![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: Młode dziewczyny do wspólnego odchudzania pilnie poszukiwane :)
U mnie 56,6 kg, było 58, spadek 1,4 kg
![]() Jak na mój wczorajszy, bardzo grzeszny dzień to jestem zadowolona ![]()
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
Agaffa, Sabella -gratuluję
![]() ![]() Kolorowymaj, smażone są przepyszne, ale wątpię, żebym je smażyła, bo to niezbyt dietetyczne ![]() ![]() ![]() Viola121, wcześniej Maslaczek pisała tym ryżu, kaszach i makaronach, że jak ryż to brązowy, a jak makaron to pełnoziarnisty, bo węglowodany z tych produktów dają nam więcej energii i sycą na dłużej, a przy tym nie są przetwarzane na tłuszczyk... czy coś.. oczywiście byle by al dente i bez przesady ![]() ![]() A z moich wczorajszych doświadczeń wynika, że o 15 zjadłam porcję makaranu i do wieczora nie byłam głodna, ale nie wiem jak to porównać, bo nigdy nie omijałam posiłków mimo tego, że byłam najedzona... ![]()
Wiosennie i calineczkowo zapraszamy: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=501801&page=4 Papierki: http://https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=280191 Decoupage: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=261362 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zadomowienie
|
Ja wlasnie zrobilam sobie salatke, nawrzucalam wszystko co mialam, salate lodowa, pomidor, szczypiorek, brokul, skropilam cytryna, posolilam, popieprzylam i jest, dawet da sie zjesc
![]()
![]() |
#95 |
Przyczajenie
|
to i ja się przyłączę jeśli można ;p
![]() |
#96 |
Zadomowienie
|
tak więc ja tez chętnie się przyłącze :P
waga:60,4 cel: 57 wiek 17 i 7 m-cy ![]() wzrost 175 mój problem to duży brzuszek i uda ... no cóż zawsze tłumaczyłam to sobie figurą klepsydry ale jednak jak widze te oponki na brzuszku to czuje że przydałoby sie za nie wziąć :P tak więc planuje oczywiście MŻ , zero słodyczy i gazowanych napojów ![]() ruch oraz różne ćwiczonka. Zaczynam od jutra jestem bardzo zdeterminowana i mam nadzieję że również mnie wesprzecie :P tak przy okazji uważacie za prawdziwe stwierdzenie ze podczas całowania spala się kalorie ![]() Edytowane przez kiss12550 Czas edycji: 2011-05-22 o 17:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Przyczajenie
|
Witam , też chciałabym się przyłączyć i wejść na drogę do pięknego ciałka
![]() waga:60 cel:54 wiek:20 ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Już zaczęłam kilka dni temu i postawiła na zdrowiutkie nieprzetorzone jedzenie itp. Ze słodyczami nigdy nie miałam problemu bo po prostu mnie nie ciągnie :P a chodzi mi głównie o spalenie boczków :P |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
kurcze ja też cały czas próbuje, ale ciągle daje się skusić na jakieś słodycze. Ale od jutra koniec
![]() ![]()
![]() |
#99 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() wzrost: 170cm waga: 67 :/ wiek: w lipcu 20 Odkąd pamiętam zaczynałam dietę "od poniedziałku" i często kończyłam ją przed weekendem :P mam słabą silna wolę cytując mojego TŻ ![]() Teraz od jakiś dwóch tygodni jestem już na takiej "prawdziwszej diecie" tylko żytni chlebek, kefirki, jogurty naturalne z otrębami, jabłka, dużo wody, biała herbatka i od wczoraj La Karnita Slim+ tabletki (zobaczymy czy mi wspomoże tą moją dietę). Tyłek i uda mam w miarę OK, cellulit prawię nieidoczny dzięki masażom myjką i kremom antycellulitowym. najgorzej z brzuchem i te boki :/ bluzki obcisłej nie założę bo wyglądam nieciekawie...a spodenki z tamtego roku mi się dopinają już ![]() ![]() proszę o wsparcie dziewczyny i trzymam za Was kciuki jak i za siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Raczkowanie
|
ja marzę by wejść w ciuchy sprzed ciąży.
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
Moim głównym problemem są uda.. Nie znoszę ich, odkąd pamiętam zawsze mnie denerwowały.. spodenki jeansowe to koszmar, nigdy nie moge znaleźć takich żeby odpowiednio leżały. Pamietam dwa lata temu w wakacje chodzilam całe lato w długich spodniach tak sie tych ud wstydziłam.
Mój brzuszek też jest moim małym kompleksem chociaż już itak jest z nim lepiej, ale marzą mi sie wyrysowane mięśnie.. Chciałabym się też pozbyć rozstępów nad pośladkami tam pod boczkami.. obrazowo przedstawiłam ![]() ![]()
![]() |
#102 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Raczkowanie
|
Ja czasem jak mam dobry humor i na zakupach jestem to przymierze jakies.. i wtedy mój humor się kończy.
![]() |
#104 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
Witam nowe Panie w grupie wsparcia
![]() Na początek to się sama zbiczuję i to tak mocniej ![]() ![]() bo na grillowaniu byłam, dwie frankfurterki zjadłam, no po prostu nie dałam rady wytrzymać. Cały dzień w ośrodku wypoczynkowym. Na obiad sałatka, podczas gdy wszyscy wcinali pierogi... ale tych kiełbasek to już sobie nie odpuściłam ![]() Agaffa, Sabella - świetny wynik - gratulacje! Tylko pozazdrościć. Ja dziś paradowałam w bikini i mi siostra powiedziała, że schudłam, ale jakoś mi się nie wydaje. Jutro się zważę. dajanka87 - 45 min ćwiczeń z rana, no pięknie, również należą się gratulacje - oby tak dalej! Drugi tydzień czas zacząć - do boju dziewczyny! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
Ten weekend był straszny, tak zgrzeszyłam, że masakra!
![]() Ale poprawię się, obiecuję ![]() Jutro już będzie lepiej, załamałam się jak przymierzyłam taką ładną sukienkę...
![]() |
#107 |
Zadomowienie
|
Witam nowe dziewczyny
![]() Wlasnie wrocilam z biegania, wczesniej tez chodzilam z kijkami, wiec ruch dzisiaj zaliczony ![]() Jak biegam, czy cwicze to zakladam pas neoprenowy, zobaczymy czy pomoze, czytalam sporo ze dziala ![]() Dziewczyny ktore chca zrzucic z brzuszka, moze poczytajcie o tym i moze tez sie zdecydujecie ![]() Ja pas kupilam na all za 8 czy 10 zl (z przesylka) wiec zaden to majatek ![]()
![]() |
#108 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja również mam ten pas .. Kupiony za 20 zł w sklepie z odrzywkami.. I wiem że pomaga;D Wyciąga z brzucha dużo wody i zmusza tkankę tłuszczową do pracy ![]()
![]() |
![]() |
#109 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
Witam nowe dziewczyny -to po pierwsze
![]() Po drugie.. tak średnio mi ta dieta idzie, ale ćwiczę.. no, a że cel zmieniłam to moze nie muszę się jakoś strasznie katować.. ale tym pasem mnie zaciekawiłyście -muszę się rozejrzeć ![]()
Wiosennie i calineczkowo zapraszamy: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=501801&page=4 Papierki: http://https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=280191 Decoupage: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=261362 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
tak tak też o nim dużo słyszałam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Wpadłam na spowiedź ![]() A więc.. dzisiejszy dzien moge zaliczyc do dosć udanych. Rano po wstaniu jak zawsze brzuszki, na śniadanko 2 jajka na miękko.. potem w szkole zjadłam jedną kanapeczke z pasztetem i pare paluszkow od kolegi ![]() Wróciłam do domu, i tu mój grzeszek.. nie moglam sie obaidu doczekac bo musialam sic cos zalatwic to ciasto domowej roboty zjadlam z 3 kawałki ![]() Nie jest tak najgorzej. wiem wiem moja dieta.. ale itak MŻ jest ![]()
![]() |
#113 |
Zadomowienie
|
Viola121- kurcze naprawde sportowy tryb życia , zazdroszczę
![]() a ja nie zjadłam kolacji i nie zjem , od jutra koniec ze słodyczami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Zadomowienie
|
hej dziewczyny
![]() JA rano cwiczylam, po poludniu duuuuzo chodzilam, a teraz wrocilam z biegania, dzisiaj moj 4 dzien a kondycja naprawde o niebo lepsza niz pierwszego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny !
Ja dzisiaj biegałam, wyjtkowo długa jak na mnie trasa - 4 km. Oczywiscie rowerek, trochę krócej niż zwykle, ale dobra i 45 minut ![]() Zjadłam dzisiaj w sumie kostkę czekolady, ale reszta mojego menu była bardzo grzeczna. Jutro mam zamiar się opalać ![]()
![]() |
#116 |
Przyczajenie
|
![]()
Wchodzę w to.... W grupie zawsze razniej! Wzajemna motywacja da nam sile! Ja zaczynam dokładnie od dzisiaj a za 6 tygodni będę się delektowac nowa szczuplejsza sylwetka. Waga: 60kg Wzrost: 171
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
Witaj Jegerdum, widzę, że na jednym wózku jedziemy
![]() ![]() Kolorowymaj zazdroszczę kondycji i w ogóle.. ja jak zaczynam ćwiczyć to zaraz maluchy zaczynają się buntować ![]() ![]() Viola121, 3 kawałki -nic to, na pewno spaliłaś grając w kosza ![]() Martinq, jeszcze trochę i wskoczysz w sukienkę, zobaczysz ![]() ![]() W ogóle widzę, że coraz lepiej Wam idzie, a ja mam problemy i opory ![]() Wczoraj po południu się ważyłam i wyszło mi 59.2, ale tak się ucieszyłam, że wyciągnęłam ciasteczka... ![]() ![]() Tak czy siak 1.5 kg spadło, ale, że ja się tak na te ciastka rzuciłam ![]() Proszę o lanie i opr.. Zmykam, bo młody marudzi już..
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() i nie przesadzaj czasem mozna zjesc ![]() Chociaz nie wszystko, wczoraj tz kupil sobie batona i patrze a on ma 500kcal, od razu odechcialo mi sie nawet kawaleczka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() i super ze nie ma zakwasow! ![]() Cytat:
![]() Za ciasteczka kilka bacikow sie nalezy ![]() ale najwazniejsze zebys mimo tego nie rezygnowala!! Trudno zjadlas, zaraz sie strawi i pojdzie w niepamiec ![]() ![]() A dzieciaczki wiadomo ze potzrebuja duzo uwagi, ale moze postaraj sie dac im jakies zajecie i wtedy sobie cwiczyc, albo w czasie kiedy spia ![]() Edytowane przez Kolorowymaj Czas edycji: 2011-05-24 o 08:51 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() --- Ja dzisiaj rano zrobiłam brzuszki.. na sniadanie jogurt n. z musli ;D potem poszlam na solarium przed szkola bo to mi zawsze pomaga jak czuje ze bd miec zly dzien ![]() I teraz zjadłam sobie gofra.... i czekam na obiad ale moge sobie na to pozwolić ponieważ mam dzisiaj trening.. a po powrocie musze jeszcze a6W zrobic ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:31.