![]() |
#91 | ||||
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Bobbi Brown, Body Shop, OCC, SkinFood BB, L'occitane, Carcharel, Alpecin i inne
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Bobbi Brown, Body Shop, OCC, SkinFood BB, L'occitane, Carcharel, Alpecin i inne
Zara Intense EDP, ze 100ml pozostało około 80ml
Może coś z wymienionych w 2 poście mojego wątku Cię zainteresuje za Zarę KLIK
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Dot.: MAC, Body Shop, OCC, Shu Uemura, Alpecin i inne - AKTUALIZACJA :)
![]() Kurczę, ale mi najbardziej zależy na : Benefit Lyin' Eyes, korektor pod oczy nr.2 The Body Shop żel do mycia twarzy 2x50ml=100ml, nowe Avene Cleanace żel do mycia twarzy 2x25ml=50ml, nowe Bourjois, miniaturka 4ml po oczy, L'Oreal- to już niekoniecznie ![]() ![]() Co proponujesz? ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2011-04-18 o 16:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Wszystko OK. Jeśli nadal jesteś zainteresowana wymianą wg wcześniejszych ustaleń zapraszam na PW.
![]()
![]() |
#95 |
Zadomowienie
|
Hej, u Ciebie wpadło mi w oko:
CHANEL zestaw miniatur po 5ml w tubkach, krem Hydramax+Active x6= 30ml, nowe i świeże (jak wszystko u mnie ![]() Poza wątkiem mam jeszcze na wydanie wkład do paletki MAC star violet, w kolrze pieknego ciemnego różu, kupiłam bo kolor genialny ale i tak w kółko uzywam satin taupe ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...nsing-oil.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
A na co miałam odpisać? Zapomniałam
![]() ![]()
![]() |
#98 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#100 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zadomowienie
|
z ubrań niewiele mi potrzeba, obecnie poluję na beżową chanelkę, ewentualnie carmel albo pudrowy róż - jak masz to chętnie przyjmę
![]() nie masz w ogóle ciuchów tu wystawionych, tak? a z tego wątku byłabym zainteresowana Beyonce Heat 50ml dł. spódniczki to 44 cm ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
W załączniku zdjęcie koralików pandorowych
![]() Bardzo mi się u Ciebie spodobał jeszcze puder Clinique... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Masz trochę mało rzeczy w wątku...to wszystko? Jeśli tak to dziękuję ![]() ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Cytat:
![]() 6 kulek: dwie różowe, po jednej zielonej, złotej, białej i fioletowej (dwie ostatnie ciut mniejsze), w słoiczku po kremie, już przełożyłam pęsetą ![]() ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez MissScareAll Czas edycji: 2011-04-20 o 14:29 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Zapomniałaś o mnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Wtajemniczenie
|
Czy coś u mnie za:Alepia - oryginalne mydło z olejkiem laurowym i glinką czerwoną
Balm Balm - naturalny balsam różany do twarzy o cudownym składzie i wydajności, 30ml, nowy ale wyrzuciłam kartonik Mam micel Biodermy i parę innych nowiutkich rzeczy ![]()
![]() |
#107 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam za wybrzydzanie..jednak nie skuszę się, najchetniej zamieniałabym się na cały żel Avene Cleanance lub jakąs maseczkę oczyszczjącą
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
125g, nowe
![]() ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Czyli nie chcesz też korektora Benefitu ani kompaktu L'oreala itd?
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Nie -nie chcę dziękuję, bo doszłam do wnisku,że muszę wymienić się na coś co na 100% potrzebuję i zużyję
![]() ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2011-04-20 o 21:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Wtajemniczenie
|
to pasowałoby mi
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- i czy mogłabym poprosić o kilka ml odlewki Shiseido Zen EDP? ![]() ![]()
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
BB kremy - odlewki
Balm Balm - naturalny balsam różany Missha The Style 4D - najnowszy tusz do rzęs Alepia - oryginalne mydło z olejkiem laurowym i glinką czerwoną The Body Shop masełko Jelly Orange 50ml, folia duzo mi sie podoba ![]() u mnie ptałas sie o lakier essie, mam tez zielony essie jakby co ![]()
![]() |
#117 | |||
Zakorzenienie
|
Chciałabym ale akurat masz na wymianie zapachy, które ja też już mam
![]() ---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- Cytat:
![]() - naturalny olej arganowy - odlewka do ustalenia - Body Shop - Honey&Oat 3in1 scrub mask - nawilżająca maseczka z mlekiem i płatkami owsianymi, użyłam może 3 razy, bardzo przyjemna i niedawno otwarta - Body Shop, Vitamin C, "rozświetlający" krem pod oczy, opakowanie ma dozownik, z 15ml zużyłam max 3ml, niedawno otwarte + ta odlewka BB kremu, ja mam raczej do suchej cery, ale zawsze możesz wypróbować, a nóż będzie uniwersalny ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Ale przecież to za dużo za parę kuleczek ode mnie ; ) To będzie dla Ciebie nieopłacalne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Wydaje mi się, czy zniknęła piąta strona?
![]() Cholera, prywatne wiadomości mi też zniknęły, więc proszę Was jeszcze raz o adresy i pewnie już dzisiaj nie wyślę:/ Wkurzające to...
Edytowane przez MissScareAll Czas edycji: 2011-04-22 o 12:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:17.