![]() |
#91 |
Zadomowienie
|
Dot.: Romans z promotorem
Powinniśmy zazdrościć? Ja raczej współczuję.
![]() |
#92 |
BAN stały
|
jestem na tapecie, bo albo pokłóce sie z prowadzacym, albo komuś coś powiem chamskiego , jak się non stop o coś głupkowatgo pyta. Jest to też na plus, bo zawsze potrafię coś komuś załatwić, pogadać z prowadzącymi, (rola starościny) doradzić komuś. Ogólnie wiem,ze jest tak, albo mnie ktoś bardzo lubi , albo mnie ktoś nienawidzi. Nie ma nic innego po środku.
Edytowane przez hurts_stay Czas edycji: 2011-06-02 o 21:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Też cieszę się, że na moim kierunku technicznym, co najwyżej wyjasnią, rozrysują, pokazą jak liczyć i projektować, na szczęście łapki i usta trzymają z daleka ode mnie. Nie najlepiej o uczelni świadczą tacy wykładowcy, którzy żadnej nie przepuszczą i zatrudnianie takich "idiotów z Detroit", no i wypuszczanie w świat przyszłych inż., którym prace napisali promotorzy... Owszem, pomóc mogą, a nawet powinni, ale pisać pracę studenta? Opowieść jest cudna... Ten wątek sobie subskrybuję, ponieważ podczas nawału nauki, nic tak jak on nie poprawia mi humoru. To jest bezapelacyjnie hit tygodnia, a kto wie czy nie miesiąca... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
maszyna, nie człowiek
|
Mnie tez rozsmiesza
![]() ![]()
![]() |
#95 |
BAN stały
|
Moja pani doktor nie chce za mnie pisać kolokwium i sama będę się jutro męczyła
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
maszyna, nie człowiek
|
Podejdź do blatu biurka, wbij weń wzrok i się głęboko zamyśl.
![]() |
#97 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
maszyna, nie człowiek
|
Dobre
![]() ![]()
Rosyjski A1-A2-B1-B2-C1 Francuski A1-A2-B1-B2-C1 ![]() Edytowane przez nicRu Czas edycji: 2011-06-02 o 22:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
BAN stały
|
nicRu, to jeszcze sława szacownej autorki nie dotarła na Twój skromny wydział? Przecież ona jest tak szalenie kontrowersyjna, barwna, energiczna i w ogóle wszyscy tylko o niej mówią, normalnie Doda Elektroda AGH.
Edytowane przez Sondrina Czas edycji: 2011-06-02 o 22:28 Powód: Pomyłką językowa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
maszyna, nie człowiek
|
Nie
![]()
![]() |
#101 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- Cytat:
![]() ![]() Niestety jej życie nie układało się zbyt dobrze. Okazało się że kolejny promotor nie był w stanie poradzić sobie z walcowaniem asymetrycznym i temat był dla przyszłego doktora, ale z ANALizy był świetny. Później zdała sobie sprawę że ma więcej lat niż myślała, a potem że wymyśliła sobie uczelnie. Tego lata dni wypełnione były nostalgicznym czekaniem na dalszy rozwój wydarzeń... |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
BAN stały
|
Nadstaw i podziel się swą wiedzą, albowiem chciałabym dowiedzieć się, na jakim to kierunku wykładają "idioci", którzy próbują przelecieć wszystko co się rusza i gdzie za bliski kontakt z wykładowcą można zostać sprzątniętym. Planuję przestrzegać zdolne niewiasty przed wybraniem tej drogi. Zrobię sobie koszulkę z napisem: "umyśle ścisły, nie idź tą drogą".
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
BAN stały
|
no niestety widać chamstwo w każdej z Waszych wypowiedzi. Historia prawdziwa (piszę z konta siostry, gdyż mój nick ujawnia moje imię - takich imion jest mało i bardzo łatwo byłoby mnie znaleźć) i podawanie tutaj na publicznym forum imion, nazwy wydziału, pracowni daje duże szanse na znalezienie mnie. A po co mam to robić? Jestem z AGH tyle. Są różni studenci, różni prowadzący. Owszem, zabawiłam się z nim na imprezie wydziałowej, głupio się stało.. tyle. Jak się później okazało nie jestem 1 studentką, z którą coś było. Niepotrzebnie wyskoczyłam z debilnym hasłem o całowaniu. Aczkolwiek chyba to na niego podziałało i przyszedł po rozum.
Odmówił bycia promotorem, gdyż kilku doktorów z Politechniki Częstochowskiej nie mogło sobie poradzić z tematem, a jemu głupio było się przyznać to po 1, a po 2 nie chciał żebym za darmo opracowała coś co w rzeczywistości kosztuje powyżej 30 tyś zł. Jako,ze to ma być projekt inżynierski, a nie praca doktorska, piszę projekt w tym samym zakładzie, na tej samej linii technologicznej tylko i innych stalach, które są bardziej przyszłościowe. Tyle w tym temacie. Jeśli chce ktoś coś jeszcze po chamsku skomentować, to nich zachowa to dla siebie. Otworzyłam wątek, bo byłam w wielkiej panice i emocje wzięły górę. Na szczęście udało się nad wszystkim zapanować i jest już spokój. Ciao! Edytowane przez hurts_stay Czas edycji: 2011-06-02 o 23:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
BAN stały
|
skoro otwierasz wątek to nie oczekuj, że ktoś zachowa jakiekolwiek komentarze dla siebie. Po to jest forum, żeby się wypowiadać - kto co chce, i to co myśli.
Cały Twój wątek to ściema i piszę to po raz kolejny. Nagle inny nick, tyle nieścisłości. Idź dziecko ogarnij się |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() No cóż, niestety, nie Ty od tego tutaj jesteś, aby zamykać wątki, i rozkazywać, kto ma co zachować dla siebie. Ja, na Twoim miejscu baaaardzo bym się obawiała opisując takie historię w internecie, bo ja wiadomo, tutaj nic nie ginie... A pomyślałaś o tym, że koleżanki, które znają sytuację z promotorem też siedzą na tym forum, i skojarzą Cię? Ale jak sama napisałaś, Ty chyba poporstu lubisz być na tapecie innych, i kiedy ktoś np. wydrukuje, i rozwiesi na wydziale tę historię nie zrobi Ci to żadnej różnicy. Cechy które przypisujesz nam, biją rażąco od Ciebie (ale Ty oczywiście uważasz siebie za mega inteligentną osobę), ewidentnie masz jakiś problem z samooceną. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() FreakChic ma rację, wg mnie Autorko z tą samooceną coś szwankuje. może jesteś nieśmiałą zakompleksioną osobą i w taki sposób leczysz swoje kompleksy? Może taki wykładowca jak "idiota z Detroit" faktycznie istnieje, a Ty sobie dorobiłaś całą historię? Osobiście nie znam uczelni, gdzie organizuje się imprezy dla wykładowców i studentów razem, mocno zakrapiane alkoholem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pewnego dnia coś do niej dotarło. Nie była 1 studentką, którą idiota z Detroit chciał zwyczajnie wykorzystać.. Co jest nie tak, jasny gwint?- zaklęła w myślach- Dlaczego połowa mnie lubi, a połowa nienawidzi? Dlaczego mnie to wszystko spotyka? Zaczęła rozmyślać,że być może to wina oryginalnego imienia, jakie jej nadano.. A może po prostu była zbyt dobra? Ponadprzeciętne wyniki w nauce, studia na najlepszej uczelni technicznej w Polsce, funkcja starościny, niepowtarzalny temat pracy inżynierskiej. Tak, to dlatego-zgodziła się sama ze sobą. Poczuła,że zlikwidowała swój dysonans poznawczy. Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#108 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nie studiowałam na AGH, ale... ten wątek jest anty-anonimowy. Po pierwsze tyle danych tu padło... ![]() To mogą być postacie z bajek, ale jak są realne, to ja na miejscu tego idioty i tej opisywanej dziewczyny z oryginalnym imieniem (bo wątpię, że sama delikwentka wpadłaby na taki pomysł obnażania się w sieci), wystąpiłabym o ujawnienie danych komputera, z którego jest ta zawiła ![]() Bo jeżeli na tym świecie żyją sobie tacy ludzie - to jest to zwykłe pomówienie - uczelni, wydziału, wykładowców i studentów, bo przynajmniej na razie, ten opisany wykładowca nie został skazany prawomocnym wyrokiem.
![]() |
![]() |
#109 |
Zadomowienie
|
Ta cała historia za przeproszeniem kupy się nie trzyma. Tyle nieścisłości i jakiś dziwnych zbiegów okoliczności dawno nie widziałam. Może faktycznie autorka jest zakompleksiona i w ten sposób chce się dowartościować? W każdym razie wiarygodność bliska zeru.
Ale przyjmijmy przez chwilę, że to wszystko się wydarzyło (mała rozrywka z rana). Wydaje mi się, że autorka od samego początku miała ochotę na tego pierwszego promotora (pisała pracę u niego, mimo,że wiedziała, że wszyscy na niego narzekają, wiedziała, że w tym roku nikt nie chce u niego pisać. Dla mnie byłby to argument na nie, a ona właśnie dlatego do niego pobiegła). Inwektywy pod jego adresem posypały się dopiero wtedy, jak sobie ją odpuścił i udawał że nic nie było, czyli zwyczajnie olał pannę. I wtedy okazało się że to głupek, nic niewarty doktorek, i w ogóle wszyscy się z niego śmieją. Więc po kiego grzyba od początku chciała u niego pisać? Może liczyła,że po małym macanku pan promotor napiszę pracę? Edytowane przez Flashdance Czas edycji: 2011-06-03 o 09:40 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Boże Vampi autentycznie na głos się śmieję
![]() Może autorka wątku jak Don Kichot naczytała się ksiąg piekielnych i teraz jej się coś myli... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny stopujcie trochę....Jak prowokacja to prowokacja nie ma sensu robić telenoweli z wątku,jeśli nie, to wszystko dobrze się skończyło i niech tak już zostanie....Życie pisze różne scenariusze
![]()
![]() |
#112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Musz- myślałam,że coś dopiszesz ![]()
![]() |
![]() |
#113 |
maszyna, nie człowiek
|
Ech, dla mnie po prostu dziwne jest zmyślanie wieku, uczelni, miasta i wszystkiego z premedytacją. Ludzie jak chcą zachowac coś dla siebie, to takich informacji po prostu nigdzie nie wpisują i nie podają. Że dzieją się różne rzeczy to rpawda, ale nie dziwi mnie nawet gdy na AGH z 200 studentów zostaje 70 czy 50, bo na niektóre elytarne kierunki przyjmują z maturą na poziomie żałosnym i prócz ludzi wiedzących cokolwiek na temat tych studiów dostają się też tacy których na lepsza maturę nie było stać i odpadają, albo dają sobie spokój, a to nie świadczy o trudności studiów tylko umiejętnościach i możliwościach je wybierających, ale to nie o tym temat. Droga autorko, opisując te historię w wiadomy sposób po prostu dałaś o sobie taki, a nie inny obraz. Niby nie chciałaś, ale było całkiem fajnie, uległaś, no ale gdzieś tam czeka przyszły mąż... Tak po prostu ni zachowuje się osoba dojrzała czy też dorosła, kwestia nazewnictwa. Stąd takie wizażanek podejście do tematu, a nie inne
![]()
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
Tobie idzie to dużo lepiej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#120 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:27.