w pracy w twoim wątku no i sprawdz proszę daty lakierów![]() Cytat:
![]() odp w twoim wątku
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
ok będę czekała
|
#116 |
|
Wtajemniczenie
|
bardzo podoba mi się La Perla, ile tak mniej więcej zostało w ml?
W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków |
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
czekam na odp kochana bo nie wiem co robic
narazie trzymam wszystko oczywiscie pozdrawiamooo nie widzialam ze odpisalas hihi ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- a wiec podoba mi sie u ciebie ...hypnose ale o tym pewnie moge pomarzyc ![]() vichy zel100 iwostin mleczko do demakijazu fitoval vichy 30ml plyn do demakijazu vichy30ml zel o w takiej kolejnosci ![]() co do lakierow to wlasnie sama z ciekowosci wczoraj sprawdzalam i cienko z datami nie pamietam dokladnie ale po terminie byly chyba do konca 2010 ale pewna nie jestem wieczorem dokladnie sprawdze wszystkie
Edytowane przez kochana1989 Czas edycji: 2011-02-23 o 12:13 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
pamietam o tobie ale niema mnie w domu
![]() bede chyba dopiero w czwartek rano na jakas godzinke i popoludniu;(
|
#119 |
|
Wtajemniczenie
|
ok, to sprawdź proszę i daj znać - chętnie przyjmę
W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków |
|
|
|
#120 |
|
Rozeznanie
|
Hej
![]() U Ciebie podoba mi się kilka rzeczy. Czy znalazłabyś coś u mnie w zamian za coś z poniższej listy? 1. Iwostin, Elixine, Kremowy żel do mycia 200ml 2. Iwostin, Elixine, Odżywczo-regenerująca emulsja do ciała 200ml 3. Iwostin, Elixine, Revitalica krem lipo-strukturalny na dzień, SPF15, 50ml 4. Iwostin, Elixine, Revitalica krem multiaktywny pod oczy, 15ml 5. Dermedic, Tolerans Clear (Tonik + mleczko) 200ml 6. Dermedic, Agevital, krem stymulujący odnowę komórkową 50ml 7. Dermedic Regenist, lifting, 24 h, 15 g ( mam 2 szt ) 10. Vichy, Purete Thermale, Płyn do demakijażu skóra wrażliwa 30ml 15. Iwostin, Sensitia,maseczka nawilżająco - odżywcza, 50 ml Czekam na odpowiedź! Pozdrawiam serdecznie ![]() ---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- Hej ![]() Niestety nic nie mam w tym rozmiarze, ale możesz sprawdzić czy według rozmiarówki brytyjskiej rzeczywiście wychodzi Ci ten rozmiar: http://bra-fitter.prv.pl/
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:14.

najbardziej podklad