|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy faceci nie powinny wycierać penisów po sikaniu ?
Ponieważ? Przepraszam ale jak ktoś wyżej już napisał sikanie faceta na siedzące jest cholernie mało męskie.. Jakby mi mój facet powiedział, że tak to robi to bym Go chyba wyśmiała...
O tak, jestem pewnie beznadziejna i zacofana. niech sobie sikają nawet i z lotu ptaka, ale nie zmieni to mojego postrzegania tego. Niech każdy robi to co lubi, ale dla mnie jest to takie a nie inne. Amen. |
|
|
|
|
#92 |
|
Rozeznanie
|
Nie da się dokładnie "wytrzepać"...
Ale jak facet bierze prysznic co dziennie i zmienia bieliznę, to nie ma szans aby w jakiś sposób coś było czuć, czy widać na bieliźnie. Jak ma być zawsze, gotowy na "lody"- to wymaga dodatkowo częstego mycia "sprzętu". To że kobiety noszą coś w majtkach, wynika z fizjologi i jako faceci to rozumiemy. Każdy facet by chciał, żeby jego kobieta chodziła w spódniczce/sukience bez majtek i bez stanika i była gotowa 24h na dobę. Tak niestety się nie da. Przypomina mi się anegdota: "Przychodzi Jasiu do domu i pyta ojca: -jak długo kobieta ma okres? -to zależy jaka kobieta- odpowiada ojciec. -tzn.? -no bo widzisz, dziewczyna lub kochanka to dwa, trzy dni; a żona- cały miesiąc..."
|
|
|
|
|
#93 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#94 |
|
Raczkowanie
|
właściwie to przykre, że kobiety potrafią wtrącić się nawet w sikanie facetów, sikanie o którym niewiele mogą od siebie powiedzieć, bo mają do tego inny sprzęt...
myślę, że jakbym zasugerowała mężowi, że lepiej by było gdyby sikał na siedząco to by mi powiedział, że dla niego lepiej by było gdybym chodziła zawsze w spódnicy i nie nosiła majtek, albo coś w ten deseń
|
|
|
|
|
#95 |
|
BAN stały
|
Można też sikać na klęcząco.
Ja sikam na klęcząco z odsłonienty żołądziem, a resztki moczy wycieram papierem toaletowym. |
|
|
|
|
#96 | |
|
Zakorzenienie
|
Mój mężczyzna wie do czego służy zarówno papier toaletowy jak i muszla klozetowa, toteż załatwia swoje potrzeby w pozycji siedzącej (zgodnie z przeznaczeniem sedesu) oraz po każdej czynności używa papieru - co jak dla mnie jest oczywiste.
I współczuję Wam (tym, które się przyznały) życia z obleśnymi brudasami, których gacie muszą nieźle dawać stęchłym moczem po całym dniu, w którym co najmniej kilka razy odwiedza się toaletę. I Waszych łazienek, które są opryskane moczem z każdej strony, bo przecież książę nie usiądzie a i klapy przy spłukiwaniu wody nie opuści ![]() ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#97 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#98 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I dlaczego zakładasz, że to jest "normalne jak dla faceta"? Czy to, że tak robi większość, musi oznaczać, że jest to normalne? Większość facetów nie opuszcza klapy od sedesu przed spłukaniem wody (ani zresztą po) i czy to jest normalne? (mała podpowiedź : nie). Zresztą - nie podcieraj się przez jeden dzień po sikaniu, zamiast tego tylko machnij tyłkiem efekt będzie podobny jak u faceta i tego jego "strzepnięciu" i sobie zaobserwuj bieliznę po całym dniu, zdaj nam relację, bo jestem ciekawa czy mam rację. Tyłka też po dwójce nie wyciera? Edytowane przez cerveza Czas edycji: 2011-04-30 o 15:42 |
|
|
|
|
|
#99 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wiesz co? uważaj, żeby nie przegiąć z higieną i się nie "wyjałowić". bo później jakaś grzybica się może przyplątać. mówię serio, nie złośliwie. |
|
|
|
|
|
#100 |
|
Przyczajenie
|
Faktycznie, sikanie istotna sprawa
. Mój tż też by chciał się dziabać w różnych dziwnych sytuacjach, ale mam szczere wątpliwości co do jego higieny... toaletowej. Tak samo jak kobieta korzysta z toalety i się podciera, tak facet powinien, a nawet umyć nie zaszkodzi. Może nie mam obsesji na punkcie czystości, ale po załatwieniu swoich spraw w toalecie używam chusteczek do higieny intymnej. Dzięki temu zawsze wiem, że jestem "czysta". Niby czemu faceci mieli by być zwolnieni z tego obowiązku?Jak stary chce mnie bzykać, to musi być czyściuteńki. Brudasa nie tknę i przed, każę mu się umyć tam. Tak samo jak z sikaniem na stojąco. Wszyscy wiedzą jakie są tego konsekwencje w łazience. Jak koniecznie musi szczać z wysokości jednego metra, niech szoruje codziennie kibel i okolice... no problemo. |
|
|
|
|
#101 |
|
Rozeznanie
|
To przykre, że wciąż wielu mężczyzn zalecenia dot. higieny traktuje jak atak na swoją męskość
|
|
|
#102 |
|
Wtajemniczenie
|
Mój Tż wie do czego służy papier toaletowy i zawsze wyciera penisa po skorzystaniu z toalety.
|
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
Blubluesky i jej TŻowskie przysłowia zostaną w mojej pamięci na długo.
|
|
|
|
|
#104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja miałam okazje zaobserwować jak wygląda u faceta ten wasz podstawowy brak higieny i jakoś trupem nie padłam. Dziwne, że tak strasznie ma śmierdzieć skoro ja nic nie czuję, a wręcz przeciwnie, wszystko mu pachnie i żadnych przykrych zapachów czy plam nie zauważyłam więc w czym problem? Nie rozumiem
|
|
|
|
|
|
#105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeżeli Tobie jego brak higieny nie przeszkadza (w tym obsikiwanie łazienki) i jemu jego brak higieny nie przeszkadza, to ja Cię przekonywać nie będę. W każdym razie dla mnie będzie to zawsze odrzucające - takie mam zdanie na ten temat. |
|
|
|
|
|
#106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#107 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#109 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#111 | |
|
Zakorzenienie
|
Twój facet, który sika na stojąco.
Cytat:
który zna przeznaczenie muszli klozetowej i odróżnia ją od pisuaru ![]() ---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- No trochę śmiesznie dorosłej kobiecie tłumaczyć, do czego służy podstawowy element wyposażenia toalety
|
|
|
|
|
|
#112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niech Twój facet sika i z lotu ptaka powiedziałam skoro mu tak wygodnie, ale to nie znaczy że każdy inny to brudas i flejtuch. |
|
|
|
|
|
#113 |
|
Zadomowienie
|
ty. może postawcie dla niego toi-toi-a w mieszkaniu i problem będzie z głowy?
|
|
|
|
|
#114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba w jednej rzeczy może mieć swoją prywatność, tym bardziej że jak to koleżanka ujęła nie obsikuje mi mieszkania. |
|
|
|
|
|
#115 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny przeczytalam to co tu piszecie i zamarlam !
nie sadzilam ze w tych czasach istnieja faceci ktory po korzystaniu z toalety tylko "strzepuja " jak dla mnie to jest niesmaczne , facet ktory tak robi wiele by stracil w moich oczach ja sobie tego w każdym razie nie wyobrazam , dobrze ze ja z moim tżem nie mam takich problemów , bo moj tż kiedy jestesmy w domu bo skorzystaniu z toalety nie tylko ssie podciera ale takze myje . a kiedy jest poza domem to tylko pociera . p.s ale sikanie na stojaco toleruje o ile oczywiscie nie wyglada to w ten sposob tak jak gdzies na forum tu przeczytaam ze obsikuje lazienke . wtedy stanowcze nie !
Edytowane przez rendsaid Czas edycji: 2011-05-01 o 00:29 |
|
|
|
|
#116 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#117 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#118 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#120 |
|
Raczkowanie
|
o ja wydawało mi się, ze każdy facet wyciera, ale....jak widac myliłam sie.
wybaczcie, ale rozkazywanie w jakiej pozycji facet ma sikać, to już zakrawa na chorobe paranoidalną. masakra... żyć z takimi laskami to koszmar. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:13.

niech sobie sikają nawet i z lotu ptaka, ale nie zmieni to mojego postrzegania tego. 

a i klapy przy spłukiwaniu wody nie opuści 

efekt będzie podobny jak u faceta i tego jego "strzepnięciu" i sobie zaobserwuj bieliznę po całym dniu, zdaj nam relację, bo jestem ciekawa czy mam rację.