![]() |
#91 | |
Raczkowanie
|
Dot.: -10kg i więcej
Hmm, takie ważenie się kilka razy dziennie sprawia czasem, że tylko nam się humor pogarsza ze względu na to, że waga lubi skakać przez cały dzień i czasami nawet przybywa kilogram albo 2, żeby potem się obniżyć. Także ja jestem zwolenniczką ważenia się raz na tydzień.
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Edail Czas edycji: 2011-05-03 o 22:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Ja bym się ważyła raz na tydzień, czy dwa, inaczej popadłabym w paranoję
![]() Spróbuję jutro naprawić moją wagę, a jak nie to trzeba kupić nową. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Rozeznanie
|
Wiem, że to bez sensu ale co poradzić na moją głupotę i zaangażowanie w pozbycie się tych zbędnych kilogramów
![]() Idę zacząć A6W i do spania. Dobranoc dziewczyny i miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
Dobranoc, ja też się już kładę. Trza pomyśleć nad jutrzejszym śniadaniem, ale to już rano. ^^
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
Puk puk
![]() ![]() ![]()
![]() |
#96 |
BAN stały
|
i ja się melduję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
BAN stały
|
Zrobiłam nam nową tabelkę w Excelu
![]() Mam nadzieję, że Założycielce ![]() Edytowane przez Donka94 Czas edycji: 2011-05-04 o 08:51 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Dopiszesz i mnie? Na poprzedniej stronie podawałam dane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
BAN stały
|
już dopisałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
Cześć
![]() Donka94 - fajna tabelka ![]() Proponuję żeby ważyć się co tydzień, np w sobotę rano. Ja będę tu wklejać swoje wyniki na pewno co tydzień, tak myślę że może mi to pomóc w mobilizacji. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Witam ranne ptaszki!! Przez to, że mam wolne w szkole mam na polikach rumieńce ze wstydu, że tyle śpię! Ale na szczeście już po śniadaniu, teraz muszę w mig wyprostować włosy i jechać po młodego do szkoły... Zachciało się moim rodzicom sprawiać mi "prezent" 10 lat po moim przyjściu na świat... Nie rozumiem!
![]()
![]() |
#103 |
Raczkowanie
|
Też witam z... rana? Zostałam brutalnie obudzona a miałam ochotę pospać do 12. -.- Zaraz idę kombinować śniadanie, a potem niestety trza się wziąć do nauki. Mamo, nie chcę! ;(
@Donka94 - Bardzo mi się ta tabelka podoba. ![]() @Agulaaaa - Ja co tydzień, w soboty albo w niedziele
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Edail w niedziele bym nie radziła, bo często w soboty gdzieś się wychodzi i w niedzielę mogłabyś się zdziwić.. Zanim to wszystko wyplucze się z organizmu!
![]()
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
Coś w tym jest, co piszesz. W takim razie w soboty.
![]()
![]() |
#106 |
Przyczajenie
|
Cześć czy i ja mogła bym się do was przyłączyć....?
MAm 19 lat, 176 cm wzrostu a ważę 80 kg ![]() Mój plan dnia: -śniadanie godz 9 (kanapka z pełnoziarnistego chleba z jakąś chudą wędliną i pomidorkiem albo musli z otrębami i 2 % mlekiem) -2 śniadanie ok godz 12 ( najczęściej jogurt lub jakieś warzywo) - obiad ok 15 ( raz sałatka, raz jakieś mięso oczywiście nic smażonego tylko gotowane albo pieczone w piekarniku) - Kolacja ok godz 18 ( podobne jak śniadania ) Jeśli chodzi o ćwiczenia to: - stepper ok 20 min( narazie) -skakanka ok 20 min (z czasem będę przedłużać czas) - bieganie ok 20 min Pozdrawiam.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem czy się mylę, ale moim zdaniem powinnaś jeść więcej białka, bo jogurt czy mleko to jednak nie wszystko.. Polecam wieśniaka czy twaróg chudy z jakąś wkładką. No i pamiętaj, że śniadanie powinno być najbardziej obfite, więc śniadanie = kolacja to moim zdaniem troszkę niefajne rozwiązanie.
![]() |
![]() |
#108 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja bardziej polecam ci 8 min abs - pierwsze dni są ciężkie ale jeżeli masz trochę tłuszczyku na brzuszku to efekty będą powalające a brzuszek zrobi się o wiele ładniejszy ![]() ja w tamtym roku też robiłam 6W i jak dla mnie to było za bardzo monotonne ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Cytat:
Kolacja najlepiej powinna być białkowa, czyli np ja bardzo lubię serek wiejski ze szczypiorkiem lub innymi dodatkami (tzw wieśniak) i wieczorem lepiej nie jedz chleba ![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Witam serdecznie w ten mroźny dzień ![]() a ja spałam do 12 ![]() ![]() na śniadanie wieśniak ze szczypiorkiem i szczyptą soli ![]() zaraz idę zrobić jakieś zakupki bo mama prosiła ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#109 |
Konto usunięte
|
Halo halo.
I ja chciałabym do Was dołączyć - nie "od jutra", a tym razem "od dziś" ![]() ![]() ![]() Mam już już prawie 25 lat. Wzrost - 165 cm Waga - 74,5 kg (ach to poświąteczne-poweekendowe +2 kg...) Cel - w dorosłym życiu nie ważyłam nigdy mniej niż 63 kg, więc realistycznie - 60 kg, a bardziej życzeniowo - 57. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
Witam serdecznie i trzymam kciuki. W kupie raźniej.
![]()
![]() |
#111 |
Raczkowanie
|
Mam nadzieję że tym razem wątek nie umrze tak jak mój ostatni bo też bardzo było dużo osób
![]() ![]() Witamy, witamy ![]() a i wcześniej ktoś pytał się na temat czym się rożni brązowy ryż od białego. Ja wiem na tyle że brązowy ryż o wiele mniej tuczy niż biały. Jeżeli nie wiedziałyście o tym że biały ryż tuczy to dla porównania ziemniaki tuczą mniej niż biały ryż, lecz trzeba je jeść bez \sosu bo jak z sosem to jest bomba kaloryczna i uwierzcie szybko można przybrać na wadze ![]() ![]()
![]() |
#112 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Mam 21 lat, 158cm waga początkowa 64kg, teraz waha się 63-64kg. Dopiero przygotowuję się do wielkiego odchudzania, bo jeszcze przez miesiąc będę brała leki przez które przytyłam i zwolniły się mój metabolizm. Ale i tak już zdrowa się odżywiam, często spaceruje i ćwiczę w miarę możliwości, chociaż przez te leki nie widać nic a nic efektów ![]() Chciałabym schudnąć do wagi sprzed choroby czyli 53kg albo i mniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie nowe dziewuszki i trzymam kciuki
![]() Właśnie robiłam naleśniki, które smażyłam bez grama oleju - życie jest piękne, a naleśniki pulchniutkie!
![]() |
#114 |
Raczkowanie
|
Hey ja już po obiadku zupka kapuśniaczek
![]() ![]() ![]()
![]() |
#115 |
Raczkowanie
|
Ehh, moja matka to mistrzyni. Wie, że przeszłam na dietę, ale i tak kupiła paczkę chipsów, krówki, 3 paczki ciastek i czekoladowe jajka. Mamo, czemu mi to robisz?! ;(
![]() |
#116 |
Rozeznanie
|
xxxkasiuxxx, obawiam się że nie mam żadnego przyrządu, na którym mogłabym wisieć podczas abs. Może wytrwam na zwykłym a6w, muszę. Dziękuję za radę
![]() A ten zwykły ryż, kupowany w sklepie kiedy poprosi się o zwykły ryż to biały, tak? ![]() ![]() edzia09, mam takie same wymiary i na początku chce się pozbyć 14kg. Do 50. Kończ te leki i do dzieła, razem z nami ![]() Edail, ja bym się chyba nie powstrzymała przed czipsami. Kocham je i gdyby moja mama wykręciłaby mi taki numer, to... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie aż trzy centymetry śniegu. Dziś rano nadal było go jeszcze sporo. Stopniał dopiero po południu. Koszmar ! |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
może widziałaś złą stronę ![]() proszę: http://www.youtube.com/watch?v=0hZ4WEWXOwU ja włączam ten filmik i robię wszytko razem z nimi ![]() Jak same wiemy zdrowo się odżywiając wcale nie musimy chudnąć. Osoby szczupłe także się zdrowo odżywiają i wcale nie muszą rezygnować z kalorycznych owoców i warzyw. Zawsze się mówi jedz dużo owoców i warzyw, a jak ktoś się odchudza to przecież nie będzie leciał na samych bananach, itp. Ryż jest zdrowy bo ma jakieś tam składniki ale tuczy. Jak chcesz to poszukaj sobie w necie pewnych artykułów. Ja już trochę tego poczytałam ale nie jestem żadną dietetyczką ( a biologii to nie cierpię ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#119 |
Raczkowanie
|
@Ayati - też uwielbiam, ale jak już zaczęłam dietę, to sobie nie daruję. Ojciec zje chipsy.
![]() @Anulka_p - A u mnie śniegu już od rana nie było. Nie wychodziłam z domu, ale wydaje się, że już ciepło jest. ![]()
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wolniej, bo nie nadążam!
![]() ![]() Co do tych waszych chipsów etc. od 17 marca nie mialam nic takiego w ustach i powiem Wam, że można się odzwyczaić ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:51.