|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ((((((( Inneov Cellulit, prostownica TONI&GUY, kulki Giordani Gold.. i inne )))
za duze? ja mam dosc szczupłe nogi i mi sie opinaja
Ale Ty wiesz, że ja Ci liczyłam z kawałkiem tylnej strony ? Bo tak to ten sam kawałek ma 25 cm . ------------ Załame się zaraz :P Pomyślałam, że wolę u Ciebie bo masz więcej Lacosty Mimo, że by poszła za wyższa stawkę i podrobka ( bo tamta klientka miała oryginał) no ale mówię, lepiej bo więcej jej;p A tu nagle są za duże a ta druga swoja Lacoste sprzedała Idę się załamać
Edytowane przez mila1122 Czas edycji: 2011-05-27 o 15:56 |
|
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ((((((( Inneov Cellulit, prostownica TONI&GUY, kulki Giordani Gold.. i inne )))
odpisane
|
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
ok , zrobię, nawet zaraz, ale mam takie pytanie, odpisz na PW jak chcesz- gdzie kupiłas podróbkę Lacosty i ile zapłaciłaś?
|
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
odpisane
|
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
ok to jaka wymianke proponujesz?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:44.