|
|
#91 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Październikowe PM cz. II :)
Cytat:
Ja też bardziej skłaniam się do etoli i raczej nie zamierzam jej ściągać w kościele, bo denerwując się też mam podobnie jak koleżanka wyżej - zimno mi się robi, a poza tym u nas w kościele jest chłodno. Nie wiem jak Wy ale słyszałam, że październik ma być ładny i ciepły - oby
|
|
|
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
nadya, bardzo Ci dziękuję za miłe słowa
![]() Ja etolę chciałam zdjąć, bo jak widac moja suknia była dośc prosta u dołu i jedynie na gorsecie się coś działo plus szarfa. Więc byłoby nijak z etolą. Jakoś przeżyłam.
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
A ja sobie wymyslilam ze chce miec suknie z czarna szarfa
|
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
Śliczna suknia. I szarfa tu pasuje
|
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem jaki to model, ja bede pewnie szyc na miare
|
|
|
|
|
#96 | ||
|
Zadomowienie
|
Witam ponownie
![]() Cytat:
i dzięki za podpowiedź ![]() Cytat:
A to dzidzia jest już na świecie? A w ogóle to gartulacje ![]() Jeśli chodzi oo pierścionek to też nie widzę w tym nic złego, że sama będziesz wybierać. Pochwal się koniecznie nowym nabytkiem ![]() Wow fajnie
Ten wymarzony dzień-> 29.10.2011. Edytowane przez gitmartusia Czas edycji: 2011-05-29 o 14:50 |
||
|
|
|
|
#97 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#98 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#99 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#100 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczynki!!
odebrałam dziś suknie i kupiłam biżuterie suknia leży cudnie, miałam pewne obawy co do ramiączek bo miało ich nie być ale okazało się, że jest super a biżuteria kupiona spontanicznie w takim małym sklepiku w mojej miejscowości, jest taka jak chciałam z kryształków...naszyjnik+b ransoletka+kolczyki niestety zdjęcia w sukni nie mam ale wrzucam zdjęcie biżu same oceńcie ![]() pozdrawiam |
|
|
|
|
#101 |
|
Raczkowanie
|
...
|
|
|
|
|
#102 |
|
Raczkowanie
|
Ale Ci zazdroszczę, że już odebrałaś suknię
![]() Wrzuć zdjęcia jak sobie zrobisz w niej ![]() A biżuteria prosta, ale ładna
|
|
|
|
|
#103 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale super, że dobrze leży i że jesteś bardzo zadowolona A swoją droga nie boisz się, że do października schudniesz lub przytyjesz i suknia nie będzie pasować lub będzie wymagała poprawek?Biżuteria ładna taka prościutka i skromna
|
|
|
#104 |
|
Raczkowanie
|
dziękuje za miłe słowa
suknia jest z tyłu sznurowana więc jest jakieś pole manewru ![]() już parę lat mam tą samą wagę ok 60kg, jedynie co to mogłabym spaść z wagi przez stres przedślubny ale wtedy mocniej zwiąże się sznureczki i mam nadzieje, że będzie w porządku. nie chciałam zostawiać wszystkiego na ostatnią chwilę bo na wakacje wyjeżdżam za granicę do pracy (wiem, że to szaleństwo no ale jednak spróbuje ![]() ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- nadya dziękuje raczej nie będę jej zakładać, bo boje się, że się ubrudzi, a jest taka bialutka i czyściutka |
|
|
|
|
#105 |
|
Raczkowanie
|
Ja jak narazie na etapie zamawiania zaproszeń.
Oto wybrane przez mojego TŻ ![]() http://moda.allegro.pl/vision-art-kw...640960635.html |
|
|
|
|
#106 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#107 |
|
Raczkowanie
|
Ja też aż tak bardzo nie gustuję, ale skoro już udało mi się namówić mojego TŻ na wybranie któregoś to nie mogę narzekać
![]() PS. A powiedzcie moje drogie PM październikowe, macie już wybrany jakiś kawałek na pierwszy taniec? I jak tak to będziecie się go uczyć tańczyć na jakimś kursie czy raczej nie? Nasza propozycja to albo walc pod "Dmuchawce latawce wiatr" albo U2 "With or without you"
|
|
|
|
|
#108 |
|
Zadomowienie
|
My jeszcze nie mamy wybranej piosenki. Ja strasznie chciałabym zatańczyć walca, ale nie wiem czy uda Nam się go nauczyć
Wiem tylko, że na pewno będziemy tańczyć do polskiej piosenki i raczej nie chciałabym żeby to był przytulaniec.Dziewczyny czy Wy wszystkie będziecie miały zakryte buty? Czy któraś z Was myślała o sandałach albo takich z odkrytą piętą?
|
|
#109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#110 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam akurat całe zakryte. Nie lubię i niewygodnie jest mi np. w butach z odkrytymi palcami bo czuję bez przerwy, że mi noga leci do przodu nawet jak mam wkładki
![]() A Ty masz jakieś? Nie jesteś pewna swoich? |
|
|
|
|
#111 |
|
Zadomowienie
|
Ja właśnie jeszcze nie mam żadnych, ale jestem na etapie oglądania różnych i kompletnie nie mogę na nic się zdecydować. Ani na fason ani na kolor. Po prostu porażka!
|
|
#112 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a buty mam zabudowane (pięta i palce) takie zapinane na kostce, ktoś je na forum określił, że są komunijne
|
|
|
|
|
|
#113 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
też jestem na etapie namawiania do niej ![]() piekna jest...nie ma piekniejszej chyba..obrazujacej tyle emocji |
|
|
|
|
|
#114 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
poza tym dość krótka
|
|
|
#115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo coś bon jovi, nie myślę o tym jeszcze gitmatrusia-ja będę miała całe buty, boję się że spadnie deszcz i będzie mokro.poza tym do sandałków nie założę rajtów a może być chłodno. względy praktyczne ![]() wczoraj wybraliśmy z tż autko, Lancię Thesis czarną. a reszta przygotowań w lesie. powiem Wam że wydaje mi się że jeszcze tyle czasu że nie ma się co martwić. a tu czas ucieka!
|
|
|
|
#116 |
|
Raczkowanie
|
też będę miała zakryte buty. Chciałabym takie klasyczne czółenka na sporym obcasie
Takie mi się strasznie marzą jak dodałam, ale nagrałam sobie zdjęcia na dysk i mądrze zapomniałam napisać skąd je wzięłam
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam buty z zabudowanym przodem i tyłem
i z paseczkiem, żeby mi nie spadały boję się odkrytych palców na większych imprezach straciłam kiedyś na weselu przez nieudolnego tancerza paznokieć w dużym palcu - wjechał mi butem z czubem prosto w palec, podważył i wydarł paznokcia - koszmar to był...
|
|
#118 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
Wygląd jak wygląd - za to jaki ból - niewyobrażalny wprost
|
|
#120 |
|
Raczkowanie
|
A powiedzcie mi, czy spotkałyście się z taką sytuacją, że błogosławieństwo młodych było wcześniej niż dzień ślubu? U mnie raczej tradycyjnie jest, ale czytałam na forach, że osoby robią sobie takie kameralne błogosławieństwo dzień wcześniej.
Mi się bardzo marzy żeby TŻ zobaczył mnie dopiero przed ołtarzem jak mój tata mnie będzie wprowadzał, ale obawiam się, że może mi się to nie udać. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:10.

i dzięki za podpowiedź 

Ale super, że dobrze leży i że jesteś bardzo zadowolona
raczej nie będę jej zakładać, bo boje się, że się ubrudzi, a jest taka bialutka i czyściutka
Wiem tylko, że na pewno będziemy tańczyć do polskiej piosenki i raczej nie chciałabym żeby to był przytulaniec.
poza tym dość krótka