![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Młode dziewczyny do wspólnego odchudzania pilnie poszukiwane :)
Witam serdecznie!
Poszukuję młodych dziewczyn do wspólnego odchudzania się ![]() To jak, kto chętny? Podajcie swoje wagi, wiek i cel ![]() Ja: Waga: 58kg Wiek: 19 lat Cel: 50 kg ![]()
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Młode dziewczyny do wspólnego odchudzania pilnie poszukiwane :)
Hej!
Ja również chciałabym schudnąć. Tak jak i Ty mam 19 lat, niestety matura jeszcze w środę i piątek, ale potem to już na pewno ostro się za siebie wezmę. ![]() Waga: 61,5 kg :/ Wiek: 19 lat Cel: 53 kg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
ja jestem chętna!
![]() Dzisiaj postanowiłam definitywnie wziąć się za siebie,bo lato tuż,tuż ![]() ![]() ![]() A oto i mój cel: waga :65 ![]() wiek:23 wzrost: 181cm waga którą chcę osiągnąć;60kg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
To ja tez jestem chetna!
![]() Zamierzam sie ostro wziasc za siebie bo za 5 tyg na wakacje i wsyd sie bedzie w stroju pokazac:P Teraz: 63kg Chce: 55kg Wiek: 18
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
No to ja również się przyłączę
![]() wagowe sprawy w podpisie ![]() a wzrost 174cm i wiek 19 lat pociesze maturzystki, że przede mną sesja ![]() ![]()
było: 65kg jest: 61,5kg będzie: 55kg ![]() Edytowane przez justyna69 Czas edycji: 2011-05-16 o 20:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Ja też się przyłączam : ) )
Potrzebuje mobilizacji. Od wczoraj ćwiczę z Jiilian Michales (czy jakos tak) tylko mam problem z dobraniem odpowiedniej diety. Mam 17 lat ważę 56kg będzie 52 kg ![]()
![]() |
#7 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Trochę stara się czuję na tym forum
![]() Dziewczyny,opowiadajcie jak pierwszy(?)dzień zmagań ![]() Ja mogę się pochwalić,że udało się dziś poćwiczyć 35min. interwałów i 15min ![]() A i oto moje menu: śniadanie; 3łyżki musli + mleko 0,5% 2 śniad. ; Activia trusk. i pomarańcza obiad; pierś z grilla i kilka szparagów kolacja; 4plastry szynki + listki sałaty +pomidor Teraz jeszcze na jabłko się skusiłam,bo niestety nocny marek ze mnie ![]() I od dziś zażywam l-karnityne w tabl. - pierwszy raz próbuję..i powiem Wam,że strasznie się spociłam podczas ćwiczeń(wcześniej tak nie miałam)Ale zobaczymy co będzie...przyjmuję to jako dobry znak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Chętnie się przyłączę też chciałabym schudnąć do około 50 kg
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez darkchocolate1 Czas edycji: 2011-05-16 o 22:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Mam pytanie dziewczyny jakie cwiczenia wykonywac zeby szybko zgubic kg i wymodelowac sylwetke?
![]() Wiem ze nie jestem w stanie wszystkiego zrzucic do wakacji ale chcialabym w ciagu tych 5 tyg jak najbardziej wymodelowac sylwetke. ![]()
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() maslaczek3: Ja też wyleczyłąm się już z wszelakich diet, próbowałam już kilku, w żądnej nie wytrzymałam długo. Za to MŻ to najlesza dieta na świecie ![]() wero_14: Chemia czy historia w środę ? ![]() ![]() justyna69: Witam immienniczkę ![]() madzi18: Ja robiłam 8 minut ABS i 8 minut BUNS - NA brzuch nie było żadnych efektów - ale nie ma się co dziwić, można wyćwiczyć ładnie mięśnie brzucha ale co z tego skoro są przykryte warstwą tłuszczu :/ Za to po ćwiczeniach na pośladki widziałąm efekty i to już po 2 tygodniach dlatego polecam ![]() Ja wczoraj jeździłam na rowerku stacjonarnym - 600 kcl. Od czwartku chcę biegać i chodzić na basen 2 razy w tygodniu ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Chemia tylko, że podstawa
![]() Ja też zamierzam po prostu mniej jeść i dużo się ruszać ![]() ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- a co do diet, to w moim przypadku też jest tak, że nawet jak wytrzymam na jakiejś 2-3 tyg. to potem i tak się złamie i wszystko na nic. MŻ - najlepsza! A z tymi słodyczami to może też trochę przesadziłam, tzn. jak bym miała ich w ogóle nie jeść, to niestety po pewnym czasie była bym na takim głodzie, że pewnie w końcu rzuciła bym się na nie, więc tak raz na 2 tyg. zjem coś słodkiego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Jeśli jeszcze mogę to chciałabym się do Was przyłączyc
![]() ![]() waga :58 wiek: 15 wymarzona waga : 49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Ja biorę Lineę Fitness ale dopiero od trzech dni. Ale i tak zauważyłam, że jak jeżdze na rowerku to zdecydowanie bardziej się pocę, więc wydaje mi się, że działą bo w końcu o to ma chodzić
![]() nicdostracenia witamy ![]()
![]() |
#15 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() Polecam skoczny aerobik z przerwami na ćwiczenia siłowe..co prawda po wadzę może tego chudnięcia nie widać(jednak mięśni troszkę przybywa),ale centymetry lecą ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Ja tez jestem po maturze, wczoraj skonczylam
![]() Podczas matury, albo nie jadlam wcale, albo tony.. obiecalam sobie, ze po maturze wezme sie za siebie, wiec nadszedl ten czas ![]() Przed matura chodzilam raz albo 2x na basen, chodzilam z kijkami i cwiczylam troche w domu, ale jadlam normalnie, wiec wychodzilam na zero ![]() Wiek: 19 Waga: 56 Cel: 50 ![]()
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Ja wlasnie skończyłam jeździć na stacjonarnym. Idę pod prysznic bo jestem cała mokra. Wieczorem jeszcze zrobię pewnie 8 min BUNS
![]()
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Dzieki.
![]() Własnie sie zastanawialam czy nie zaczac 8min buns i chyba od jutra albo dzis wieczorem zaczne. ![]() ![]() Do tego ograniczam słodycze, jem wiecej warzyw i owoców. Pije litrami zielona herbate, robie duzo peelingow i mega nawilzam moje cialo. ![]()
![]() |
#19 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
WIEK:15 Widzę, że sama nie jestem co do wagi i wieku. A twój wzrost? ![]() Mój ok.163 ![]() Edytowane przez insulardipsy Czas edycji: 2011-05-17 o 18:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
insulardipsy masz 15 czy 45 lat?
![]() TUTAJ Jest dosyc ciekawa strona, z takimi zwyklymi cwiczeniami, mozna wybrac cos dla siebie ![]()
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Ups, miałam napisać że mam 15 lat a nie 45
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Laski, jak tam drugi dzień ? : )
Próbowałąm zjeść dzisiaj jogurt naturalny z otrębami, ale nie potrafie się zmusić, ciągnie mnie na wymioty. NA obiad 4 pierogi i trochę zupy, na kolację kanapka z białym serem. I czerwona herbata <3 Powiedzcie mi , czego najbardziej nie lubicie w swoim ciele ? Ja nienawidzę mojego brzucha i ramion :/
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
No.. to ja jestem starsza.. i na dodatek dzieciata, ale przyjmiecie mnie co?
![]() U mnie najgorsze są słodycze.. jak mam czekoladę to muszę zjeść całą naraz i tak ze wszystkimi innymi smakołykami ![]() ![]() ![]() ![]() Np. wczoraj: Czekolada, dwa batoniki, dwie garści paluszków, paczka wafli ryżowych, mała kanapka razowca z żółtym serem i zupka brokułowa... a nad ranem zdychałam ![]() ![]() ![]() Cel: 54kg. Waga: 62kg. Wzrost: 172cm. Wiek: 24. To od jutra się już ograniczam, bo dziś tez się nie popisałam... A czego u siebie nie znoszę? Brzucha, brzucha i jeszcze raz brzucha, bo mi wszystko idzie w brzuch i boczki, no i czas się wziąć za uda, bo się pomarańczka robi... A z gimnastyki to ganianie za moimi łobuzami i 2 do 6 km spaceru dziennie, no i czasem jakieś brzuszki ![]()
Wiosennie i calineczkowo zapraszamy: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=501801&page=4 Papierki: http://https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=280191 Decoupage: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=261362 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() Drugi dzień pozytywnie ![]() ![]() ![]() Dodatkowo zmotywował mnie dziś zakup traintonów ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Cytat:
![]() Niestety doskonale Cię rozumiem,jak już wezmę kawałek czekoladki to zaraz cała znika;/a wiadomo,że słodyczę napędzają apetyt więc na tym się nie kończy ![]() ![]() Ale od wczoraj sie trzymam i wiem z doświadczenia,że im dłużej się nie je słodyczy(wgl cukrów) to organizm z czasem przestaję go potzrebować i te frykasy przestają tak jakby istnieć ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
dajanka87 Cześć
![]() Znam ten ból kiedy zjem coś słodkiego, potem znowu, a potem stwierdzam, że"dzisiaj nici z diety" i znowu coś tuczącego. Błędne koło. Teraz mam wolne i mam czas ćwiczyć więc ufam iż mi się uda wreszcie schudnąć i nie zwątpię po 2 dniach. W domu zawsze mi jest łątwiej trzymać dietę, bo w szkole to zawsze coś podjadałam, a to drożdżówkę , a to napój energetyczny, czasami pizza po szkole a kg szły w górę... Tak więc dziewczyny, trzeba spiąć tyłki i wziąć się za siebie ! ![]()
![]() |
#28 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja myślę na pewno o hula hop, i tak też jestem rozdarta między twisterem, a skakanką... ale takie coś przydałoby mi się na spacerki ![]() Co do słodkości to sama jestem sobie Panią.. rodzinka wyemigrowała i jestem sama z dzieciakami.. gorzej, że mama podaje nam paczki pełne Niemieckich słodyczy ![]() ![]() ![]() Sabella, kiedy chodziłam do LO, szałem były zwykłe bułki z żółtym serem i keczupem grzane w mikrofali (kolejki były, że masakra i podobno dalej tak jest) i gorące kubki, a tuż obok była cukiernia... ale waga trzymała się twardo na 52 mimo obżarstwa -może to te km ze szkoły i do szkoły -nie wiem.. Teraz po urodzeniu synka dojść do siebie nie mogę, ale może jakoś powoli... powoli.... gorzej, że jak efektów nie widzę... to wątpię w sens...
Wiosennie i calineczkowo zapraszamy: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=501801&page=4 Papierki: http://https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=280191 Decoupage: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=261362 Edytowane przez dajanka87 Czas edycji: 2011-05-17 o 22:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Przyczajenie
|
ja dzis zjadlam kanapke na sniadanie, zupe , jogurt i kanapke;p
I udalo sie 0 slodyczy dzis! ![]() cwiczylam dzis tez troche z TZ , najpierw spacerek a pozniej 8 min abs i 8 min buns. ![]() Aha, a z moich czesci ciala to najbardziej nie lubie nog, a wlasciwie ud no i oczywiscie brzuchaa.
Nie mów kobiecie, że jest piękna; powiedz jej, że nie ma takiej drugiej jak ona, a otworzą się przed tobą wszystkie drzwi. ![]() ![]() Edytowane przez madzi18 Czas edycji: 2011-05-17 o 23:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
widzę, że wątek , który załozyłam rozkwitł
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:58.