|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Romans z promotorem
|
|
#62 |
|
BAN stały
|
ej, ej.
Jestem na studiach technicznych - jedna z najlepszych uczelni w Pl. Ze 180 zostało nas 49. Nie jestem tępa, ani nic z tych rzeczy. Poniosło mnie - to fakt. Na katedrze już jest spokój. Mam nowego, bardzo kompetentnego profesora, który jest profesorem zwyczajnym, a nie jakiegoś doktora, który pracował w przemyśle w USA i stamtąd wyleciał, bo nie umiał nic zrobić i od tego czasu nazywają go "Idiota z Detroit" heh... Gdy wczoraj byłam u profesora, zapytał mnie z czystej ciekawości co się stało, że nie piszę u Pana X. Wbiłam wzrok w stół i milczałam. Sam na to wpadł i skomentował to tak "Mogłem się po nim tego spodziewać. Niech się Pani nie przejmuje, będzie wszystko dobrze.Napiszemy to razem, bo Pani nie miała na studiach analizy MES." Zadzwonił do zakładu gdzie mam pisać projekt inżynierski, dogadał się z technologiem i już wszystko gra. Powyższe komentarze (niektóre) zostały zapewne napisane przez osoby, które uczelnie widziały tylko wtedy gdy koło niej przechodziły. Poza tym jest ogromna różnica między uczelniami technicznymi to po 1, a po 2 nie ma nawet co porównywać uczelni technicznej do humanistycznej... za duże różnice. |
|
|
|
|
#63 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#64 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aha - zapomniałam o wisience na torcie: panu nakłaniającym do morderstwa lub trwałego uszkodzenia ciała "autorki" 1/10
Edytowane przez dzustam Czas edycji: 2011-06-02 o 11:56 |
|
|
|
|
|
#65 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#66 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Trochę jak z książki.
|
|
|
#67 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też studiowałam swego czasu na polibudzie,pisałam projekt inżynierski zupełnie SAMA. Mi by było strasznie głupio jakby mi promotor zaproponował, że ze mną napisze, bo się nie znam i nie poradzę sobie Ale ok
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#68 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Nawet u mnie na mojej uczelni technicznej, tez jednej z najlepszych w kraju (AGH) takie cuda nie dziwy się nie dzieją, a gdy - niejednokrotnie! - jakiś doktor czy profesor czymś pomagał, to pomagał naukowo i ani nie było sytuacji by taki doktor z kimś się spoufalał ani żeby ktoś z jakimś doktorem... masz rację, nie ma co porównywać, bo u nas pomoc naukowa to zaproponowanie literatury i wytłumaczenie zagadnienia, potem ewentualna korekta naszego myslenia w danym temacie
I nie ma jakiegoś pisania pracy razem ![]() Fajna super uczelnia, w sumie musi mieć dobre wyniki, skoro w wyniki studentów tak ogromny wkład mają pracownicy naukowi
|
|
#69 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Oczywiście Ty zakładasz, że skoro sama studiujesz na "najlepszej uczelni technicznej w PL" (zakładam, że to jakaś Politechnika) to wszyscy inni na tym forum są tępi, a ich edukacja zakończyła się w najlepszym wypadku na technikum lub zawodówce. Sama opisując te wydarzenia skazałaś się na takie, a nie inne komentarze. Ja sobie nie wyobrażam, żeby u mnie na Politechnice miała miejsce taka sytuacja. Skoro Ciebie "poniosło" i pocałowałaś się z wykładowcą - sama o sobie wystawiłaś świadectwo. Skoro wiedziałaś jaką opinią cieszy się ten cały promotor, że leci na studentki, czemu całowałaś się z nim? wiedząc, że to także prowadzący jednego z przedmiotów. dla mnie to prowokacja |
|
|
|
|
|
#70 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za duże różnice w czym????? Ukończyłam uczelnię techniczną i z tego powodu wcale nie czuję się lepsza od tych, którzy ukończyli np. uniwesytety. Mój mąż jest po uniwerku i nie uważam żeby był głupi, a ja mądra. Wręcz przeciwnie, to bardzo inteligentny mężczyzna i na poziomie. .....chyba że źle zrozumiałam intencje autorki wątku...
|
|
|
#71 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Powyższe komentarze (niektóre) zostały zapewne napisane przez osoby, które uczelnie widziały tylko wtedy gdy koło niej przechodziły. |
|
|
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
Bo najlepszą obroną jest atak.....nie zawsze celny
|
|
#73 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#74 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przynajmniej tak ma w profilu. Maja tam jakies studia inzynierskie? nie chce mi sie sprawdzac
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
Aż mnie naszło na napisanie powieści.
"Stała tam, z nim, na balkonie..on musnął jej włosy, przytulił. Odsunęła się i uciekła. On wrócił i dotknął jej uda..wykręciła się i uciekła. Stała tyłem kiedy ją zaskoczył. Pocałowali się. Wystraszyła się i uciekła. Potem długo gadali. Zapytała czy ma rodzinę i dzieci. W sumie sama nie wie czemu skoro nazywali go 'Idiotą z Detroit'. Następnego dnia poszła z karteczką. Na wspomnienie tego obrzydliwego wieczoru postanowiła zaserwować mu komplement o namiętnych pocałunkach. Nie wiedziała wtedy,że to koniec ich znajomości. Usłyszała pod drzwiami,że ktoś polecił mu ją sprzątnąć. Szybko znalazła nowego Mistrza. Zagaił co było powodem ich rozstania. Wbiła wzrok w stół i milczała..." ciąg dalszy nastąpi.
|
|
#76 |
|
maszyna, nie człowiek
|
mad86, nawet jakby mieli, toto nie jest uczelnia techniczna, ino Uniwersytet, ze tak powiem
Ale historyjka fajna, czekam na dalszą część.
|
|
#77 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() a wracając do naszej "bohaterki" nawet jeśli studiuje na UW (a jest to bardzo dobra uczelnia, wg rankingów najlepsza) to nadal nie jest to uczelnia techniczna
|
|
|
|
|
|
#78 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
jestem z AGH !! ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Zreszta, sprawa załatwiona. Materiały dostałam i wszystko gra. Jest ok. ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Cytat:
Jak przeczytałam to na spokojnie, to samej mi się chce śmiać. Okazało się,ze nie piszę projektu inżynierskiego u Pana X, gdyż koleś nie był w stanie poradzić sobie z walcowaniem asymetrycznym i temat był dla przyszłego doktora, a nie inżyniera. Głupio było mu się przyznać. Moj nowy promotor zmienił mi temat w porozumieniu z zakładem i już wszystko jest OK. Edytowane przez hurts_stay Czas edycji: 2011-06-02 o 19:26 |
||
|
|
|
|
#79 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Edytowane przez SamSzef Czas edycji: 2011-06-02 o 19:06 |
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#80 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#81 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#82 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() gdyby założyć wątek z najśmieszniejszymi wątkami tygodnia to bym głosowała na ten ![]() ale mimo tego nie mogę się oprzeć - Metoda Elementów Skończonych to na AGH w dzisiejszych czasach taki rarytas?
|
|
|
#83 |
|
BAN stały
|
nie mam 20 lat, data jest sciemniona
zreszta, bawią mnie Wasze komentarze :P |
|
|
|
|
#84 |
|
maszyna, nie człowiek
|
No tak, na AGH lubią się napić piwa ze studentami, ale nie wiedziałam, ze tak lęca w kulki z pracami inżynierskimi
Dobrze, że mnie tacy fachowcy nie uczą, ze robiliby coś za mnie ![]() Desdemonik, no nie wiem, według mnie starczyłby dobry skrypt i nauczenie się tego, no ale kto by wpadł na to, by student się czegoś nauczył. W takim razie mi wstyd za ten wydział, dobrze, że to nie mój
Rosyjski A1-A2-B1-B2-C1 Francuski A1-A2-B1-B2-C1 Edytowane przez nicRu Czas edycji: 2011-06-02 o 20:28 |
|
|
|
|
#85 |
|
BAN stały
|
jesli chodzi o MES'y to ja ich nie mam na kierunku i musiałabym ścigać informatyków.
---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Ciesz sie,ze jestes z innego wydziału. Tylko na moim, na WMN i na WO są takie przeboje :P |
|
|
|
|
#86 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Nie masz, więc jeśli musisz umieć użyć, to powinnaś się nauczyć, dla mnie proste, bo na tym polegają studia
![]() I ciesze się, ze mam normalny wydział
|
|
#87 |
|
BAN stały
|
wiem, wiem , ale a całe szczęscie udało się zmienić temat na taki który spokojnie może być kontynuowany na mgr
![]() Skończyło się na moją korzyść
|
|
|
|
|
#88 |
|
maszyna, nie człowiek
|
A ja nie powiem, kto ma zawsze szczęście
|
|
#89 |
|
BAN stały
|
głupi
ja wiem o tym doskonale. Eh... czemu innym osobom się nie przytrafiają takie rzeczy. U mnie zawsze coś się dzieje, zawsze... Nie byłoby miesiąca, żebym nie była na tapecie wśród znajomych na roku. |
|
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym się nad tym poważnie zastanowiła. "Jeśli cały rok mówi Ci, że coś z Tobą nie tak, to wiedz, że coś się dzieje...".
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:34.

usta jak maliny ... 

Ale ok
I nie ma jakiegoś pisania pracy razem